Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67601 - 67620 Napsat příspěvek
A nejlepsi na tom je, ze je to prvni hra debutujiciho studia a uz takovahle pecka!
589408
A nejlepsi na tom je, ze je to prvni hra debutujiciho studia a uz takovahle pecka!
0 0
reagovat
A hlavně co se týče filmových scének, tak režie ABSOLUTNĚ dokonalá. Kamera, vedení virtuálních herců, fakt pecka. Čuměl jsem, čeho už jsou v hernim průmyslu schopný.
589407
A hlavně co se týče filmových scének, tak režie ABSOLUTNĚ dokonalá. Kamera, vedení virtuálních herců, fakt pecka. Čuměl jsem, čeho už jsou v hernim průmyslu schopný.
0 0
reagovat
Zdar, nehrál tu někdo náhodou Spec Ops: The Line? Dohrál jsem to a musim říct, že to bylo působivé. Asi první protiválečná hra, co znám, jakože moc her celkově neznám... Nicméně už v menu, kde se třepotala vlajka USA pověšená vzhůru nohama a hrál do toho The Star Spangled Banner od Hendrixe, tak jsem věděl, že to je pro mě. 8) Inspirace Srdcem temnoty a Coppolovou Apocalypsou přiznaná, provedení správně depresivní :+:+
589406
Zdar, nehrál tu někdo náhodou Spec Ops: The Line? Dohrál jsem to a musim říct, že to bylo působivé. Asi první protiválečná hra, co znám, jakože moc her celkově neznám... Nicméně už v menu, kde se třepotala vlajka USA pověšená vzhůru nohama a hrál do toho The Star Spangled Banner od Hendrixe, tak jsem věděl, že to je pro mě. *8)* Inspirace Srdcem temnoty a Coppolovou Apocalypsou přiznaná, provedení správně depresivní *:+**:+*
0 0
reagovat

Merlin

Tak Ježíšek to tady čte, tak třeba překvapí :))
589385
Tak Ježíšek to tady čte, tak třeba překvapí *:))*
Merlin
0 0
reagovat

deiwi

Na Vendettu by ses měl nejen podívat, ale taky si ji přečíst:+
589373
Na Vendettu by ses měl nejen podívat, ale taky si ji přečíst*:+*
deiwi
0 0
reagovat
Loni a předloni jsem to byl já, letos jsem to nechal na jiných ;)
589365
Loni a předloni jsem to byl já, letos jsem to nechal na jiných *;)*
0 0
reagovat

Snipsley

Nebudeš tomu věřit, ale nepřipravoval. Bylo to v trendech na Twitteru a já si vzpomněl, že to sem vždycky někdo psal. Udělal jsem kuk a vidím, že nic, tak jsem využil šance a uzmul možná poslední trofej za první místo ;) Už bych se ale na Vendetu měl konečně taky podívat :))
589359
Nebudeš tomu věřit, ale nepřipravoval. Bylo to v trendech na Twitteru a já si vzpomněl, že to sem vždycky někdo psal. Udělal jsem kuk a vidím, že nic, tak jsem využil šance a uzmul možná poslední trofej za první místo *;)* Už bych se ale na Vendetu měl konečně taky podívat *:))*
Snipsley
0 0
reagovat

deiwi

Jak dlouho ses na to chystal? :D
589358
Jak dlouho ses na to chystal? *:D*
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

no jó, díky za připomínku. Půjdu něco vyhodit do povětří:):+
589339
no jó, díky za připomínku. Půjdu něco vyhodit do povětří*:)**:+*
deiwi
0 0
reagovat

Remember, remember the Fifth of November

The Gunpowder Treason and Plot,
I know of no reason
Why Gunpowder Treason
Should ever be forgot.
Guy Fawkes, Guy Fawkes, t'was his intent
To blow up King and Parliament.
Three-score barrels of powder below
To prove old England's overthrow;
By God's providence he was catch'd
With a dark lantern and burning match.
Holloa boys, holloa boys, let the bells ring.
Holloa boys, holloa boys, God save the King!
589332
The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot. Guy Fawkes, Guy Fawkes, t'was his intent To blow up King and Parliament. Three-score barrels of powder below To prove old England's overthrow; By God's providence he was catch'd With a dark lantern and burning match. Holloa boys, holloa boys, let the bells ring. Holloa boys, holloa boys, God save the King!
Remember, remember the Fifth of November
0 0
reagovat
já si říkal, že už někde musí být. Co jsem na skok v ČR, tak nějak ty stránky jen prolítnu a půlku věcí minu :-)
589319
já si říkal, že už někde musí být. Co jsem na skok v ČR, tak nějak ty stránky jen prolítnu a půlku věcí minu :-)
0 0
reagovat
Čekal jsem, kdy se ozveš, Draku. 8) To bys ani nebyl ty, kdybys tuhle reklamu nezmínil. Škoda jen, že už je v dnešním výplachu. :D
589318
Čekal jsem, kdy se ozveš, Draku. *8)* To bys ani nebyl ty, kdybys tuhle reklamu nezmínil. Škoda jen, že už je v dnešním výplachu. *:D*
0 0
reagovat

už jste viděli?

589316
[link="http://www.youtube.com/watch?v=cBlRbrB_Gnc"]Air New Zealand[/link]
už jste viděli?
0 0
reagovat
super:D Ale chtělo by to buď zkrátit o polovinu nebo udělat desetihodinovou verzi.
589311
super*:D* Ale chtělo by to buď zkrátit o polovinu nebo udělat desetihodinovou verzi.
0 0
reagovat
Tie 2 minúty pôsobili ako 2 hodiny.
589310
Tie 2 minúty pôsobili ako 2 hodiny.
0 0
reagovat
Nehorázná hovadina. :D:+
589309
Nehorázná hovadina. *:D**:+*
0 0
reagovat

Kráľova reč vracia úder

Dokonalé :D link
589308
Dokonalé *:D* http://www.youtube.com/watch?v=bq7Vj3GMd1M&list=UUoUqzYqTYp9SE9RTkUYusZA&index=1&feature=plpp_video
Kráľova reč vracia úder
0 0
reagovat
jestli se ti to nelíbí, tak je to rasismus :D
589307
jestli se ti to nelíbí, tak je to rasismus :D
0 0
reagovat

nevím co vám vadí

je to nějaký debilní seriál, na který bych se nedokázal dívat víc jak 5 minut (za celý život)... hahahoho hláška, že ten ranč je "2 inches away" a výbuch smíchu mluvila za vše.... tohle stranou, tak tam měli prostě obyčejné kameo a samotný joke, že c3po řekne, že umí bambilión jazyků, včetně slangu a použije ho nebyl až tak špatný (rozhodně lepší než ten s tou mapou). Jakože to už je takové "v seriálu, který se mi nelíbí, je cameo značky, kterou mám rád... to po*rali" :D
589305
je to nějaký debilní seriál, na který bych se nedokázal dívat víc jak 5 minut (za celý život)... hahahoho hláška, že ten ranč je "2 inches away" a výbuch smíchu mluvila za vše.... tohle stranou, tak tam měli prostě obyčejné kameo a samotný joke, že c3po řekne, že umí bambilión jazyků, včetně slangu a použije ho nebyl až tak špatný (rozhodně lepší než ten s tou mapou). Jakože to už je takové [b]"v seriálu, který se mi nelíbí, je cameo značky, kterou mám rád... to po*rali"[/b] *:D*
nevím co vám vadí
0 0
reagovat
Asi jako Vader v Disneylandu, kterej je... z minulýho června :D
589302
Asi jako Vader v Disneylandu, kterej je... z minulýho června *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se