Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 67581 - 67600 Napsat příspěvek
Serte na Asassiny apod. Pojďte si zahrát Angry Birds Star Wars! :D
589446
Serte na Asassiny apod. Pojďte si zahrát Angry Birds Star Wars! *:D*
0 0
reagovat
A tak to milé děti vypadá, když trávíte moc času mezi negramotnejma námořníkama :D
589444
A tak to milé děti vypadá, když trávíte moc času mezi negramotnejma námořníkama *:D*
0 0
reagovat

KarelR

Let? :D míň hrát, víc psát ;)
589441
Let? *:D* míň hrát, víc psát *;)*
KarelR
0 0
reagovat
Zase tenkej let. Takže pro jistotu... Vy reagující: Jakýkoliv názory a reakce ohledně konce (a vývoje děje vůbec) pls do spoilertagu!!! ;)
589440
Zase tenkej let. Takže pro jistotu... Vy reagující: Jakýkoliv názory a reakce ohledně konce (a vývoje děje vůbec) pls do spoilertagu!!! ;)
0 0
reagovat
Dohrál už to někdo? Chci znát další názor na ten "konec". Případně mám, možná pro někoho spoileroidní, dotaz. Nic o příběhu nebo misích, čistě kosmetický po dokončení hry. Přišel někdo na to, jak mu nasadit tu kapuci? Assassin bez kapuce není assassin.
589439
Dohrál už to někdo? Chci znát další názor na ten "konec". Případně mám, možná pro někoho spoileroidní, dotaz. Nic o příběhu nebo misích, čistě kosmetický po dokončení hry. [spoiler]Přišel někdo na to, jak mu nasadit tu kapuci? Assassin bez kapuce není assassin.[/spoiler]
0 0
reagovat
Tak u mě je problém, že mám PC za 14 tis. na pracovní účely :D:D:D
589437
Tak u mě je problém, že mám PC za 14 tis. na pracovní účely *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
To jsou skoro všechny hry, ale nový engine a DX10/11 často nevěstí pro PCčkáře nic dobrého. Nové NFS taky běhá místy dost zajímavě.
589435
To jsou skoro všechny hry, ale nový engine a DX10/11 často nevěstí pro PCčkáře nic dobrého. Nové NFS taky běhá místy dost zajímavě.
0 0
reagovat

Mildík

je to i na konzolích, takže si nemyslím, že to bude nějak výrazně náročnější, než třeba předchozí díly.
589433
je to i na konzolích, takže si nemyslím, že to bude nějak výrazně náročnější, než třeba předchozí díly.
Mildík
0 0
reagovat
Man of Steele? To je nějaká nová romantika o životě Danielle Steele a jejím muži nebo jak? :D
589432
Man of Steele? To je nějaká nová romantika o životě Danielle Steele a jejím muži nebo jak? *:D*
0 0
reagovat
No největší sranda bude, až zjistím, že to ani nerozběhám... A jelikož nejsem žádný pařan (jediné, co hraju, tak je Starcraft), tak kompa kvůli tomu kupovat nebudu... :D

Jinak teda zatím ohlasy jsou více než slušné, ale uvidíme, uvidíme, já se jakémukoliv infu snažím vyhejbat...
589429
No největší sranda bude, až zjistím, že to ani nerozběhám... A jelikož nejsem žádný pařan (jediné, co hraju, tak je Starcraft), tak kompa kvůli tomu kupovat nebudu... *:D* Jinak teda zatím ohlasy jsou více než slušné, ale uvidíme, uvidíme, já se jakémukoliv infu snažím vyhejbat...
0 0
reagovat
já alespoň (možná) stihnu projet revelations :D
589427
já alespoň (možná) stihnu projet revelations *:D*
0 0
reagovat
Já jsem trpěl u minulých dílů, ale teď toho mám díky různým Steam, GMG sales atd. tolik nedohraného, že mi to zpoždění AC3 na PC vůbec nevadí. Hlavně, když to ještě prokládám NFS MW a CS:GO :)
588553
Já jsem trpěl u minulých dílů, ale teď toho mám díky různým Steam, GMG sales atd. tolik nedohraného, že mi to zpoždění AC3 na PC vůbec nevadí. Hlavně, když to ještě prokládám NFS MW a CS:GO *:)*
0 0
reagovat
Mildíku sem s tebou, ale mám to horší ještě pořád mám bohužel xp :)
589423
Mildíku sem s tebou, ale mám to horší ještě pořád mám bohužel xp *:)*
0 0
reagovat

Mildík

Ja taky trpim..... nespavosti, nebot jsem u toho zaseklej 24/7 :D (vyrceno samozrejme s vysokou nadsazkou).
589421
Ja taky trpim..... nespavosti, nebot jsem u toho zaseklej 24/7 *:D* (vyrceno samozrejme s vysokou nadsazkou).
Mildík
0 0
reagovat

ACIII

Všichni konzoláři světa... Polibte mi p*del...

Bože jak já trpím :D:D:D
589420
Všichni konzoláři světa... Polibte mi p*del... Bože jak já trpím *:D**:D**:D*
ACIII
0 0
reagovat

Herní únos

Věřím, že se tu najde nějaká dobrá duše, která už má skrz naskrz prolezlej třetí Assassin's Creed. Potřeboval bych krapet poradit se spravováním "domova" a vůbec celým tím systémem vydělávání peněz, protože v tom zatím dost plavu. Pokud to máte v malíčku (nebo ještě líp - objevili jste na netu nějakej nespoileroidní guide na tohle odvětví hry), hoďte mi to pls do vzkazníku. Moje vzkvétající panství vám bude nadosmrti vděčno :)
589419
Věřím, že se tu najde nějaká dobrá duše, která už má skrz naskrz prolezlej třetí Assassin's Creed. Potřeboval bych krapet poradit se spravováním "domova" a vůbec celým tím systémem vydělávání peněz, protože v tom zatím dost plavu. Pokud to máte v malíčku (nebo ještě líp - objevili jste na netu nějakej nespoileroidní guide na tohle odvětví hry), hoďte mi to pls do vzkazníku. Moje vzkvétající panství vám bude nadosmrti vděčno :)
Herní únos
0 0
reagovat
No jako semafory vládnou :+
589415
No jako semafory vládnou *:+*
0 0
reagovat
Me osobne se na tom nejvic libi ta myslenka open-worldu s tematem hackovani.
589414
Me osobne se na tom nejvic libi ta myslenka open-worldu s tematem hackovani.
0 0
reagovat

Phil cze

Tak no. Když si vzpomenu na situaci kolem použití bílýho fosforu... efektní sledování v infra ala CoD vs. zakusení výsledku na vlastní oči Ale jak říkám, mě tam hrozně odrovnala práce s postavami. Jak se chovali, jak mluvili, jak se vyvíjeli a jak dopadli... fakt paráda.

Departed

Když mi mašina dřív nevybouchne, kvůli Watch Dogs kupuju novou. Ta hra vypadá masakrózně. Hlavně na rozhovorech je zřejmé, že to ty lidi fakt baví tvořit, což je fajn.
589413
[spoiler]Tak no. Když si vzpomenu na situaci kolem použití bílýho fosforu... efektní sledování v infra ala CoD vs. zakusení výsledku na vlastní oči[/spoiler] Ale jak říkám, mě tam hrozně odrovnala práce s postavami. Jak se chovali, jak mluvili, jak se vyvíjeli a jak dopadli... fakt paráda. [b]Departed[/b] Když mi mašina dřív nevybouchne, kvůli Watch Dogs kupuju novou. Ta hra vypadá masakrózně. Hlavně na rozhovorech je zřejmé, že to ty lidi fakt baví tvořit, což je fajn.
Phil cze
0 0
reagovat
No, kdyz uz se tu bavime takhle o hrach, tak tu mam neco specialne pro Vardanta, a sice ...

I told you so. ;)
589410
No, kdyz uz se tu bavime takhle o hrach, tak tu mam neco specialne pro Vardanta, a [link="http://www.gametrailers.com/side-mission/37671/watch-dogs-officially-arriving-next-year"]sice[/link] ... I told you so. *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se