Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64601 - 64620 Napsat příspěvek
Nemám :D ale to je moje ideální představa... realita, že sedim v proprděným otáčecím křesle, čumim místo do krbu na monitor a nadávám že je průvan! :D
598006
Nemám *:D* ale to je moje ideální představa... realita, že sedim v proprděným otáčecím křesle, čumim místo do krbu na monitor a nadávám že je průvan! *:D*
0 0
reagovat

Killda

Nekecej že máš krb, kožený křeslo a doutníky....

Beztak taky smrdíš na koleji :D
598005
Nekecej že máš krb, kožený křeslo a doutníky.... Beztak taky smrdíš na koleji *:D*
Killda
0 0
reagovat
Já teda whiskey nejradši samotnou, ale to tak ke krbu do koženýho křesla s doutníkem :D se spritem to zkusim, když na to přijde ;)
598004
Já teda whiskey nejradši samotnou, ale to tak ke krbu do koženýho křesla s doutníkem *:D* se spritem to zkusim, když na to přijde *;)*
0 0
reagovat
Zní to šíleně, ale je to dobrý. Jak říkám, tyhle prasárny nesnášim, ale tohle dobrý je. :)
598003
Zní to šíleně, ale je to dobrý. Jak říkám, tyhle prasárny nesnášim, ale tohle dobrý je. *:)*
0 0
reagovat
Jameson + Sprite zní šíleně. Bože. Proč se musí dneska všechno míchat...
598002
Jameson + Sprite zní šíleně. Bože. Proč se musí dneska všechno míchat...
0 0
reagovat
Já si přivez z Porta pět flašek, jednu dokonce za €40, a od tý doby nedám na portský dopustit. Bohužel se u nás daj sehnat jen úplně obyčejný vína a ještě za dvojnásobnou cenu. Taky jsem poslední dobou "objevil" míchaný věci, a to především gin s tonicem, a naučil jsem to i pár přátel. Jinak leju, co teče. Pravda, už ne tak často, ale stále s chutí... A becher to jistí.
598001
Já si přivez z Porta pět flašek, jednu dokonce za €40, a od tý doby nedám na portský dopustit. Bohužel se u nás daj sehnat jen úplně obyčejný vína a ještě za dvojnásobnou cenu. Taky jsem poslední dobou "objevil" míchaný věci, a to především gin s tonicem, a naučil jsem to i pár přátel. Jinak leju, co teče. Pravda, už ne tak často, ale stále s chutí... A becher to jistí.
0 0
reagovat

Killda

Zkus Jameson+Sprite já moc nejsem fanda, těhle humusáckejch kombinací, ale tohle bylo dobý
598000
Zkus Jameson+Sprite já moc nejsem fanda, těhle humusáckejch kombinací, ale tohle bylo dobý
Killda
0 0
reagovat
Když jsem byl před třemi lety na Réunionu, tak jsem tam pořád pil místní rum (ten byl docela silný) a pak jsem tam pil naprosto lahodné místní pivo (nebylo drahé, stálo asi jen 2,5 eura) a domů jsem si přinesl jejich červené víno. No co vám budu povídat. Lahoda. :)8)
597999
Když jsem byl před třemi lety na Réunionu, tak jsem tam pořád pil místní rum (ten byl docela silný) a pak jsem tam pil naprosto lahodné místní pivo (nebylo drahé, stálo asi jen 2,5 eura) a domů jsem si přinesl jejich červené víno. No co vám budu povídat. Lahoda. *:)**8)*
0 0
reagovat
Teď sem objevil zázrak ve Whiskey a zrzavým tonicu! :+
597998
Teď sem objevil zázrak ve Whiskey a zrzavým tonicu! *:+*
0 0
reagovat

popik

...jinak z Kuby jsem si taky dovez tusim 15 a 7 letej rumíček a jako...no jako jo :D
597997
...jinak z Kuby jsem si taky dovez tusim 15 a 7 letej rumíček a jako...no jako jo *:D*
popik
0 0
reagovat
Jak řiká otec, nejhorší alkohol je žádnej.
597996
Jak řiká otec, nejhorší alkohol je žádnej.
0 0
reagovat

popik

Starobahnem a Silvánským zeleným nikdo nic nezkazí 8)
597995
Starobahnem a Silvánským zeleným nikdo nic nezkazí *8)*
popik
0 0
reagovat
sak ja mam tiez uz sieste pivo :D
597994
sak ja mam tiez uz sieste pivo :D
0 0
reagovat
Vždycky jsem pomalu kuřákům záviděl co na tom maj, já to zkusil několikrát a kde nic tu nic...
597993
Vždycky jsem pomalu kuřákům záviděl co na tom maj, já to zkusil několikrát a kde nic tu nic...
0 0
reagovat

SteKi

Pšt, teď se tu řeší chlast... :D8)
597992
Pšt, teď se tu řeší chlast... *:D**8)*
SteKi
0 0
reagovat
som smutny, ze sme tych Finov nakoniec neporazili. Zasluzili sme si vyhrat. Boli sme omnoho lepsie muzstvo ako oni. To, ze sa v prvej tretine nevedeli dostat do tempa finov je jedna vec. Ale to, ze sme sa vratili do jasne prehrateho zapasu a este si aj zacali tempo urcovat...wow :+ Ale inak som spokojny, paradny vykon...ale tie zrdky, to snad neni ani mozne kolko sme ich celkovo trafili :(
Ale je vidno, ze ked spoji aspon troska ceskeho s niecim slovenskym, tak to nemoze dopadnut zle :)) :+ A teda dufam, ze pan Vujtek ostane :)
597991
som smutny, ze sme tych Finov nakoniec neporazili. Zasluzili sme si vyhrat. Boli sme omnoho lepsie muzstvo ako oni. To, ze sa v prvej tretine nevedeli dostat do tempa finov je jedna vec. Ale to, ze sme sa vratili do jasne prehrateho zapasu a este si aj zacali tempo urcovat...wow *:+* Ale inak som spokojny, paradny vykon...ale tie zrdky, to snad neni ani mozne kolko sme ich celkovo trafili *:(* Ale je vidno, ze ked spoji aspon troska ceskeho s niecim slovenskym, tak to nemoze dopadnut zle *:))* *:+* A teda dufam, ze pan Vujtek ostane *:)*
0 0
reagovat

TedGeorge

Doesn't get better than that, eh? ;):+
597990
Doesn't get better than that, eh? *;)**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Já jsem kdysi dostal k narozeninám Peruánskej třtinovej. Najdu tu flašku někde... Ron Millonario Sistema Solera 15 Reserva Especial
Kurva, to bylo...
597989
Já jsem kdysi dostal k narozeninám Peruánskej třtinovej. Najdu tu flašku někde... [b]Ron Millonario Sistema Solera 15 Reserva Especial[/b] Kurva, to bylo...
0 0
reagovat
Jack Daniels s ledem, červený Marlbora, tradiční české brambůrky s příchutí jarní cibulky, na notebooku puštěnej Killing 2x11 a v jednom z okem moviezone, kde se řeší chlast.
597988
Jack Daniels s ledem, červený Marlbora, tradiční české brambůrky s příchutí jarní cibulky, na notebooku puštěnej Killing 2x11 a v jednom z okem moviezone, kde se řeší chlast.
0 0
reagovat
Někdy si naleju nějaké to vínko. 8)
597987
Někdy si naleju nějaké to vínko. *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se