Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 64621 - 64640 Napsat příspěvek
7letá Havana s colou a limetkou = the best 8)
597986
7letá Havana s colou a limetkou = the best *8)*
0 0
reagovat
Ehm, To bude zase v álejích nablito... A kdyby v práci nesomrovali, aby sem jim neříkal stav, pak by sem do včerejška ani nevěděl, vocogou... 8)
597963
Ehm, To bude zase v álejích nablito... A kdyby v práci nesomrovali, aby sem jim neříkal stav, pak by sem do včerejška ani nevěděl, vocogou... *8)*
0 0
reagovat
"Stretnú sa Rusi, Česi a Slováci." - toto nie je začiatok­ vtipu, to je dnešok na letisku :)
597962
"Stretnú sa Rusi, Česi a Slováci." - toto nie je začiatok­ vtipu, to je dnešok na letisku :)
0 0
reagovat
Hadamczikova strategická tabulka na dnešní zápas ČR-Švýcarsko - link
597957
Hadamczikova strategická tabulka na dnešní zápas ČR-Švýcarsko - [link="https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/486673_605681309441899_585785973_n.jpg"]link[/link]
0 0
reagovat

kubqo

Já jsem opravdu velmi opatrný... Je to půl roku, kdy jsem fakt googloval všechny možný POV / dokumentární filmy atd... A bylo to utrpení. Viděl jsem toho dost a těch filmů je jak šafránu, problém je i ten, že to začne časem všechno splývat, protože to je na jedno "brdo"...

Navíc si uvědom, že trailer odhalil úplně všechno, nic víc v tom filmu neuvidíš, bohužel, i takhle to funguje u těchto filmů...

Ale určitě na to kouknu a budu doufat v zázrak, který by přinesl na pole tohoto žánru svěží krev jako např. REC a Cloverfield... 8)
597955
Já jsem opravdu velmi opatrný... Je to půl roku, kdy jsem fakt googloval všechny možný POV / dokumentární filmy atd... A bylo to utrpení. Viděl jsem toho dost a těch filmů je jak šafránu, problém je i ten, že to začne časem všechno splývat, protože to je na jedno "brdo"... Navíc si uvědom, že trailer odhalil úplně všechno, nic víc v tom filmu neuvidíš, bohužel, i takhle to funguje u těchto filmů... Ale určitě na to kouknu a budu doufat v zázrak, který by přinesl na pole tohoto žánru svěží krev jako např. REC a Cloverfield... *8)*
kubqo
0 0
reagovat

Mildík

keď sa pozrieš na ten režisérsky list tak dúfam, že to bude nejaký zázračný návrat ku kvalitám v ich režisérskych prvotinách
597950
keď sa pozrieš na ten režisérsky list tak dúfam, že to bude nejaký zázračný návrat ku kvalitám v ich režisérskych prvotinách
Mildík
0 0
reagovat

V/H/S 2

Jsem k tomu velmi skeptickej... První film vypadal podle ukázek taky naprosto parádně a pak docela (pod)průměr... A pamatuju si svůj maratonek, kdy jsem asi 2 týdny projížděl jenom POV filmy... Už nikdy více, bohužel tenhle styl nabízí strašně moc málo kvalitních snímků a i "zaručené pecky" nudili nejuvěřitelným způsobem... Ale určitě na to kouknu, ale raději to chce zůstat při zemi... ;)
597949
Jsem k tomu velmi skeptickej... První film vypadal podle ukázek taky naprosto parádně a pak docela (pod)průměr... A pamatuju si svůj maratonek, kdy jsem asi 2 týdny projížděl jenom POV filmy... Už nikdy více, bohužel tenhle styl nabízí strašně moc málo kvalitních snímků a i "zaručené pecky" nudili nejuvěřitelným způsobem... Ale určitě na to kouknu, ale raději to chce zůstat při zemi... *;)*
V/H/S 2
0 0
reagovat
Slovensko - Finsko bude velmi zajímavý zápas. Jsem na to zvědavý. Vy hrajete dobře a máte i dobré brankáře při vší úctě k Pavelcovi a spol.
597948
Slovensko - Finsko bude velmi zajímavý zápas. Jsem na to zvědavý. Vy hrajete dobře a máte i dobré brankáře při vší úctě k Pavelcovi a spol.
0 0
reagovat
Rusko venku, česko venku - jsme zvědavej na pořadatelksý země .. ?)
597947
Rusko venku, česko venku - jsme zvědavej na pořadatelksý země .. *?)*
0 0
reagovat

Disk

Vravel si nieco?
597946
Vravel si nieco?
Disk
0 0
reagovat
branku?
597944
branku?
0 0
reagovat
Rusové dostávají řádně na vy-víte-co. :D:+
597943
Rusové dostávají řádně na vy-víte-co. *:D**:+*
0 0
reagovat
V/H/S 2 trailer vyzerá to nápaditejše než jednička a pritiahli aj zaujímavejšie mená na réžiu
597927
[link="http://youtu.be/cGG-YNxOx5o"]V/H/S 2 trailer[/link] vyzerá to nápaditejše než jednička a pritiahli aj zaujímavejšie mená na réžiu
0 0
reagovat

SteKi

Ja vubec nevim, objevil sem to a tak sem se podelil, ale vubec nevim jaky je smysl ani nic vic :)
597917
Ja vubec nevim, objevil sem to a tak sem se podelil, ale vubec nevim jaky je smysl ani nic vic :)
SteKi
0 0
reagovat

Mildik

a on to ako naozaj rata alebo si to pamata? :o teda ale vyzera, ze ho to mentalne celkom nici
597914
a on to ako naozaj rata alebo si to pamata? *:o* teda ale vyzera, ze ho to mentalne celkom nici
Mildik
0 0
reagovat
Ty komentáře jsou geniální. :D:+
597912
Ty komentáře jsou [link="http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=28381"]geniální[/link]. *:D**:+*
0 0
reagovat
Bohužel denně chodím kolem gay sex shopu a obalů s podobnými filmy tam mají hrozně moc.
597904
Bohužel denně chodím kolem gay sex shopu a obalů s podobnými filmy tam mají hrozně moc.
0 0
reagovat
me to treba na prvni signalni nezaujalo ten singl je dobrej, no dam tomu jeste sanci...
597903
me to treba na prvni signalni nezaujalo ten singl je dobrej, no dam tomu jeste sanci...
0 0
reagovat

Disk

Toto by mohlo zafungovať na tínedžerky a.... vlastne už zafungovalo.
597902
Toto by mohlo zafungovať na tínedžerky a.... vlastne už zafungovalo.
Disk
0 0
reagovat

kubqo

Imho je to velká pecka. Konečně pochopili, že složit narychlo melodii a mixovat jí pět minut s robotickejma hlasama už je dál vážně neposune. Při vydání Human After All se nadávalo na to, jak je to generický a horkou jehlou spíchnutý album, a teď když o pár let pozdějc vydaj vyloženě uhlazený a jistým způsobem "čerstvý" album, tak guess what... znova se nadává. A za pár let se na to zase budou všichni dívat jako na ultra-progresivní album desetiletí. Furt dokola. Na Metacriticu nicméně zatím 90% :+
597900
Imho je to velká pecka. Konečně pochopili, že složit narychlo melodii a mixovat jí pět minut s robotickejma hlasama už je dál vážně neposune. Při vydání Human After All se nadávalo na to, jak je to generický a horkou jehlou spíchnutý album, a teď když o pár let pozdějc vydaj vyloženě uhlazený a jistým způsobem "čerstvý" album, tak guess what... znova se nadává. A za pár let se na to zase budou všichni dívat jako na ultra-progresivní album desetiletí. Furt dokola. Na Metacriticu nicméně zatím 90% *:+*
kubqo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se