|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 63861 - 63880
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 3193
- 3194
- 3195
- .
- 7254
- 7255
Mobilní game
Někdo nějaké doporučení na MOBILNÍ gamesku ve stylu "spoj několik kuliček, které zmizí"... Něco v tomto stylu link
Jelikož se nejedná o hru pro mě a jelikož nemám ani dotykový telefon, tak jsem v tomto opravdu nepolíben... Každá rada více než dobrá...
Co se týče OS, tak tady možná bude problém - Bada... Nevím jak je to kompatibilní saplikacemi na Android atd, v tomto jsem opravdu nepolíben...
Díky, díky...
Jelikož se nejedná o hru pro mě a jelikož nemám ani dotykový telefon, tak jsem v tomto opravdu nepolíben... Každá rada více než dobrá...
Co se týče OS, tak tady možná bude problém - Bada... Nevím jak je to kompatibilní saplikacemi na Android atd, v tomto jsem opravdu nepolíben...
Díky, díky...
|
reagovat
|
Curvekiller
Pro mě je to teda novinka a docela překvapení 

Pravidelně 1000 věcí nečtu, ale občas tím zalistuju a právě Curvekiller mi často velmi výstižně mluví z duše (třeba hejt na nucení do tance, to jsem celej já).

Pravidelně 1000 věcí nečtu, ale občas tím zalistuju a právě Curvekiller mi často velmi výstižně mluví z duše (třeba hejt na nucení do tance, to jsem celej já).
|
reagovat
|
Hele, moc málo to tu čtu anebo tu fakt ještě nepadlo, že Cival je Curvekiller z 1000 věcí...?
|
reagovat
|
Kdyby to někoho zajímalo, tak přesně před deseti lety, 1. února 2004, byl spuštěn Facebook. 

|
reagovat
|
TonyClifton: Já si platím Google Play Music a je to fajn. Akorát škoda, že nejde ukládat na microSD kartu, pokud nemáš Kit Kat.
|
reagovat
|
Spotify, Google Music
Platíte si někdo Spotify nebo Google Hudbu? Docela o tom uvažuju, už jenom protože je mi sympatický ten model a nastavená cena pro ČR, ale nějak se mezi tím nemůžu rozhodnout. Nebo je to uplně hloupost a je lepší zůstat u nějaké free varianty last.fm, Rdio apod? O vcelku jinak povedeném youradio nemluvím, tam jsou fajn ty nálady, ale je tam zatím zoufale málo hudby. 

|
reagovat
|
Axis
Teda v NFL dresech s míčem pro opravdový fotbal, to je hodně bizarní. 

|
reagovat
|
Fixer
I Cap si bere do boje .45, prostě mě to praštilo do oka víc než že má na plakátu díky photoshopu každý prso jiný.
|
reagovat
|
Axis
Vážně chceš u komiksového filmu zpochybňovat schopnosti postav ovládat své zbraně? Tím spíš u filmu, kde se vrhá štítem tak přesně, že se k majiteli vrací?
|
reagovat
|
popik
Jak na většinu romanťáren ser*, tak Winter's Tale s Farrellem v nejnovějším traileru mě docela zaujali 

|
reagovat
|
Vincent
Tak když zastaví invazi tak proč ne. V realu se s tím dá něco jakž takž trefit max na 50m.
|
reagovat
|
X-team
Tak jen doufám že X-meni nebudou hrát fotbal. Už jen to že fotka vznikla k Superbowlu a Patrick Stewart a Ian McKellen drží fotbalový míč je trošku kuriozní.
|
reagovat
|
Axis, Fixer, departed: Black Widow to bude vzdycky sluset. Cert vem photoshop nebo glocky - kdyz s nima byla schopna odvratit emzackou invazi, urcite nebude problem s nejakym zimnim vojakem 

|
reagovat
|
Superman/Batman
Eisenberg jako Lex Luthor a Irons jako Alfred, zajímavý. U Eisenberga netušim, ale Irons s Affleckem zní strašně béčkově
|
reagovat
|
TOP Diskuze
55Harry Potter a Kámen mudrců: V.I.M. 36Vzhlížet ke hvězdám: Recenze 34Bude Spider-Man jedničkou všech dob? Je to blízko! Odyssea letí přes miliardu a půl, Insidious vydělá 31Gunnův Batman je pozastaven. Má šéf DC trable? 31Dočkáme se překvapivého obsazení Bonda? 31Posedlost je nejúspěšnějším originálním filmem a hororem dekády, na záda jí dýchá bizarní čínský animák 42TOP 15 nezapomenutelných filmů z roku 2006 22Ridley Scott plánuje dalšího Vetřelce, válečný film i muzikál 22Lovci pokladů hlásí návrat 11Víkendový výplach #895 o Call of Duty a V horách šílenství
Inak trailer celkom meh