Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63841 - 63860 Napsat příspěvek

popik

Já bych jen dodal, že 23 letá ženská trénující chlapecký dorostenecký tým, to je co? To se může stát opravdu jenom v US. :D Nemám nic proti rovnoprávnosti a podobnejm vejmyslům, ale zasejk vocaď pocaď. 8)
602352
Já bych jen dodal, že 23 letá ženská trénující chlapecký dorostenecký tým, to je co? To se může stát opravdu jenom v US. *:D* Nemám nic proti rovnoprávnosti a podobnejm vejmyslům, ale zasejk vocaď pocaď. *8)*
popik
0 0
reagovat
llol a ja som si myslel že povyk okolo ej učiteľky je hlavne kvôli alkoholu nezletilých, nie sexu :D
602351
llol a ja som si myslel že povyk okolo ej učiteľky je hlavne kvôli alkoholu nezletilých, nie sexu *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

To se ti povedlo. :D
Jinak taky mám radost, že jsme se na něčem shodli. ;)
602350
To se ti povedlo. *:D* Jinak taky mám radost, že jsme se na něčem shodli. *;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Je to společensky tak nastavené... S tím my nic neuděláme...

A jak říkám - někomu přjde divné, že se nesmí souložit před 15-ti (je to přece jen číslo, k tomu jednu chvíli vypadalo, že to bude 14)... Toto je stejné... Jsou nějaká pravidla...

Ale každý na to může mít jiný názor... Já osobně si myslím, že v některých případech by to nemělo být, ale zase jindy v tom problém nevidím... Co se týče vysokých, tak tam už se jedná o dospělé studenty, tak je to něco jiného trochu...

A co se týče argumentu soukromého života... Ta hranice přeci neplatí, v dnešní době už ne... Když člověk vykonává určité povolání, tak prostě i v soukromém životě se musí nějako chovat...
602348
Je to společensky tak nastavené... S tím my nic neuděláme... A jak říkám - někomu přjde divné, že se nesmí souložit před 15-ti (je to přece jen číslo, k tomu jednu chvíli vypadalo, že to bude 14)... Toto je stejné... Jsou nějaká pravidla... Ale každý na to může mít jiný názor... Já osobně si myslím, že v některých případech by to nemělo být, ale zase jindy v tom problém nevidím... Co se týče vysokých, tak tam už se jedná o dospělé studenty, tak je to něco jiného trochu... A co se týče argumentu soukromého života... Ta hranice přeci neplatí, v dnešní době už ne... Když člověk vykonává určité povolání, tak prostě i v soukromém životě se musí nějako chovat...
0 0
reagovat
TedGeorge: Ale teraz musis uznat, ze tento bit bol podareny, come on. Ked by to hovoril ktokolvek okrem Karla, tak sa uprimne zasmejes. :)
602347
TedGeorge: Ale teraz musis uznat, ze tento bit bol podareny, come on. Ked by to hovoril ktokolvek okrem Karla, tak sa uprimne zasmejes. *:)*
0 0
reagovat

Kyller

Ja bych neco rekl, ale zamotal bych se zase do spam pavuciny a posledni co chci je, aby me nekdo nekdo z redakce peskoval v poste. Radeji tedy dopiju tu treti plznicku nez se presunu dovnitr a tu punch line v reakci na tebe prenecham nekomu jinymu. Hmm, a stejne spamuju, co? 8)
602346
Ja bych neco rekl, ale zamotal bych se zase do spam pavuciny a posledni co chci je, aby me nekdo nekdo z redakce peskoval v poste. Radeji tedy dopiju tu treti plznicku nez se presunu dovnitr a tu punch line v reakci na tebe prenecham nekomu jinymu. Hmm, a stejne spamuju, co? *8)*
Kyller
0 0
reagovat

Mildík

A proč bych proboha neměl mít sex se svojí učitelkou/doktorkou/právničkou/trenérkou? Poznal jsem nějakou ženskou a padli jsme si do oka... jako v tu chvíli mě nebude zajímat nějaký společenský konstrukt toho, že mně ještě není 18 ale jí už jo, nebo že by se o mě měla starat nebo cokoli podobného.
Tohle není sex policajta s podezřelou...

PS: vyhazování učitele za sex se studentem považuju za vrchol:
a) na vysokých je to u nás už běžné (akorát pak daný učitel nemůže danou studentku třeba zkoušet a je zkoušena u komise)
b) je to vyhazování někoho z práce na základě jeho soukromého života (aka nedělá to naší firmě ten správný image) což mi je neuvěřitelně proti srsti.
602345
A proč bych proboha neměl mít sex se svojí učitelkou/doktorkou/právničkou/trenérkou? Poznal jsem nějakou ženskou a padli jsme si do oka... jako v tu chvíli mě nebude zajímat nějaký společenský konstrukt toho, že mně ještě není 18 ale jí už jo, nebo že by se o mě měla starat nebo cokoli podobného. Tohle není sex policajta s podezřelou... PS: vyhazování učitele za sex se studentem považuju za vrchol: a) na vysokých je to u nás už běžné (akorát pak daný učitel nemůže danou studentku třeba zkoušet a je zkoušena u komise) b) je to vyhazování někoho z práce na základě jeho soukromého života (aka nedělá to naší firmě ten správný image) což mi je neuvěřitelně proti srsti.
Mildík
0 0
reagovat

TedGeorge

Je to niečo ako môj mentor naprieč životom.
602344
Je to niečo ako môj mentor naprieč životom.
TedGeorge
0 0
reagovat
Propasovat Pilkingtona i sem.... Ty ses fakt zabyjak
602343
Propasovat Pilkingtona i sem.... Ty ses fakt zabyjak
0 0
reagovat
Aj ja osobne poznám pár takých prípadov. Ale nepoznám žiadneho debila, ktorý by to vykecal rodičom. Každopádne si myslím, že keby prišiel do USA KP poučiť deti o sexe, tak ako to urobil v Afrike, tak by bolo po problémoch. link
602342
Aj ja osobne poznám pár takých prípadov. Ale nepoznám žiadneho debila, ktorý by to vykecal rodičom. Každopádne si myslím, že keby prišiel do USA KP poučiť deti o sexe, tak ako to urobil v Afrike, tak by bolo po problémoch. http://youtu.be/e4zl0x0H5v4?t=1m50s
0 0
reagovat

TedGeorge

:D:D:+
602341
*:D**:D**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
No jo, tak VUML, ze jo....
602340
No jo, tak VUML, ze jo....
0 0
reagovat

Mildík

To je sice z určitého hlediska pravda ale nic není tak jednoznačné. Můj spolužák v prváku na střední sbalil naši tenkrát čerstvě dostudovanou zeměpisářku (bylo jí asi 24 let) a docela jim to fungovalo (vydrželi spolu až do druháku) a dokonce je v tom celá třída podporovala a nemyslím si, že by to na něm zanechalo nějaké negativní stopy. ;)
602339
To je sice z určitého hlediska pravda ale nic není tak jednoznačné. Můj spolužák v prváku na střední sbalil naši tenkrát čerstvě dostudovanou zeměpisářku (bylo jí asi 24 let) a docela jim to fungovalo (vydrželi spolu až do druháku) a dokonce je v tom celá třída podporovala a nemyslím si, že by to na něm zanechalo nějaké negativní stopy. *;)*
Mildík
0 0
reagovat

TedGeorge

Zatímco jsi odeslal svůj příspěvek, tak já psal ten svůj, de facto jsi to vysihnul...

Amerika je v něčem hodně postavená na hlavu (sexualita a krev v TV je krásný příklad), ale tady to je trochu jiný příklad... U nás to je ale podobné... Nebo jste nikdy neslyšeli o případu, kdy vyhodili učitele za poměr se studentem?

Osobně na to mám rozporuplné názory. Ale jak říkám, celej ten případ je nafouklej... 8)
602338
Zatímco jsi odeslal svůj příspěvek, tak já psal ten svůj, de facto jsi to vysihnul... Amerika je v něčem hodně postavená na hlavu (sexualita a krev v TV je krásný příklad), ale tady to je trochu jiný příklad... U nás to je ale podobné... Nebo jste nikdy neslyšeli o případu, kdy vyhodili učitele za poměr se studentem? Osobně na to mám rozporuplné názory. Ale jak říkám, celej ten případ je nafouklej... *8)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Wiliam

Nikdo neříká, že z hlediska lidského, nebo věkového to je špatně... Ve věku a věkovém rozdílu nevidím problém, ale byla to jejich trenérka...

A jde o ten profesionální přístup, že prostě na "svěřené osoby se nesahá"... A je jedno jestli to je Doktor - pacient, Učitel - žák, Trenér - sportovec, prostě by měla fungovat nějaká profesionalita u lidí, kteří provozují toto povolaní...

Jasně, klukům bylo 16 a 17, takže rozumově jsou na tom dobře a nejedná se o děti, kteří podléhají vlivu dospělé osoby a autority více (typické zneužívání dětí v církvích), protože prostě věří, že to je tak správně... Ale pořád byli nezletilý a ač se to nemusí líbit, tak to tak prostě je (stejně jako se někomu nemusí líbit, že sexuální hranice je až od 15-ti)...
602337
Nikdo neříká, že z hlediska lidského, nebo věkového to je špatně... Ve věku a věkovém rozdílu nevidím problém, ale byla to jejich trenérka... A jde o ten profesionální přístup, že prostě na "svěřené osoby se nesahá"... A je jedno jestli to je Doktor - pacient, Učitel - žák, Trenér - sportovec, prostě by měla fungovat nějaká profesionalita u lidí, kteří provozují toto povolaní... Jasně, klukům bylo 16 a 17, takže rozumově jsou na tom dobře a nejedná se o děti, kteří podléhají vlivu dospělé osoby a autority více (typické zneužívání dětí v církvích), protože prostě věří, že to je tak správně... Ale pořád byli nezletilý a ač se to nemusí líbit, tak to tak prostě je (stejně jako se někomu nemusí líbit, že sexuální hranice je až od 15-ti)...
Wiliam
0 0
reagovat
Nemuzu uverit ze to pisu, ale souhlasim s bloodym ;0 pokud si muzu tipnout, co tam mildika drazdi, tak je to ten nadrazenej vztah vyucujici vs zak. Nicmene... Tady je potreba videt, ze to je volnocasova aktivita a neni to ucitelka. Proste jenom holka, co s nima ve volnym case cutala fotbal a byla jakoze trenerka. Ale to je fakt amerika. U nas v prime time soulozi Ana Geislerova kazdou druhou nedeli a v Usa pomalu jedna kongres, kdYz se pred 22 hodinou objevi v telce nadro. Problem s ustrelenjma koncetinama v ten stejnej cas neni. No a pak se hyper nabozenska amerika divi, ze ve state s pokroucenym vnimanim sexuality zneuzivaji mali deti fararema. To, ze je tohle u soudu je ostuda.
602336
Nemuzu uverit ze to pisu, ale souhlasim s bloodym ;0 pokud si muzu tipnout, co tam mildika drazdi, tak je to ten nadrazenej vztah vyucujici vs zak. Nicmene... Tady je potreba videt, ze to je volnocasova aktivita a neni to ucitelka. Proste jenom holka, co s nima ve volnym case cutala fotbal a byla jakoze trenerka. Ale to je fakt amerika. U nas v prime time soulozi Ana Geislerova kazdou druhou nedeli a v Usa pomalu jedna kongres, kdYz se pred 22 hodinou objevi v telce nadro. Problem s ustrelenjma koncetinama v ten stejnej cas neni. No a pak se hyper nabozenska amerika divi, ze ve state s pokroucenym vnimanim sexuality zneuzivaji mali deti fararema. To, ze je tohle u soudu je ostuda.
0 0
reagovat
Jak se mrdla do těch dveří. :D
602335
Jak se mrdla do těch dveří. *:D*
0 0
reagovat
Ok, vidím, že tu začína byť dusno. Tak to trochu odľahčíme. link
602334
Ok, vidím, že tu začína byť dusno. Tak to trochu odľahčíme. http://www.youtube.com/watch?v=a4VEx7qdqis
0 0
reagovat

Mildík

Co je na to proboha špatně??? Těm dvěma bylo 16 a 17 a to je podle mě dostatečný věk na sex z třiadvacetiletou holkou, pokud by ti dva nežili v pokrytecky upjaté zemi, která je v těchto věcech neuvěřitelně zpátečnická tak by se nic hrozného nestalo. V ČR je sex legální od 15 let což je podle mě rozumné a taky zde panuje daleko volnější a normálnější vnímání těchto věcí a to i v rovině vzdělávání než právě v USA.
602333
Co je na to proboha špatně??? Těm dvěma bylo 16 a 17 a to je podle mě dostatečný věk na sex z třiadvacetiletou holkou, pokud by ti dva nežili v pokrytecky upjaté zemi, která je v těchto věcech neuvěřitelně zpátečnická tak by se nic hrozného nestalo. V ČR je sex legální od 15 let což je podle mě rozumné a taky zde panuje daleko volnější a normálnější vnímání těchto věcí a to i v rovině vzdělávání než právě v USA.
Mildík
0 0
reagovat
Tak určitě je to sen mnoha dospívajících, o tom žádných pochyb...

Ale je to prostě špatně... Tahle situace co se stala je špatně (a je jedno jestli to je USA, nebo jinde)... u nás by se to taky řešilo... Tý holčině se nic moc nestane, je to podle mě trochu nafouknuté, ale důsledky se z toho musí vyvodit...
602332
Tak určitě je to sen mnoha dospívajících, o tom žádných pochyb... Ale je to prostě špatně... Tahle situace co se stala je špatně (a je jedno jestli to je USA, nebo jinde)... u nás by se to taky řešilo... Tý holčině se nic moc nestane, je to podle mě trochu nafouknuté, ale důsledky se z toho musí vyvodit...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se