Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63841 - 63860 Napsat příspěvek

TedGeorge

Jen tak mimochodem ti řeknu, že v těchto vedrech bys neměl pít žádný alkohol. ?)
599924
Jen tak mimochodem ti řeknu, že v těchto vedrech bys neměl pít žádný alkohol. *?)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Budou dve, jedna by me tomhle pocasi akorat nasrala. Hodim je do sebe rychle po ctvrte a budu mit ctyri hodiny na to, abych to vypotil. To snad nikoho neohrozuju.
599923
Budou dve, jedna by me tomhle pocasi akorat nasrala. Hodim je do sebe rychle po ctvrte a budu mit ctyri hodiny na to, abych to vypotil. To snad nikoho neohrozuju.
0 0
reagovat

Memphis

Ne, už žádné Spy Kids. Číchání u čtvrtého dílu stačilo. :-
599922
Ne, už žádné Spy Kids. Číchání u čtvrtého dílu stačilo. *:-*
Memphis
0 0
reagovat

Disk

A ještě troje Spy Kids.
599921
A ještě troje Spy Kids.
Disk
0 0
reagovat
Když bude ta desítka jedna, tak jo... Pokud dáš dvě, tak můžeš nadejchat, ale i nemusíš. Je to tak na hranici.
599919
Když bude ta desítka jedna, tak jo... Pokud dáš dvě, tak můžeš nadejchat, ale i nemusíš. Je to tak na hranici.
0 0
reagovat

TedGeorge

Záleží jak funguješ, ale je to v klidu možné. Jinak: link
599918
Záleží jak funguješ, ale je to v klidu možné. Jinak: http://www.alkohol-test.cz/cz/index.php
TedGeorge
0 0
reagovat

studo, Memphis

Rodriguez by mezitím mohl natočit další Dobrodružství Žraločáka a Lávovky. 8):D
599917
Rodriguez by mezitím mohl natočit další Dobrodružství Žraločáka a Lávovky. *8)**:D*
studo, Memphis
0 0
reagovat
Rychlej dotaz. 12ka v jednu k segedinu. Desitka ve 4 a v 5 po praci. Muzu o pul devate ridit? Vyplavi se to rychleji?
599916
Rychlej dotaz. 12ka v jednu k segedinu. Desitka ve 4 a v 5 po praci. Muzu o pul devate ridit? Vyplavi se to rychleji?
0 0
reagovat

studo

:D

A teď mi upřímně řekni, co si čekal. Ten srpen 2014 je ještě hodně oprimistický datum.
599908
*:D* A teď mi upřímně řekni, co si čekal. Ten srpen 2014 je ještě hodně oprimistický datum.
studo
0 0
reagovat
Premiéra Sin City z októbra 2013 na august 2014 :-
599907
Premiéra Sin City z októbra 2013 na august 2014 *:-*
0 0
reagovat
Nemohu tomu uvěřit, ale díky 30ti souvislým hodinám se statistikou jsem se skutečně naučil něco nového: Když se místo úplného nespaní vyspím asi na 2 hodiny, funguju skoro jakobych se vyspal normálně. Alespoň k něčemu to studium je :D
599902
Nemohu tomu uvěřit, ale díky 30ti souvislým hodinám se statistikou jsem se skutečně naučil něco nového: Když se místo úplného nespaní vyspím asi na 2 hodiny, funguju skoro jakobych se vyspal normálně. Alespoň k něčemu to studium je *:D*
0 0
reagovat
Sony si práve zaistilo dva dátumy pre premiéry Spidermanov... 3 v 2016 pôjde v júni (celkom zaujímavé, niečo ako momentálne superman, tzn. deň otcov?) a 4 v 2018 kde vyfúkli prvý májový víkend, ktorý posledné roky patrí skôr Disneymu/Marvelu :)
599898
Sony si práve zaistilo dva dátumy pre premiéry Spidermanov... 3 v 2016 pôjde v júni (celkom zaujímavé, niečo ako momentálne superman, tzn. deň otcov?) a 4 v 2018 kde vyfúkli prvý májový víkend, ktorý posledné roky patrí skôr Disneymu/Marvelu :)
0 0
reagovat
To máme doma myslim.
599895
To máme doma myslim.
0 0
reagovat
Kolekce 24 Steel booků jenom za necelejch devět stovek !!! link
599894
Kolekce 24 Steel booků jenom za necelejch devět stovek !!! http://www.ebay.com/itm/Collection-of-24-Danielle-Steel-books-HC-DJ-/360648343846?pt=US_Fiction_Books&hash=item53f8510126
0 0
reagovat
tento týždeň tam bol cast Man of Steel, tak sme sa dozvedeli že superman mal na škole super prezývku The Fat Cavill :D že Amy a jej dcéra radi hladkajú supermana a ako jednoducho sa dá vypáliť dom :D
599877
tento týždeň tam bol cast Man of Steel, tak sme sa dozvedeli že superman mal na škole super prezývku The Fat Cavill :D že Amy a jej dcéra radi hladkajú supermana a ako jednoducho sa dá vypáliť dom :D
0 0
reagovat
link
urcite to vela z vas videlo ale ja to sem aj tak musim dat. Tie Grahamove show mam proste najradsej. Kazdy je tam vzdy taky uvolneny :D
599873
http://www.videacesky.cz/talk-show-rozhovory/opily-mark-wahlberg-u-grahama-nortona urcite to vela z vas videlo ale ja to sem aj tak musim dat. Tie Grahamove show mam proste najradsej. Kazdy je tam vzdy taky uvolneny :D
0 0
reagovat

studo

Začínám ho teprve poznávat a klučina mě baví čím dál víc. Po Mile mě trochu odradilo vyloženě bolestný interview s RDJuniorem, ale na tom Radiu One naprosto ruluje...
599869
Začínám ho teprve poznávat a klučina mě baví čím dál víc. Po Mile mě trochu odradilo vyloženě bolestný interview s RDJuniorem, ale na tom Radiu One naprosto ruluje...
studo
0 0
reagovat
chris má aj oveľa lepšie bingá ako práve s butlerom a hlavne so ženami je to väčšia sranda... takisto si robil srandu z vystupujúcich na tom ich BBCRadio1 Weekend a ten druhý típek z rádia hráva Pie Tennis s hosťami, tiež zábava :)
599868
chris má aj oveľa lepšie bingá ako práve s butlerom a hlavne so ženami je to väčšia sranda... takisto si robil srandu z vystupujúcich na tom ich BBCRadio1 Weekend a ten druhý típek z rádia hráva Pie Tennis s hosťami, tiež zábava :)
0 0
reagovat
A k protivníkovi Lannisterů ještě naposledy... Tady ho "buzeruje" šéf za to interview s Milou Kunis. Hillarity ensured... link
599867
A k protivníkovi Lannisterů ještě naposledy... Tady ho "buzeruje" šéf za to interview s Milou Kunis. Hillarity ensured... http://www.youtube.com/watch?v=nvrxdic8sUs
0 0
reagovat
Chris Stark mě začíná neskutečně ničit. Tenhle pošuk se v mediálním prostoru "neudělal" jenom na tom slavným interview s Milou Kunis. On je zaměstnanej, aby dělal píčovinky... link
599866
Chris Stark mě začíná neskutečně ničit. Tenhle pošuk se v mediálním prostoru "neudělal" jenom na tom slavným interview s Milou Kunis. On je zaměstnanej, aby dělal píčovinky... http://www.youtube.com/watch?v=1_YDBOtp0kw
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se