Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63841 - 63860 Napsat příspěvek

Memphis

Myslíš tu jak na ni klikneš pravým tlačítkem, odklikneš "Zobrazit zástupce aplikace", a ona zmizí? ;)
604631
Myslíš tu jak na ni klikneš pravým tlačítkem, odklikneš "Zobrazit zástupce aplikace", a ona zmizí? *;)*
Memphis
0 0
reagovat
No jo, to je tak když lidi používají takový shitózní software jako je Chrome, a pak si na všech internetech stěžují na problémy s ním spojenými :P
604630
No jo, to je tak když lidi používají takový shitózní software jako je Chrome, a pak si na všech internetech stěžují na problémy s ním spojenými :P
0 0
reagovat
To jsem jedinej, kdo ve chromu ani adblocku nepozoruje změny, vyjma záložky "Aplikace", která nejde smazat? (Je to fakt prkotina, ale sere mě to hodně :D )
604628
To jsem jedinej, kdo ve chromu ani adblocku nepozoruje změny, vyjma záložky "Aplikace", která nejde smazat? (Je to fakt prkotina, ale sere mě to hodně *:D* )
0 0
reagovat

verbst

yt mi dával reklamy (takmer výlučne LIDL) aj pred tým a inde nemám problém, ale na najnavštevovanejších weboch mám adblock vypnutý
604625
yt mi dával reklamy (takmer výlučne LIDL) aj pred tým a inde nemám problém, ale na najnavštevovanejších weboch mám adblock vypnutý
verbst
0 0
reagovat

kubqo

Jak ti po tý aktualizaci funguje adBlock?
604624
Jak ti po tý aktualizaci funguje adBlock?
kubqo
0 0
reagovat

Ted

neboj sa, on to ani neni tak článok ako skôr reklama
604622
neboj sa, on to ani neni tak článok ako skôr reklama
Ted
0 0
reagovat

kubqo

Přečetl sem si to a nerozumím tomu. Nešlo by to přeložit do češtiny?
604621
Přečetl sem si to a nerozumím tomu. Nešlo by to přeložit do češtiny?
kubqo
0 0
reagovat
a ešte jedna vec, na Slovensku sme 4D rovno vynechali a makáme v Nitre na 5D :D link
604619
a ešte jedna vec, na Slovensku sme 4D rovno vynechali a makáme v Nitre na 5D *:D* http://spravy.mojanitra.sk/v-centro-nitra-uz-coskoro-otvoria-prve-5d-kino-v-nitre-a-okoli/nitra.html?id_temy=902&zaradenie=10011&id_clanku=128734&action=clanky
0 0
reagovat
btw nová aktualizácia CHrome = nejdú prehrať trailery
604618
btw nová aktualizácia CHrome = nejdú prehrať trailery
0 0
reagovat
52 Go pro kamier na utvorenie efektu zo Star Treku aneb Matrix Puppies

PS: vysoko odporúčané miestnym psíčkarom
604613
52 Go pro kamier na utvorenie efektu zo Star Treku aneb [link="http://www.youtube.com/watch?v=6qNwjPRqx20"]Matrix Puppies[/link] PS: vysoko odporúčané miestnym psíčkarom
0 0
reagovat
FRAK ME!
604607
FRAK ME!
0 0
reagovat
Buď Google udělal bububu a tvůrci AdBlocku kvůli tomu sami vypli blokování reklam na YT, nebo se změnil způsob zobrazování reklam na YT a AdBlock to ještě neumí blokovat (a třeba ani nebude umět).
604604
Buď Google udělal bububu a tvůrci AdBlocku kvůli tomu sami vypli blokování reklam na YT, nebo se změnil způsob zobrazování reklam na YT a AdBlock to ještě neumí blokovat (a třeba ani nebude umět).
0 0
reagovat
Není to tím, jak Chrome přestal podporovat určité pluginy?
604602
Není to tím, jak Chrome přestal podporovat určité pluginy?
0 0
reagovat
Hele, ajťáci a chytří lidé internetu - nějak mi přestává fungovat adBlock. Na YouTube vyskakujou reklamy, a všude jinde taky. Nevíte čím to je?

Macejko :D:D:D:D:D
604601
Hele, ajťáci a chytří lidé internetu - nějak mi přestává fungovat adBlock. Na YouTube vyskakujou reklamy, a všude jinde taky. Nevíte čím to je? [b]Macejko[/b] *:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
"Seth Rogen chystá eRkový animák Sausage party. Hlavním hrdinou bude klobása."
Desím sa dňa, keď v tej vete bude chýbať slovo "animák".
604598
"Seth Rogen chystá eRkový animák Sausage party. Hlavním hrdinou bude klobása." Desím sa dňa, keď v tej vete bude chýbať slovo "animák".
0 0
reagovat
Je to tak smutný pohled, že musím souhlasit dokonce i s popickem.
604579
Je to tak smutný pohled, že musím souhlasit dokonce i s popickem.
0 0
reagovat

popicek

Ty fotky jsou parádní, těším se moc. :)
604577
Ty fotky jsou parádní, těším se moc. *:)*
popicek
0 0
reagovat

popik

Nevim, jestli se to tady uz nekde neválí link první dvě fotky z placu Blbý a blbější. Dva dědkové hrající si na retardy :- jsou na to už moc staří, stejně jako ti ostatní, co si chtěj užít ještě chvilku slávy jako Sly, Arnie a spol...smutnej pohled, když przněj svoje majstrštyky.
604576
Nevim, jestli se to tady uz nekde neválí http://www.break.com/article/the-first-pics-from-dumb-and-dumber-to-2520682 první dvě fotky z placu Blbý a blbější. Dva dědkové hrající si na retardy *:-* jsou na to už moc staří, stejně jako ti ostatní, co si chtěj užít ještě chvilku slávy jako Sly, Arnie a spol...smutnej pohled, když przněj svoje majstrštyky.
popik
0 0
reagovat
Jop, jop, jediné, čím to může solidně trpět je stereotyp... Přeci jenom to je "jdi tam a tam a cestou všechno zabij" (prozatím)... Uvidíme 8)
604575
Jop, jop, jediné, čím to může solidně trpět je stereotyp... Přeci jenom to je "jdi tam a tam a cestou všechno zabij" (prozatím)... Uvidíme *8)*
0 0
reagovat
Když to vyšlo, tak mě to bavilo... a hodně. Jenže nedávno jsem si to dal znovu a po hodině to šlo z disku. Už mi to tak zábavný nepřišlo.
604569
Když to vyšlo, tak mě to bavilo... a hodně. Jenže nedávno jsem si to dal znovu a po hodině to šlo z disku. Už mi to tak zábavný nepřišlo.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se