Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63901 - 63920 Napsat příspěvek

SteKi

20th Century Fox a Star Wars :)
602175
20th Century Fox a Star Wars *:)*
SteKi
0 0
reagovat
Miramax - Pulpy
Tristar - Hvezdna pechota
Columbia pics - jason a argonauti
602173
Miramax - Pulpy Tristar - Hvezdna pechota Columbia pics - jason a argonauti
0 0
reagovat
Mate k nejakemu logu filmovej spolocnosti zafiksovany konkretny film? Ja ked vidim logo Tristar, tak vzdy si spomeniem na Cislo 5 zije. Ale vtedy vyzeralo este takto
Mate to tiez tak niekto? :)
602172
Mate k nejakemu logu filmovej spolocnosti zafiksovany konkretny film? Ja ked vidim logo Tristar, tak vzdy si spomeniem na Cislo 5 zije. Ale vtedy vyzeralo este [link="http://www.youtube.com/watch?v=6l_jBJ3yEMM"]takto[/link] Mate to tiez tak niekto? *:)*
0 0
reagovat
Bol by KP lepším Supermanom? Pravdepodobne áno. Minimálne by neničil majetok ostatných ako ten zlý ujo v Man of Steel :D link
602158
Bol by KP lepším Supermanom? Pravdepodobne áno. Minimálne by neničil majetok ostatných ako ten zlý ujo v Man of Steel *:D* http://www.youtube.com/watch?v=o0a6FgTEHE4&feature=youtu.be&t=1m46s
0 0
reagovat
Omluva se příjímá, čau.
602156
Omluva se příjímá, čau.
0 0
reagovat

popik

tak to pardón za ty moje dnešní dva mini příspěvky :D netušil jsem, že to tady tak zaplevelí...je to smutný ?)
602155
tak to pardón za ty moje dnešní dva mini příspěvky *:D* netušil jsem, že to tady tak zaplevelí...je to smutný *?)*
popik
0 0
reagovat

popicek

Pokud ti tak strašně moc zálěží na tom, jak využívám svůj volnej čas, tak si mi postěžuj do vzkazníku a neplevel to tady. Já taky neřeším tvojí vrozenou a všude viditelnou idiocii. Už dobře měsíc ji nikde neřeším.
602154
Pokud ti tak strašně moc zálěží na tom, jak využívám svůj volnej čas, tak si mi postěžuj do vzkazníku a neplevel to tady. Já taky neřeším tvojí vrozenou a všude viditelnou idiocii. Už dobře měsíc ji nikde neřeším.
popicek
0 0
reagovat

popik

to TedGeorge: komentovat každý tvůj příspěvek by nestihnul ani Superman :D
602153
to TedGeorge: komentovat každý tvůj příspěvek by nestihnul ani Superman *:D*
popik
0 0
reagovat

popicek

Říká člověk, co tu nevahá psát o své masturbaci. Což takhle nekomentovat každej můj příspěvek? Já už sem se to u těch tvejch sraček taky odnaučil. Takže zase zalez do popickova.
602152
Říká člověk, co tu nevahá psát o své masturbaci. Což takhle nekomentovat každej můj příspěvek? Já už sem se to u těch tvejch sraček taky odnaučil. Takže zase zalez do popickova.
popicek
0 0
reagovat

Mildík, Memphis, TedGeorge

:D:+
Jsem zvědavej jak dopadne soud a Elba je neskutečnej :D
602151
*:D**:+* Jsem zvědavej jak dopadne soud a Elba je neskutečnej *:D*
Mildík, Memphis, TedGeorge
0 0
reagovat

popik

to TedGeorge: už by sis měl vážně najít děvče :D MZ users to jistě ocení 8)
602150
to TedGeorge: už by sis měl vážně najít děvče *:D* MZ users to jistě ocení *8)*
popik
0 0
reagovat
A když už tu klasicky spamuju, tak sem ještě hodím minutovou historku Idrise Elby... link
602148
A když už tu klasicky spamuju, tak sem ještě hodím minutovou historku Idrise Elby... http://www.youtube.com/watch?v=9gvD9w8mw7s
0 0
reagovat

TedGeorge

Takže bude?
602147
Takže bude?
TedGeorge
0 0
reagovat

Kyller

Vždycky sem si myslel, že by Trošku zahrál jenom Daniel Day Lewis, ale Alan Rickman mi tímhle docela vyrazil dech. Určitě viděl nějakou benefici s Helenkou Růžičkovou z Hoštic. Jak tam zpíval Karel Černoch a grilovali a pili pivo a povídali a smáli se a vzpomínali a však víte.
602143
Vždycky sem si myslel, že by Trošku zahrál jenom Daniel Day Lewis, ale Alan Rickman mi tímhle docela vyrazil dech. Určitě viděl nějakou benefici s Helenkou Růžičkovou z Hoštic. Jak tam zpíval Karel Černoch a grilovali a pili pivo a povídali a smáli se a vzpomínali a však víte.
Kyller
0 0
reagovat

TedGeorge

:D :D :D
602142
*:D* *:D* *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Dočkáme sa biografie?
602141
Dočkáme sa biografie?
TedGeorge
0 0
reagovat
Tak ještě jednou...

Mildík
:D

Russian man outwits bank :D:+
602136
Tak ještě jednou... [b]Mildík[/b] *:D* [link="http://rt.com/business/man-outsmarts-banks-wins-court-221/"]Russian man outwits bank[/link] *:D**:+*
0 0
reagovat
V novým traileru na nuzně vypadající film CBQB vypadá Alan Rickman jako Zdeněk Troška link
602139
V novým traileru na nuzně vypadající film CBQB vypadá Alan Rickman jako Zdeněk Troška http://i1.ytimg.com/vi/O1ZNfaOpqKo/maxresdefault.jpg
0 0
reagovat
"Oni sú ako Rembrandt!"
"Ako kto?"
"Ty ho nepoznáš? Je to maliar."
"Ne, my máme tapety."
:D:D:D
ten MASH je furt boží 8)
602138
"Oni sú ako Rembrandt!" "Ako kto?" "Ty ho nepoznáš? Je to maliar." "Ne, my máme tapety." *:D**:D**:D* ten MASH je furt boží *8)*
0 0
reagovat
chybi tu trailer na novy Magnuskuv opus... a je to jeste horsi jak obvykle (pac tam chybi sprosta slova a hnusni stari tlusti lide).
602137
chybi tu trailer na novy Magnuskuv opus... a je to jeste horsi jak obvykle (pac tam chybi sprosta slova a hnusni stari tlusti lide).
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se