Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 63821 - 63840 Napsat příspěvek
Popíčku, seš dementní kretén, ale tohle se ti povedlo :+:D
599953
Popíčku, seš dementní kretén, ale tohle se ti povedlo *:+**:D*
0 0
reagovat
čuchám, čuchám průser :D
599952
čuchám, čuchám průser *:D*
0 0
reagovat
"Já měl za to, že TedGeorge chtěl jít hledat sám sebe někam do divočiny"

:D:D:D
599951
"Já měl za to, že TedGeorge chtěl jít hledat sám sebe někam do divočiny" *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Pánové, alkohol dehydratuje a v těchto vedrech je to obzvláště nebezpečné. Dejte si radši minerálku.
599950
Pánové, alkohol dehydratuje a v těchto vedrech je to obzvláště nebezpečné. Dejte si radši minerálku.
0 0
reagovat

popik

OMG! Ti dva spammeři už jsou zase pohromadě a v plné síle, jak tak koukám :-
Já měl za to, že TedGeorge chtěl jít hledat sám sebe někam do divočiny a TonyClifton dostal min. 3 měsíčního banána, tak co tu zase dělaj?
599949
OMG! Ti dva spammeři už jsou zase pohromadě a v plné síle, jak tak koukám *:-* Já měl za to, že TedGeorge chtěl jít hledat sám sebe někam do divočiny a TonyClifton dostal min. 3 měsíčního banána, tak co tu zase dělaj?
popik
0 0
reagovat

Tony

To je potřeba překonat a to pivo si dát.
599948
To je potřeba překonat a to pivo si dát.
Tony
0 0
reagovat
Je mi takový vedro, že nemám ani chuť na pivo
599947
Je mi takový vedro, že nemám ani chuť na pivo
0 0
reagovat
Hmmm, tak s tím litrem jsem se asi solidně sekl, jak tak koukám... :D
599946
Hmmm, tak s tím litrem jsem se asi solidně sekl, jak tak koukám... *:D*
0 0
reagovat

disk, memphis

Tak ako s tým, že ešte pred 2 mesiacmi či koľko nakrúcal vyzeral ten október fakt na hrane, ale posunúť to o takmer rok? nech ide do prdele. A nech sa opováži medzi tým točiť spy kids alebo podobné pi**viny!
599945
Tak ako s tým, že ešte pred 2 mesiacmi či koľko nakrúcal vyzeral ten október fakt na hrane, ale posunúť to o takmer rok? nech ide do prdele. A nech sa opováži medzi tým točiť spy kids alebo podobné pi**viny!
disk, memphis
0 0
reagovat
Já jsem investoval do tohoto link je sice dražší, ale když si vezmu jak často hodně piju a druhý den řídím a jak vysoké jsou pokuty, tak je to myslím dobrá investice
599944
Já jsem investoval do tohoto [link="http://www.kasa.cz/alkoholtester-v-net-da-8100-digitalni/"]link[/link] je sice dražší, ale když si vezmu jak často hodně piju a druhý den řídím a jak vysoké jsou pokuty, tak je to myslím dobrá investice
0 0
reagovat
u nas na zdi alkohol tester vysi a za 10 korun se muze kazdej otestovat dle libosti. je to velka krabice na zdi a kdyz tam hodis prachy, vypadne ti jednorazovej naustek 8)
599943
u nas na zdi alkohol tester vysi a za 10 korun se muze kazdej otestovat dle libosti. je to velka krabice na zdi a kdyz tam hodis prachy, vypadne ti jednorazovej naustek *8)*
0 0
reagovat
Prý je to od 5 tisíc vejš cca dobrý a stejně to ještě neni tak supr jak ty policejní.
599942
Prý je to od 5 tisíc vejš cca dobrý a stejně to ještě neni tak supr jak ty policejní.
0 0
reagovat
Špatnej podnikatelskej plán by ani nemusely být hospody, kde by testery na požádání zapůjčovali. Pouze na místě, ne s sebou. Udělat na to reklamu, a lidi by to určitě zkoušeli.
I když.... Kolik by těch testerů po týdnu zbývalo, že?
599941
Špatnej podnikatelskej plán by ani nemusely být hospody, kde by testery na požádání zapůjčovali. Pouze na místě, ne s sebou. Udělat na to reklamu, a lidi by to určitě zkoušeli. I když.... Kolik by těch testerů po týdnu zbývalo, že?
0 0
reagovat

TedGeorge

Myslím si, že tester za litr už je slušná kvalitka a v pohodě použitelnej...

Mimochodem tohle jsme nedávno řešeili v hospodě, proč se do aut jako povinnná výbava nedává právě alkoholtester...
599940
Myslím si, že tester za litr už je slušná kvalitka a v pohodě použitelnej... Mimochodem tohle jsme nedávno řešeili v hospodě, proč se do aut jako povinnná výbava nedává právě alkoholtester...
TedGeorge
0 0
reagovat
Ten tester sem nepoužil, nakonec sem si dal pivo a půl (desítku)před pátou hodinou a s čistým svědomím usednul před půl hodinou za volant. Ještě poslední věc. Pokaždý když sem nucen pít alkohol a pak x hodin poté jet autem, tak se strachuju jak osel. Kdybych investoval řekněme litr do nějakýho testeru, bude ten tester použitelnej? Nebo použitelný začínají až výš? Zkušenosti?
599939
Ten tester sem nepoužil, nakonec sem si dal pivo a půl (desítku)před pátou hodinou a s čistým svědomím usednul před půl hodinou za volant. Ještě poslední věc. Pokaždý když sem nucen pít alkohol a pak x hodin poté jet autem, tak se strachuju jak osel. Kdybych investoval řekněme litr do nějakýho testeru, bude ten tester použitelnej? Nebo použitelný začínají až výš? Zkušenosti?
0 0
reagovat
Mimochodem byl někdo z Pražáků v neděli na Václaváku na koncertu?
599938
Mimochodem byl někdo z Pražáků v neděli na Václaváku na koncertu?
0 0
reagovat

Gonzi

Shodneme se ale na tom, že jsou to celkem hororová čísla :D
599937
Shodneme se ale na tom, že jsou to celkem hororová čísla *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Jo, je to blbost, mě to jednou ukázalo asi 15 promile.
599936
Jo, je to blbost, mě to jednou ukázalo asi 15 promile.
0 0
reagovat

vZeč

Já rozhodně pálím rychleji, než mi (jakýkoli) online tester píše, ale pokud si chceš udělat rámcovou představu o tom, kolik panáků můžeš večer chlastat, abys mohl ráno řídit, tak je to fajn.
599935
Já rozhodně pálím rychleji, než mi (jakýkoli) online tester píše, ale pokud si chceš udělat rámcovou představu o tom, kolik panáků můžeš večer chlastat, abys mohl ráno řídit, tak je to fajn.
vZeč
0 0
reagovat

Gonzi

Podle toho testeru jsem už pravděpodobně několikrát umřel.
599931
Podle toho testeru jsem už pravděpodobně několikrát umřel.
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se