Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 5381 - 5400 Napsat příspěvek
reaguje na: SteKi
865359
https://petapixel.com/2023/04/14/artist-refuses-prize-after-his-ai-image-wins-at-top-photo-contest/
865356
3 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Fotografickou soutěž AI poprvé vyhrála už před několika měsíci. 
865357
Fotografickou soutěž AI poprvé vyhrála už před několika měsíci. 
865353
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D
odkaz na fotku je kde? ?)
865356
*:D* odkaz na fotku je kde? *?)*
865353
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

K diskuzi o AI umění

To bylo rychlejší než jsem čekal.... :D

Umělá inteligence vyhrála slavnou soutěž fotografů. Nikdo nic nepoznal. Letošní vyhlášení vítězů prestižní soutěže Sony World Photography Awards provází kontroverze. Německý fotograf Boris Eldagsen totiž kategorii Kreativní fotografie ovládl s obrázkem vytvořeným umělou inteligencí. Ocenění se posléze vzdal s tím, že chtěl otevřít diskuzi o tom, co lze v době prudkého rozvoje obrazových generátorů považovat za fotografii.
865353
To bylo rychlejší než jsem čekal.... *:D* Umělá inteligence vyhrála slavnou soutěž fotografů. Nikdo nic nepoznal. Letošní vyhlášení vítězů prestižní soutěže Sony World Photography Awards provází kontroverze. Německý fotograf Boris Eldagsen totiž kategorii Kreativní fotografie ovládl s obrázkem vytvořeným umělou inteligencí. Ocenění se posléze vzdal s tím, že chtěl otevřít diskuzi o tom, co lze v době prudkého rozvoje obrazových generátorů považovat za fotografii.
K diskuzi o AI umění
5 0
reagují: HAL, SteKi
reagovat
reaguje na: Godlike
Ve finále Třinec vyhraje  po 5 zápasech. 

Mě to playoff naší extraligy nebaví 

NHL začíná brzy a tam to teprve začne být zajímavý 8)
865348
Ve finále Třinec vyhraje  po 5 zápasech.  Mě to playoff naší extraligy nebaví  NHL začíná brzy a tam to teprve začne být zajímavý *8)*
865344
2 0
reagovat
Tak teď tím tuplem fandím Vítkovicím.
865347
Tak teď tím tuplem fandím Vítkovicím.
1 0
reagovat
Zkurvenej Třinec.
865344
Zkurvenej Třinec.
3 -1
reagují: Adventurer
reagovat
reaguje na: Godlike
Sdílím názor na Zlín :D
865316
Sdílím názor na Zlín *:D*
865312
2 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Já si moc nepřejí finále Hradec - Pardubice. Kdyby Dynamo ruplo, byla by to ostuda na dlouhé roky. :- Jinak pokud to dneska zvládne Třinec, tak si to finále za celou sezónu zaslouží. Osobně bych bych byl rád za finále Pardubice - Vítkovice. 
865315
Já si moc nepřejí finále Hradec - Pardubice. Kdyby Dynamo ruplo, byla by to ostuda na dlouhé roky. *:-* Jinak pokud to dneska zvládne Třinec, tak si to finále za celou sezónu zaslouží. Osobně bych bych byl rád za finále Pardubice - Vítkovice. 
865312
1 0
reagovat
reaguje na: Godlike
Včera jsem byl celkem unavený z práce a tak jsem si říkal, jo mrknu na hokej a pak půjdu brzo spát. Tůdle! Nemohl jsem se odtrhnout a vydržel až do té půl dvanácté. Neskutečný zápas. A Vítky to k***a dají a do finále se dostanou!!
865313
Včera jsem byl celkem unavený z práce a tak jsem si říkal, jo mrknu na hokej a pak půjdu brzo spát. Tůdle! Nemohl jsem se odtrhnout a vydržel až do té půl dvanácté. Neskutečný zápas. A Vítky to k***a dají a do finále se dostanou!!
865312
6 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Jako včera jsem k tomu v pět zasedl a vydržel do konce, úplně vyřízenej.:D
Já si přeju finále Hrade - Pardubice, jinak souhlasím, že zajímavější play-off tu nebylo dlouho. A samozřejmě go Zlín. Beeraaanii duc!:D 
865312
Jako včera jsem k tomu v pět zasedl a vydržel do konce, úplně vyřízenej.*:D* Já si přeju finále Hrade - Pardubice, jinak souhlasím, že zajímavější play-off tu nebylo dlouho. A samozřejmě go Zlín. Beeraaanii duc!*:D* 
865311
2 -1
reagují: (=LIFTY=), hroubek, l-e-t-o
reagovat
reaguje na: hroubek
Za mě je to nejzajímavější play off za poslední dobu. Ať už v nižší lize a nedávnem souboji rivalů Vsetín/Zlín, tak tady ty dvě semifinále, kde se děje slušná divočina. Jestli to ten Hradec projede, tak to bude druhý unikát po sobě v Extralize, kdy za stavu zápasu 3:0 někdo otočil do výhry. 
První je samozřejmě včerejší necelých 140 minut dlouhý zápas:))
A to nás ještě čeká baráž Zlín/Kladno.
865311
Za mě je to nejzajímavější play off za poslední dobu. Ať už v nižší lize a nedávnem souboji rivalů Vsetín/Zlín, tak tady ty dvě semifinále, kde se děje slušná divočina. Jestli to ten Hradec projede, tak to bude druhý unikát po sobě v Extralize, kdy za stavu zápasu 3:0 někdo otočil do výhry.  První je samozřejmě včerejší necelých 140 minut dlouhý zápas*:))* A to nás ještě čeká baráž Zlín/Kladno.
865299
3 0
reagují: Godlike
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Počkej co bude dneska. Tohle je “menší finále”. Bojím, se že to Dynamo nezvládne, ale jako kluk z perníkového města jim budu držet palce. 

PS: Bude dneska někdo na Comic Conu???
865299
Počkej co bude dneska. Tohle je “menší finále”. Bojím, se že to Dynamo nezvládne, ale jako kluk z perníkového města jim budu držet palce.  PS: Bude dneska někdo na Comic Conu???
865280
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: verbst
Ok. Ja tu niesom aby som bránil Twitter, ale normálne som sa zamyslel nad tým či som taký ignorant a nevnímam to, alebo som na to skrátka nenatrafil. Tak som si teraz zbežne čítal komentáre pod každým možným príspevkom čo sa mi tam zjavil, dokonca príspevok nejakej českej slečny, ktorá si robila srandu zo slovenského poslanca, ktorý navrhol zákaz porna a ak ho chceš pozerať, musíš mať potvrdenie od notára (naozaj reálna vec :D ) a nič. Ani jeden zlý komentár a priznajme si,  každý by tu čakal aspoň niečo ako, že čo sa nejaká češka vyjadruje k Slovensku :D To sa z môjho pohľadu s takým facebookom nedá ani porovnávať. Tam je to otrasné, len zlosť, stupidita a falošné účty.
865298
Ok. Ja tu niesom aby som bránil Twitter, ale normálne som sa zamyslel nad tým či som taký ignorant a nevnímam to, alebo som na to skrátka nenatrafil. Tak som si teraz zbežne čítal komentáre pod každým možným príspevkom čo sa mi tam zjavil, dokonca príspevok nejakej českej slečny, ktorá si robila srandu zo slovenského poslanca, ktorý navrhol zákaz porna a ak ho chceš pozerať, musíš mať potvrdenie od notára (naozaj reálna vec *:D* ) a nič. Ani jeden zlý komentár a priznajme si,  každý by tu čakal aspoň niečo ako, že čo sa nejaká češka vyjadruje k Slovensku *:D* To sa z môjho pohľadu s takým facebookom nedá ani porovnávať. Tam je to otrasné, len zlosť, stupidita a falošné účty.
865285
2 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Jo ty reklamy mě tam serou ... furt mi tam vyskakují kraviny co mě ale vůbec nezajímají ... :(
865296
Jo ty reklamy mě tam serou ... furt mi tam vyskakují kraviny co mě ale vůbec nezajímají ... *:(*
865295
1 -1
reagovat
Zrovna Musk navíc ve spojení s Twitterem je ukázkové necernobile téma a moc závidím všem, co na to dokážou mít jasný názor. 
Ano, je to trochu kokot. Zároveň skutečně propustil čtyřnásobný počet lidí, než má Twitter teď tj. 6000, což je neskutečný číslo a platforma funguje pořád stejně +-. Já tam mám navíc s firemní inzerci větší REACH za poslední měsíce, ale třeba to jenom lépe nastavuju. :) 
Žádný velký exodus lidí ani inzerentů nebyl a ekonomicky to stabilizoval. Koupil to za prestrelenou cenu, ale za chvíli se jí bude blížit zpět a ať ji překročí o 10, 20 milionů bude to obří sukces.
Před tím to byla vedením Česká Pošta, jenže vedení bylo hrozně správně woke, tak se to ignorovalo...

A Facebook má nastoupeno podobným směrem.
865295
Zrovna Musk navíc ve spojení s Twitterem je ukázkové necernobile téma a moc závidím všem, co na to dokážou mít jasný názor.  Ano, je to trochu kokot. Zároveň skutečně propustil čtyřnásobný počet lidí, než má Twitter teď tj. 6000, což je neskutečný číslo a platforma funguje pořád stejně +-. Já tam mám navíc s firemní inzerci větší REACH za poslední měsíce, ale třeba to jenom lépe nastavuju. :)  Žádný velký exodus lidí ani inzerentů nebyl a ekonomicky to stabilizoval. Koupil to za prestrelenou cenu, ale za chvíli se jí bude blížit zpět a ať ji překročí o 10, 20 milionů bude to obří sukces. Před tím to byla vedením Česká Pošta, jenže vedení bylo hrozně správně woke, tak se to ignorovalo... A Facebook má nastoupeno podobným směrem.
7 -5
reagují: esmo
reagovat
reaguje na: verbst
> A přesný příklady Ti taky nedám

Ale ty jsi random Lojza z Česka. Ne reportér na rozhovoru s Muskem, kde je to bod o kterém chce mluvit. Je to extrémně neprofesionální úroveň přípravy a proto si s ním Musk mohl vytřít.

xnewstedx
Totéž - proč ten reportér ta data neměl u sebe?

Já neřeším realitu Twitteru, ale neschopnost toho reportéra:

Co říkáte o "X"? Jakém "X"? "Nevím, určitě jsem to někdy viděl tam co nechodím a kamarádi souhlasí." :D:D:D
865293
> A přesný příklady Ti taky nedám Ale ty jsi random Lojza z Česka. Ne reportér na rozhovoru s Muskem, kde je to bod o kterém chce mluvit. Je to extrémně neprofesionální úroveň přípravy a proto si s ním Musk mohl vytřít. xnewstedx Totéž - proč ten reportér ta data neměl u sebe? Já neřeším realitu Twitteru, ale neschopnost toho reportéra: Co říkáte o "X"? Jakém "X"? "Nevím, určitě jsem to někdy viděl tam co nechodím a kamarádi souhlasí." *:D**:D**:D*
865285
6 0
reagovat
reaguje na: xnewstedx
Ten reportér nebyl "soft", ten reportér byl neschopný idiot, divím se že BBC takto neprofesionální lidi zaměstnává, vždyť on ze sebe nedokáže dostat souvislou větu, natož aby se ptal na otázky které má actualy podložené, vždyť to je úplný basic novinářské práce... a hlavně se divím Muskovi že na rozhovory s nimi vůbec ztrácí čas.

Což platí o celém jeho angažmá v twitteru, zbytečně se v tom nimrá. Když chtěl koupit twitter proto aby na něm byla svoboda slova a open source algoritmus na doporučování příspěvků, tak to měl udělat day one, místo zbytečných měsíců tanečků kolem, a místo twitteru se pak dál věnovat radši SpaceX a Tesle.
865290
Ten reportér nebyl "soft", ten reportér byl neschopný idiot, divím se že BBC takto neprofesionální lidi zaměstnává, vždyť on ze sebe nedokáže dostat souvislou větu, natož aby se ptal na otázky které má actualy podložené, vždyť to je úplný basic novinářské práce... a hlavně se divím Muskovi že na rozhovory s nimi vůbec ztrácí čas. Což platí o celém jeho angažmá v twitteru, zbytečně se v tom nimrá. Když chtěl koupit twitter proto aby na něm byla svoboda slova a open source algoritmus na doporučování příspěvků, tak to měl udělat day one, místo zbytečných měsíců tanečků kolem, a místo twitteru se pak dál věnovat radši SpaceX a Tesle.
865286
4 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
Čo som zachytil, štatistiky ukazujú, že hate speech je na twittery na vzostupe. Musk si pohonil ego bo reportér bol soft. 
865286
Čo som zachytil, štatistiky ukazujú, že hate speech je na twittery na vzostupe. Musk si pohonil ego bo reportér bol soft. 
865261
4 -3
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Gonzi
Já tam prostě viděl to, že se mi děje/dělo to samý, co ten borec popsal. A přesný příklady Ti taky nedám... Za mě úplně v pohodě. Ani jsem cvičit nemusel. 
Taky jsem tam viděl to, že s Muskem mluvil úplně stejně, jako Muck mluví a píše se světem. 

Tasted his own medicine. 

Ad SteKi 

Kontexty jsou správně a v pořádku. Pokud jsou správně. Na co narážím já, že ti jeho degeni dávají špatnej kontext (vycucanej z prstu) např. ke zprávám, který se negativně vyjádří o něm... 
To už v pořádku není. 
Když to srovnám s obdobím před ním... To se vlastně srovnat nedá... 

Ale co, je to jeho platforma a může si dělat co chce, no...
Já si holt budu muset zvyknout jinde. Facebook už přes dva roky taky  nepoužívám... 
865285
Já tam prostě viděl to, že se mi děje/dělo to samý, co ten borec popsal. A přesný příklady Ti taky nedám... Za mě úplně v pohodě. Ani jsem cvičit nemusel.  Taky jsem tam viděl to, že s Muskem mluvil úplně stejně, jako Muck mluví a píše se světem.  Tasted his own medicine.  [b]Ad SteKi[/b]  Kontexty jsou správně a v pořádku. [b]Pokud[/b] jsou správně. Na co narážím já, že ti jeho degeni dávají špatnej kontext (vycucanej z prstu) např. ke zprávám, který se negativně vyjádří o něm...  To už v pořádku není.  Když to srovnám s obdobím před ním... To se vlastně srovnat nedá...  Ale co, je to jeho platforma a může si dělat co chce, no... Já si holt budu muset zvyknout jinde. Facebook už přes dva roky taky  nepoužívám... 
865261
2 -3
reagují: SteKi, Gonzi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se