Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52841 - 52860 Napsat příspěvek

TonyClifton

To ano, ale trochu mám pocit že se snažíš říct, že si ten člověk koupí blbou televizi (i když není audiofil) jen protože přijde do obchodu a koupí si to co tam budou mít nejdražší... Což je samozřejmě pochopitelná obchodní taktika ale jako "cílovka" to na mě moc nepůsobí.
627461
To ano, ale trochu mám pocit že se snažíš říct, že si ten člověk koupí blbou televizi (i když není audiofil) jen protože přijde do obchodu a koupí si to co tam budou mít nejdražší... Což je samozřejmě pochopitelná obchodní taktika ale jako "cílovka" to na mě moc nepůsobí.
TonyClifton
0 0
reagovat
Chápeš, že tohle neni výrobek pro audiofily?
627460
Chápeš, že tohle neni výrobek pro audiofily?
0 0
reagovat

TonyClifton

Mno já ti nevím... za ty prachy můžeš mít 2 laserové projektory od Sony a ještě ti zbude a z pohledu televize to má 5K, což je ti k ničemu + to není OLED technologie ... Já si fakt nedovedu představit, proč bych si to koupil, tedy pokud bych teď měl těch 300 miliónů na účtu, abych si do audiovideo techniky lil milióny aniž by mě to nějak vzrušovalo... Jejich use-case by mě zajímal, protože být fanoušek filmů, tak si doma dělám domácí kino (do výše rozpočtu, každopádně by to byla plasma/plátno/oled) a na TV signál bych tohle prostě nepoužil, mj i kvůli poměru stran - který je na filmy (na které bych měl to kino).
Za sebe toho kupce prostě nevidím.
627458
Mno já ti nevím... za ty prachy můžeš mít 2 laserové projektory od Sony a ještě ti zbude a z pohledu televize to má 5K, což je ti k ničemu + to není OLED technologie ... Já si fakt nedovedu představit, proč bych si to koupil, tedy pokud bych teď měl těch 300 miliónů na účtu, abych si do audiovideo techniky lil milióny aniž by mě to nějak vzrušovalo... Jejich use-case by mě zajímal, protože být fanoušek filmů, tak si doma dělám domácí kino (do výše rozpočtu, každopádně by to byla plasma/plátno/oled) a na TV signál bych tohle prostě nepoužil, mj i kvůli poměru stran - který je na filmy (na které bych měl to kino). Za sebe toho kupce prostě nevidím.
TonyClifton
0 0
reagovat

hej wtf ? za 5,5 mega TV ?

link

a to je tam i dražší kus ? OMG
627456
http://www.alza.cz/105-samsung-ue105hu9500-d2194014.htm a to je tam i dražší kus ? OMG
hej wtf ? za 5,5 mega TV ?
0 0
reagovat
Bohajeho je tak těžký pochopit, když je někdo kurevsky bohatej a chce do obýváku nějaký doplněk na kterém bude občasně koukat na něco a ohromovat tohle, že je tohle pro něj a ne projektory a zatemněný místnosti? Který už bude mít beztak taky...
627455
Bohajeho je tak těžký pochopit, když je někdo kurevsky bohatej a chce do obýváku nějaký doplněk na kterém bude občasně koukat na něco a ohromovat tohle, že je tohle pro něj a ne projektory a zatemněný místnosti? Který už bude mít beztak taky...
0 0
reagovat
klepnul jsem sebou o zem a několik vteřin jsem sebou třás jak hovado a to ani nejsem epileptik
627454
klepnul jsem sebou o zem a několik vteřin jsem sebou třás jak hovado a to ani nejsem epileptik
0 0
reagovat
hej ta mega drahá TV to bude nějaká chyba ne ? :-D
to není možný aby to stálo tolik, to si rovnou můžu pořídit kino sál nebo si na pár let pronajmout sál v cinemacity :-D
627453
hej ta mega drahá TV to bude nějaká chyba ne ? :-D to není možný aby to stálo tolik, to si rovnou můžu pořídit kino sál nebo si na pár let pronajmout sál v cinemacity :-D
0 0
reagovat
627451
*:o*[link="http://youtu.be/QUm04OmjZMA"]zkurvene bozi trailer - the frame[/link]
0 0
reagovat
Už jsem to měl v košíku, ale ta spotřeba, no fuj :)
627444
Už jsem to měl v košíku, ale ta spotřeba, no fuj *:)*
0 0
reagovat
3 miliony za hnusný LCD, výrobek pro totální imbecily.
627443
3 miliony za hnusný LCD, výrobek pro totální imbecily.
0 0
reagovat
Připomínám, že účet na zasílání MZ příspevků je... :)
627442
Připomínám, že účet na zasílání MZ příspevků je... :)
0 0
reagovat
:o To si přece nemůže nikdo koupit...
627441
*:o* To si přece nemůže nikdo koupit...
0 0
reagovat
link Se slevou od Vodafonu to uz je dosazitelne...
627440
http://www.alza.cz/105-samsung-un105s9wafxza-d2193890.htm Se slevou od Vodafonu to uz je dosazitelne...
0 0
reagovat
ten klip je super. sia je taky fajn prumer. kurna hlavne mi to pripomelo moje oblibeny ingenue, ktery sem videl snad uz po stopadesaty.
627436
ten klip je super. sia je taky fajn prumer. kurna hlavne mi to pripomelo moje oblibeny ingenue, ktery sem videl snad uz po stopadesaty.
0 0
reagovat

TedGeorge

Jo tak to já taky předpokládám, že se najdou lepší scénáře, spíš jsem reagoval na to že to není jejich silná stránka.
627430
Jo tak to já taky předpokládám, že se najdou lepší scénáře, spíš jsem reagoval na to že to není jejich silná stránka.
TedGeorge
0 0
reagovat
A neposlala to do adapted kategorie jenom akademie? Vim, že se to řešilo na deadline, ale jsem línej to hledat...
627427
A neposlala to do adapted kategorie jenom akademie? Vim, že se to řešilo na deadline, ale jsem línej to hledat...
0 0
reagovat
veľa scenárov nebolo eligible kvôli kadejakým kktinám a korunu na to zasadila samá guilda, ktorá hodila Whiplash medzi adapted... úplne zle
627426
veľa scenárov nebolo eligible kvôli kadejakým kktinám a korunu na to zasadila samá guilda, ktorá hodila Whiplash medzi adapted... úplne zle
0 0
reagovat

Gonzi

Co se postav a dialogů týče - ano, to je napsaný skvěle. Ale neskutečně tomu pomáhají výborně obsazení herci a mývalové. Ta nominace je vzhledem ke konkurenci imho tak trochu výsměch. Nepřeceňuju to, ale za dobře napsaný postavy být nominovaný na WGA? Whaaaaat... ? ?)
627425
Co se postav a dialogů týče - ano, to je napsaný skvěle. Ale neskutečně tomu pomáhají výborně obsazení herci a mývalové. Ta nominace je vzhledem ke konkurenci imho tak trochu výsměch. Nepřeceňuju to, ale za dobře napsaný postavy být nominovaný na WGA? Whaaaaat... ? *?)*
Gonzi
0 0
reagovat

TedGeorge

Mno ono je taky otázkou, jestli do scénáře bereš jen děj, nebo i postavy, jejich dialogy, jejich charakter atd. - což naopak je tou nejsilnější stránkou.
627422
Mno ono je taky otázkou, jestli do scénáře bereš jen děj, nebo i postavy, jejich dialogy, jejich charakter atd. - což naopak je tou nejsilnější stránkou.
TedGeorge
0 0
reagovat
preto tam je smajlik :) Ale každopádne to prajem každému Blockbusteru
627413
preto tam je smajlik :) Ale každopádne to prajem každému Blockbusteru
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se