Já zase nechápu, že v ČR prakticky nikdo nezná tuhle bohyni, úžasná ženská jak chováním, tak vzhledem a hlavně úžasná zpěvačka, osobně ji kvalitou zpěvu řadím někam na TOP vedle Celine, Beyonce a Shakiry. Navíc tahle skopčanda s ruskými kořeny zpívá ve více jazycích a hlavně má neuvěřitelný rozsah, mám s ní doma několik písniček z koncertů (kdyby někdo chtěl 1080p DTS můžu uploadnout) a fascinuje mě, že dokáže zazpívat prakticky jakýkoliv žánr.
To se nějaká Madonna a další pseudozpěvačky, které neumí zpívat ani ve studiu natož naživo (to je holý fakt, zrovna Madonna je typický příklad, že to lze v hudební branži dotáhnout daleko ikdyž zpívat moc neumíte) nechytá.
link
link
link
Já nemám kdovíjaký hudební sluch, ale přesto slyším, že třeba i něco jako tohle link je uplně jiná liga, než originál.
Neskutečně vyspělá holka na svůj věk mentálně i hudebně.
Helene Fischer
|
reagovat
|
dobré řezivo s lehce krysovitým obličejem, nic víc.
A myslíš tu samotnou přesvícenou ukázku? A myslíš taky tu samou ukázku s naprosto tupou AI? Pokračovat snad ani nebudu, bohužel nový Doom zatím vypadá jako slušný fail, snad to nakonec ve finále bude řežba kterou většina lidí nechá, ale ten gameplay co nedávno vypustili akorát spousty lidí naštval.