Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52861 - 52880 Napsat příspěvek

pepo

Coz je trochu zvlastni... Ten film ma plno silnejch stranek, ale scenar bych mezi ne teda zrovna nezaradil.
627411
Coz je trochu zvlastni... Ten film ma plno silnejch stranek, ale scenar bych mezi ne teda zrovna nezaradil.
pepo
0 0
reagovat
Strážci Galaxie boli nominovaný na cenu WGA (Writers Guild Award ) :)
627409
Strážci Galaxie boli nominovaný na cenu WGA (Writers Guild Award ) :)
0 0
reagovat

Shia

Mě se ten klípek docela líbil a nějak s ním v téhle fousaté poloze nemám problém. Jinak souhlas s Spazzem.
627394
Mě se ten klípek docela líbil a nějak s ním v téhle fousaté poloze nemám problém. Jinak souhlas s [b]Spazzem[/b].
Shia
0 0
reagovat

Spazz

:+
627391
*:+*
Spazz
0 0
reagovat
Imo jsou psychicke problemy dost zasadni vec a prijde mi, ze jsme z tech civilizovanejsich zemi jedni z mala, kteri nad tim porad jsou schopni jenom mavnout rukou a delat, jako by si za to ten clovek mohl sam... ;)
627390
Imo jsou psychicke problemy dost zasadni vec a prijde mi, ze jsme z tech civilizovanejsich zemi jedni z mala, kteri nad tim porad jsou schopni jenom mavnout rukou a delat, jako by si za to ten clovek mohl sam... *;)*
0 0
reagovat
On má asi takový problémy jako Hannah Montana, nezvládnul slávu brzo a teď mu z toho jebe, narozdíl od ní je to velká škoda, protože herec je to parádní.
627388
On má asi takový problémy jako Hannah Montana, nezvládnul slávu brzo a teď mu z toho jebe, narozdíl od ní je to velká škoda, protože herec je to parádní.
0 0
reagovat
Shiovi ten dospelacky look dost sedne. Je mi jedno, co provadi ve svem volnem case... evidentne ma problemy. To ale nic nemeni na tom, ze herec je vyborny a v nejakem drsnejsim thrilleru by nemusel byt vubec marny.:+
627387
Shiovi ten dospelacky look dost sedne. Je mi jedno, co provadi ve svem volnem case... evidentne ma problemy. To ale nic nemeni na tom, ze herec je vyborny a v nejakem drsnejsim thrilleru by nemusel byt vubec marny.*:+*
0 0
reagovat
Prvé zábery z Maggie. Vyzerá to fajn ale bojím sa o Arnolda v serióznej rolilink
627386
Prvé zábery z Maggie. Vyzerá to fajn ale bojím sa o Arnolda v serióznej rolihttps://www.youtube.com/watch?v=Wyebk7Q_aIU
0 0
reagovat
EDIT k Shiovi: navíc je to vlastně docela dobrý. Jak ten klip, tak ten hlavně ten song. Mezi aktuálním mainstreamovým popem...:+
627385
EDIT k Shiovi: navíc je to vlastně docela dobrý. Jak ten klip, tak ten hlavně ten song. Mezi aktuálním mainstreamovým popem...*:+*
0 0
reagovat

popik

protože smrdí :D
627384
protože smrdí *:D*
popik
0 0
reagovat
On už měl solidní figuru tak rok zpátky...
627380
On už měl solidní figuru tak rok zpátky...
0 0
reagovat

popicek

No to je slušná pí*ovina. :(:-
627379
No to je slušná pí*ovina. *:(**:-*
popicek
0 0
reagovat

popicek

Zacina byt nejaky vysekany, ze by priprava na nejakou roli?
627378
Zacina byt nejaky vysekany, ze by priprava na nejakou roli?
popicek
0 0
reagovat
Díkybohu ne, i když teda musim říct, že ve Fury mě sral zdaleka nejmíň ze všech filmů, kde jsem ho viděl.
627377
Díkybohu ne, i když teda musim říct, že ve Fury mě sral zdaleka nejmíň ze všech filmů, kde jsem ho viděl.
0 0
reagovat

popik

Proč se proboha ten týpek pořád propůjčuje takovej pseudoartovejm sračkám? Po Fury jsem tak nějak doufal, že je zpět... link
627376
Proč se proboha ten týpek pořád propůjčuje takovej pseudoartovejm sračkám? Po Fury jsem tak nějak doufal, že je zpět... http://www.break.com/video/elastic-heart-shia-labeouf-and-maddie-ziegler-2804797
popik
0 0
reagovat

Bakllazaan

Neviděl jsem, ale slyšel jsem o tom samý dobrý věci.
627358
Neviděl jsem, ale slyšel jsem o tom samý dobrý věci.
Bakllazaan
0 0
reagovat

resty

jak IMF tvrdil u Predestination, že dohání resty méně hlasitých filmů, mohl by hodit očko na The one I love. Viděl ho tu vůbec někdo?
627357
jak IMF tvrdil u Predestination, že dohání resty méně hlasitých filmů, mohl by hodit očko na [b]The one I love.[/b] Viděl ho tu vůbec někdo?
resty
0 0
reagovat
DayZ v kostce.
627354
DayZ v [link="http://youtu.be/_rJymZUtDUw"] kostce[/link].
0 0
reagovat

Jupiter Ascending

Po shlednutí traileru před Hobitem na velkém plátně v Olomouci (ten další HFR Atmos sál po Praze), kde veškéré záběry na ty vesmírné lodě vypadaly neskutečně impozantně do kina zajdu.
627350
Po shlednutí traileru před Hobitem na velkém plátně v Olomouci (ten další HFR Atmos sál po Praze), kde veškéré záběry na ty vesmírné lodě vypadaly neskutečně impozantně do kina zajdu.
Jupiter Ascending
0 0
reagovat
Leden je slušná sušina... Polovina věcí, co měla ve Státech premiéru podzim/zima - takže vesměs oskariáda, pude klasicky k nám až únor/březen a to jen v tom lepším případě... Třeba takové Into the Woods k nám jde až v květnu (???, to si jako fakt myslí, že jim na to někdo v letním popkornu pude?) a pak se i tady rojí dotazy, proč se lidi dívají na Screenery. A to říká člověk, který audiovizuální vlality maximálně upřednostňuje ?)?)?)...
Na Wachowské ale pudu, i když mě ani jedna ukázka nijak nechytla. Osobně ale myslím, že to bude veliké překvapení. Kingsmana dám určitě taky, vlastně, krom těch Babovřesek a PA to vidím na všechno :))8)...
627347
Leden je slušná sušina... Polovina věcí, co měla ve Státech premiéru podzim/zima - takže vesměs oskariáda, pude klasicky k nám až únor/březen a to jen v tom lepším případě... Třeba takové Into the Woods k nám jde až v květnu (???, to si jako fakt myslí, že jim na to někdo v letním popkornu pude?) a pak se i tady rojí dotazy, proč se lidi dívají na Screenery. A to říká člověk, který audiovizuální vlality maximálně upřednostňuje *?)**?)**?)*... Na Wachowské ale pudu, i když mě ani jedna ukázka nijak nechytla. Osobně ale myslím, že to bude veliké překvapení. Kingsmana dám určitě taky, vlastně, krom těch Babovřesek a PA to vidím na všechno *:))**8)*...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se