Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52781 - 52800 Napsat příspěvek

HastaLaVistaBab

Tou tv jsem to jen zkrátil, každopádně totéž platí pro ty ~4tis geniusy 5.1 nebo libovolné levnější domácí kino atd. (standardní tv zvuk jsem tím nemysel). Kááááždopádně, pointa byla jinde... reagoval jsem konkrétně na xxendxxe, kdy šlo o to, že například konkrétně výstřely v black hawk down ti na libovolném lepším audiu zní naprosto jinak než na "PC grade" repráčcích a že ten rozdíl uslyší bezpečně a hned (že to není nic co ocení jen audiofilové).
Ovšem ty sis z toho celého odnesl, že mě překvapuje rozdíl oproti TV repru...
627575
Tou tv jsem to jen zkrátil, každopádně totéž platí pro ty ~4tis geniusy 5.1 nebo libovolné levnější domácí kino atd. (standardní tv zvuk jsem tím nemysel). Kááááždopádně, pointa byla jinde... reagoval jsem konkrétně na xxendxxe, kdy šlo o to, že například konkrétně výstřely v black hawk down ti na libovolném lepším audiu zní naprosto jinak než na "PC grade" repráčcích a že ten rozdíl uslyší bezpečně a hned (že to není nic co ocení jen audiofilové). Ovšem ty sis z toho celého odnesl, že mě překvapuje rozdíl oproti TV repru...
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
A že jsem Bínovi napsal, že studiové monitory jsou na blízký poslech? Protože jsou, ví tu někteří vůbec z vás, co jsou to monitory? Já jich měl ke konci roku DOMA 7 (!) různých párů a dalších x slyšel jinde, protože jsem jedny zrovna taky řešil, takže si myslím, že tak trošku vím, o čem mluvím.

Co jste tu dokázali vy? Krom přiblblých výkřiků "Hasta blablabla", tím jste tu diskuzi opravdu obohatili. A jestli se někdo dotknul vašich křápů za 2 litry, které jste doteď považovali za audiofilní zážitek, tak se hluboce omlouvám.

Já taky nemám kdo ví co, ale nebojím se o sračce říct, že to sračka je, když vím, že ZA TY STEJNÉ PENÍZE lze koupit kvalitnější/vhodnější repro. A kdo to nevidí, ať se jde bavit někam na web zelenýho hňupa do diskuze pod nějaké Logitechy a plácat se tam po zádech jak to parádně hraje a že nic lepšího není potřeba.
Všem zájemcům doporučuju si pár věcí na vlastní uši poslechnout, aby jste slyšeli ty obrovské rozdíly nebo aspoň strávit nějaký čas na dobrém AV foru, tam se vám možná trochu otevřou oči, když ne uši.

Tony: to je opět vše, na co se zmůžeš? Na jednu sarkastickou poznámku a dělat jak jsi nad věcí? Přitom víš uplný hovno o tom, o čem se tu bavíme a jen se tu umíš strefovat do jiných, kteří narozdíl od tebe mají zkušenosti, bravo.
627574
A že jsem Bínovi napsal, že studiové monitory jsou na blízký poslech? Protože jsou, ví tu někteří vůbec z vás, co jsou to monitory? Já jich měl ke konci roku DOMA 7 (!) různých párů a dalších x slyšel jinde, protože jsem jedny zrovna taky řešil, takže si myslím, že tak trošku vím, o čem mluvím. Co jste tu dokázali vy? Krom přiblblých výkřiků "Hasta blablabla", tím jste tu diskuzi opravdu obohatili. A jestli se někdo dotknul vašich křápů za 2 litry, které jste doteď považovali za audiofilní zážitek, tak se hluboce omlouvám. Já taky nemám kdo ví co, ale nebojím se o sračce říct, že to sračka je, když vím, že ZA TY STEJNÉ PENÍZE lze koupit kvalitnější/vhodnější repro. A kdo to nevidí, ať se jde bavit někam na web zelenýho hňupa do diskuze pod nějaké Logitechy a plácat se tam po zádech jak to parádně hraje a že nic lepšího není potřeba. Všem zájemcům doporučuju si pár věcí na vlastní uši poslechnout, aby jste slyšeli ty obrovské rozdíly nebo aspoň strávit nějaký čas na dobrém AV foru, tam se vám možná trochu otevřou oči, když ne uši. Tony: to je opět vše, na co se zmůžeš? Na jednu sarkastickou poznámku a dělat jak jsi nad věcí? Přitom víš uplný hovno o tom, o čem se tu bavíme a jen se tu umíš strefovat do jiných, kteří narozdíl od tebe mají zkušenosti, bravo.
0 0
reagovat
Ty budeš takový borec, chci tě poznat víc. :)
627573
Ty budeš takový borec, chci tě poznat víc. *:)*
0 0
reagovat

Tony

Kde jsem napsal, že za 10 nestačí a musí mít za 20 ? Někteří by se tu v prvé řadě měli naučít číst. Psal jsem, že za 10 se dá koupit mnohem lepší zvuk, než ty plastové jebky co tu postnul Ted teď. A to ti řeknou na každém AV foru. A ty Geniusy jsou vyhlášené sračky už několik let, já pár modelů taky slyšel a ty ? Slyšel jsi vůbec aspoň něco z těch odkazů, co tu lítaly? Nebo jen další teoretik, pro kterého je hned namachrovaný ten, kdo něco slyšel a ví tím pádem o čem mluví ?
Já se tu bavím úplně normálně a k věci, to, že to totálním laikům zní nějak povýšeně není můj problém, už si snad mohli zvyknout na to, že takovým stylem píšu, ne? Protože jdu rád přímo k věci.

Nebo co ti vadí, ta poznámka na Gonziho?

Žádná televize nehraju dobře (pokud si aspoň trochu definujeme slovo dobře), to prostě nejde ani z fyzikálního hlediska, do těch čím dál víc tenkých tv prostě nedáš slušné repro, jasně, že rozdíly tam trošku jsou mezi tv za 20 a za 80 tisíc, ale pořád je to jen o tom, jak špatně to hraje.
Naopak sluchátka poskytují za dané peníze lepší celkem o dost lepší kvalitu než klasické repro, proč ? Není tak těžké to pochopit.

Hele já fakt nemůžu za to, že tu někteří zamrzli u Geniusů za litr a nemají páru o základních věcech jak co hraje.

Apropo jaká debata? Kromě Karlosova a Trdlova příspěvku tu není nic, ti jediní o tom něco ví.
627572
Kde jsem napsal, že za 10 nestačí a musí mít za 20 ? Někteří by se tu v prvé řadě měli naučít číst. Psal jsem, že za 10 se dá koupit mnohem lepší zvuk, než ty plastové jebky co tu postnul Ted teď. A to ti řeknou na každém AV foru. A ty Geniusy jsou vyhlášené sračky už několik let, já pár modelů taky slyšel a ty ? Slyšel jsi vůbec aspoň něco z těch odkazů, co tu lítaly? Nebo jen další teoretik, pro kterého je hned namachrovaný ten, kdo něco slyšel a ví tím pádem o čem mluví ? Já se tu bavím úplně normálně a k věci, to, že to totálním laikům zní nějak povýšeně není můj problém, už si snad mohli zvyknout na to, že takovým stylem píšu, ne? Protože jdu rád přímo k věci. Nebo co ti vadí, ta poznámka na Gonziho? Žádná televize nehraju dobře (pokud si aspoň trochu definujeme slovo dobře), to prostě nejde ani z fyzikálního hlediska, do těch čím dál víc tenkých tv prostě nedáš slušné repro, jasně, že rozdíly tam trošku jsou mezi tv za 20 a za 80 tisíc, ale pořád je to jen o tom, jak špatně to hraje. Naopak sluchátka poskytují za dané peníze lepší celkem o dost lepší kvalitu než klasické repro, proč ? Není tak těžké to pochopit. Hele já fakt nemůžu za to, že tu někteří zamrzli u Geniusů za litr a nemají páru o základních věcech jak co hraje. Apropo jaká debata? Kromě Karlosova a Trdlova příspěvku tu není nic, ti jediní o tom něco ví.
Tony
0 0
reagovat

Ad predchozi diskuze...

Nejsem si jistej, jestli ten vyprodej bezi vsude, kazdopadne... link
627571
Nejsem si jistej, jestli ten vyprodej bezi vsude, kazdopadne... http://www.czc.cz/lg-bh7540t/152554/produkt
Ad predchozi diskuze...
0 0
reagovat
Napište to Kocourovi do vzkazníku! :D
627570
Napište to Kocourovi do vzkazníku! *:D*
0 0
reagovat
A editaci příspěvků byste k tomu nechtěli? Nebo rovnou hodinky s vodotryskem? Ty šance jsou asi stejný :D
627569
A editaci příspěvků byste k tomu nechtěli? Nebo rovnou hodinky s vodotryskem? Ty šance jsou asi stejný *:D*
0 0
reagovat
No to taky. :)
627568
No to taky. *:)*
0 0
reagovat
A kde je vyhledávání článků podle autora, hmm?
627567
A kde je vyhledávání článků podle autora, hmm?
0 0
reagovat
Heleďte nešlo by nějak udělat, když píšu do diskuze o filmech nebo seriálech a do předmětu házím název toho filmu či seriálu. Že by mi to v nabídce po napsání úvodních pár písmem (viz třeba vyhledávání na Edně) nabídlo filmy co tu mají profil? Příspěvek bych pak mohl napsat rovnou tam nebo by to do mého příspěvku rovnou zaimplementovalo odkaz na profil toho filmu tady, seriálu třeba na tvzone nebo i odkaz na csfd, kam se beztak většina lidí dívá když si tu přečtou nějaký tip.
627565
Heleďte nešlo by nějak udělat, když píšu do diskuze o filmech nebo seriálech a do předmětu házím název toho filmu či seriálu. Že by mi to v nabídce po napsání úvodních pár písmem (viz třeba vyhledávání na Edně) nabídlo filmy co tu mají profil? Příspěvek bych pak mohl napsat rovnou tam nebo by to do mého příspěvku rovnou zaimplementovalo odkaz na profil toho filmu tady, seriálu třeba na tvzone nebo i odkaz na csfd, kam se beztak většina lidí dívá když si tu přečtou nějaký tip.
0 0
reagovat
Víc povýšeneckýho idiota, než Hastu fakt neznám. Machrovat na někoho, kdo si chce koupit repráky za 10 místo za 20, že je to hovno, ach jo...
Asi je zbytečný psát, že tu spousta lidí má daleko daleko dražší vybavení, než ty Hasto a v životě by je nenapadlo se za to do tebe navážet. Fakt už se na to vykašli...
627564
Víc povýšeneckýho idiota, než Hastu fakt neznám. Machrovat na někoho, kdo si chce koupit repráky za 10 místo za 20, že je to hovno, ach jo... Asi je zbytečný psát, že tu spousta lidí má daleko daleko dražší vybavení, než ty Hasto a v životě by je nenapadlo se za to do tebe navážet. Fakt už se na to vykašli...
0 0
reagovat
Btw. je ten Hasta nejaky novy posuk z ulice alebo nejaky 5x zabanovany stary znamy? Jeho styl pisania mi pride povedomy.
627563
Btw. je ten Hasta nejaky novy posuk z ulice alebo nejaky 5x zabanovany stary znamy? Jeho styl pisania mi pride povedomy.
0 0
reagovat

Spazz

Mě hlavně fascinuje, jak furt dokola píše a píše a přitom si ho vůbec nikdo nevšímá, až na výjimky nereaguje, což ho ovšem nezastaví 8)
627562
Mě hlavně fascinuje, jak furt dokola píše a píše a přitom si ho vůbec nikdo nevšímá, až na výjimky nereaguje, což ho ovšem nezastaví *8)*
Spazz
0 0
reagovat

xxendxx

Tak já se teda pochlubim, ale už sem to sem kdysi házel...

Před víc než rokem jsem koupil tohle, požadavek byl mj. hlavně bezdrát zadních beden a značka ke stejné TV.
627560
Tak já se teda pochlubim, ale už sem to sem kdysi házel... Před víc než rokem jsem [link="http://domaci-kina.heureka.cz/samsung-ht-f6550w/?gclid=CJKyqNbEi8MCFUzMtAod3z8AJg"]koupil tohle[/link], požadavek byl mj. hlavně bezdrát zadních beden a značka ke stejné TV.
xxendxx
0 0
reagovat

popik

no tak prrr :D
627556
no tak prrr *:D*
popik
0 0
reagovat
Vsichni se tu slusne bavi, sdileji zkusenosti, vznika tu debata zajimava i pro laiky, jenom ty se zas musis projevovat jak kdybys to tu osvobodil... nejvetsi eso, nejvetsi expert, vsechno - mimo tve vykriky - jsou sracky nebo minimalne k smichu............ Neni ti to uz blbe?

Krom tebe se tu fakt tezko hleda clovek, ktery by byl natolik presvedceny o vlastni nadrazenosti vpodstate uplne v kazdem ohledu... Po vsech tech prispevcich uz me fakt zacina lehce zajimat, jestli je to jenom nejaka radobycool poza, nebo opravdu veris tomu, ze jsi jednoduse lepsi nez vsichni ostatni...
627555
Vsichni se tu slusne bavi, sdileji zkusenosti, vznika tu debata zajimava i pro laiky, jenom ty se zas musis projevovat jak kdybys to tu osvobodil... nejvetsi eso, nejvetsi expert, vsechno - mimo tve vykriky - jsou sracky nebo minimalne k smichu............ Neni ti to uz blbe? Krom tebe se tu fakt tezko hleda clovek, ktery by byl natolik presvedceny o vlastni nadrazenosti vpodstate uplne v kazdem ohledu... Po vsech tech prispevcich uz me fakt zacina lehce zajimat, jestli je to jenom nejaka radobycool poza, nebo [b]opravdu[/b] veris tomu, ze jsi jednoduse lepsi nez vsichni ostatni...
0 0
reagovat

Bína

Až na to, že monitory jsou na blízký poslech, to jsi v obýváku moc nevyhrál.

Gonzi srovávat zvuk sluchátek a televize, to jsem teda ještě neviděl :D
627554
Až na to, že monitory jsou na blízký poslech, to jsi v obýváku moc nevyhrál. Gonzi srovávat zvuk sluchátek a televize, to jsem teda ještě neviděl *:D*
Bína
0 0
reagovat

ad repro a cena

Osobně si myslím, že se dá za pár tisíc pořídit slušné stereo... Největší problém osobně vidím v nákupu 5.1 sestav. Jsou prostě drahé (2-3x více repráků se zachováním kvality...), přičemž jejich prostorový efekt je u filmu cítit mnohem méně, než samotná kvalita.
xxendxx
Řeknu to asi tak... už entry level poslechové sluchátka ti při koukání se na Black Hawk Down poskytnou extrémně ostrý a úderný zvuk výstřelu. Byl jsem celkem v šoku, když jsem zjistil jak moc to obyčejnější repr nedává. Každopádně si tenhle film pusť na libovolných lepších sluchátcích (nějký známý snad něco má) a pak si to hned pusť na standardní TV. Osobně neznám víc extrémní "referenční" věc.
PS: Nevím jak to zní na repru za 50 tis... Jen vím že už sluchátka za litr tam dodávají DIAMETRÁLNĚ odlišný zvukový zážitek.
627552
Osobně si myslím, že se dá za pár tisíc pořídit slušné stereo... Největší problém osobně vidím v nákupu 5.1 sestav. Jsou prostě drahé (2-3x více repráků se zachováním kvality...), přičemž jejich prostorový efekt je u filmu cítit mnohem méně, než samotná kvalita. [b]xxendxx[/b] Řeknu to asi tak... už entry level poslechové sluchátka ti při koukání se na Black Hawk Down poskytnou extrémně ostrý a úderný zvuk výstřelu. Byl jsem celkem v šoku, když jsem zjistil jak moc to obyčejnější repr nedává. Každopádně si tenhle film pusť na libovolných lepších sluchátcích (nějký známý snad něco má) a pak si to hned pusť na standardní TV. Osobně neznám víc extrémní "referenční" věc. PS: Nevím jak to zní na repru za 50 tis... Jen vím že už sluchátka za litr tam dodávají DIAMETRÁLNĚ odlišný zvukový zážitek.
ad repro a cena
0 0
reagovat

kubqo

A ja si myslel, ze takhle uvazujou hlavne Cesi :D
627551
A ja si myslel, ze takhle uvazujou hlavne Cesi :D
kubqo
0 0
reagovat
ach jaj, jak by sa mi dobre žilo keby som si mohol dovoliť repráky za 20 tisíc...
627550
ach jaj, jak by sa mi dobre žilo keby som si mohol dovoliť repráky za 20 tisíc...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se