Necetl jsem to nejak podrobne tech poslednich 100 prispevku, ale tusim, ze se tady nekdo bavil o drahejch televizich. Mel jsem za to, ze pro luxusni vily se dava pouze Bang & Olufsen? :)
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

...|
reagovat
|

*|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|

- sarkasmus|
reagovat
|
), tak sem slyšel zvuk i z "profesionální" strany... Vybírat ale podle obrázků a cenovky na netu moc nemá cenu, souhlasím, že slyšet naživo, nebo alespoň číct pojmy a dojmy v tisku (a na fórech) je pravý klíč, jak vybírat...
) - ano, jsou na bližší poslech... ve velkých místnostech. Jak už jsem jednou psal, je poměrně kontraproduktivní cpát do místnosti o dvanácti metrech čtverečních (což je obvyklá výměra běžného obývacího pokoje u nás) sloupy, nedej bože sloupy s 5.1... Ano, je to možné, ano, hrát to bude taky dobře, ale... Není úplně nejjednodušší vzít regálovky do běžné místnosti, které jsou skladnější, slyšitelný rozdíl od sloupů už u nich opravdu zaznamená hifista a ve většině poslechových a provorních situacích bude pro posluchače příznivější? Třeba už jen zkrz to vybuzení, které regálovky mají mnohem vstřícnější, jak sloupy. Samozřejmě, že se teď bavíme obecně. Co model, to jiné parametry...|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|
reagovat
|
|