Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 52761 - 52780 Napsat příspěvek
Necetl jsem to nejak podrobne tech poslednich 100 prispevku, ale tusim, ze se tady nekdo bavil o drahejch televizich. Mel jsem za to, ze pro luxusni vily se dava pouze Bang & Olufsen? :)
627658
Necetl jsem to nejak podrobne tech poslednich 100 prispevku, ale tusim, ze se tady nekdo bavil o drahejch televizich. Mel jsem za to, ze pro luxusni vily se dava pouze Bang & Olufsen? :)
0 0
reagovat

KARLOS, pepo

Já vím jen jsem rejpal, mám teď takovou náladu, rejpací...
627657
Já vím jen jsem rejpal, mám teď takovou náladu, rejpací...
KARLOS, pepo
0 0
reagovat
proste viem čo sa vysiela :)
627655
proste viem čo sa vysiela :)
0 0
reagovat
Axis: Televizní program? Ani už v dnešní době nemusí být papírový ;)... Já mám třeba poměrně přehled, na co se rodiče v televizi dívají a to tu televizi nemusím ani vidět ;)8)...
627654
Axis: Televizní program? Ani už v dnešní době nemusí být papírový ;)... Já mám třeba poměrně přehled, na co se rodiče v televizi dívají a to tu televizi nemusím ani vidět *;)**8)*...
0 0
reagovat

pepo

A ako to môžeš vediet totok? Keď nemáš telku. :D
627617
A ako to môžeš vediet totok? Keď nemáš telku. *:D*
pepo
0 0
reagovat
Slovenské televízie dnes rulez. Na jednom kanáli môj najnenávidenejší film (Underground) a na ďalšom najhorší film čo som v živote videl( Babovřesky). Som rád, že nemám doma telku :D:D:D*
627653
Slovenské televízie dnes rulez. Na jednom kanáli môj najnenávidenejší film (Underground) a na ďalšom najhorší film čo som v živote videl( Babovřesky). Som rád, že nemám doma telku *:D**:D**:D**
0 0
reagovat

popik

good point 8)
627612
good point *8)*
popik
0 0
reagovat
Popíčku, sundej tu čepičku, už je po vánocích.
627606
Popíčku, sundej tu čepičku, už je po vánocích.
0 0
reagovat

popik

Muslimové už zvolili jejich další cíl :o link
627605
Muslimové už zvolili jejich další cíl *:o* http://www.rouming.cz/roumingShow.php?file=ez.jpg
popik
0 0
reagovat
Pokaždé se předtím nějakej stream na netu objeví. Když jsem chodíval do školy, sledoval jsem toto a Oscary, a vždy bez problému.
627597
Pokaždé se předtím nějakej stream na netu objeví. Když jsem chodíval do školy, sledoval jsem toto a Oscary, a vždy bez problému.
0 0
reagovat
V mlze od Darabonta je pěkná scéna jak se v supermarketu vrhne dav na vojáka a vyhodí ho ven na smrt.. nějak mi to tu tu scénu tahle debata připoměla..

lidi sou svině o tom žádná, ale frajeři co se jich diskuze netýká si dají práci s psaním příspěvku, s kterého si pak člověk veme jenom to, že hasta je hovado a že je na přesdržku.. to sem vážně nežral
627588
V mlze od Darabonta je pěkná scéna jak se v supermarketu vrhne dav na vojáka a vyhodí ho ven na smrt.. nějak mi to tu tu scénu tahle debata připoměla.. lidi sou svině o tom žádná, ale frajeři co se jich diskuze netýká si dají práci s psaním příspěvku, s kterého si pak člověk veme jenom to, že hasta je hovado a že je na přesdržku.. to sem vážně nežral
0 0
reagovat

Karlos

Tak to jsem toho slyšel trochu víc. Regálovka je normální repro a monitor (near field) je na blízký poslech. To je trošku něco jiného bych řekl, proto jsem psal, že cpát monitory vedle tv někam do obýváku kde sedím 3 metry od nich není zrovna nejlepší.

K poslednímu odstavci už se mi nechce moc vyjadřovat, beru to tak, že jsou tu prostě citlivější jedinci Já fakt nechápu, co tak strašnýho jsem xxendxxovi napsal, konkrétně na něho to nebylo vůbec nic, potřetí píšu ať si každý poslouchá co chce v rámci svých možností, potřeb a zasvěcení. Nikomu nic nenutím, taky znám lidi co mají repro za litr a jsou spokojení, já opravdu nerozumím co se tu sakra řeší. Spíš vidím problém v nepochopení psaného textu, holt si někteří vyjmou část a vezmou si ji osobně, to ale fakt není můj problém. Píšu prostě přímo a k věci, z mýho pohledu když je něco za dané peníze šit, tak to prostě napíšu a hotovo. Kdo v tom vidí nějakou aroganci, útoky, zesměšňování nebo co já vím co a má potřebu to řešit, tak je s prominutím idiot a je to jeho problém.
627594
Tak to jsem toho slyšel trochu víc. Regálovka je normální repro a monitor (near field) je na blízký poslech. To je trošku něco jiného bych řekl, proto jsem psal, že cpát monitory vedle tv někam do obýváku kde sedím 3 metry od nich není zrovna nejlepší. K poslednímu odstavci už se mi nechce moc vyjadřovat, beru to tak, že jsou tu prostě citlivější jedinci Já fakt nechápu, co tak strašnýho jsem xxendxxovi napsal, konkrétně na něho to nebylo vůbec nic, potřetí píšu ať si každý poslouchá co chce v rámci svých možností, potřeb a zasvěcení. Nikomu nic nenutím, taky znám lidi co mají repro za litr a jsou spokojení, já opravdu nerozumím co se tu sakra řeší. Spíš vidím problém v nepochopení psaného textu, holt si někteří vyjmou část a vezmou si ji osobně, to ale fakt není můj problém. Píšu prostě přímo a k věci, z mýho pohledu když je něco za dané peníze šit, tak to prostě napíšu a hotovo. Kdo v tom vidí nějakou aroganci, útoky, zesměšňování nebo co já vím co a má potřebu to řešit, tak je s prominutím idiot a je to jeho problém.
Karlos
0 0
reagovat

speta.jr

Měl bys přestat přesvědčovat zdejší diskutéry o tvém pojetí normálního člověka, myšlení většiny a že vlastnost - "ať to co nejvíce duní" je klíčová.

Bachy
Pokud je ve hře ještě stereo, tak jsem přes svátky rozjížděl u známého Bronze BX2. Bazarový receiver lze sehnat za 2-5k, který bude bohatě stačit a určitě ti to udělá lepší službu než jakýkoliv 5.1 set v podobné cenové relaci.
Pokud máš v blízkosti nějaké poslechové studia, tak bych si kousky od Bronze šel poslechnout, protože je to ideální entry level, který hraje za přijatelné peníze (subjektivně) velice dobře.
627593
Měl bys přestat přesvědčovat zdejší diskutéry o tvém pojetí normálního člověka, myšlení většiny a že vlastnost - "ať to co nejvíce duní" je klíčová. Bachy Pokud je ve hře ještě stereo, tak jsem přes svátky rozjížděl u známého [link="http://www.hifiobchod.cz/ProductDetail.aspx?ProductId=1413"]Bronze BX2[/link]. Bazarový receiver lze sehnat za 2-5k, který bude bohatě stačit a určitě ti to udělá lepší službu než jakýkoliv 5.1 set v podobné cenové relaci. Pokud máš v blízkosti nějaké poslechové studia, tak bych si kousky od Bronze šel poslechnout, protože je to ideální entry level, který hraje za přijatelné peníze (subjektivně) velice dobře.
speta.jr
0 0
reagovat
A ja mam z akustiky statnice a vsichni o tom vite kulovy!!! :D:D:D - sarkasmus

Ted vazne, uz davno jsem prestal lidi presvedcovat, ze neco je zvukove lepsi jak tam to, ze za tydle a tydle penize koupis zvukove lepsi a praktictejsi vec. Normalni clovek, tohle proste neresi. Vetsina hodnoti sestavu podle vibrujicich okennich tabuli a vzhledu. U sluchatek je situace jeste smutnejsi.

Co tim chci rict?

Neco si vyber, dle tvych cenovych moznosti, pocti si na netu nejake nazory, bez si to poslechnout, kdyz se ti to bude libit zvukove a vzhledove, kup to.
627585
A ja mam z akustiky statnice a vsichni o tom vite kulovy!!! *:D**:D**:D* - sarkasmus Ted vazne, uz davno jsem prestal lidi presvedcovat, ze neco je zvukove lepsi jak tam to, ze za tydle a tydle penize koupis zvukove lepsi a praktictejsi vec. Normalni clovek, tohle proste neresi. Vetsina hodnoti sestavu podle vibrujicich okennich tabuli a vzhledu. U sluchatek je situace jeste smutnejsi. Co tim chci rict? Neco si vyber, dle tvych cenovych moznosti, pocti si na netu nejake nazory, bez si to poslechnout, kdyz se ti to bude libit zvukove a vzhledove, kup to.
0 0
reagovat

KARLOS

Amen :+
627584
Amen *:+*
KARLOS
0 0
reagovat
Jak moc široká mám přehled těžko říct. Desítky sestav to nebylo, ale několik, řekněme něco mezi pěti až deseti, to bylo.
Sám za sebe mám elektro průmyslovku a vzhledem k tomu, že tam se víceméně rok brala akustika a repro celkově (i když jsme byli spíš škola zaměřená číslicově - programování švábů etc) a nejeden maturant měl jako ročníkovou práci právě repro (apropo, já měl analogový matrixovský surround :))), tak sem slyšel zvuk i z "profesionální" strany... Vybírat ale podle obrázků a cenovky na netu moc nemá cenu, souhlasím, že slyšet naživo, nebo alespoň číct pojmy a dojmy v tisku (a na fórech) je pravý klíč, jak vybírat...
K monitorům (neboli líp řečeno regálovkám 8)) - ano, jsou na bližší poslech... ve velkých místnostech. Jak už jsem jednou psal, je poměrně kontraproduktivní cpát do místnosti o dvanácti metrech čtverečních (což je obvyklá výměra běžného obývacího pokoje u nás) sloupy, nedej bože sloupy s 5.1... Ano, je to možné, ano, hrát to bude taky dobře, ale... Není úplně nejjednodušší vzít regálovky do běžné místnosti, které jsou skladnější, slyšitelný rozdíl od sloupů už u nich opravdu zaznamená hifista a ve většině poslechových a provorních situacích bude pro posluchače příznivější? Třeba už jen zkrz to vybuzení, které regálovky mají mnohem vstřícnější, jak sloupy. Samozřejmě, že se teď bavíme obecně. Co model, to jiné parametry...
A závěrem, je milé, že mě považuješ za kompetentního psát do této diskuze. Mnohem smutnější je, že to samé si myslím já o tobě. Z poloviny s tebou víceméně souhlasím. Překvapující? Nikolli. Víš, co píšeš, o to horší je, jak to píšeš. To ostatně vadí VŠEM zůčastněným. Ono totiž krom kvality a ceny je ještě jeden podstatný atribut a to je poměr výkon/cena. Všechny tři složky tvoří výsledek. Když ti xxxendxxx napíše, že má něco, s čím je spokojen a ty ne, možná je to pravda, ale ty nevíš, zda on má na něco dražšího finance, dispozice, chuť se něčemu víc věnovat, prostě a jednoduše - zda je vůbec ochoten víc, jak těch pět litrů investovat. Já si taky nehodlám pořizovat auto a pokud v budoucnu přece, tak nějakou starou vojetinu za pár šupů. Proč? PROTOŽE NEMÁM POTŘEBU DO TOHO VÍC INVESTOVAT, přesto vím, že existuje řada lepších aut. Důvody můžou bát jak finanční, ale taky i ryze postojové.
Takže se konečně dostáváme k tomu, co všem vadí. Kdybys přišel a třeba řekl, že to nehraje dobře, OK. Můžeš říct, že za stejné peníze si dotyčný mohl/může pořídit něco lepšího, OK. Přijít, arogantně prohlásit, že je to sračka (byť zrovna u těch geniusů si nedovedu představit moc dalších alternativ, krom samozřejmě hifi bazarů, ale to je mimo rámec běžné spotřební elektroniky, do kterého tyhle sety spadají - a že klasické nové i bazarové hifi určitě do spotřební elektroniky úplně nepatří) a říct, že já mám něco lepšího, protože za a) do toho víc investuju a za b) o tom víc vím? To košer není a na vině není ani investovaná suma, ani nasbírané znalosti. A že tě nikdo poslouchat nechce a pak můžeš říkat, že si to psal a stejně na to nikdo nebere zřetel? Ale no tak, chyba opravdu není u nás... Je tu x lidí, kteří doporučujou ne zrovna levné hračky a ne vždy se to nese v pozitivním duchu. Takový Vincent, Gonzi, Gorecki a Tony by mohli vaprávět. Ale moc sem si nevšiml, že by se krom inkriminovaných hádek po nich kdokoli dožadoval, aby umírnili svůj projev.
Tomuhle poslednímu odstavci sem se chtěl včera/dnes vyhnout. Proč asi? Propírat tohle téma mě baví, ale po kolena se brodit ve "sračkách", které lítají z tvých komentů (apropo, já si fakt nepanatuju byť jeden jediný příspěvek, ve kterém bys tohohle slova nepoužil) už tolik ne-e.
627582
Jak moc široká mám přehled těžko říct. Desítky sestav to nebylo, ale několik, řekněme něco mezi pěti až deseti, to bylo. Sám za sebe mám elektro průmyslovku a vzhledem k tomu, že tam se víceméně rok brala akustika a repro celkově (i když jsme byli spíš škola zaměřená číslicově - programování švábů etc) a nejeden maturant měl jako ročníkovou práci právě repro (apropo, já měl analogový matrixovský surround *:))*), tak sem slyšel zvuk i z "profesionální" strany... Vybírat ale podle obrázků a cenovky na netu moc nemá cenu, souhlasím, že slyšet naživo, nebo alespoň číct pojmy a dojmy v tisku (a na fórech) je pravý klíč, jak vybírat... K monitorům (neboli líp řečeno regálovkám *8)*) - ano, jsou na bližší poslech... ve velkých místnostech. Jak už jsem jednou psal, je poměrně kontraproduktivní cpát do místnosti o dvanácti metrech čtverečních (což je obvyklá výměra běžného obývacího pokoje u nás) sloupy, nedej bože sloupy s 5.1... Ano, je to možné, ano, hrát to bude taky dobře, ale... Není úplně nejjednodušší vzít regálovky do běžné místnosti, které jsou skladnější, slyšitelný rozdíl od sloupů už u nich opravdu zaznamená hifista a ve většině poslechových a provorních situacích bude pro posluchače příznivější? Třeba už jen zkrz to vybuzení, které regálovky mají mnohem vstřícnější, jak sloupy. Samozřejmě, že se teď bavíme obecně. Co model, to jiné parametry... A závěrem, je milé, že mě považuješ za kompetentního psát do této diskuze. Mnohem smutnější je, že to samé si myslím já o tobě. Z poloviny s tebou víceméně souhlasím. Překvapující? Nikolli. Víš, co píšeš, o to horší je, jak to píšeš. To ostatně vadí VŠEM zůčastněným. Ono totiž krom kvality a ceny je ještě jeden podstatný atribut a to je poměr výkon/cena. Všechny tři složky tvoří výsledek. Když ti xxxendxxx napíše, že má něco, s čím je spokojen a ty ne, možná je to pravda, ale ty nevíš, zda on má na něco dražšího finance, dispozice, chuť se něčemu víc věnovat, prostě a jednoduše - zda je vůbec ochoten víc, jak těch pět litrů investovat. Já si taky nehodlám pořizovat auto a pokud v budoucnu přece, tak nějakou starou vojetinu za pár šupů. Proč? PROTOŽE NEMÁM POTŘEBU DO TOHO VÍC INVESTOVAT, přesto vím, že existuje řada lepších aut. Důvody můžou bát jak finanční, ale taky i ryze postojové. Takže se konečně dostáváme k tomu, co všem vadí. Kdybys přišel a třeba řekl, že to nehraje dobře, OK. Můžeš říct, že za stejné peníze si dotyčný mohl/může pořídit něco lepšího, OK. Přijít, arogantně prohlásit, že je to sračka (byť zrovna u těch geniusů si nedovedu představit moc dalších alternativ, krom samozřejmě hifi bazarů, ale to je mimo rámec běžné spotřební elektroniky, do kterého tyhle sety spadají - a že klasické nové i bazarové hifi určitě do spotřební elektroniky úplně nepatří) a říct, že já mám něco lepšího, protože za a) do toho víc investuju a za b) o tom víc vím? To košer není a na vině není ani investovaná suma, ani nasbírané znalosti. A že tě nikdo poslouchat nechce a pak můžeš říkat, že si to psal a stejně na to nikdo nebere zřetel? Ale no tak, chyba opravdu není u nás... Je tu x lidí, kteří doporučujou ne zrovna levné hračky a ne vždy se to nese v pozitivním duchu. Takový Vincent, Gonzi, Gorecki a Tony by mohli vaprávět. Ale moc sem si nevšiml, že by se krom inkriminovaných hádek po nich kdokoli dožadoval, aby umírnili svůj projev. Tomuhle poslednímu odstavci sem se chtěl včera/dnes vyhnout. Proč asi? Propírat tohle téma mě baví, ale po kolena se brodit ve "sračkách", které lítají z tvých komentů (apropo, já si fakt nepanatuju byť jeden jediný příspěvek, ve kterém bys tohohle slova nepoužil) už tolik ne-e.
0 0
reagovat
Ted: Díky, díky...vím o tom.

ad Hasta .. já nevím, buď jsem na to zvyklej a nebo mi to přišlo sice zbytečně vostrý, ale k věci.

Každopádně díky za všechny rady. Je čas to opět přehodnotit a snad se jednou k něčemu dohrabu.
627581
Ted: Díky, díky...vím o tom. ad Hasta .. já nevím, buď jsem na to zvyklej a nebo mi to přišlo sice zbytečně vostrý, ale k věci. Každopádně díky za všechny rady. Je čas to opět přehodnotit a snad se jednou k něčemu dohrabu.
0 0
reagovat
Proc bych mel prispivat do debaty o vecech, kterym nerozumim? Ze nemam, co rict k tematu neznamena, ze ho nemuzu sledovat a povzdechnout si, ze nez ses jako obvykle zacal projevovat jako totalni hovado, bylo to zajimave cteni.
627579
Proc bych mel prispivat do debaty o vecech, kterym nerozumim? Ze nemam, co rict k tematu neznamena, ze ho nemuzu sledovat a povzdechnout si, ze nez ses jako obvykle zacal projevovat jako totalni hovado, bylo to zajimave cteni.
0 0
reagovat
Ted: Vím, že jsi na něj reagoval. A pořád s tou arogancí, jestli někomu fakt přijdu arogantní, jeho problém, co konkrétně, ale prosím opravdu konkrétně se ti zdálo tak arogantní odemě?
Karlose respektuju, má parádní přehled o teorii, jen by mě zajímalo kolik toho slyšel/viděl naživo.

Gonzi: Ok, ale napsal jsi to tak, že srovnáváš tv a sluchadla.

A poznámka ještě jednou raději pro nechápavce. Nikomu nic nevnucuju, jen říkám svoje názory o kterých jsem přesvědčený ze svých skromných zkušeností. Nikomu se nevysmívám, Tony, že má něco levnějšího, každý ať si poslouchá co chce. Opravdu se naučte pořádně číst někteří, protože tu překrucujete psaná fakta a odvádíte diskuzi do OTček.

Spaaz, Kostěj, Loki, Tony. Ano vy 4, čím jste přispěli k Bachyho dotazu narozdíl odemě, když už se teda tak navážíte do mě, hm ? Ničím, jen jste to tu zasvinili Otčkama.
627578
Ted: Vím, že jsi na něj reagoval. A pořád s tou arogancí, jestli někomu fakt přijdu arogantní, jeho problém, co konkrétně, ale prosím opravdu konkrétně se ti zdálo tak arogantní odemě? Karlose respektuju, má parádní přehled o teorii, jen by mě zajímalo kolik toho slyšel/viděl naživo. Gonzi: Ok, ale napsal jsi to tak, že srovnáváš tv a sluchadla. A poznámka ještě jednou raději pro nechápavce. Nikomu nic nevnucuju, jen říkám svoje názory o kterých jsem přesvědčený ze svých skromných zkušeností. Nikomu se nevysmívám, Tony, že má něco levnějšího, každý ať si poslouchá co chce. Opravdu se naučte pořádně číst někteří, protože tu překrucujete psaná fakta a odvádíte diskuzi do OTček. Spaaz, Kostěj, Loki, Tony. Ano vy 4, čím jste přispěli k Bachyho dotazu narozdíl odemě, když už se teda tak navážíte do mě, hm ? Ničím, jen jste to tu zasvinili Otčkama.
0 0
reagovat

HastalLaVistaBab

Reagoval sem na Bachyho, ktery prave o nich premyslel a daval odkaz za deset. Tak sem jenom nahodil, ze CZC ma ty stejny ve vyprodeji jeste o pet kil levneji.

Jinak si nedelam ambice zapojit se do diskuze profiku jako je Karlos a Trdlo. Nerikam, ze tomu nerozumis, ale tvuj arogantni pristup je opravdu na presdrzku. Co myslis, kdyz ti to rika uplne kazdej, asi na tom neco bude, hmm?

627576
Reagoval sem na Bachyho, ktery prave o nich premyslel a daval odkaz za deset. Tak sem jenom nahodil, ze CZC ma ty stejny ve vyprodeji jeste o pet kil levneji. Jinak si nedelam ambice zapojit se do diskuze profiku jako je Karlos a Trdlo. Nerikam, ze tomu nerozumis, ale tvuj arogantni pristup je opravdu na presdrzku. Co myslis, kdyz ti to rika uplne kazdej, asi na tom neco bude, hmm?
HastalLaVistaBab
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se