|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 51921 - 51940
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2596
- 2597
- 2598
- .
- 7097
- 7098
popicek
Nechci ti do toho moc kecat, ale s Grinderem bys měl větší štěstí než s Tinderem. 

|
reagovat
|
A Jihlavské vedení Cinestaru se opět předvedlo a dává Mad Maxe v malém sále...
|
reagovat
|
popik
ma nekdo nejaky zkusenosti s aplikaci Tinder, vcera jsem se dozvedel, ze neco takovyho existuje a zepry se tam da docela jednoduse vrznout s docela vyberovejma kouskama, je to pravda? 

|
reagovat
|
Axis
Tak Ti teďka děkuju, že si připadám jako největší povaleč ever... 

Ale jinak na fotky jsem taky zvědavej

Ale jinak na fotky jsem taky zvědavej

|
reagovat
|
Sam.Vimes
Budou na rajčeti, zatím se třídí a jen co se dotřídí hodím odkaz.
|
reagovat
|
Sam.Vimes
Jen to ne. Já tady ležim v komoře, nožičky nahoře, bojim se bojim, že umřu, a fakt to poslední, co potřebuju, jsou fotky z italských trailů. Stačí Giro. 
Axis

Axis

|
reagovat
|
Tak jsem zpět z Bike"dovolený" na Lago di Garde a tak koukám že je to tu furt stejný 
Jinak pár postřehů, pijte v Itálii jejich víno, je dobré (dovezte se i svoje je to ještě lepší). Jeďte na Lago v době konání regaty (holky na lodích jsou taky kočky a na diskošce se nerozpakují to roztočit), s italskými důchodci se nehádejte příjdou k Vám a shodí Vám kolo (tak jsem mu zahodil hůl a rychle zdrhnul), pokud Ital říká že něco nejde tak to jde, ale je za tím nějaké lejstro (ne s kolem na Monte Baldo nesmíte je to tam hlídaný policajtama - není sezona, i když Vám náš chlapík v pokladně prodá lístek až nahoru - byl tu první den a prachy nám vrátil, ovšem jízda do půlky lana a zpět něměla chybu
)
A slovy čísel, 4 plný dny, 220 km, odšlapané převýšení 5200m up and down, traily jsou hodně technický a občas je to surfing mezi volnými kameny. Pár pádu na mě taky přišlo, ale až na jednu odřeninu od odraženýho kamene a ohlou páku brzdy vše OK. Suma sumárum nářez. Příští rok už musím na Finale Liguere nebo Španělsko.

Jinak pár postřehů, pijte v Itálii jejich víno, je dobré (dovezte se i svoje je to ještě lepší). Jeďte na Lago v době konání regaty (holky na lodích jsou taky kočky a na diskošce se nerozpakují to roztočit), s italskými důchodci se nehádejte příjdou k Vám a shodí Vám kolo (tak jsem mu zahodil hůl a rychle zdrhnul), pokud Ital říká že něco nejde tak to jde, ale je za tím nějaké lejstro (ne s kolem na Monte Baldo nesmíte je to tam hlídaný policajtama - není sezona, i když Vám náš chlapík v pokladně prodá lístek až nahoru - byl tu první den a prachy nám vrátil, ovšem jízda do půlky lana a zpět něměla chybu
)A slovy čísel, 4 plný dny, 220 km, odšlapané převýšení 5200m up and down, traily jsou hodně technický a občas je to surfing mezi volnými kameny. Pár pádu na mě taky přišlo, ale až na jednu odřeninu od odraženýho kamene a ohlou páku brzdy vše OK. Suma sumárum nářez. Příští rok už musím na Finale Liguere nebo Španělsko.
|
reagovat
|
Včera Slováci předvedli neskutečnej výkon, klobouk dolů.
Velká škoda, že se tam asi nedostanou.
Velká škoda, že se tam asi nedostanou.|
reagovat
|
Dneska to bylo pěkné a velká škoda těch tyček. Máte hodně kvalitní gólmany, kdyby nám chytal takovej Hudáček nebo Laco tak bych byl klidnější. Nějakou maličkou šanci ještě na to čtvrtfinále máte myslím ale reálně to asi neklapne. Doufám jen, že my nechytnem Finsko. Nejradši bych USA, máme jim co vracet z 2004.
|
reagovat
|
Dobrý zápas, škoda. Bol som zvedavý, čo mal Hudaček pripravené po zápase, tak možno nabudúce.
|
reagovat
|
No dneska krásny výkon proti Rusku, ale čo nám je to platné keď s Američanmi nám ani 3 body nemusia stačiť.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
93Melania: Recenze 21Spasitel: Final Trailer 16Chystá se nová adaptace Kingovy Mlhy 16Válečné monstrum: Trailer 16The Adventures of Cliff Booth: Teaser 12První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 12Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 12Star Wars: Mandalorian a Grogu: Super Bowl Spot 11Zootropolis si drží první místo a uniká Avatarovi 11V Americe vede Raimi. Chudý víkend nezachránil ani Drákula