|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 51881 - 51900
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2594
- 2595
- 2596
- .
- 7097
- 7098
SeldomSeen
Tak to jsme byli na stejným koncíku. A ta jeho hudba je jako báseň.

|
reagovat
|
B.B. King (1925 - 2015)
Krásný případ člověka, který svou hudbou naprosto žil - viděl jsem ho před pár lety v Praze (2009?) a když mluvil mezi písněmi, bylo dost zřejmé (a smutné), jak už moc "neudrží myšlenku", ale když začal hrát nebo zpívat, pořád to tam neuvěřitelně měl... 

|
reagovat
|
Já jsem vyměkl a nastávající se sestrou mě přemluvily a jako doprdele. Několikrát jsem skoro nedejchal, a to všichni všude říkali a psali, jak to bude špatný a jak to projedeme...
Docela pecka, no.
Jarda je bůh.
Docela pecka, no.
Jarda je bůh.
|
reagovat
|
Dneska krása chlapci. Som si fakt myslel pred zápasom že Fíni budú veľké sústo ale boli ste dnes lepší.
|
reagovat
|
popik
Dopiče ten Witcher 

to je naprosto dokonalý!!! 

Ať se kucí vyserou na hru a napálijou do kin 90 minutovou verzi téhle Rkové řeže a budu masturbovat stejně jako teď všichni ostatní dělají u Mad Maxe!

to je naprosto dokonalý!!! 

Ať se kucí vyserou na hru a napálijou do kin 90 minutovou verzi téhle Rkové řeže a budu masturbovat stejně jako teď všichni ostatní dělají u Mad Maxe!|
reagovat
|
Ještě, že mám koupeno. Díky kupónům ke grafikám je Witcher za 400-500Kč.
|
reagovat
|
MS
Jen k tomu hokeji věřim, že vyhrajem........ :-) Sice to neni moc filmovej příspěvek ale věřim :-)
|
reagovat
|
Zdravim. Je to už dávno co jsem viděl film a ted si za nic nemůžu vzpomenout na jeho název... Šlo tam o to že dva kluci měli tatu kterymu hrablo a spolu zabijeli lidi co nevěří v boha. mrtvoli pak zakopávali do růžové zahrady :D kdyby se někdo podle tohoto popisu chytil byl bych moc rád:). předem dík
|
reagovat
|
Bay watch
...když máš nastavené zobrazení 100 příspěcků na stránku, není to ani při 900 nových tak strašnej voser... 9x si klikneš. To jde vydržet.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
96Melania: Recenze 21Spasitel: Final Trailer 16The Adventures of Cliff Booth: Teaser 16Chystá se nová adaptace Kingovy Mlhy 16Válečné monstrum: Trailer 12Star Wars: Mandalorian a Grogu: Super Bowl Spot 12Víkendový výplach #858 o Predátorovi a Resident Evil 12První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 11V Americe vede Raimi. Chudý víkend nezachránil ani Drákula 11Kdy dorazí nová Mumie?
Ale jak jsem zmiňoval níže, upustil jsem od toho, ale kdoví, třeba to ještě přehodnotim