Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51961 - 51980 Napsat příspěvek
629976
[link="http://youtu.be/ZTbTHlTmDX8"]Galveston, oh Galveston, I still hear your sea waves crashing.[/link] [b]kubqo[/b] *:+*
0 0
reagovat

BookZone

Čítal niekto prvotinu od Nica Pizzolatta Galveston? Rád by som si spríjemnil čakanie na druhú sériu TD a podľa synopsie a recenzií to vyzerá na príjemné večery pri knihe?
629975
Čítal niekto prvotinu od Nica Pizzolatta Galveston? Rád by som si spríjemnil čakanie na druhú sériu TD a podľa synopsie a recenzií to vyzerá na príjemné večery pri knihe?
BookZone
0 0
reagovat
Je to divný napsat, ale on je tomu disneyovskému zvířeti docela podobný rysy v obličeji.
629973
Je to divný napsat, ale on je tomu disneyovskému zvířeti docela podobný rysy v obličeji.
0 0
reagovat
Tak obsazení Beaty and the Beast vypadá velice dobře (Dan Stevens jako Beast :+). Snad se to povede, protože ta francouzská verze byla těžkým zklámáním a dokoukal jsem to jen kvůli zpracování.
629972
Tak obsazení Beaty and the Beast vypadá velice dobře (Dan Stevens jako Beast *:+*). Snad se to povede, protože ta francouzská verze byla těžkým zklámáním a dokoukal jsem to jen kvůli zpracování.
0 0
reagovat
ke´d už, tak ja radšej Community: Age of Yahoo
629968
ke´d už, tak ja radšej [link="https://www.youtube.com/watch?v=WtbBqJez33k"]Community: Age of Yahoo[/link]
0 0
reagovat
Ja neviem, tento trailer mi príde o dosť lepší ako ten posledný :+
629959
Ja neviem, tento trailer mi príde o dosť lepší ako ten posledný *:+*
0 0
reagovat
Chrápat se mi začalo chtít až u toho traileru.
629958
Chrápat se mi začalo chtít až u toho traileru.
0 0
reagovat
To zase bude přeplácanej film, sand je Ultron s Visionem srovná na hromadu, bude od nich pokoj a nastoupí Guardians aby mu nakopali frdel!
629956
To zase bude přeplácanej film, sand je Ultron s Visionem srovná na hromadu, bude od nich pokoj a nastoupí Guardians aby mu nakopali frdel!
0 0
reagovat

RainMakeR

To mě taky napadlo. :D
629955
To mě taky napadlo. *:D*
RainMakeR
0 0
reagovat

to tady chrápete nebo co ?

629954
https://www.youtube.com/watch?v=JAUoeqvedMo
to tady chrápete nebo co ?
0 0
reagovat
Mirka Spáčilová napsala článek o... o čem vlastně? :D link
629953
Mirka Spáčilová napsala článek o... o čem vlastně? *:D* http://kultura.idnes.cz/komentar-madonna-0kh-/hudba.aspx?c=A150304_184128_hudba_ts#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
0 0
reagovat

johnyD

tiež díky, pred piatkovým plesom to nabudí :D
629950
tiež díky, pred piatkovým plesom to nabudí *:D*
johnyD
0 0
reagovat

popik

JohnyD :+
629949
JohnyD *:+*
popik
0 0
reagovat
629945
[link="https://vimeo.com/121162967"]what if wes anderson directed x-men?[/link]
0 0
reagovat
Mě se jeho nápad teda líbí. Tokyo úžasné. Už se těším co vznikne. Tam je i jiné projekty, některé i ty peníze získaly. Zajímavé :D
629944
Mě se jeho nápad teda líbí. Tokyo úžasné. Už se těším co vznikne. Tam je i jiné projekty, některé i ty peníze získaly. Zajímavé *:D*
0 0
reagovat
Som síce tanečné drevo a akémukoľvek tancu sa vyhýbam ak môžem, ale toto ma nabilo strašnou energiou, že by som si zatancoval v office tiež :D link (plus skvelý editing)
629939
Som síce tanečné drevo a akémukoľvek tancu sa vyhýbam ak môžem, ale toto ma nabilo strašnou energiou, že by som si zatancoval v office tiež *:D* http://www.youtube.com/watch?v=kVJu9AMJJr4 (plus skvelý editing)
0 0
reagovat

kubqo

King Arthur s Owenom ti nic nehovori?:o
629937
King Arthur s Owenom ti nic nehovori?*:o*
kubqo
0 0
reagovat
Japonsko mám rád taky, nic proti Fukovi, ale řekl on vůbec co on chce konkrétně točit? Proč bych měl sponzorovat nějakou domácí dovolenou s videem (že to bude líp nastříhané a natočené je snad jedno, jde o obsah a ten bude stejný) kde nemám tušení o čem to bude, když si můžu pustit kdejaký profi dokument ?
629930
Japonsko mám rád taky, nic proti Fukovi, ale řekl on vůbec co on chce konkrétně točit? Proč bych měl sponzorovat nějakou domácí dovolenou s videem (že to bude líp nastříhané a natočené je snad jedno, jde o obsah a ten bude stejný) kde nemám tušení o čem to bude, když si můžu pustit kdejaký profi dokument ?
0 0
reagovat

Ted

hmmm, podcenil som tú wikipédiu. každopádne je to dosť smutný list ak to je všetko. tie filmy mňe osobne absolútne nič nehovoria
629926
hmmm, podcenil som tú wikipédiu. každopádne je to dosť smutný list ak to je všetko. tie filmy mňe osobne absolútne nič nehovoria
Ted
0 0
reagovat

kubqo

The wall has also been featured in recent films such as Centurion and The Eagle, and was a major focal point of the 2004 King Arthur in which one of the primary gates is opened for the first time since the wall's construction to allow Arthur and his knights passage into the north for their quest.

10 vteřin :)
629924
The wall has also been featured in recent films such as Centurion and The Eagle, and was a major focal point of the 2004 King Arthur in which one of the primary gates is opened for the first time since the wall's construction to allow Arthur and his knights passage into the north for their quest. 10 vteřin :)
kubqo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se