Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51721 - 51740 Napsat příspěvek
Aj ja chcem ukázať čo počúvam :D link
630569
Aj ja chcem ukázať čo počúvam *:D* [link="https://www.youtube.com/watch?v=eOZdkn7v0co"]link[/link]
0 0
reagovat

Davies

Ja mainstream vôbec,, obzvlášť Kaynie nie ale táto pesnička sa mi strašne ľúbi. A keď sa s ňou prvý krát stretneš v úvode Saints Row jak skáčeš s padákom na vrchol penthouse mrakodrapu s bazénovou párty na streche, ostane v tebe ten song rezonovať :)
630568
Ja mainstream vôbec,, obzvlášť Kaynie nie ale táto pesnička sa mi strašne ľúbi. A keď sa s ňou prvý krát stretneš v úvode Saints Row jak skáčeš s padákom na vrchol penthouse mrakodrapu s bazénovou párty na streche, ostane v tebe ten song rezonovať :)
Davies
0 0
reagovat
Tak jsem se zase jednou přesvědčil, jak se můj hudební vkus liší od některých návštevníků MovieZone. Protože za mě tohle fakt ne - ovšem narozdíl od jiných stylů jsem u tohohle schopnej pochopit, proč se to tolika mainstreamovějc založenejm lidem líbí, má to totiž šmrnc. A slyšel sem to už z tolika trailerů, ano... :)
630567
Tak jsem se zase jednou přesvědčil, jak se můj [link="https://www.youtube.com/watch?v=bKfYnDP21ig"]hudební vkus[/link] liší od některých návštevníků MovieZone. Protože za mě tohle fakt ne - ovšem narozdíl od jiných stylů jsem u tohohle schopnej pochopit, proč se to tolika mainstreamovějc založenejm lidem líbí, má to totiž šmrnc. A slyšel sem to už z tolika trailerů, ano... *:)*
0 0
reagovat
Ak nie ste oboznámený s pesničkou Kanye West - Power tak odporúčam vypočuť, nielen preto že je to skvelý song, ale že dnes vyšiel tento trailer na Shower with your dad simulator 2015
630566
Ak nie ste oboznámený s pesničkou [link="https://www.youtube.com/watch?v=L53gjP-TtGE"]Kanye West - Power[/link] tak odporúčam vypočuť, nielen preto že je to skvelý song, ale že dnes vyšiel tento trailer na [link="http://www.giantbomb.com/videos/this-trailer-for-shower-with-your-dad-simulator-20/2300-10026/"]Shower with your dad simulator 2015[/link]
0 0
reagovat

popik

to Axis: ty kunde :D:D:D
630563
to Axis: ty kunde *:D**:D**:D*
popik
0 0
reagovat

haiko

Ano, nemusíš se stále stručně ptát na podobné otázky, opravdu tu jsme všichni stejní magoři, jako Ty :). Vítej do rodiny!
630562
Ano, nemusíš se stále stručně ptát na podobné otázky, opravdu tu jsme všichni stejní magoři, jako Ty *:)*. Vítej do rodiny!
haiko
0 0
reagovat

popicek

Jo chlape nemáš oblek od Gucciho tím to je...na druhou stranu každý superhrdina potřebuje i svého zlého a ošklivého protivníka. A temná strana dobrá jest!
630561
Jo chlape nemáš oblek od Gucciho tím to je...na druhou stranu každý superhrdina potřebuje i svého zlého a ošklivého protivníka. A temná strana dobrá jest!
popicek
0 0
reagovat

popicek

Jak uz te mam zafixovany jako hovadsky prase, tak sem cetl par pismenek ve tve vedlejsi vete jinak. Palec nahoru, ze si to nenapsal a zustalo u mych predstav :+
630560
Jak uz te mam zafixovany jako hovadsky prase, tak sem cetl par pismenek ve tve vedlejsi vete jinak. Palec nahoru, ze si to nenapsal a zustalo u mych predstav *:+*
popicek
0 0
reagovat

popik

link Kapitán Amerika má u mě velkej vroubek, pro Lily jsem si chtěl přijet já!!! :-
630559
http://www.super.cz/338285-v-hollywoodu-se-zrodil-dalsi-parecek-captain-america-randi-se-snehurkou.html Kapitán Amerika má u mě velkej vroubek, pro Lily jsem si chtěl přijet já!!! *:-*
popik
0 0
reagovat

Gonzi

Jasně že viděl, Chapieho dám asi až na BR nechce se mi do toho cpát prachy...
Beru spíš vážněji modely u kterých to jde a které se zase tak moc nepohybují. Někdy je i s modelem potíž a je nutné použít nějaký jiný trik. I v Uprchlíkovi nakonec nechají vykolejit reálný vlak, protože s modelem to vypadalo hrozně. Na druhé straně je Nebezpečná rychlost, tam je tolik modýlků a přitom si toho skoro nikdo nevšimne. #GeekInside
Když je CGI udělané pořádně, tak mi to nevadí, bohužel někdy je to jako když si v Doomovi nebo tak vytáhneš gamma, abys měl ve tmě výhodu.

dreamy
Leviathan vypadá úžasně, snad na to nepadl celý rozpočet.
630558
Jasně že viděl, Chapieho dám asi až na BR nechce se mi do toho cpát prachy... Beru spíš vážněji modely u kterých to jde a které se zase tak moc nepohybují. Někdy je i s modelem potíž a je nutné použít nějaký jiný trik. I v Uprchlíkovi nakonec nechají vykolejit reálný vlak, protože s modelem to vypadalo hrozně. Na druhé straně je Nebezpečná rychlost, tam je tolik modýlků a přitom si toho skoro nikdo nevšimne. #GeekInside Když je CGI udělané pořádně, tak mi to nevadí, bohužel někdy je to jako když si v Doomovi nebo tak vytáhneš gamma, abys měl ve tmě výhodu. [b]dreamy[/b] Leviathan vypadá úžasně, snad na to nepadl celý rozpočet.
Gonzi
0 0
reagovat
630556
[link="https://youtu.be/pCSnkc6C1lg"]tom trago - hidden heart of gold [/link]
0 0
reagovat
Chappie byl dokonalej o to víc pak praští do ocí ten Los, kerej o několik tříd za ním..

..capek co delal Blinkiho vcera vypupustil concept teaser The Leviathan..nwm jak velka to byla produkce ale jde o concept takže předpokládám že v tom neutopili x milionů.. no z toho CGi mi spadla čelist, nechápu.. když nepočítám tu potvoru tak vše ostatní vyráží dech, plus ta kamera je omfg paráda
630553
Chappie byl dokonalej o to víc pak praští do ocí ten Los, kerej o několik tříd za ním.. ..capek co delal Blinkiho vcera vypupustil concept teaser The Leviathan..nwm jak velka to byla produkce ale jde o concept takže předpokládám že v tom neutopili x milionů.. no z toho CGi mi spadla čelist, nechápu.. když nepočítám tu potvoru tak vše ostatní vyráží dech, plus ta kamera je omfg paráda
0 0
reagovat

Axis

modýlky suck ass :D @GeekInside
a teď vážně - viděls District 9? Chappie vypadá naprosto ultimátně (a nepřátelský mech úsměvně). Každopádně možnosti oboru jsou Chappie a jemu podobní - kdy prostě vidím fotorealistický vzhled bez jakéhokoli omezení prostorem/pohybem atd.
630551
modýlky suck ass *:D* @GeekInside a teď vážně - viděls District 9? Chappie vypadá naprosto ultimátně (a nepřátelský mech úsměvně). Každopádně možnosti oboru jsou Chappie a jemu podobní - kdy prostě vidím fotorealistický vzhled bez jakéhokoli omezení prostorem/pohybem atd.
Axis
0 0
reagovat

Bladerunner

Výroba modýlků pro film. Je škoda že je to jedno z odvětví, které s nástupem dostupného a levného CGI s VFX skoro umřelo. Fyzické modely lodí z původní trilogie SW, 1 a 2 Aliena mi nikdy nezestárnou, bohužel to samé nemůžu říci např. o nové trilogii nebo některých rádoby fantasy...
630546
Výroba modýlků pro [link="http://imgur.com/a/mv8qf#56"]film[/link]. Je škoda že je to jedno z odvětví, které s nástupem dostupného a levného CGI s VFX skoro umřelo. Fyzické modely lodí z původní trilogie SW, 1 a 2 Aliena mi nikdy nezestárnou, bohužel to samé nemůžu říci např. o nové trilogii nebo některých rádoby fantasy...
Bladerunner
0 0
reagovat

popik

Shodou náhod jsem narazil na tenhle článek, kde mě zarazila jedna věc link , aniž bych se chtěl někoho dotknout, tak ta číča je absolutně mimo level toho týpka, což mě přivedlo k tomu, že láska zřejmě opravdu existuje :D:D:D
630509
Shodou náhod jsem narazil na tenhle článek, kde mě zarazila jedna věc http://www.super.cz/337815-pred-6-lety-byla-2-nejkrasnejsi-divkou-ceska-nadherna-brunetka-se-neztratila-timhle-telem-vydelava-v-zahranici.html , aniž bych se chtěl někoho dotknout, tak ta číča je absolutně mimo level toho týpka, což mě přivedlo k tomu, že láska zřejmě opravdu existuje *:D**:D**:D*
popik
0 0
reagovat

naigoto

no ja tam teda vidím "somdebil"
630493
no ja tam teda vidím "somdebil"
naigoto
0 0
reagovat

Clavius

To je standardní vychytávka většiny diskusních formulářů na netu, stejně jako když se pokusíš napsat do diskuse svoje přihlašovací heslo, místo něho se zobrazí hvězdičky - moje heslo: ********. Vidíš?
630489
To je standardní vychytávka většiny diskusních formulářů na netu, stejně jako když se pokusíš napsat do diskuse svoje přihlašovací heslo, místo něho se zobrazí hvězdičky - moje heslo: ********. Vidíš?
Clavius
0 0
reagovat
Mohl by někdo vyzkoušet následující?

V jednom příspěvku jsem napsal "< 10" bez mezery a všechen text od znaku < se po odeslání už nezobrazil.
630486
Mohl by někdo vyzkoušet následující? V jednom příspěvku jsem napsal "< 10" bez mezery a všechen text od znaku < se po odeslání už nezobrazil.
0 0
reagovat
Ty vzdy pribehnes ako na zavolanie, staci jedine heslo:)
630479
Ty vzdy pribehnes ako na zavolanie, staci jedine heslo:)
0 0
reagovat

popik

ach bože, Gorecki už zase vytahuje svůj apple :- please, shut him down :D
630478
ach bože, Gorecki už zase vytahuje svůj apple *:-* please, shut him down *:D*
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se