Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51701 - 51720 Napsat příspěvek

SRAZ

Sobota 25.4. anyone? Začátek v poledne na Hlavnim nádraží, konec v osm ráno tamtéž :D
630590
Sobota [b]25.4.[/b] anyone? Začátek v poledne na Hlavnim nádraží, konec v osm ráno tamtéž *:D*
SRAZ
0 0
reagovat
ja počúvam takmer všetko, teraz teda napr. som vďaka traileru na Alohu našiel Cold War Kids
a čo sa týka zrazu, treba ho dať teraz čo najrýchlejšie, kým z Brna nevypadnem, takže šup šup, ktorý najbližší víkend sa ide na to?
630589
ja počúvam takmer všetko, teraz teda napr. som vďaka traileru na Alohu našiel [link="https://www.youtube.com/watch?v=SZzJ78FWjl8"]Cold War Kids[/link] a čo sa týka zrazu, treba ho dať teraz čo najrýchlejšie, kým z Brna nevypadnem, takže šup šup, ktorý najbližší víkend sa ide na to?
0 0
reagovat

TedGeorge

Damn you, hned jsem si musel dát... :) link A pak už to jede jako vodopád, no... link
630588
Damn you, hned jsem si musel dát... :) http://www.youtube.com/watch?v=c9p534Q5hhw A pak už to jede jako vodopád, no... http://www.youtube.com/watch?v=wiE_Bk8FOY0
TedGeorge
0 0
reagovat

MusicZone

Ja posloucham nove Nightwish, sice to leaklo vic jak tyden pred vydanim, ale zaplacene to mam uz dopredu, listky na koncert mam v ruce a taky jsem prase co by to s vedomim te moznosti stejne nevydrzelo :)
630587
Ja posloucham nove Nightwish, sice to leaklo vic jak tyden pred vydanim, ale zaplacene to mam uz dopredu, listky na koncert mam v ruce a taky jsem prase co by to s vedomim te moznosti stejne nevydrzelo *:)*
MusicZone
0 0
reagovat
Pe7er: Ten druhý song :+:+:+
630586
Pe7er: Ten druhý song *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
Tak páni, dovolím si ešte jednu link
630585
Tak páni, dovolím si ešte jednu [link="https://www.youtube.com/watch?v=COE_jZA9WBY"]link[/link]
0 0
reagovat

Sraz...

Jestli se bude konat, pak ho chlapci plánujte nějak na konec dubna/květen... A myslím si, že letošních deset let MZ se bude tak jako tak slavit září/říjen...
630584
Jestli se bude konat, pak ho chlapci plánujte nějak na konec dubna/květen... A myslím si, že letošních deset let MZ se bude tak jako tak slavit září/říjen...
Sraz...
0 0
reagovat

popik

to Memphis: pokud bych si měl vybrat mezi poslechem toho songu, co jsi tu postnul a šlapáním na koule, bez váhání bych bral druhou možnost ?)
630583
to Memphis: pokud bych si měl vybrat mezi poslechem toho songu, co jsi tu postnul a šlapáním na koule, bez váhání bych bral druhou možnost *?)*
popik
0 0
reagovat
Ale já pro ten sraz v Brně klidně sem, když sme se chtěli vožrat už ve vlaku :D
630582
Ale já pro ten sraz v Brně klidně sem, když sme se chtěli vožrat už ve vlaku *:D*
0 0
reagovat
Brad Paisley ma nadherny klobouky.
630581
Brad Paisley ma nadherny klobouky.
0 0
reagovat
Davies: No jo, já vím, ale... ono to fakt nabírá na poměrně komické rovině, když tuším Rain, i když ruku do ohně za to, že to psal on, nedám, v jedné diskuzi napíše, jak jsou xxx hardrocková kapela jediná správná hudební volba a v druhé napíše, že Strážci galaxie jsou tím nejlepším filmem minulého roku.
630580
Davies: No jo, já vím, ale... ono to fakt nabírá na poměrně komické rovině, když tuším Rain, i když ruku do ohně za to, že to psal on, nedám, v jedné diskuzi napíše, jak jsou xxx hardrocková kapela jediná správná hudební volba a v druhé napíše, že Strážci galaxie jsou tím nejlepším filmem minulého roku.
0 0
reagovat
Jinak Fightstar, co postoval Davies, jsou samozřejmě strašně skvělý. :+:D

A vůbec mi Davies připomněl ještě jednu věc: Sraz? Už je to přes půl roku, trička máme, teda aspoň někteří, já furt ne... A Brňáci se stejně na ničem nedohodli. :D
630579
Jinak Fightstar, co postoval Davies, jsou samozřejmě strašně skvělý. *:+**:D* A vůbec mi Davies připomněl ještě jednu věc: Sraz? Už je to přes půl roku, trička máme, teda aspoň někteří, já furt ne... A Brňáci se stejně na ničem nedohodli. *:D*
0 0
reagovat

Pe7er

Dost dobrý :+, to bych si k Eriksonovi klidně pustil ;) aneb melancholie vládne světu.
630578
Dost dobrý *:+*, to bych si k Eriksonovi klidně pustil *;)* aneb melancholie vládne světu.
Pe7er
0 0
reagovat
Davies: Já ji mám jinou už před tou vlnou - chtěl sem na ikonce výraz, který poslední dobou mám až podezřele často. Možná to ani nebylo moc vidět, nebyl čas vypisovat...
630577
Davies: Já ji mám jinou už před tou vlnou - chtěl sem na ikonce výraz, který poslední dobou mám až podezřele často. Možná to ani nebylo moc vidět, nebyl čas vypisovat...
0 0
reagovat

KARLOS

Až si všichni Ti, co poslouchaj rádoby drsnej rock, přestanou stěžovat na popíkovej mainstream, tak všechno pude do kytek, ber to sportovně 8)
630576
Až si všichni Ti, co poslouchaj rádoby drsnej rock, přestanou stěžovat na popíkovej mainstream, tak všechno pude do kytek, ber to sportovně *8)*
KARLOS
0 0
reagovat

Pe7er

To ale nezní vůbec špatně.

Přidám ještě jednu svoji. Kites Are Fun
630575
To ale nezní vůbec špatně. Přidám ještě jednu svoji. [link="https://youtu.be/rPaAb3F_d6M"]Kites Are Fun[/link]
Pe7er
0 0
reagovat
... a z mainstreamu, který mi za poslední rok udělal velkou radost, je nová deska Take That, samozřejmě podepřená end title songem z Kingsmana...
630573
... a z mainstreamu, který mi za poslední rok udělal velkou radost, je nová deska Take That, samozřejmě podepřená [link="https://www.youtube.com/watch?v=4f59ZtVeTr0"]end title songem[/link] z Kingsmana...
0 0
reagovat
Hele zdá se mi to, nebo si tento tejden cca deset lidí změnilo ikonky :D? Prošvih sem nějakou mega sázku?
630572
Hele zdá se mi to, nebo si tento tejden cca deset lidí změnilo ikonky *:D*? Prošvih sem nějakou mega sázku?
0 0
reagovat
Mě furt baví, jak se na mainstreamově filmovém webu někdo vyhrazuje vůči mainstreamu hudebnímu...
Kanye Westa teda až na pár kousků neposlouchám, ale z toho, co může hrát z rádia, to patří k těm lepším věcem...
630571
Mě furt baví, jak se na mainstreamově filmovém webu někdo vyhrazuje vůči mainstreamu hudebnímu... Kanye Westa teda až na pár kousků neposlouchám, ale z toho, co může hrát z rádia, to patří k těm lepším věcem...
0 0
reagovat

Hudebni okenko

630570
[link="https://www.youtube.com/watch?v=-BN2MVhov3U"]I am that I am[/link]
Hudebni okenko
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se