Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51641 - 51660 Napsat příspěvek
Tak hlavně ať už je znovu nenapadne dávat do znělek Káju Gotta :D

Anyway, hodně štěstí a ať se daří.
630724
Tak hlavně ať už je znovu nenapadne dávat do znělek Káju Gotta *:D* Anyway, hodně štěstí a ať se daří.
0 0
reagovat
Díky moc 8)
630723
Díky moc *8)*
0 0
reagovat

KarelR

Tak držím palce
630720
Tak držím palce
KarelR
0 0
reagovat
Náplň webu Primy COOL (filmový trailery, videa, novinky a témata) a s dalším houfem lidí se dělím o FB. Takže... FB nekomentuju :)
630718
Náplň webu Primy COOL (filmový trailery, videa, novinky a témata) a s dalším houfem lidí se dělím o FB. Takže... FB nekomentuju :)
0 0
reagovat

KarelR

Takže už tam nejsou ty šílený sr..ky co tam byli před půl rokem? Asi si ho zasepřidám do oblíbených.
630717
Takže už tam nejsou ty šílený sr..ky co tam byli před půl rokem? Asi si ho zasepřidám do oblíbených.
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

Čo tam robíš?
630715
Čo tam robíš?
KarelR
0 0
reagovat

Axis

Vdechuju trochu života do Primy Cool a tam se třeba FB jede nespisovně, takže občas nestihnu přepnout :)
630712
Vdechuju trochu života do Primy Cool a tam se třeba FB jede nespisovně, takže občas nestihnu přepnout :)
Axis
0 0
reagovat

KarelR

Děláš skladníka ve šroubárně a u toho čteš Vergília?
630709
Děláš skladníka ve šroubárně a u toho čteš Vergília?
KarelR
0 0
reagovat
Taky jsem grammar nazi, ale MZ mi tolik nevadí. :)
630708
Taky jsem grammar nazi, ale MZ mi tolik nevadí. :)
0 0
reagovat
Tak to pardon, holt nová práce, takže lehká pisatelská rozházenost. Pokusím se to hlídat :)
630706
Tak to pardon, holt nová práce, takže lehká pisatelská rozházenost. Pokusím se to hlídat :)
0 0
reagovat

Karel

Mně osobně to až tolik nevadí, ale ano, narostla.
630705
Mně osobně to až tolik nevadí, ale ano, narostla.
Karel
0 0
reagovat

KarelR

Uprimne receno, mozna je to hodne i o tom, ze jsem na to pomerne dost haklivy, ale fakt se mi zda, ze se to posledni dobou objevuje celkem casto.
630703
Uprimne receno, mozna je to hodne i o tom, ze jsem na to pomerne dost haklivy, ale fakt se mi zda, ze se to posledni dobou objevuje celkem casto.
KarelR
0 0
reagovat

Spazz

What have I done now? :)

Fakt citelně narostla nespisovnost?
630698
What have I done now? :) Fakt citelně narostla nespisovnost?
Spazz
0 0
reagovat
Jsem jediny, komu zacina vadit ta cim dal tim castejsi obecna cestina v novinkach na MZ FB a sem tam dokonce i v clancich?
630697
Jsem jediny, komu zacina vadit ta cim dal tim castejsi obecna cestina v novinkach na MZ FB a sem tam dokonce i v clancich?
0 0
reagovat

SteKi

Souhlas, dal bych mu nějaký origin k SW.8)
630693
Souhlas, dal bych mu nějaký origin k SW.*8)*
SteKi
0 0
reagovat
Vcera som pozeral bonusovky z Oblivionu a Kosinski je borec. Ja dufam, ze do konca svojej kariery bude tocit len same scifi. Skratka ten cit pre detail a ochota tocit co najviac veci realne a zaroven si tak perfektne postrazit vizualne efekty je nenahraditelny :+ Tym chcem povedat, ze ak na svete existuje cool scifi predloha na sfilmovanie chcem aby ju tocil tento clovek :D
630691
Vcera som pozeral bonusovky z Oblivionu a Kosinski je borec. Ja dufam, ze do konca svojej kariery bude tocit len same scifi. Skratka ten cit pre detail a ochota tocit co najviac veci realne a zaroven si tak perfektne postrazit vizualne efekty je nenahraditelny *:+* Tym chcem povedat, ze ak na svete existuje cool scifi predloha na sfilmovanie chcem aby ju tocil tento clovek *:D*
0 0
reagovat

Gonzi, haiko

Další knižní serie, kterou bych si měl přečíst?
630676
Další knižní serie, kterou bych si měl přečíst?
Gonzi, haiko
0 0
reagovat

haiko

Tak zrovna Honnorverse je pro mě celkem vlhký sen, protože má naprosto luxusně podané vesmírné bitvy, které jsou tak akorát reálné aby to bylo uvěřitelné, přitom pořád luxusně zábavné. Za sebe bych to ale zrovna Raimimu nedal nikdy.... zatímco třeba takový Kosinski... hmm... 8)
630675
Tak zrovna Honnorverse je pro mě celkem vlhký sen, protože má naprosto luxusně podané vesmírné bitvy, které jsou tak akorát reálné aby to bylo uvěřitelné, přitom pořád luxusně zábavné. Za sebe bych to ale zrovna Raimimu nedal nikdy.... zatímco třeba takový Kosinski... hmm... *8)*
haiko
0 0
reagovat
Axis dobře hrál snad jen Hart, zbytek byl marný, nedokázali nic vymyslet. Nechci zpochybňovat Hartův výkon, ale zase bych ho tak nepřeceňoval, z půlky měl spíš štěstí, že ty střely šly buď na něho nebo nebyly kdovíjak prudké/umístěné, přišlo mi, že Barcelona hraje jak někde na tréninku pro zábavu, ta nemohoucnost City byla docela strašná.

Já byl šťastný, že to komentuje Bosák se Zelenkou a ve studiu Karoch + Vrba, naprosto ideální složení. Ty slinty na Primě v čele s tím Boučkem to se nedá poslouchat, se nedivím, že někteří vypínají zvuk.
630671
Axis dobře hrál snad jen Hart, zbytek byl marný, nedokázali nic vymyslet. Nechci zpochybňovat Hartův výkon, ale zase bych ho tak nepřeceňoval, z půlky měl spíš štěstí, že ty střely šly buď na něho nebo nebyly kdovíjak prudké/umístěné, přišlo mi, že Barcelona hraje jak někde na tréninku pro zábavu, ta nemohoucnost City byla docela strašná. Já byl šťastný, že to komentuje Bosák se Zelenkou a ve studiu Karoch + Vrba, naprosto ideální složení. Ty slinty na Primě v čele s tím Boučkem to se nedá poslouchat, se nedivím, že někteří vypínají zvuk.
0 0
reagovat

Memphis

Tak nějak bych to pojal a za ty dvě hodky si ani moc neožereme držky ;)
Hasta
Díky Hartovi byl ten zápas naprosto boží, tak dobře jsem žádnej klub proti Barce hrát dlouho neviděl. City jsou trubky, když už si vymodlej pencly tak jí i mohly dát, pak by se asi děli věci. Škoda, takhle jsou angličani zase v pérdeli.
Na dvojice dál mám stejnej názor.
630665
Tak nějak bych to pojal a za ty dvě hodky si ani moc neožereme držky *;)* [b]Hasta[/b] Díky Hartovi byl ten zápas naprosto boží, tak dobře jsem žádnej klub proti Barce hrát dlouho neviděl. City jsou trubky, když už si vymodlej pencly tak jí i mohly dát, pak by se asi děli věci. Škoda, takhle jsou angličani zase v pérdeli. Na dvojice dál mám stejnej názor.
Memphis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se