Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51481 - 51500 Napsat příspěvek

TonyClifton

Zadne spoilery tam nejsou, klidne se bez podivat na vlastni oci... tezko se to vysvetluje :D
631952
Zadne spoilery tam nejsou, klidne se bez podivat na vlastni oci... tezko se to vysvetluje *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Co to je za shitstormy v boční diskuzi? Já si to nechávám až do kina od prvních fotek a to jsem nežral ty náznaky tam. :D

Vím že jsem moc malej pán a neovlivním to, ale byl bych vděčný všem tady o utajení detailů mimo oficiální diskuze.
631950
Co to je za shitstormy v boční diskuzi? Já si to nechávám až do kina od prvních fotek a to jsem nežral ty náznaky tam. *:D* Vím že jsem moc malej pán a neovlivním to, ale byl bych vděčný všem tady o utajení detailů mimo oficiální diskuze.
0 0
reagovat
hmm, já taky... a GuidoA přestávám nějak pobírat i v rovině nefalšovaného hipstera. Nedělá si z nás on jen jednu velkou srandu?
631943
hmm, já taky... a GuidoA přestávám nějak pobírat i v rovině nefalšovaného hipstera. Nedělá si z nás on jen jednu velkou srandu?
0 0
reagovat

speta.jr

Dík, sem na to musel kliknout taky...
631942
Dík, sem na to musel kliknout taky...
speta.jr
0 0
reagovat
ty voe, ze ja zas na to klikal...
631940
ty voe, ze ja zas na to klikal...
0 0
reagovat
aphex twin - marchromt30a edit 2b 96. moje nova hymna. u ty casti od 4:40 maj moje usi orgasmus.
631939
[link="https://soundcloud.com/dskmr/13-marchromt30a-edit-2b-96-104"]aphex twin - marchromt30a edit 2b 96[/link]. moje nova hymna. u ty casti od 4:40 maj moje usi orgasmus.
0 0
reagovat

Fixer

:D To jsou concept arty, respektive takový ty plakáty pro desetiletý děti do hračkářství ;)
631938
*:D* To jsou concept arty, respektive takový ty plakáty pro desetiletý děti do hračkářství *;)*
Fixer
0 0
reagovat

Rodann

Ze zatím uniklých obrázků to za mě vypadá dost průserově! Všechny ty plakáty vypadají hůř než u kdejakého fanfilmu, o prazváštnosti obsahu nemluvě. Doufám, že v pohybu to bude fungovat, protože tohle je děs.
631937
Ze zatím uniklých obrázků to za mě vypadá [link="http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=118764"]dost průserově[/link]! Všechny ty plakáty vypadají hůř než u kdejakého fanfilmu, o prazváštnosti obsahu nemluvě. Doufám, že v pohybu to bude fungovat, protože tohle je děs.
Rodann
0 0
reagovat

kubqo

U nás zase mluví česky. To spíš u hlavounů namluvil určitou větu do všech jazyků, kde se banka nachází.
631936
U nás zase mluví česky. To spíš u hlavounů namluvil určitou větu do všech jazyků, kde se banka nachází.
kubqo
0 0
reagovat
Ted
Kdepak, od te doby co mam pritelkyni, tak se to uklidnilo vicemene :D
631945
[b]Ted[/b] Kdepak, od te doby co mam pritelkyni, tak se to uklidnilo vicemene *:D*
0 0
reagovat

Star Wars Celebration

Už dnes v 19:00 CEST (10:00 PDT) začíná v Anaheimu 4-denní maraton oslav fenoménu Hvězdných válek.

Otevírá se panelem Síla se probouzí za účasti J. J. Abramse a K. Kennedy a bude se promítat druhý teaser trailer.

K dispozici bude live-stream na offi stránkách.

Kromě velmi očekávaného traileru na nový díl filmové série se chystají mimo jiné i rozhovory s tvůrci a herci za všech filmů, představení nové SW hry - Battlefront a premiérový díl druhé sezóny Rebels.
631934
Už dnes v 19:00 CEST (10:00 PDT) začíná v Anaheimu 4-denní maraton oslav fenoménu Hvězdných válek. Otevírá se panelem [b]Síla se probouzí[/b] za účasti J. J. Abramse a K. Kennedy a bude se promítat [b]druhý teaser trailer[/b]. K dispozici bude live-stream na [link="http://www.starwars.com/"]offi stránkách[/link]. Kromě velmi očekávaného traileru na nový díl filmové série se chystají mimo jiné i rozhovory s tvůrci a herci za všech filmů, představení nové SW hry - Battlefront a premiérový díl druhé sezóny Rebels.
Star Wars Celebration
0 0
reagovat
Video recka novýho macbooku link hodně zajimávý.
631933
Video recka novýho macbooku http://www.youtube.com/watch?v=p8Ay0_8BTRw hodně zajimávý.
0 0
reagovat
Hm Kristen Stewart ide lepšie herectvo keď je chlap :D
631924
Hm Kristen Stewart ide lepšie herectvo keď je chlap *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

To je jak Hity z Lucerny 85, všichni playback, kytary ani neumí vzít do ruky a s prstama nevěděj co by. Ale jinak jsou to moc hezký kočky, to jediný jim nelze upřít.
631922
To je jak Hity z Lucerny 85, všichni playback, kytary ani neumí vzít do ruky a s prstama nevěděj co by. Ale jinak jsou to moc hezký kočky, to jediný jim nelze upřít.
TedGeorge
0 0
reagovat

Vincent

Ale každým zhovadilým klipem se tam blížím link :D Jako mě by zajímalo, jak vypadají ty produkční porady, kde odklepnou prachy na klipy s takovýmhle !scénařem! :D

Co celebrity na Floridě, pořád ti lezou do postele? :))
631921
Ale každým zhovadilým klipem se tam blížím http://www.youtube.com/watch?v=5GBT37_yyzY *:D* Jako mě by zajímalo, jak vypadají ty produkční porady, kde odklepnou prachy na klipy s takovýmhle !scénařem! *:D* Co celebrity na Floridě, pořád ti lezou do postele? *:))*
Vincent
0 0
reagovat

LIFTY

Ja som nedávno videl Ewana MCGregora v nejakej reklame na banku. AJ ho donútili hovoriť po slovensky.
631920
Ja som nedávno videl Ewana MCGregora v nejakej reklame na banku. AJ ho donútili hovoriť po slovensky.
LIFTY
0 0
reagovat
Nevidel...
631919
Nevidel...
0 0
reagovat
Ok, už sem v životě viděl všechno... link
631918
Ok, už sem v životě viděl všechno... http://www.youtube.com/watch?v=Irvcf6dCk-k
0 0
reagovat
Ja jsem cetl hardcover Civil War a melo to neco malo pres 200 stranek. Ze by me to nejak uchvatilo, to se rict neda.
631917
Ja jsem cetl hardcover Civil War a melo to neco malo pres 200 stranek. Ze by me to nejak uchvatilo, to se rict neda.
0 0
reagovat
Nekupoval tady někdo Civil War na comiXology? Koukám, že podle popisu je to o dost delší než ten český Omnibus.
631910
Nekupoval tady někdo Civil War na comiXology? Koukám, že podle popisu je to o dost delší než ten český Omnibus.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se