Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51521 - 51540 Napsat příspěvek

Gonzi

4/6
U Coldplay jsem se sekl a mel 128 kbps, u Suzanne Vega zas 320 kbps.
S Neilem Youngem jsem prekvapive problem nemel rozeznat kvalitu.
Jinak poslouchano na celkem shit sluchatkach v PC :-D
634281
4/6 U Coldplay jsem se sekl a mel 128 kbps, u Suzanne Vega zas 320 kbps. S Neilem Youngem jsem prekvapive problem nemel rozeznat kvalitu. Jinak poslouchano na celkem shit sluchatkach v PC :-D
Gonzi
0 0
reagovat

ad audio kvalita

( link )
a) 3/6
b) Přišlo mi zajímavé, že u Suzanne Vega a Coldplay jsem to slyšel vyloženě hned, ale u Neila Younga jsem to neslyšel do takové míry, že až jsem se rozhodl, tak jsem vybral 128kbps :D. U zbytku jsem pak slyšel nejhorší, ale nerozeznal jsem 320kbps od uncompressed.
PS: x let staré AKG 44 a notebook
634280
( http://www.npr.org/sections/therecord/2015/06/02/411473508/how-well-can-you-hear-audio-quality ) a) 3/6 b) Přišlo mi zajímavé, že u Suzanne Vega a Coldplay jsem to slyšel vyloženě hned, ale u Neila Younga jsem to neslyšel do takové míry, že až jsem se rozhodl, tak jsem vybral 128kbps *:D*. U zbytku jsem pak slyšel nejhorší, ale nerozeznal jsem 320kbps od uncompressed. PS: x let staré AKG 44 a notebook
ad audio kvalita
0 0
reagovat
Spielbergovi nerobí hudbu do Bridge of Spies Williams ale Newman? :o:o:o:o:-:-:-:-
634267
Spielbergovi nerobí hudbu do Bridge of Spies Williams ale Newman? *:o**:o**:o**:o**:-**:-**:-**:-*
0 0
reagovat
jop, tento týždeň je na podarené trailery na menšie filmy hodne výdatný
634265
jop, tento týždeň je na podarené trailery na menšie filmy hodne výdatný
0 0
reagovat
ale Z for zacharias vyzerá ešte božejšieeee
634264
ale Z for zacharias vyzerá ešte božejšieeee
0 0
reagovat
jop, ten koncept the walk mi prišiel ako neskutočná konina, ale z traileru to vyzerá ako nejaký heist movie/dannyho partaci. celkom fajn
634263
jop, ten koncept the walk mi prišiel ako neskutočná konina, ale z traileru to vyzerá ako nejaký heist movie/dannyho partaci. celkom fajn
0 0
reagovat

Kinogovo okénko Liftyho pod vlivem alkoholu

"It" převzali Warneři a mě to vůbec nezajímá, protože Fukunaga nezůstává... Temnou věž by měl údajně natočit tento člověk... Což je asi stejná blbost, jako tu knihu vůbec převádět do filmu... Zlatý Howard!
634262
"It" převzali Warneři a mě to vůbec nezajímá, protože Fukunaga nezůstává... Temnou věž by měl údajně natočit [link="http://www.csfd.cz/tvurce/40109-nikolaj-arcel/"]tento[/link] člověk... Což je asi stejná blbost, jako tu knihu vůbec převádět do filmu... Zlatý Howard!
Kinogovo okénko Liftyho pod vlivem alkoholu
0 0
reagovat
Tak Zemeckis mě definitivně po dlouho době zase dotáhne do imaxu.. těším se jako malej
634249
Tak Zemeckis mě definitivně po dlouho době zase dotáhne do imaxu.. těším se jako malej
0 0
reagovat

IM: Rogue Nation

= národ grázlů... člověk se pořád učí novým věcem (a překladům).
634235
= národ grázlů... člověk se pořád učí novým věcem (a překladům).
IM: Rogue Nation
0 0
reagovat

Everest

Vyšel trailer na Everest... a je to bomba!
634232
Vyšel trailer na Everest... a je to bomba!
Everest
0 0
reagovat

TonyClifton

Souhlas. :+
634229
Souhlas. *:+*
TonyClifton
0 0
reagovat

Šafářová!

Je to tam! Ou jéééééé!
634228
Je to tam! Ou jéééééé!
Šafářová!
0 0
reagovat

TonyClifton

Evidentně, jsem koukal na pár čísel a nejdřív jsem měl pocit, že prostě klesá návštěvnost kin. Jenže ona je v podstatě stejná, jen je tam více rovnoměrné rozložení napříč paletou filmů... :D
634227
Evidentně, jsem koukal na pár čísel a nejdřív jsem měl pocit, že prostě klesá návštěvnost kin. Jenže ona je v podstatě stejná, jen je tam více rovnoměrné rozložení napříč paletou filmů... *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Proč mám pocit, že by takovým lidem vyhovoval komunismus, prakticky žádná západní konkurence a jenom pár filmů do roka v kinech? A u našich předních filmařů tenhle pocit nemám opravdu poprvé. :-
634226
Proč mám pocit, že by takovým lidem vyhovoval komunismus, prakticky žádná západní konkurence a jenom pár filmů do roka v kinech? A u našich předních filmařů tenhle pocit nemám opravdu poprvé. *:-*
0 0
reagovat

update

link - on chce mít milion diváků, zatímco taková Bahnory měla 630tis? :D:D:D:D:D:D:D:D:+
634225
http://kultura.idnes.cz/leto-v-ceskych-kinech-jednoznacne-ovladla-bathory-fvz-/filmvideo.aspx?c=A080901_213137_filmvideo_jaz - on chce mít milion diváků, zatímco taková Bahnory měla 630tis? *:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D**:+*
update
0 0
reagovat
Tohle je zářný příklad člověka, kterému ujel v oboru vlak a to jak umělecky, znalostma a bohužel i soudností. Protože jak se takhle někdo může ventilovat na veřejnosti, je mi záhadou.
634224
Tohle je zářný příklad člověka, kterému ujel v oboru vlak a to jak umělecky, znalostma a bohužel i soudností. Protože jak se takhle někdo může ventilovat na veřejnosti, je mi záhadou.
0 0
reagovat

TedGeorge

Chápu jak to myslíš a v zásadě s tím souhlasím, ale přesto v tom vidím hlavně velikost trhu a poslouchat kecy o pirátství mě pak prostě nebaví.
Kolik Čechů dnes vůbec jde do kina alespoň 4x ročně? A kolik z těchto lidí bude ochotno jít zrovna na jeho film? Proč by měli jít zrovna na jeho film? za 150+ korun? Jsme malý stát, jehož typický obyvatel se o filmy v podstatě nezajímá...
634223
Chápu jak to myslíš a v zásadě s tím souhlasím, ale přesto v tom vidím hlavně velikost trhu a poslouchat kecy o pirátství mě pak prostě nebaví. Kolik Čechů dnes vůbec jde do kina alespoň 4x ročně? A kolik z těchto lidí bude ochotno jít zrovna na jeho film? Proč by měli jít zrovna na jeho film? za 150+ korun? Jsme malý stát, jehož typický obyvatel se o filmy v podstatě nezajímá...
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Já mu taky rozumím jeho nasranost, jenže když nezná elementární technické základy (z Youtube se nedá stahovat), tak jak může dělat úspěšného producenta.

A to, že mu náhodou Gympl vyšel a vydělal velké peníze neznamená, že se tak bude dít dál. Asi je v ČR těžké dělat úspěšné středně rozpočtové filmy bez velkého partnera, s tím holt nikdo nic nenadělá. Jedině že by to dal lidem befélem aby šly do kina. Z jeho podtonu to tak skoro vypadalo (viz téma počet shlédnutí traileru na Vejšku a návštěvnost).

Čísla z uložto jsou cca po půl roce nasazení do kina, a v té době už film nemohl v kinech vydělávat. Pokud nemá v ruce alespoň hrubý odhad o co přišel na prodejích DVD tak třeba nakonec nemuselo být tak zle a svoje odhodlání mohl věnovat něčemu jínému, méně don Kychotského.

Strach mi v tomhle směru připadal rozumnější. Na kina jeho látka finančně není, ale v TV se v rozumném ranku uživí a přitom dokáže tvořit i přidanou uměleckou hodnotu.
634222
Já mu taky rozumím jeho nasranost, jenže když nezná elementární technické základy (z Youtube se nedá stahovat), tak jak může dělat úspěšného producenta. A to, že mu náhodou Gympl vyšel a vydělal velké peníze neznamená, že se tak bude dít dál. Asi je v ČR těžké dělat úspěšné středně rozpočtové filmy bez velkého partnera, s tím holt nikdo nic nenadělá. Jedině že by to dal lidem befélem aby šly do kina. Z jeho podtonu to tak skoro vypadalo (viz téma počet shlédnutí traileru na Vejšku a návštěvnost). Čísla z uložto jsou cca po půl roce nasazení do kina, a v té době už film nemohl v kinech vydělávat. Pokud nemá v ruce alespoň hrubý odhad o co přišel na prodejích DVD tak třeba nakonec nemuselo být tak zle a svoje odhodlání mohl věnovat něčemu jínému, méně don Kychotského. Strach mi v tomhle směru připadal rozumnější. Na kina jeho látka finančně není, ale v TV se v rozumném ranku uživí a přitom dokáže tvořit i přidanou uměleckou hodnotu.
TedGeorge
0 0
reagovat
Je už dvacet let mimo. Kdyby točil dobrý filmy, tak vydělá.
634221
Je už dvacet let mimo. Kdyby točil dobrý filmy, tak vydělá.
0 0
reagovat

Axis

Ta čísla jsou samozřejmě mimo, ale já jeho frustraci rozumím. Ta situace, kdy vlastně všechno musí vydělat už v kině, je pro ně prostě špatná. Ano, pak tu jsou silní koproducenti (Nova, CT1, drogerie Teta), ale to není vždy a často to nestačí.

Pokud bych byl režisér a pak viděl ta čísla stažení z uloz.to, tak bych prostě byl na__anej až do běla a taky bych dštil síru všude. Nezapomínal bych třeba na tu diskuzi, která tu nedávno proběhla, kdy si tu Jirka Strach postěžoval, že dělat filmy pro kina je pro něj prostě nereálné, protože do toho pak musí rvát vlastní peníze a to se mu nevyplatí.

Vorel do toho očividně narval plno vlastních peněz. Prachy se mu nevrátili (Vejška) a on teď ze zoufalství hází veškerou vinu na piráty. Nemá pravdu, čísla jsou zcestná, ale naprosto mu rozumím.
634220
Ta čísla jsou samozřejmě mimo, ale já jeho frustraci rozumím. Ta situace, kdy vlastně všechno musí vydělat už v kině, je pro ně prostě špatná. Ano, pak tu jsou silní koproducenti (Nova, CT1, drogerie Teta), ale to není vždy a často to nestačí. Pokud bych byl režisér a pak viděl ta čísla stažení z uloz.to, tak bych prostě byl na__anej až do běla a taky bych dštil síru všude. Nezapomínal bych třeba na tu diskuzi, která tu nedávno proběhla, kdy si tu Jirka Strach postěžoval, že dělat filmy pro kina je pro něj prostě nereálné, protože do toho pak musí rvát vlastní peníze a to se mu nevyplatí. Vorel do toho očividně narval plno vlastních peněz. Prachy se mu nevrátili (Vejška) a on teď ze zoufalství hází veškerou vinu na piráty. Nemá pravdu, čísla jsou zcestná, ale naprosto mu rozumím.
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se