Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 51461 - 51480 Napsat příspěvek
tak computer controlled acoustic instruments pt2 (75%) sou fajn, ale moc sem z nich odvarenej nebyl. zato marchromt30a edit 2b 96 (90%) me svoji jednoduchosti nadchla a pustim si ji kazdou noc pred spanim.
631979
tak computer controlled acoustic instruments pt2 (75%) sou fajn, ale moc sem z nich odvarenej nebyl. zato marchromt30a edit 2b 96 (90%) me svoji jednoduchosti nadchla a pustim si ji kazdou noc pred spanim.
0 0
reagovat

Bachy

Mne to pripomína tento hudobný žáner. :D

Ale tak proti gustu..
631978
Mne to pripomína tento hudobný [link="https://www.youtube.com/watch?v=QWWIpECf3Sg"]žáner.[/link] *:D* Ale tak proti gustu..
Bachy
0 0
reagovat
Vždyť ten Aphex není vůbec špatnej.
631977
Vždyť ten Aphex není vůbec špatnej.
0 0
reagovat
631976
[link="https://pmcdeadline2.files.wordpress.com/2015/04/shia-labeouf.jpg?w=446&h=299&crop=1"]On je prostě trochu jinej. [/link]
0 0
reagovat
jak to že ten kretén už dávno někde neotačí hambáče za 60 na hodinu?? V aporveru je už tolik prachů a pořad to žere další? Vizuálně to vypadá na šílenou amatéřinu, jenom podepsat se pod to musí být profesní sebevražda kdekoli jinde ve světě..

Ví někdo, koho ten člověk blafe že se mu takhle daří?
631973
jak to že ten kretén už dávno někde neotačí hambáče za 60 na hodinu?? V aporveru je už tolik prachů a pořad to žere další? Vizuálně to vypadá na šílenou amatéřinu, jenom podepsat se pod to musí být profesní sebevražda kdekoli jinde ve světě.. Ví někdo, koho ten člověk blafe že se mu takhle daří?
0 0
reagovat
To už není ani "v zatuchlém rybníčku je teploučko" to už je normálně žumpa, kde se lidi mažou hovnama, protože se jim to líbí. Šílený, šílený, šílený...
631972
To už není ani "v zatuchlém rybníčku je teploučko" to už je normálně žumpa, kde se lidi mažou hovnama, protože se jim to líbí. Šílený, šílený, šílený...
0 0
reagovat

Poslední z Aporveru

Trochu Vám vlezu do diskuze, protože jak se zdá never ending story s tímto filmem dál pokračuje. V lednu Tomáš Krejčí v rozhovoru pro sci-fi web Vanili na otázku zda je film dokončen odpověděl, že ano s plánovaným releasem režisérského sestřihu na vánoce 2015. Načež o pár měsíců později na serveru Indiegogo rozjel crowfundingovou kampaň, v které se snaží vybrat peníze na dokončení visuálních efektů, dodělávky VFX a na zaplacení zápujčky HW a SW vybavení. Je trochu zvláštní stanovení vybírané částky na 1,3 mega, když v článku píší o nutných 10 mega. Do dnes se za necelý měsíc vybralo 6200 Kč.
A přitom mimo jiné rozjel úspěšnou crowfundingovou kampaň na přípravu Kruana :o a do toho studio, jež za ním stojí, dostalo od Státního fondu na rozvoj kinematografie peníze na přípravu Lipse Tuliana (nechápu jak mu je mohli přiklepnout) o jeho plánech s Mloky ani nemluvě.
A pak se má český film nějak rozumně rozvíjet. Čím dál tím víc pak chápu rozhodnutí pana Stracha točit direktivně tv filmy.
631971
Trochu Vám vlezu do diskuze, protože jak se zdá never ending story s tímto filmem dál pokračuje. V lednu Tomáš Krejčí v rozhovoru pro [link="http://www.vanili.cz/sci-fi/rozhovory-celebrity/tomas-krejci-o-aporveru/"]sci-fi web Vanili[/link] na otázku zda je film dokončen odpověděl, že ano s plánovaným releasem režisérského sestřihu na vánoce 2015. Načež o pár měsíců později na serveru [link="https://www.indiegogo.com/projects/the-tower-of-dreams--2"]Indiegogo[/link] rozjel crowfundingovou kampaň, v které se snaží vybrat peníze na dokončení visuálních efektů, dodělávky VFX a na zaplacení zápujčky HW a SW vybavení. Je trochu zvláštní stanovení vybírané částky na 1,3 mega, když v článku píší o nutných 10 mega. Do dnes se za necelý měsíc vybralo 6200 Kč. A přitom mimo jiné rozjel úspěšnou [link="https://www.hithit.com/cs/project/876/kruanova-dobrodruzstvi"]crowfundingovou kampaň na přípravu Kruana[/link] *:o* a do toho studio, jež za ním stojí, dostalo od Státního fondu na rozvoj kinematografie peníze na přípravu Lipse Tuliana (nechápu jak mu je mohli přiklepnout) o jeho plánech s Mloky ani nemluvě. A pak se má český film nějak rozumně rozvíjet. Čím dál tím víc pak chápu rozhodnutí pana Stracha točit direktivně tv filmy.
Poslední z Aporveru
0 0
reagovat
Já teda nevím, ale Man of Steel žeru a tohle tak nevypadá - to je celé temné tak, že to vypadá jako Batmanův film. Snyderovi věřím jako málokomu, ale pokud to opravdu výrazně změní styl, tak z toho odvařený nebudu. I kdyby se mi to líbilo klidně víc, tak tím přicházím o Man of Steel 2 - čehož jsem se od začátku bál.
631970
Já teda nevím, ale Man of Steel žeru a tohle tak nevypadá - to je celé temné tak, že to vypadá jako Batmanův film. Snyderovi věřím jako málokomu, ale pokud to opravdu výrazně změní styl, tak z toho odvařený nebudu. I kdyby se mi to líbilo klidně víc, tak tím přicházím o Man of Steel 2 - čehož jsem se od začátku bál.
0 0
reagovat
Vypadá to skvěle, Just sayin' :)
631968
Vypadá to skvěle, Just sayin' *:)*
0 0
reagovat
Už se to řešilo v profilu. :)
631967
Už se to řešilo v profilu. *:)*
0 0
reagovat
Nemluvim o tech poslednich 15 vterinach, ale o celem traileru link
631966
Nemluvim o tech poslednich 15 vterinach, ale o celem traileru http://www.movieweb.com/batman-vs-superman-trailer-dawn-of-justice
0 0
reagovat
KarelR in 3, 2, 1...
631965
KarelR in 3, 2, 1...
0 0
reagovat
Batman vs. Superman kinorip trailer je uz venku. Just sayin':)
631964
Batman vs. Superman kinorip trailer je uz venku. Just sayin'*:)*
0 0
reagovat

TedGeorge

:+
631963
*:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Gosling v novym Blade Runnerovi. Reziruje Dennis Villeneuve, vraci se Ford.
631962
Gosling v novym Blade Runnerovi. Reziruje Dennis Villeneuve, vraci se Ford.
0 0
reagovat

Ted

idem pozrieť :+
631960
idem pozrieť *:+*
Ted
0 0
reagovat

TonyClifton

máš pevnou vůli že se na ten novej teaser nepodíváš. je to užasný
a diskuze vedle je prostě typická pro MZ jako obvykle.
jedni se radují a emočně jsou v hajzlu a druzí si z nich dělají srandu.
631957
máš pevnou vůli že se na ten novej teaser nepodíváš. je to užasný a diskuze vedle je prostě typická pro MZ jako obvykle. jedni se radují a emočně jsou v hajzlu a druzí si z nich dělají srandu.
TonyClifton
0 0
reagovat
Stupidní hádky a já se jich neúčastním? :-:D
631955
Stupidní hádky a já se jich neúčastním? *:-**:D*
0 0
reagovat
U nás v Nitre kocom Apríla otvárajú vraj prvé kino s Dolby Atmos na Slovensku.

link
631954
U nás v Nitre kocom Apríla otvárajú vraj prvé kino s Dolby Atmos na Slovensku. http://mlyny-cinemas.sk/dolby-atmos
0 0
reagovat
Viz Spazz.... Precti si prvni polovinu diskuze k primemu prenosu. Zasmejes se :D
631953
Viz Spazz.... Precti si prvni polovinu diskuze k primemu prenosu. Zasmejes se :D
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se