|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 48721 - 48740
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2436
- 2437
- 2438
- .
- 7103
- 7104
Clavius
Tak mluvili o tom vpodstate hned na pozapasove konferenci.... osobne se stavim na stranu tech, co si mysli, ze to velice pravdepodobne dopadne vicemene stejne jako tentokrat, ale nepochybuju o tom, ze se bude na co divat... kazdopadne Miesha Tate uz musi byt pekelne nas*ana....
Kazdopaaaaadne, uz pristi tyden prijde jeste vetsi show!

Kazdopaaaaadne, uz pristi tyden prijde jeste vetsi show!

|
reagovat
|
Ronda Rousey
Tak se bude konat rematch. Teď si pustit soundtrackk Rockymu a trénovat 

|
reagovat
|
Asi kompletní seznam IMAXů hrajících SW7 v Laser (3D) i 1570 (2D) verzi.
Praha i Bratislava chybí, minimálně na Froře se ale bude hrát 3D verze s dabingem i titlema...
Praha i Bratislava chybí, minimálně na Froře se ale bude hrát 3D verze s dabingem i titlema...
|
reagovat
|
Sam.Vimes
Já mám zatím všechny, ale čekal jsem je lepší. Asi si nakonec vytisknu nějaké fandovské.
|
reagovat
|
Mne sa páči, ako sa pohrá s rôznymi scénami s trailerov a vtipne ich spojí + nezabúda použiť najpamätnejšie momenty z trailerov (MI, Mad Max atd).
Napr. tento rok je úplne skvelé to prepojenie Rocka a V hlave, záverečná scénka s dinosaurami, Strongom a Downey a o mnoho viac.
Napr. tento rok je úplne skvelé to prepojenie Rocka a V hlave, záverečná scénka s dinosaurami, Strongom a Downey a o mnoho viac.

|
reagovat
|
Já nevím, už loni se mi to moc nelíbilo a letos to je dost podobný. 2012 a 2013 byly super.
|
reagovat
|
@Kostěj
Z filmových Podcastů můžu doporučit:
/Filmcast - Každý díl recenze na nový film (vždy nejdřív bez spoilerů) plus filmové novinky a doporučení.
Mad About Movies - V podstatě to samé jako /Filmcast s trochu jiným pohledem na věc.
Happy Sad Confused - Interview s herci a režiséry nových filmů a seriálů.
I Was There Too - Interview s vedlejšími postavami kultovních filmů o zákulisí natáčení.
Odd Man Out - Ten už není tak úplně filmový ale je to perfektní geek pohoda.
Doug Loves Movies - Živě natáčený podcast. Doug a pár hostů hrají filmové trivia hry.
A jediná věc kterou poslouchám v češtině je audio vydání Respektu ale to není zadarmo.
|
reagovat
|
Axis - Peace Park
Asi veĺa o mne hovorí že ma ďaleko viac zaujala tá práca s kamerou (a stabilizácia) než tý týpci čo sa tvária kúl 

|
reagovat
|
TedGeorge
Preco myslis, ze nic nezistovat?
Ved kazdy diel je o niecom inom, len format zostava casto rovnaky. Nemyslis nahodou ten "spin-off" Serial?
A samozrejme, ako hovoris. Spolu s Hardcore History je to to najlepsie, co som pocul u podcastov.
Ved kazdy diel je o niecom inom, len format zostava casto rovnaky. Nemyslis nahodou ten "spin-off" Serial?
A samozrejme, ako hovoris. Spolu s Hardcore History je to to najlepsie, co som pocul u podcastov.
|
reagovat
|
This American Life doporucuju. To je hodne unikatni vec (bacha, vypestujes si zavislost). Nic nezjistovat a shanet 

|
reagovat
|
esi nekdo jako malej zral na rtl DBZ, tak tohle je epic link
když měla na boku ta kapsule napis Hope, tak mi az poskocilo srdicko..nostalgija je svina
když měla na boku ta kapsule napis Hope, tak mi az poskocilo srdicko..nostalgija je svina
|
reagovat
|
Kostej
This American Life, Radiolab, Tedom spomenuty StarTalk, Stuff You Should Know(podla mna celkom easy anglictina, prijemni typci), Welcome to NightVale, Freakonomics, WTF(niektore interview su fakt pecka). Tolko asi odomna.

|
reagovat
|
TOP Diskuze
109Melania: Recenze 18Chystá se nová adaptace Kingovy Mlhy 13První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 12První dojmy: Cesta zločinu s Chrisem Hemsworthem 12Grandhotel Budapešť: V.I.M. 12Někdo to rád v Plzni: Trailer 12Kdy dorazí nová Mumie? 11Ve věku 95 let zemřel Robert Duvall 11Smyslné Bouřlivé výšiny startují bez fanfár, čekání na první letošní megahit pokračuje 8Bouřlivé výšiny: Recenze