Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48721 - 48740 Napsat příspěvek

Tony

No vidis. A ja tam az taky velky rozdiel nevidim, resp. obe veci mi (ne)vadia rovnako. Tak ako mi nevadi, ze mas na vsetko nazor a nevahas sa s nim podelit.
638981
No vidis. A ja tam az taky velky rozdiel nevidim, resp. obe veci mi (ne)vadia rovnako. Tak ako mi nevadi, ze mas na vsetko nazor a nevahas sa s nim podelit.
Tony
0 0
reagovat
Jé, děkuju mockrát. Tohle mě hodně dojalo. :+
638980
Jé, děkuju mockrát. Tohle mě hodně dojalo. *:+*
0 0
reagovat

Diskovy narozky - ukonceni tematu

638979
http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20151022T08&p0=204&msg=Diskovy+narozky&font=cursive&csz=1&swk=1
Diskovy narozky - ukonceni tematu
0 0
reagovat
Jo jenže rozdíl je, když to verbst napíše jednou a ještě poměrně lehce naznačí, navíc až po akci. A Disk už to tu napsal nejmíň desetkrát a vecpe to doslova do každého tématu s nenápadně naznačeným odpočtem kolik času zbývá. :D
638978
Jo jenže rozdíl je, když to verbst napíše jednou a ještě poměrně lehce naznačí, navíc až po akci. A Disk už to tu napsal nejmíň desetkrát a vecpe to doslova do každého tématu s nenápadně naznačeným odpočtem kolik času zbývá. *:D*
0 0
reagovat
Akoze, ked uz ide o to, nevidim velky rozdiel medzi tym, ked sa tu niekto chvali, ze bude mat 30 alebo ze sa ozenil. Obe veci su mi rovnako ukradnute:)
638976
Akoze, ked uz ide o to, nevidim velky rozdiel medzi tym, ked sa tu niekto chvali, ze bude mat 30 alebo ze sa ozenil. Obe veci su mi rovnako ukradnute:)
0 0
reagovat
Eh...

Ale když už jsme u toho: Backstreet Boys a Lunetic. Ale jen proto, že to žraly holky a byly hrozně udivený, že jsem znal "jejich" songy. 8):D
638975
Eh... Ale když už jsme u toho: Backstreet Boys a Lunetic. Ale jen proto, že to žraly holky a byly hrozně udivený, že jsem znal "jejich" songy. *8)**:D*
0 0
reagovat
Však to neříkám cizím lidem, ale vám. To je docela zásadní rozdíl, ne? ;)
638974
Však to neříkám cizím lidem, ale vám. To je docela zásadní rozdíl, ne? *;)*
0 0
reagovat
Jestli se "kostlivcem" rozumí "muzika, na který jsem dřív fičel a dneska bych to ve slušný společnosti nepřiznal", tak já jsem kdysi slušně ulítl na A*Teens.

Ale nepamatuju si, že bych před třicítkou prováděl nějaký bilancování o kterým bych měl náladu psát cizejm lidem.
638972
Jestli se "kostlivcem" rozumí "muzika, na který jsem dřív fičel a dneska bych to ve slušný společnosti nepřiznal", tak já jsem kdysi slušně ulítl na A*Teens. Ale nepamatuju si, že bych před třicítkou prováděl nějaký bilancování o kterým bych měl náladu psát cizejm lidem.
0 0
reagovat

Disk

Avengers, Speed 2, Roadhouse atď. to by bolo na dlho :D
638964
Avengers, Speed 2, Roadhouse atď. to by bolo na dlho *:D*
Disk
0 0
reagovat
Tak schválně. Máte koule přiznat svého kostlivce vy? Nemáte. ?)
638963
Tak schválně. Máte koule přiznat svého kostlivce vy? Nemáte. *?)*
0 0
reagovat

TonyClifton

:D
638962
*:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
ja nechapu proc tu dela odpocet jakoby slo o udalost co by tu mela nekoho zajimat
638961
ja nechapu proc tu dela odpocet jakoby slo o udalost co by tu mela nekoho zajimat
0 0
reagovat

Disketa

Ne, v tvém případě to právě nezní divně.
638960
Ne, v tvém případě to právě nezní divně.
Disketa
0 0
reagovat
Já jsem si před časem začal odkládat desetikorunu za každou Disketovu zmínku, že mu bude třicet. Za konkrétnější naznačení data to je dvacka. Počítám, že někdy po víkendu budu mít na novou TV. :)
638959
Já jsem si před časem začal odkládat desetikorunu za každou Disketovu zmínku, že mu bude třicet. Za konkrétnější naznačení data to je dvacka. Počítám, že někdy po víkendu budu mít na novou TV. *:)*
0 0
reagovat
Tak ono dnešní Bieber a spol taky není žádná výhra...
638958
Tak ono dnešní Bieber a spol taky není žádná výhra...
0 0
reagovat

Disketa1

Tak tohle jsem nechtěl vědět....:o A za mě jsem rád, že dnešní generace byla touhle "rodinkou" ušetřena.
638957
Tak tohle jsem nechtěl vědět....*:o* A za mě jsem rád, že dnešní generace byla touhle "rodinkou" ušetřena.
Disketa1
0 0
reagovat
Člověk si před blížící se třicítkou (už jen tři týdny) bilancuje všelijaké kostlivce ve skříni. Jsem dítě devadesátých let a pobláznilo mě tenkrát několik dobových fenoménů. Jedním z těch nejviditelnějších fenoménů byla rodinná kapela Kelly Family a jejich opěvovaný i zatracovaný An Angel. Tahle písnička je stará přesně dvacet let. Měl jsem pak celé album, plakát s Angelem v pokojíčku a písničky jsem si broukal, i když jsem jim vůbec nerozuměl. Vím, v mém případě to zní strašně divně, ale bylo to tak. Rád na tu dobu s úsměvem vzpomínám a vlastně je mi docela líto, že dnešní generace dětí nemá něco podobného. Já vím, nostalgie je mrcha královská...
638955
Člověk si před blížící se třicítkou (už jen tři týdny) bilancuje všelijaké kostlivce ve skříni. Jsem dítě devadesátých let a pobláznilo mě tenkrát několik dobových fenoménů. Jedním z těch nejviditelnějších fenoménů byla rodinná kapela Kelly Family a jejich opěvovaný i zatracovaný [link="http://www.youtube.com/watch?v=AIGGVIkcyWU"]An Angel[/link]. Tahle písnička je stará přesně dvacet let. Měl jsem pak celé album, plakát s Angelem v pokojíčku a písničky jsem si broukal, i když jsem jim vůbec nerozuměl. Vím, v mém případě to zní strašně divně, ale bylo to tak. Rád na tu dobu s úsměvem vzpomínám a vlastně je mi docela líto, že dnešní generace dětí nemá něco podobného. Já vím, nostalgie je mrcha královská...
0 0
reagovat
Umřela nám dáma s polenem ze seriálu Twin Peaks.
BTW děkuji že skončila kampaň O2, tohle je přesně ta reklama, která dokáže jen na..at a na stránkách jež jí obsahují mít stále zapnut určitý doplněk. Ostatní reklamy mě jakž takž nevadí.
638953
Umřela nám [link="http://kultura.zpravy.idnes.cz/zemrela-catherine-e-coulsonova-twin-peaks-fi2-/filmvideo.aspx?c=A150929_094530_filmvideo_vha"]dáma s polenem[/link] ze seriálu Twin Peaks. BTW děkuji že skončila kampaň O2, tohle je přesně ta reklama, která dokáže jen na..at a na stránkách jež jí obsahují mít stále zapnut určitý doplněk. Ostatní reklamy mě jakž takž nevadí.
0 0
reagovat

Davies182

A bude hůř :D Ale tahle konkrétní část je setsakramentsky intenzivní :+
638948
A bude hůř *:D* Ale tahle konkrétní část je setsakramentsky intenzivní *:+*
Davies182
0 0
reagovat

SOMA

Zatím pět hodin hraní (druhej achievement, takže cca 10% hry), jsem ve vraku s blikajícíma potápěčema a pos*anej až za ušima :o!

Dobrý, dost dobrý.
638947
Zatím pět hodin hraní (druhej achievement, takže cca 10% hry), jsem ve [spoiler]vraku s blikajícíma potápěčema[/spoiler] a pos*anej až za ušima *:o*! Dobrý, dost dobrý.
SOMA
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se