|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 48681 - 48700
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 2434
- 2435
- 2436
- .
- 7103
- 7104
Ted
Ten NPH pecka jaxviň. Poslední dvě minutky už jsem měl konstantně husí kůži až do konce. 

|
reagovat
|
Mně přijde jako blbost kupovat úplně holou konzoli bez her. Za 11k jsem viděl PS4 1TB s Nathan Drake Collection, The Last of Us Remastered a God of War 3. Hlavně 500GB člověk dost rychle zaplní.
|
reagovat
|
popik
Když už se tu zmínil PlayStation, tak já mám momentálně velký nutkání pořídit si PS4, ta 500GB verze je momentálně na prodej za nějakých 8000Kč, což je docela solidní cena už. Vládne v konzolovejch kruzích spokojenost s PS4? Byla by to moje první konzole v životě.
|
reagovat
|
Playstation stream
Nic horsie som v zivote nevidel. Hanba na 300 rokov. Co ukazka to indie kravina. 2!!! hodiny extremnej nudy
Len tak pre predstavu link

Aspon ten Ratchet a Clank to zachranil. Ten vyzera strasne dobre
Len tak pre predstavu link

Aspon ten Ratchet a Clank to zachranil. Ten vyzera strasne dobre

|
reagovat
|
JohnyD
Yep. Je to otevřený. Ještě aby se tak Veronika konečně srovnala se střelbou a mohlo by to bejt ještě zajímavější.
|
reagovat
|
Axis
Jo jo, bude to veľka posila najmä pre ženskú štafetu, kde to bude tiež riadne našlapané a zaujímavé.
Rusi teda zatiaľ jeden veľký výbuch
Rusi teda zatiaľ jeden veľký výbuch
|
reagovat
|
JohnyD
Já musím říct, že čekám velký věci od Pidhrušné, po roce co byla venku z kolotoče SP hodně překvapila.
|
reagovat
|
Memphis
Má skvelú formu a pri absencii Dashy bude zaujímavé sledovať ženské individuálne závody túto sezónu. To Fourcade si zas jede vlastné preteky 

|
reagovat
|
kubqo
začali sme hrať rýchlejšie a američanky začali šetriť pár kľúčových hráčok na zajtra
ale baby super, niekoľko z nich poznám, som rád že sa im darí.
ale baby super, niekoľko z nich poznám, som rád že sa im darí.|
reagovat
|
Memphis
u žien je to podobne, ale aby sme po dvoch tretinách vyhrávali 5:2 a nakoniec to skončí 15:2 je furt haluz
|
reagovat
|
TOP Diskuze
109Melania: Recenze 18Chystá se nová adaptace Kingovy Mlhy 12Ve věku 95 let zemřel Robert Duvall 12Kdy dorazí nová Mumie? 12Grandhotel Budapešť: V.I.M. 12První dojmy: Cesta zločinu s Chrisem Hemsworthem 12Někdo to rád v Plzni: Trailer 11Smyslné Bouřlivé výšiny startují bez fanfár, čekání na první letošní megahit pokračuje 13První dojmy: romance Bouřlivé výšiny 8Víkendový výplach #859 o Star Wars a Bondovi