Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48681 - 48700 Napsat příspěvek
Ted: Aha :D... A to abys přišel přece jen o něco dřív, takhle budeš jenom chlastat 8)...
639090
Ted: Aha *:D*... A to abys přišel přece jen o něco dřív, takhle budeš jenom chlastat *8)*...
0 0
reagovat
BTW, ja sem si vcera pri dlouhe chvili na zastavce zacal v mobilu delat seznam uzivatelu, ktere chci na srazu pozvat na panaka nebo s nima aspon pokecat a doslo mi, ze tam vecer zakonite udelam ostudu. To mame pana Daviese x 2, Axise, od_Od, Joker, Karlos, fakt doufam ze i Pepo, Tony_nebomeuzfaktnasere_Clifton, Gorecki pripitek po Skypeu, cool Spooner, Civala-Karel-Hlad-Imf najednou abych prezil, Zahron, Bachy, Disketa, Spazz (musi tam byt), Verbst, PetaBlack, samozrejme dvojka Sam a Memphis, panii Kubalikova, treba i Krasa s JanemG zastupujucii TVzone, hroubke a sublog z boxoffice fanklubu :D a plno dalsich.

Umru tam na otravu s peti promilema a pratele, vase neucast je neomluvitelna... Slovensko a smrt v rodine budiz.
639086
BTW, ja sem si vcera pri dlouhe chvili na zastavce zacal v mobilu delat seznam uzivatelu, ktere chci na srazu pozvat na panaka nebo s nima aspon pokecat a doslo mi, ze tam vecer zakonite udelam ostudu. To mame pana Daviese x 2, Axise, od_Od, Joker, Karlos, fakt doufam ze i Pepo, Tony_nebomeuzfaktnasere_Clifton, Gorecki pripitek po Skypeu, cool Spooner, Civala-Karel-Hlad-Imf najednou abych prezil, Zahron, Bachy, Disketa, Spazz (musi tam byt), Verbst, PetaBlack, samozrejme dvojka Sam a Memphis, panii Kubalikova, treba i Krasa s JanemG zastupujucii TVzone, hroubke a sublog z boxoffice fanklubu *:D* a plno dalsich. Umru tam na otravu s peti promilema a pratele, vase neucast je neomluvitelna... Slovensko a smrt v rodine budiz.
0 0
reagovat
Btw. nevím jestli jste to četli, ale Villeneuve teď někde prohlásil, že by jednou rád natočil Bonda. To by asi bylo dost zajímavé, ještě kdyby vyšel můj dream casting..

A druhá věc, která mě nedávno napadla. Jak jsem tak podruhé sledoval pátou M:I, říkal jsem si, že Hunt by možná v podobné atmosféře v klidu mohl přežít nějaký ten Bondovský crossover. Je to šílené, jasně .. taková špiónská verze Batman v Superman :D ale do kina bych na to rozhodně zašel.
639076
Btw. nevím jestli jste to četli, ale Villeneuve teď někde prohlásil, že by jednou rád natočil Bonda. To by asi bylo dost zajímavé, ještě kdyby vyšel můj dream casting.. A druhá věc, která mě nedávno napadla. Jak jsem tak podruhé sledoval pátou M:I, říkal jsem si, že Hunt by možná v podobné atmosféře v klidu mohl přežít nějaký ten Bondovský crossover. Je to šílené, jasně .. taková špiónská verze Batman v Superman *:D* ale do kina bych na to rozhodně zašel.
0 0
reagovat
Myslím, že sál bude plný.
639074
Myslím, že sál bude plný.
0 0
reagovat

Ted

8):+
639073
*8)**:+*
Ted
0 0
reagovat

Memphis

JJ, vi to Cival, Kocour, Imf, Hlad a Karel..
639072
JJ, vi to Cival, Kocour, Imf, Hlad a Karel..
Memphis
0 0
reagovat
Tuší někdo, jak je to zatím se zaplněním sálu?
639071
Tuší někdo, jak je to zatím se zaplněním sálu?
0 0
reagovat

Gorecki

Hele skoda. Ja bych si to pivo s tebou docela rad nekdy dal. Pepo to snad dava, ale je to fakt skoda. Je mi jasny, ze od bratru je to daleko a povinnosti je plno, ale mrzet me to muze. A to pivo si dam i s Tonym. Kdybys tam byl, tak by jsme zabili dve mouchy jednou ranou a vy byste se jiste po alkoholu zacali mit radi :D:+
639070
Hele skoda. Ja bych si to pivo s tebou docela rad nekdy dal. Pepo to snad dava, ale je to fakt skoda. Je mi jasny, ze od bratru je to daleko a povinnosti je plno, ale mrzet me to muze. A to pivo si dam i s Tonym. Kdybys tam byl, tak by jsme zabili dve mouchy jednou ranou a vy byste se jiste po alkoholu zacali mit radi *:D**:+*
Gorecki
0 0
reagovat

do_Od

Kontroluj si mobil nebo vzkaznik. Pokud se tak jeste nestalo, tak se ti behem 24 hodin ozve s nabidkou, ktera se nedomita, Davies :)
639069
Kontroluj si mobil nebo vzkaznik. Pokud se tak jeste nestalo, tak se ti behem 24 hodin ozve s nabidkou, ktera se nedomita, Davies :)
do_Od
0 0
reagovat
..aby nakonec vůbec někdo dorazil. Krom Diska, kterej tam přijde až další den.
639068
..aby nakonec vůbec někdo dorazil. Krom Diska, kterej tam přijde až další den.
0 0
reagovat

Sarger

Uz som to pisal Tedovi, bohuzial, rodinne povinnosti :/
639066
Uz som to pisal Tedovi, bohuzial, rodinne povinnosti :/
Sarger
0 0
reagovat

Gorecki

Nejdeš?

Vlastne zo Slovenska bude nejaká účasť? Viem, že ja, pepo a gaboo zatiaľ netušíme ako sme na tom časovo.
639065
Nejdeš? Vlastne zo Slovenska bude nejaká účasť? Viem, že ja, pepo a gaboo zatiaľ netušíme ako sme na tom časovo.
Gorecki
0 0
reagovat
Bude z toho nejaky zaznam?
639064
Bude z toho nejaky zaznam?
0 0
reagovat

TedGeorge

Těším se na tebe. :+
639063
Těším se na tebe. *:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
Ja nevim jak vy, ale uz se fakt hodne tesim na oslavu desetiletky MZ. Ten den musim bejt v praci, ale vecer tam na stoprocent utikam a treba stihnu aspon kousek druhyho MovieZone Live live... :+:+:+
639062
Ja nevim jak vy, ale uz se fakt hodne tesim na oslavu desetiletky MZ. Ten den musim bejt v praci, ale vecer tam na stoprocent utikam a treba stihnu aspon kousek druhyho MovieZone Live live... *:+**:+**:+*
0 0
reagovat
:D:D úžasný
639059
*:D**:D* úžasný
0 0
reagovat
One Wittle Wee-Wee :D:D
639053
One Wittle Wee-Wee *:D**:D*
0 0
reagovat
:D:D:+
639050
*:D**:D**:+*
0 0
reagovat
Predpokladam, ze originalna debata bola len o nieco menej absurdna :)
link
639044
Predpokladam, ze originalna debata bola len o nieco menej absurdna :) [link="http://www.youtube.com/watch?v=ufGlBv8Z3NU"]link[/link]
0 0
reagovat
Peter Dinklage
639040
Peter Dinklage
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se