Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48761 - 48780 Napsat příspěvek
Bradavice na teba
638894
Bradavice na teba
0 0
reagovat
Třeba vám taky může přeložit Harryho Pottera, až se naučí anglicky....
638893
Třeba vám taky může přeložit Harryho Pottera, až se naučí anglicky....
0 0
reagovat
Je to jedna zo sucasnych superstar sportu. Megatalent, dric, showman, sympatak, dobre vyzera, dokonaly mix, presne to, co kazdy sport potrebuje tak velmi, ako on lekcie anglictiny:)
638890
Je to jedna zo sucasnych superstar sportu. Megatalent, dric, showman, sympatak, dobre vyzera, dokonaly mix, presne to, co kazdy sport potrebuje tak velmi, ako on lekcie anglictiny:)
0 0
reagovat
tých pár nadšencov spolu so mnou, kukali ste včera Sagana? ja nechápem toho chlapca :D
638888
tých pár nadšencov spolu so mnou, kukali ste včera Sagana? ja nechápem toho chlapca *:D*
0 0
reagovat
Dát přednost svatbě před Justified? No, to jsme to dopracovali...

Ale tak teda gratulace a přeju vám, ať to co nejdřív dokoukáš :)
638886
Dát přednost svatbě před Justified? No, to jsme to dopracovali... Ale tak teda gratulace a přeju vám, ať to co nejdřív dokoukáš :)
0 0
reagovat
gratz :+
638885
gratz *:+*
0 0
reagovat
Tak taky gratuluji :+
638884
Tak taky gratuluji *:+*
0 0
reagovat
congrats :+
638883
congrats *:+*
0 0
reagovat
gratulujem
638882
gratulujem
0 0
reagovat

Tony

Je to teď horší no...
Už asi týden se chystám na finále The Flash a ještě jsem furt neviděl Justified, ale myslím, že až se pořádně zaklimatizujeme, tak to bude lepší.

Každopádně, díky! :)

Sam.Vimes
Já to radši utnul, nebo bych za chvilku byl ještě dědeček :D
638881
Je to teď horší no... Už asi týden se chystám na finále The Flash a ještě jsem furt neviděl Justified, ale myslím, že až se pořádně zaklimatizujeme, tak to bude lepší. Každopádně, díky! *:)* [b]Sam.Vimes[/b] Já to radši utnul, nebo bych za chvilku byl ještě dědeček *:D*
Tony
0 0
reagovat

verbst

Myslel, ale chtěl jsem ještě nechat hádat ostatní :D
638880
Myslel, ale chtěl jsem ještě nechat hádat ostatní *:D*
verbst
0 0
reagovat

verbst

Gratulace :+

Akorát teď nebudou verbstovi reporty už vůbec :-
638879
Gratulace *:+* Akorát teď nebudou verbstovi reporty už vůbec *:-*
verbst
0 0
reagovat

kedlik

Ne ne, ten krok před tím ?)

Asi ten ostatně myslel Sam.Vimes, pokud teda myslel svatbu.

KARLOS
All clear now? :);)
638878
Ne ne, ten krok před tím *?)* Asi ten ostatně myslel [b]Sam.Vimes[/b], pokud teda myslel svatbu. [b]KARLOS[/b] All clear now? *:)**;)*
kedlik
0 0
reagovat

KARLOS

nejspíš se stal tatínkem
638877
nejspíš se stal tatínkem
KARLOS
0 0
reagovat

verbst

Jestli správně chápu, tak gratuluju ;)
638876
Jestli správně chápu, tak gratuluju *;)*
verbst
0 0
reagovat
Pro ty, co si stojí na vedení a fakt nenacházejí spojitost s níže popsanými pány... vocogo? :))
638875
Pro ty, co si stojí na vedení a fakt nenacházejí spojitost s níže popsanými pány... vocogo? *:))*
0 0
reagovat
Jak už je tu tradicí, tak i já bych se chtěl pochlubit tím, že od včerejška patřím do klubu, který hostí Civala, ďura, Spazze a některé další ostatní. :):))
638874
Jak už je tu tradicí, tak i já bych se chtěl pochlubit tím, že od včerejška patřím do klubu, který hostí Civala, ďura, Spazze a některé další ostatní. *:)**:))*
0 0
reagovat
Předpokládám že všichni, které to zajímá, to už vědí, ale jen pro jistotu: v úterý (29.9.) se do kin na jediný den podívá Roger Waters: The Wall. Naživo to byl jeden z mých nejlepších koncertních zážitků, takže se hodně těším i teď :+
638873
Předpokládám že všichni, které to zajímá, to už vědí, ale jen pro jistotu: v úterý (29.9.) se do kin na jediný den podívá [b]Roger Waters: The Wall[/b]. Naživo to byl jeden z mých nejlepších koncertních zážitků, takže se hodně těším i teď *:+*
0 0
reagovat
Souhlas s popickem, mladej Eastwood je hodne fajn a z fleku me napada dobre pet pripravovanejch filmu, do kterejch by se hodil...
638870
Souhlas s popickem, mladej Eastwood je hodne fajn a z fleku me napada dobre pet pripravovanejch filmu, do kterejch by se hodil...
0 0
reagovat
Jj, psal jsem pod jednu fotku MZ na fb, že by se hodil na nového Wolverina.
638859
Jj, psal jsem pod jednu fotku MZ na fb, že by se hodil na nového Wolverina.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se