Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48661 - 48680 Napsat příspěvek
ja nemam takove masove akce rad, ale mozna se jeste rozmyslim 8)
639114
ja nemam takove masove akce rad, ale mozna se jeste rozmyslim *8)*
0 0
reagovat
No bohužel to bude beze mne...
639112
No bohužel to bude beze mne...
0 0
reagovat

TedGeorge

Kurňa, evidentně bych měl začít bejt na fórech zase aktivnější, když se na mě v takovejch seznamech zapomíná... :D
639109
Kurňa, evidentně bych měl začít bejt na fórech zase aktivnější, když se na mě v takovejch seznamech zapomíná... *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat
Snad mě nikdo nepřehlédnete... 8)
639108
Snad mě nikdo nepřehlédnete... *8)*
0 0
reagovat
Těším se na sraz čím dál tím víc :D
639107
Těším se na sraz čím dál tím víc *:D*
0 0
reagovat

Karlos

U tebe mam v poznamkach: "Vyzpovidat kvuli bluckam, vis o tom hovno a chystas velky pokracovani trzebniho clanku. Karlost je sberatel a ma inside info ohledne nosicu, kteri nejsou serpove"

Doufam, ze nezklames, a neco vis :D
639105
U tebe mam v poznamkach: "Vyzpovidat kvuli bluckam, vis o tom hovno a chystas velky pokracovani trzebniho clanku. Karlost je sberatel a ma inside info ohledne nosicu, kteri nejsou serpove" Doufam, ze nezklames, a neco vis :D
Karlos
0 0
reagovat
Ted: Tak OK...:D Ale to pivo bych ti koupil i bez toho Blučka, podplácet redakci se musí 8)
639104
Ted: Tak OK...*:D* Ale to pivo bych ti koupil i bez toho Blučka, podplácet redakci se musí *8)*
0 0
reagovat

Gonzi

Koktejl Sweet cat maji kousek od Hradcansky za devadesat pet... Jinak sorry, ze sem te "nevycetl" :D
639103
Koktejl Sweet cat maji kousek od Hradcansky za devadesat pet... Jinak sorry, ze sem te "nevycetl" *:D*
Gonzi
0 0
reagovat

TedGeorge

639102
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/06/25/12/1211AE0D000005DC-0-image-a-52_1435231619095.jpg
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

Ne, je to film nominovanej na Oskara a na IMDB ma vic jak 7 :)
639101
Ne, je to film nominovanej na Oskara a na IMDB ma vic jak 7 :)
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

To blučko sú Babovřesky? :D:D:D
639100
To blučko sú Babovřesky? *:D**:D**:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Karlos

Pozves me na pivo a dam ti jeden Blu ray, ktery mi venoval sam Cival a jiste ho jeste nemas :+

:D
639099
Pozves me na pivo a dam ti jeden Blu ray, ktery mi venoval sam Cival a jiste ho jeste nemas *:+* *:D*
Karlos
0 0
reagovat
Počítá, že se tam ukážu... :)
639098
Počítá, že se tam ukážu... *:)*
0 0
reagovat

Spazz

PM :)
639097
PM :)
Spazz
0 0
reagovat
Kdyz on je ten sraz 3 dny po (zatim) planovanem odletu do Anglie:-
639094
Kdyz on je ten sraz 3 dny po (zatim) planovanem odletu do Anglie*:-*
0 0
reagovat

Karlos

Zatim sem v praci napsanej ten den do 7.30 a nasledujici rano od sesti. Pokusim se vyjednat konec o hodinku nebo snad (imho tezko) o dve driv a dalsi rano jsem v Kontiiku uz nejednou slouzil podnapilej, takze no stres.

Predpokladam, ze ty tam budes urcite?
639092
Zatim sem v praci napsanej ten den do 7.30 a nasledujici rano od sesti. Pokusim se vyjednat konec o hodinku nebo snad (imho tezko) o dve driv a dalsi rano jsem v Kontiiku uz nejednou slouzil podnapilej, takze no stres. Predpokladam, ze ty tam budes urcite?
Karlos
0 0
reagovat
Ted: Aha :D... A to abys přišel přece jen o něco dřív, takhle budeš jenom chlastat 8)...
639090
Ted: Aha *:D*... A to abys přišel přece jen o něco dřív, takhle budeš jenom chlastat *8)*...
0 0
reagovat
BTW, ja sem si vcera pri dlouhe chvili na zastavce zacal v mobilu delat seznam uzivatelu, ktere chci na srazu pozvat na panaka nebo s nima aspon pokecat a doslo mi, ze tam vecer zakonite udelam ostudu. To mame pana Daviese x 2, Axise, od_Od, Joker, Karlos, fakt doufam ze i Pepo, Tony_nebomeuzfaktnasere_Clifton, Gorecki pripitek po Skypeu, cool Spooner, Civala-Karel-Hlad-Imf najednou abych prezil, Zahron, Bachy, Disketa, Spazz (musi tam byt), Verbst, PetaBlack, samozrejme dvojka Sam a Memphis, panii Kubalikova, treba i Krasa s JanemG zastupujucii TVzone, hroubke a sublog z boxoffice fanklubu :D a plno dalsich.

Umru tam na otravu s peti promilema a pratele, vase neucast je neomluvitelna... Slovensko a smrt v rodine budiz.
639086
BTW, ja sem si vcera pri dlouhe chvili na zastavce zacal v mobilu delat seznam uzivatelu, ktere chci na srazu pozvat na panaka nebo s nima aspon pokecat a doslo mi, ze tam vecer zakonite udelam ostudu. To mame pana Daviese x 2, Axise, od_Od, Joker, Karlos, fakt doufam ze i Pepo, Tony_nebomeuzfaktnasere_Clifton, Gorecki pripitek po Skypeu, cool Spooner, Civala-Karel-Hlad-Imf najednou abych prezil, Zahron, Bachy, Disketa, Spazz (musi tam byt), Verbst, PetaBlack, samozrejme dvojka Sam a Memphis, panii Kubalikova, treba i Krasa s JanemG zastupujucii TVzone, hroubke a sublog z boxoffice fanklubu *:D* a plno dalsich. Umru tam na otravu s peti promilema a pratele, vase neucast je neomluvitelna... Slovensko a smrt v rodine budiz.
0 0
reagovat
Btw. nevím jestli jste to četli, ale Villeneuve teď někde prohlásil, že by jednou rád natočil Bonda. To by asi bylo dost zajímavé, ještě kdyby vyšel můj dream casting..

A druhá věc, která mě nedávno napadla. Jak jsem tak podruhé sledoval pátou M:I, říkal jsem si, že Hunt by možná v podobné atmosféře v klidu mohl přežít nějaký ten Bondovský crossover. Je to šílené, jasně .. taková špiónská verze Batman v Superman :D ale do kina bych na to rozhodně zašel.
639076
Btw. nevím jestli jste to četli, ale Villeneuve teď někde prohlásil, že by jednou rád natočil Bonda. To by asi bylo dost zajímavé, ještě kdyby vyšel můj dream casting.. A druhá věc, která mě nedávno napadla. Jak jsem tak podruhé sledoval pátou M:I, říkal jsem si, že Hunt by možná v podobné atmosféře v klidu mohl přežít nějaký ten Bondovský crossover. Je to šílené, jasně .. taková špiónská verze Batman v Superman *:D* ale do kina bych na to rozhodně zašel.
0 0
reagovat
Myslím, že sál bude plný.
639074
Myslím, že sál bude plný.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se