Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48601 - 48620 Napsat příspěvek

Tony

K té PS4 si když tak kup nějakou střílečku, která existuje i na PC, Hasta ti pak vysvětlí, že když to ovládáš joystickem, tak jsi kretén.
639251
K té PS4 si když tak kup nějakou střílečku, která existuje i na PC, Hasta ti pak vysvětlí, že když to ovládáš joystickem, tak jsi kretén.
Tony
0 0
reagovat
Na pifko si dneska skočím do kina na Marťana, pak se půjdu po elektru kouknout na PS4. Hádám, že u tebe by to bylo infarktové odpoledne. :)
639247
Na pifko si dneska skočím do kina na Marťana, pak se půjdu po elektru kouknout na PS4. Hádám, že u tebe by to bylo infarktové odpoledne. :)
0 0
reagovat
Toníku, na co si tu simtě hraješ, ty tvoje příspěvky jsou strašny blafy, furt se tu vtíravě snažíš mentorovat co by se mělo a nemělo, kdo jaký je apod., humus, skoč si radši na pifko... přitom jsi jako vždy mimo mísu, bez zkušeností, o tématu víš hovno, ale příspěvky hrneš za sebou, lidem jako ty tu PS4 přeju, prosím kup si ji, budeš spokojený :D

(věnováno xxendxx a studo)
639249
Toníku, na co si tu simtě hraješ, ty tvoje příspěvky jsou strašny blafy, furt se tu vtíravě snažíš mentorovat co by se mělo a nemělo, kdo jaký je apod., humus, skoč si radši na pifko... přitom jsi jako vždy mimo mísu, bez zkušeností, o tématu víš hovno, ale příspěvky hrneš za sebou, lidem jako ty tu PS4 přeju, prosím kup si ji, budeš spokojený *:D* (věnováno xxendxx a studo)
0 0
reagovat
Kdyby byl takhle hádavý jenom u filmů tak dejme tomu, ale zavádět na MovieZone osobní křížovou výpravu proti konzolím...
639243
Kdyby byl takhle hádavý jenom u filmů tak dejme tomu, ale zavádět na MovieZone osobní křížovou výpravu proti konzolím...
0 0
reagovat
podobne, taký predkrm k víkendovému výplachu! :+
639241
podobne, taký predkrm k víkendovému výplachu! *:+*
0 0
reagovat
tahle debata je vyborna, skvele se bavim. Pokracujte :+
639240
tahle debata je vyborna, skvele se bavim. Pokracujte *:+*
0 0
reagovat
"..chce to nadhled.." a já se bál, že dnes přijdu o svou denní dávku paradoxu :+
639238
"..chce to nadhled.." a já se bál, že dnes přijdu o svou denní dávku paradoxu *:+*
0 0
reagovat
:+
639235
*:+*
0 0
reagovat
Karlos ok tati.
Departed co je ti po tom co nějaký blb napsal.
639237
Karlos ok tati. Departed co je ti po tom co nějaký blb napsal.
0 0
reagovat

HastaLaVistaBlb

S tím mým nickem to je překlep nebo si to takhle napsal schválně? V obou případech well played. Mě by se třeba nikdy takovýhle překlep s nějakým nickem nestal.....
639236
S tím mým nickem to je překlep nebo si to takhle napsal schválně? V obou případech well played. Mě by se třeba nikdy takovýhle překlep s nějakým nickem nestal.....
HastaLaVistaBlb
0 0
reagovat
Hasta: Ano, jde mi o formu, což jsem (nejednou) zdůraznil. Nejednou tě na tento styl vyjadřování upozorňovalo x lidí. Několikrát si dostal ban a musel přijít pod jiným nickem. A pořád jedeš svoje.
Takže ano, všimnul. Ne, většině to přijde nepřijatelné. Ostatní reakce momentálně neřeším.
Útočíš na SteKiho, protože ho tituluješ "ovcemi" a "píše hrozný sračky". Pokud je útočná forma, je útočný celý post a je jedno, zda to je pravda, nebo ne.
S nadhledem by se to dalo brát, pokud by to mělo nějaké mantinely a bylo by alespoň trochu znát, že hlavně ty to celé bereš s nadhledem a nestavil byses do role spasitele daných témat.
Prostě a jednoduše - velké části diskutujících tvá forma komentů vadí. A admini tě na to upozorňují periodicky. Když dokážeš čtyři měsíce psát v podstatě úplně normálně a z toho týden předvádíš to, co poslední týden předvádíš, pak ano, vadí mi to.
639234
Hasta: Ano, jde mi o formu, což jsem (nejednou) zdůraznil. Nejednou tě na tento styl vyjadřování upozorňovalo x lidí. Několikrát si dostal ban a musel přijít pod jiným nickem. A pořád jedeš svoje. Takže ano, všimnul. Ne, většině to přijde nepřijatelné. Ostatní reakce momentálně neřeším. Útočíš na SteKiho, protože ho tituluješ "ovcemi" a "píše hrozný sračky". Pokud je útočná forma, je útočný celý post a je jedno, zda to je pravda, nebo ne. S nadhledem by se to dalo brát, pokud by to mělo nějaké mantinely a bylo by alespoň trochu znát, že hlavně ty to celé bereš s nadhledem a nestavil byses do role spasitele daných témat. Prostě a jednoduše - velké části diskutujících tvá forma komentů vadí. A admini tě na to upozorňují periodicky. Když dokážeš čtyři měsíce psát v podstatě úplně normálně a z toho týden předvádíš to, co poslední týden předvádíš, pak ano, vadí mi to.
0 0
reagovat

Steki

"na PS4 to musí být škaredá mazanice a beztak jen 30fps, to se musí hrát úžasně navíc s tím inputlagem. Ale jak říkáš tuhle hru nevytrhne ani PC"
Tohle jsem napsal a ty jsi začal jančit a rozčilovat se..

Karlos: Jde o obsah nebo formu? Za tu dobu sis už snad mohl všimnou jakým stylem píšu, jestli v tom vidíš něco povýšeneckého nebo se tu z toho někdo rozbrečí a nedokáže to brát s nadhledem, tak bohužel, píšu jak píšu :) Navíc mě cituj, kde do někoho útočím, bavím se čistě o lowzolích. Mnohem hloupější mi přijde takový příspěvek derparted, který tu přímo o někom napíše, že je blb, to je podle Tebe v pořádku? :)
Chce to prostě nadhled, ubrečeny vztahovačny holky se najdou všude, kor mezi pepíkama.
639233
"na PS4 to musí být škaredá mazanice a beztak jen 30fps, to se musí hrát úžasně navíc s tím inputlagem. Ale jak říkáš tuhle hru nevytrhne ani PC" Tohle jsem napsal a ty jsi začal jančit a rozčilovat se.. Karlos: Jde o obsah nebo formu? Za tu dobu sis už snad mohl všimnou jakým stylem píšu, jestli v tom vidíš něco povýšeneckého nebo se tu z toho někdo rozbrečí a nedokáže to brát s nadhledem, tak bohužel, píšu jak píšu *:)* Navíc mě cituj, kde do někoho útočím, bavím se čistě o lowzolích. Mnohem hloupější mi přijde takový příspěvek derparted, který tu přímo o někom napíše, že je blb, to je podle Tebe v pořádku? :) Chce to prostě nadhled, ubrečeny vztahovačny holky se najdou všude, kor mezi pepíkama.
Steki
0 0
reagovat
Prosim vas, nevi nekdo o nejakem levnem dlouhodobem ubytovani v Praze? Potrebujem zhruba 2 mesice..
639231
Prosim vas, nevi nekdo o nejakem levnem dlouhodobem ubytovani v Praze? Potrebujem zhruba 2 mesice..
0 0
reagovat

verbst

Ruku do ohně bych za to nedal, ale mám pocit, že last.fm tyhle věci dřív umělo. Bohužel po tom nedávným redesignu už je prakticky nepoužitelný.

Doporučuju nestresovat se tím, ty úplně nejoblíbenější interprety si "volajkuj" na facebooku a na zbytek se vykašli. Já to dřív dělal tak, že jsem pravidelně navštěvoval stránky NME, AbsolutePunk, Pitchfork a NewAlbumReleases abych zůstal v obraze, docela to fungovalo, ale přestalo mě to bavit.

Jakejs takejs kalendář je na metacritic link a asi by něco podobnýho zvládly spotify apod. pokud by se ti chtělo se s nima s*át.
639230
Ruku do ohně bych za to nedal, ale mám pocit, že last.fm tyhle věci dřív umělo. Bohužel po tom nedávným redesignu už je prakticky nepoužitelný. Doporučuju nestresovat se tím, ty úplně nejoblíbenější interprety si "volajkuj" na facebooku a na zbytek se vykašli. Já to dřív dělal tak, že jsem pravidelně navštěvoval stránky NME, AbsolutePunk, Pitchfork a NewAlbumReleases abych zůstal v obraze, docela to fungovalo, ale přestalo mě to bavit. Jakejs takejs kalendář je na metacritic http://www.metacritic.com/browse/albums/release-date/coming-soon/date a asi by něco podobnýho zvládly spotify apod. pokud by se ti chtělo se s nima s*át.
verbst
0 0
reagovat
Že vám tady do toho lezu, ale nevíte, jestli existuje něco jako pogdesign (kalendář na seriály) pro hudbu?
Kde by si člověk vytvořil svůj list interpretů a čas od času by ho to upozornilo, že ten a ten vydává nový album?
Poslouchám už takový kvanta věcí, že to nestíhám sledovat a někdy to zjistím třeba až o půl roku později a někdy ještě pozdějc...

Danke za případný návrhy.
639229
Že vám tady do toho lezu, ale nevíte, jestli existuje něco jako [b]pogdesign[/b] (kalendář na seriály) pro hudbu? Kde by si člověk vytvořil svůj list interpretů a čas od času by ho to upozornilo, že ten a ten vydává nový album? Poslouchám už takový kvanta věcí, že to nestíhám sledovat a někdy to zjistím třeba až o půl roku později a někdy ještě pozdějc... Danke za případný návrhy.
0 0
reagovat
Cože, Hastovi je 30 let? :o
639228
Cože, Hastovi je 30 let? *:o*
0 0
reagovat

departed

:+
639227
*:+*
departed
0 0
reagovat
Mě Hasta irituje tou svoji uměle-nucenou povýšeností, kde každýmu předhazuje, jak není nejlepší apod. co se týče herní sféry. Budiž, ať si je, každej je nějakej, ale ať s tím chodí otravovat na games (což vlastně dělá), ale ne na webu o filmech. Jasně, i hry se tu můžou probírat, ale ne ve stylu, na kterej je ten blb zvyklej. Tady jsou normální uživatelé, ne jak na games samí 15ti letí pubertalní trolové, kteří si jen stěžují a nadávají a pak mezi ně přijde 30ti letej Hasta a všechno jim to natře haha. Na games klidně jo, ale ať to netahá sem, když je tu tak příjemná komunita.
639225
Mě Hasta irituje tou svoji uměle-nucenou povýšeností, kde každýmu předhazuje, jak není nejlepší apod. co se týče herní sféry. Budiž, ať si je, každej je nějakej, ale ať s tím chodí otravovat na games (což vlastně dělá), ale ne na webu o filmech. Jasně, i hry se tu můžou probírat, ale ne ve stylu, na kterej je ten blb zvyklej. Tady jsou normální uživatelé, ne jak na games samí 15ti letí pubertalní trolové, kteří si jen stěžují a nadávají a pak mezi ně přijde 30ti letej Hasta a všechno jim to natře haha. Na games klidně jo, ale ať to netahá sem, když je tu tak příjemná komunita.
0 0
reagovat
Jo a Hasto, ty zlobidlo jedno nezdárný, a člověče malý, kdybys náhodou nevěděl, jak se diskutuje bez povýšenéckého, útočného tónu a jazyka, tak KARLOS s Tonym Ti to právě předvedli!

:D:D:D

639226
Jo a Hasto, ty zlobidlo jedno nezdárný, a člověče malý, kdybys náhodou nevěděl, jak se diskutuje bez povýšenéckého, útočného tónu a jazyka, tak KARLOS s Tonym Ti to právě předvedli! *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

KARLOS

+1

Hasta je přesně ten malý člověk, jehož názor a pohled na všechno je ten jediný správný. Medokáže akceptovat, že někdo dokáže existovat bez jeho POV. Když se k tomu přidá buranské vyjadřování, je to opravdu smrtící kombinace....
639224
+1 Hasta je přesně ten malý člověk, jehož názor a pohled na všechno je ten jediný správný. Medokáže akceptovat, že někdo dokáže existovat bez jeho POV. Když se k tomu přidá buranské vyjadřování, je to opravdu smrtící kombinace....
KARLOS
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se