Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4821 - 4840 Napsat příspěvek
Nejlepší burgery mají u mě doma. Zrovna včera jsem si tuhle krásu dal s jedním vychlazeným a to teprve bodlo! Už před lety se mi osvědčilo, že chodit do restaurací se mi nevyplatí, když si to doma udělám líp a levněji.

Ještě někdo má takovýhle přístup?
871090
Nejlepší burgery mají u mě [url=https://ibb.co/Lt4SF9S]doma[/url]. Zrovna včera jsem si tuhle krásu dal s jedním vychlazeným a to teprve bodlo! Už před lety se mi osvědčilo, že chodit do restaurací se mi nevyplatí, když si to doma udělám líp a levněji. [spoiler]Ještě někdo má takovýhle přístup?[/spoiler]
7 0
reagují: HAL, Gonzi
reagovat
Dish a Zelva nezklamou nikdy, do Palandy jsem chodil par let zpatky a pak to slo dolu. Hlavně ale kvuli obsluze a pristupu "uz jste dojedli, tak byste asi meli jit". Dobry burgery meli v Meat and Greet na Senovaznem, ale zas to nema ten styl americkych burgraren, tvari se vic jako restaurace. A par let uz jsem tam nebyl.
871081
Dish a Zelva nezklamou nikdy, do Palandy jsem chodil par let zpatky a pak to slo dolu. Hlavně ale kvuli obsluze a pristupu "uz jste dojedli, tak byste asi meli jit". Dobry burgery meli v Meat and Greet na Senovaznem, ale zas to nema ten styl americkych burgraren, tvari se vic jako restaurace. A par let uz jsem tam nebyl.
7 0
reagovat
Za mě zas Palanda chuťově nejlepší... Dish byl top před deseti lety, ale od tý doby se tu spousta lidí naučila dělat burgery. Je fajn, ale v ničem nejlepší.
Jinak mě chuťově baví i Hillbilly a myslím že tu nikdo nezmiňoval BlackDog. U nich jsem byl ale jenom v Berouně, tak nevím jak je na tom Praha.
871080
Za mě zas Palanda chuťově nejlepší... Dish byl top před deseti lety, ale od tý doby se tu spousta lidí naučila dělat burgery. Je fajn, ale v ničem nejlepší. Jinak mě chuťově baví i Hillbilly a myslím že tu nikdo nezmiňoval BlackDog. U nich jsem byl ale jenom v Berouně, tak nevím jak je na tom Praha.
1 0
reagovat
Já jsem gastro barbar a na burger bych šla do Grosseta v Průhonicích, protože to mám cestou domů :D Dělají je tam jako specialo jednou za čas a jsou výborný. Určitě ale vím, kam bych šla na Philly Cheesesteak. Nicméně když se tu rozjela taková pěkná diskuze, poraďte mi nějaké dobré podniky se steaky. Něco jako Gran Fierro. Já takhle čas od času hostím klienty a jak se v gastru neorientuju, tak je můj repertoár značně omezen. Dík!
871079
Já jsem gastro barbar a na burger bych šla do Grosseta v Průhonicích, protože to mám cestou domů *:D* Dělají je tam jako specialo jednou za čas a jsou výborný. Určitě ale vím, kam bych šla na Philly Cheesesteak. Nicméně když se tu rozjela taková pěkná diskuze, poraďte mi nějaké dobré podniky se steaky. Něco jako Gran Fierro. Já takhle čas od času hostím klienty a jak se v gastru neorientuju, tak je můj repertoár značně omezen. Dík!
4 0
reagují: HAL
reagovat
Palanda je za mě nejpřeceňovanější podnik v Praze. Teda na burgery určitě.(
871078
Palanda je za mě nejpřeceňovanější podnik v Praze. Teda na burgery určitě.(
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
V Globe BookStore teď bývám skoro každý druhý týden na Pub Quiz :+

A ten WingHaus na Letné dost možná původně byl, Nuclear křídla plná bolesti jsem taky zkoušel :))
871069
V Globe BookStore teď bývám skoro každý druhý týden na Pub Quiz *:+* A ten WingHaus na Letné dost možná původně byl, Nuclear křídla plná bolesti jsem taky zkoušel *:))*
871067
2 0
reagovat
reaguje na: HAL
Do WingHausu pod Letenským náměstím (nebyli tam původně?) pro mne málem jela záchranka, když jsem machroval, že sním plný talíř těch nejpálivějších křídel. Myslím, že je měli označené jako nuclear nebo tak nějak :D

Ještě je na atmosféru USA dobrý takový tajný tip. Najděte si Globe BookStore. Vede to tam roky už jeden Američan. Je to spojené knihkupectví s kavárnou i klubem. Kuchyň není nejsilnější artikl, ale mockrát jsem si na burgerech i křídlech pochutnal. Promítali tam před lety i Oscary. 
871067
Do WingHausu pod Letenským náměstím (nebyli tam původně?) pro mne málem jela záchranka, když jsem machroval, že sním plný talíř těch nejpálivějších křídel. Myslím, že je měli označené jako nuclear nebo tak nějak *:D* Ještě je na atmosféru USA dobrý takový tajný tip. Najděte si Globe BookStore. Vede to tam roky už jeden Američan. Je to spojené knihkupectví s kavárnou i klubem. Kuchyň není nejsilnější artikl, ale mockrát jsem si na burgerech i křídlech pochutnal. Promítali tam před lety i Oscary. 
871065
2 0
reagují: HAL
reagovat
Když jsme u té Ameriky - ne burgery, ale na pořádné pravé Buffalo wings velmi doporučuji WingHaus na Vinohradech. 

Btw poslední dobou jsem si na obědy hodně oblíbil Jiná Krajina u Karlova náměstí, skvělé jídla za výbornou cenu že se tam dá jíst denně, ale zrovna burger tam měli dost hnusný :/
871065
Když jsme u té Ameriky - ne burgery, ale na pořádné pravé Buffalo wings velmi doporučuji WingHaus na Vinohradech.  Btw poslední dobou jsem si na obědy hodně oblíbil Jiná Krajina u Karlova náměstí, skvělé jídla za výbornou cenu že se tam dá jíst denně, ale zrovna burger tam měli dost hnusný :/
2 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Nejlepší jídlo dělají v St. Martin na Malé Straně. Je to hned vedle americké ambasády, tak to trochu splňuje kritéria :D burgry dělají tři. Nelze udělat chybu.
871063
Nejlepší jídlo dělají v St. Martin na Malé Straně. Je to hned vedle americké ambasády, tak to trochu splňuje kritéria *:D* burgry dělají tři. Nelze udělat chybu.
2 0
reagovat
Nepadl tu Hadog, tak ho zmíním. Tam máš do amerického stylu celej podnik.

Jinak Dish, Palanda, Fat Fuck, všechno dobrý.

Btw. byl jsem o víkendu v Liberci ve vyhlášeném Chicago Baru a místo hezký, obsluha super, piva výborný, ale burger jeden z nejhorších, co jsem za poslední dobu jedl. 
871060
Nepadl tu Hadog, tak ho zmíním. Tam máš do amerického stylu celej podnik. Jinak Dish, Palanda, Fat Fuck, všechno dobrý. Btw. byl jsem o víkendu v Liberci ve vyhlášeném Chicago Baru a místo hezký, obsluha super, piva výborný, ale burger jeden z nejhorších, co jsem za poslední dobu jedl. 
5 -1
reagovat
reaguje na: verbst
Bistro Domestique na Andělu / Na Knížecí. Není to typický burger podnik, ale s ohledem na současnou gastrokrizi (připadá mi, že si doma uvařím lépe než mnohých podnicích), tak zde bylo vše v naprostém pořádku.

link
871058
Bistro Domestique na Andělu / Na Knížecí. Není to typický burger podnik, ale s ohledem na současnou gastrokrizi (připadá mi, že si doma uvařím lépe než mnohých podnicích), tak zde bylo vše v naprostém pořádku. [url=https://www.domestique.cz/]link[/url]
871031
2 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Palandu mám taky z officu kousek, tu zkusím :+
871057
Palandu mám taky z officu kousek, tu zkusím *:+*
871042
2 0
reagovat
EB Diners je chuťově příšerný. Ano, na fotce vypadal americky, ale maso chutnalo jak hotový burger Albert Quality. 

Ještě si myslím, že za to nestojí často chválený Bejzment. Pověst daleko překračuje kvalitu. 

Osobně si myslím, že si největší kvalitu drží DISH v Belgické už tak 10 let. A osobně mám rád kvalitou možná o desetinku horší Peters Burger Pub, tam to má pěknou atmosféru na hezkém místě. 

Ale popravdě jsou všechny český burgrárny takový moc uhlazený, chybí mi něco co dělá velký šťavnatý uřvaný burgery, kde hraje první roli maso. 

No a taky kvalitní fastfood řetězec jako In n Out.
871051
EB Diners je chuťově příšerný. Ano, na fotce vypadal americky, ale maso chutnalo jak hotový burger Albert Quality.  Ještě si myslím, že za to nestojí často chválený Bejzment. Pověst daleko překračuje kvalitu.  Osobně si myslím, že si největší kvalitu drží DISH v Belgické už tak 10 let. A osobně mám rád kvalitou možná o desetinku horší Peters Burger Pub, tam to má pěknou atmosféru na hezkém místě.  Ale popravdě jsou všechny český burgrárny takový moc uhlazený, chybí mi něco co dělá velký šťavnatý uřvaný burgery, kde hraje první roli maso.  No a taky kvalitní fastfood řetězec jako In n Out.
3 0
reagovat
reaguje na: Adventurer
Whooper menu za 99,- !
871050
Whooper menu za 99,- !
871034
4 0
reagovat
reaguje na: verbst
Lol... Tak jdi do Hillbillys. To ti asi bude nejblíž. Tavern to má taky "americký". Na smashe / slidery mr hot dog a fat fuck. 

Na dobrej puritánskej burger hlavně o mase do kantýny nebo našeho masa... Americkej feeling tu najdeš nejvíc právě v mr hot dog, sandwich rodeu nebo big smokers...

EDIT: Dish neni špatnej, ale Tony se mýlí. Zhoršili se, jako asi úplně každej.
871049
Lol... Tak jdi do Hillbillys. To ti asi bude nejblíž. Tavern to má taky "americký". Na smashe / slidery mr hot dog a fat fuck.  Na dobrej puritánskej burger hlavně o mase do kantýny nebo našeho masa... Americkej feeling tu najdeš nejvíc právě v mr hot dog, sandwich rodeu nebo big smokers... EDIT: Dish neni špatnej, ale Tony se mýlí. Zhoršili se, jako asi úplně každej.
871031
2 0
reagovat
reaguje na: Sigi
To vypadá i kousek od kanclu. Dík!
871045
To vypadá i kousek od kanclu. Dík!
871042
1 0
reagovat
reaguje na: Gonzi
No jak říkám Five Guys, TGIF, Popeye's, etc. Nebo z těch "closer to home" pak EB Diners.
Ani mi tak nejde o foto, jako spíš o ten feeling toho místa.
871043
No jak říkám Five Guys, TGIF, Popeye's, etc. Nebo z těch "closer to home" pak EB Diners. Ani mi tak nejde o foto, jako spíš o ten feeling toho místa.
871032
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
TGI určitě ne. Když si chceme dopřát, tak na laskomní burger chodíme do Café Palanda. Plus tam mají vanilkovou Colu :D
871042
TGI určitě ne. Když si chceme dopřát, tak na laskomní burger chodíme do Café Palanda. Plus tam mají vanilkovou Colu *:D*
871031
8 0
reagují: HAL, verbst
reagovat
reaguje na: HAL
Toma jsem měl vlastně už taky párkrát. Cena/výkon úplně parádní.

Zkusím tu želvu. Dík!
871041
Toma jsem měl vlastně už taky párkrát. Cena/výkon úplně parádní. Zkusím tu želvu. Dík!
871036
1 0
reagovat
reaguje na: verbst
Nejsem úplně největší burger connoisseur, v klidu si vychutnám i klasický Tom's Burger v obchoďáku na Chodově, ale doporučil bych Želva Burgers, kousek od Aera - dobré burgery které neudělají díru do peněženky (na rozdíl od těch Friday's)
871036
Nejsem úplně největší burger connoisseur, v klidu si vychutnám i klasický Tom's Burger v obchoďáku na Chodově, ale doporučil bych Želva Burgers, kousek od Aera - dobré burgery které neudělají díru do peněženky (na rozdíl od těch Friday's)
871031
1 0
reagují: verbst
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se