Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4781 - 4800 Napsat příspěvek
reaguje na: Cinefil
Jn, první trailer na druhého Avatara vyšel 9. května. 8)
940877
Jn, první trailer na druhého Avatara vyšel 9. května. *8)*
940875
1 0
reagovat
Přísahám, že jsem nezažil turbulentnější 8. květen. Už chybí jen trailer na Avatara 3.
940875
Přísahám, že jsem nezažil turbulentnější 8. květen. Už chybí jen trailer na Avatara 3.
7 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: Disketa1
Terry O'Quinn zase ostrouhal
940872
Terry O'Quinn zase ostrouhal
940864
2 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
Zatím se teda shodli na rase.
940865
Zatím se teda shodli na rase.
940864
0 0
reagovat
Bílý kouř! Máme papeže!
940864
Bílý kouř! Máme papeže!
2 0
reagují: fabec, AndyKaufman
reagovat
reaguje na: DarkSith
Ako píše Joker - to bude asi nádor. Králik mi takto tiež zrazu prestal jesť, piť a len ležal a u doktora sa potom ukázalo, že nádor bol tak veľký že tlačil na žalúdok. 
940843
Ako píše Joker - to bude asi nádor. Králik mi takto tiež zrazu prestal jesť, piť a len ležal a u doktora sa potom ukázalo, že nádor bol tak veľký že tlačil na žalúdok. 
940823
0 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
to je sila, akurát pozerám Za sklom, kde si to riadne dáva. RIP
940842
to je sila, akurát pozerám Za sklom, kde si to riadne dáva. RIP
940836
2 0
reagovat
Vary budou letos hodně smutný.
940841
Vary budou letos hodně smutný.
4 0
reagovat
Jedno velké a tučné F. Ve světě českého filmu i kultury obecně je jen málo lidí, kteří pro ně udělali tolik, jako Barťák...
940840
Jedno velké a tučné F. Ve světě českého filmu i kultury obecně je jen málo lidí, kteří pro ně udělali tolik, jako Barťák...
3 0
reagovat
reaguje na: l-e-t-o
Tak nějak tipuju, že 95% lidi, bude příštích x let říkat, že tam stále je... duchem.

Každopádně, shit :-:-:-
940838
Tak nějak tipuju, že 95% lidi, bude příštích x let říkat, že tam stále je... duchem. Každopádně, shit *:-**:-**:-*
940836
5 0
reagovat

Diskova kronika

Jiří Bartoška už nebude ve Varech.
940836
Jiří Bartoška už nebude ve Varech.
Diskova kronika
6 0
reagují: Ravenous, speta.jr
reagovat

Diskova kronika

Barťák...:(:-
940835
Barťák...*:(**:-*
Diskova kronika
5 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
To muze byt (treba nador), ale na nic bych necekal a sel na veterinu...
940832
To muze byt (treba nador), ale na nic bych necekal a sel na veterinu...
940823
2 0
reagovat
Zdá se, že moje kočka, které už je 16 let je v posledním tažení. Když jsem včera večer přišel z práce zjistil jsem, že nic nepila ani nejedlá a jen na chvilku vykoukla a pak se schovala pod postel. Dnes opět nic nechce jíst ani pít a je dost malátná a jen leží pod pohovkou. Nechce granule, maso ani vodu. Tohle bude těžké. 
940823
Zdá se, že moje kočka, které už je 16 let je v posledním tažení. Když jsem včera večer přišel z práce zjistil jsem, že nic nepila ani nejedlá a jen na chvilku vykoukla a pak se schovala pod postel. Dnes opět nic nechce jíst ani pít a je dost malátná a jen leží pod pohovkou. Nechce granule, maso ani vodu. Tohle bude těžké. 
10 0
reagují: RidleyCrowe, The Joker
reagovat

Bookzone

Nejprve vznikne kniha a až poté, možná, filmová adaptace. Tarantino na to šel obráceně a zpracoval to asi nejlépe jak mohl. 

Tenkrát v Hollywoodu je 360 stránkové rozšíření stejnojmenného filmu, dalo by se říct takový directs cut na papíře. Doslova, mnoho situací se objevilo i ve filmu, ale nejčastěji samozřejmě čteme to pozadí, co se do něj nevešlo, např. Cliffova minulost ve válce a roky po ní, Charlieho linka a důvod, proč hledal Terryho v domě Polanských a nebo natáčení seriálového pilotu, který Tarantino rozšířil výrazně o postavu malé Trudi. Její dialogy si musel při psaní užívat, já se smál jako kretén, když se bavila s Rickem. :D

Co ale Quentin do knihy použil a ve filmu vynechal a možná je to škoda, když postavy řeknou čtenáři, co se jim honí hlavou. Takhle jsem se taky hodně na smál, když Pussycat Cliffovi v autě vypráví, jak se poznala s Charliem. Dokonalost, ty jeho tiché reakce. :D

Takže, kdo má rád film, určitě by si to měl přečíst, je to zábavné, svižné a pochopitelně velmi čtivé. :):+
940802
Nejprve vznikne kniha a až poté, možná, filmová adaptace. Tarantino na to šel obráceně a zpracoval to asi nejlépe jak mohl.  Tenkrát v Hollywoodu je 360 stránkové rozšíření stejnojmenného filmu, dalo by se říct takový directs cut na papíře. Doslova, mnoho situací se objevilo i ve filmu, ale nejčastěji samozřejmě čteme to pozadí, co se do něj nevešlo, např. Cliffova minulost ve válce a roky po ní, Charlieho linka a důvod, proč hledal Terryho v domě Polanských a nebo natáčení seriálového pilotu, který Tarantino rozšířil výrazně o postavu malé Trudi. Její dialogy si musel při psaní užívat, já se smál jako kretén, když se bavila s Rickem. *:D* Co ale Quentin do knihy použil a ve filmu vynechal a možná je to škoda, když postavy řeknou čtenáři, co se jim honí hlavou. Takhle jsem se taky hodně na smál, když Pussycat Cliffovi v autě vypráví, jak se poznala s Charliem. Dokonalost, ty jeho tiché reakce. *:D* Takže, kdo má rád film, určitě by si to měl přečíst, je to zábavné, svižné a pochopitelně velmi čtivé. *:)**:+*
Bookzone
4 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
diky za tip, precitane, na kavei prispene :+
940798
diky za tip, precitane, na kavei prispene *:+*
940690
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Že spálili pizzu, takže to nebude Ital.
940796
Že spálili pizzu, takže to nebude Ital.
940794
6 0
reagovat
Černý kouř znamená, že to bude černoch? 
940794
Černý kouř znamená, že to bude černoch? 
2 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Leefko
Štefan Harabin by s tebou velmi nesouhlasil. :))
940792
Štefan Harabin by s tebou velmi nesouhlasil. *:))*
940784
0 0
reagovat
Nevím nad čím tak dlouho přemýšlí, kdo jiný to může být než náš nový Sith lord
940791
Nevím nad čím tak dlouho přemýšlí, kdo jiný to může být než náš nový [url=https://www.heraldtribune.com/gcdn/authoring/authoring-images/2025/05/04/NSHT/83447495007-trump-pope.jpg]Sith lord[/url]
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se