Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4841 - 4860 Napsat příspěvek

Parkování Brno.

Brňáci, Potřebuji radu, kde nechat zaparkovaný osobní vůz na něco přes 3 týdny v Brně. Jedeme 4 z Ostravy a v Brně přesedneme na Flixbus na Vídeňské letiště a nechání auta jen někde tak nehlídané, se mi nechce. Klidně ať je to placené parkoviště, ale nevyjde to majlant. Třeba takové, co se dá zaplatit poplatek na měsíc. Budeme to pak dělit 4, tak to by to nemělo vyjít na každého tak moc.
940412
Brňáci, Potřebuji radu, kde nechat zaparkovaný osobní vůz na něco přes 3 týdny v Brně. Jedeme 4 z Ostravy a v Brně přesedneme na Flixbus na Vídeňské letiště a nechání auta jen někde tak nehlídané, se mi nechce. Klidně ať je to placené parkoviště, ale nevyjde to majlant. Třeba takové, co se dá zaplatit poplatek na měsíc. Budeme to pak dělit 4, tak to by to nemělo vyjít na každého tak moc.
Parkování Brno.
0 0
reagují: speta.jr, verbst
reagovat
Za chvíli bude v kinech jen to, co schválí sám Vůdce!
940389
Za chvíli bude v kinech jen to, co schválí sám Vůdce!
6 0
reagovat
reaguje na: Disketa1
To potom nie je vôbec nič prekvapujúce, on túto politiku hlasno prezentoval už pred voľbami. 
940387
To potom nie je vôbec nič prekvapujúce, on túto politiku hlasno prezentoval už pred voľbami. 
940369
0 0
reagovat
reaguje na: Tyller
Jde hlavně o americké filmy, které se celé kvůli daňovým úlevám a vratkám natáčejí mimo Ameriku. 
940369
Jde hlavně o americké filmy, které se celé kvůli daňovým úlevám a vratkám natáčejí mimo Ameriku. 
940365
0 0
reagují: kristian.nguyen, Tyller
reagovat
reaguje na: Tyller
Ty cla míří hlavně na americké firmy točené v zahraničí. On chce, aby se točily v USA.
940368
Ty cla míří hlavně na americké firmy točené v zahraničí. On chce, aby se točily v USA.
940365
0 0
reagovat
reaguje na: Leefko
Budou, Trump soudy zásadně ignoruje. Do Alcatrazu chce posílat americké zločince, a jak se píše v článku, prý by i ty chtěl posílat mimo Ameriku.
940367
Budou, Trump soudy zásadně ignoruje. Do Alcatrazu chce posílat americké zločince, a jak se píše v článku, prý by i ty chtěl posílat mimo Ameriku.
940360
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Mám dojem že američania celkovo neradi "sledujú titulky" takže reálny dopad tam bude minimálny. 
Taktiež čo som zachytil tak tieto Trumpove prehlásenia o clách sú beztak hlavne "pozvánkou ' k obchodným rokovaniam. 
Trump povie sto, obchodný zástupca povie 10 a nakoniec sa stretnú niekde v strede. 
Platí to o autách, platí to aj pre filmový priemysel. 
940365
Mám dojem že američania celkovo neradi "sledujú titulky" takže reálny dopad tam bude minimálny.  Taktiež čo som zachytil tak tieto Trumpove prehlásenia o clách sú beztak hlavne "pozvánkou ' k obchodným rokovaniam.  Trump povie sto, obchodný zástupca povie 10 a nakoniec sa stretnú niekde v strede.  Platí to o autách, platí to aj pre filmový priemysel. 
940361
0 0
reagují: Disketa1, DarkSith
reagovat
Třeba tam bude točit ty americké filmy :D.

Mě by tak nějak zajímala návštěvnost a úspěšnost zahraničních filmu v USA.

Kdo by tam mohl uspět? Británie, Kanada, možná něco málo Francie a možná lehce Japonsko, ale to asi spíš jede anime seriály. Jinak nevím. 

Asi jsem to měl hodit do diskuze k článku, který teď vznikl.
940361
Třeba tam bude točit ty americké filmy *:D*. Mě by tak nějak zajímala návštěvnost a úspěšnost zahraničních filmu v USA. Kdo by tam mohl uspět? Británie, Kanada, možná něco málo Francie a možná lehce Japonsko, ale to asi spíš jede anime seriály. Jinak nevím.  Asi jsem to měl hodit do diskuze k článku, který teď vznikl.
940356
1 0
reagují: Tyller
reagovat
Aspoň nebudou muset posílat migranty, u kterých udělali "úřední chybu", kamsi do Salvadoru...
940360
Aspoň nebudou muset posílat migranty, u kterých udělali "úřední chybu", kamsi do Salvadoru...
940356
2 0
reagují: Disketa1
reagovat
Tak nejak klasicky pondělní ráno...
940358
Tak nejak klasicky pondělní ráno...
940356
1 0
reagovat
Mě zajímá dopad na filmový průmysl.
940357
Mě zajímá dopad na filmový průmysl.
940355
0 0
reagovat
Ježkovy voči, to snad není pravda:o:D
940356
Ježkovy voči, [url=https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/trump-prikazal-znovu-otevrit-veznici-alcatraz-360678]to snad není pravda[/url]. *:o**:D*
1 0
reagují: Demonic8, Leefko, TedGeorge
reagovat
reaguje na: DarkSith
Jeden výrazný efekt už se déle děje
940355
Jeden výrazný efekt [url=https://zdopravy.cz/do-usa-prestavaji-letat-turiste-varuji-american-airlines-propad-se-tyka-hlavne-evropy-letenky-nekupuji-ani-cesi-244119/]už se déle děje[/url]. 
940350
1 0
reagují: DarkSith
reagovat
reaguje na: pepo
Tak to je fajn. A Andor to taky není, a jak píšu, sequely jsou daleko, předaleko za ním. :+
940354
Tak to je fajn. A Andor to taky není, a jak píšu, sequely jsou daleko, předaleko za ním. *:+*
940352
0 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Nic pozitivního, tak jako úplně všechno, co ten neschopný, šílený klaun udělal a udělá. 8)
940353
Nic pozitivního, tak jako úplně všechno, co ten neschopný, šílený klaun udělal a udělá. *8)*
940350
1 0
reagovat
reaguje na: connor
nie kazdy serial je pre mna bezna spotrebka
940352
nie kazdy serial je pre mna bezna spotrebka
940349
0 0
reagují: connor
reagovat
Zajímalo by mě, co to přinese v praxi. 
940350
Zajímalo by mě, co to přinese v praxi. 
940346
0 0
reagují: Disketa1, connor
reagovat
reaguje na: pepo
Tohle hodnocení by asi mělo větší hodnotu, kdyby pro tebe "obyčejná spotřebka" nebyl úplně každý seriál. ?)
A svět SW tam je, jen zobrazený konečně z nového a velmi zajímavého úhlu. Plus to má opravdu výborné herecké výkony, a scénář a dialogy asi tak stokrát lepší než v sequelech (a vlastně i prequelech, jakkoliv ty mám rád). 
940349
Tohle hodnocení by asi mělo větší hodnotu, kdyby pro tebe "obyčejná spotřebka" nebyl úplně každý seriál. *?)* A svět SW tam je, jen zobrazený konečně z nového a velmi zajímavého úhlu. Plus to má opravdu výborné herecké výkony, a scénář a dialogy asi tak stokrát lepší než v sequelech (a vlastně i prequelech, jakkoliv ty mám rád). 
940344
2 0
reagují: pepo
reagovat
Nema kupene nejake akcie vo Volume?
940348
Nema kupene nejake akcie vo Volume?
940346
0 0
reagovat
Donald Trump oznámil stoprocentní clo na všechny filmy vyrobené v zahraničí, který prý ohrožují americkou národní bezpečnost. Více zde. Další důkaz, že Trump je magor. 
940346
Donald Trump oznámil stoprocentní clo na všechny filmy vyrobené v zahraničí, který prý ohrožují americkou národní bezpečnost. [url=https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/trump-ohlasil-stoprocentni-clo-na-filmy-vyrobene-v-zahranici-360675?fbclid=IwY2xjawKFRvFleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFmY2E2NEg0YkZTQ09WMndzAR4kf8kcbsx0hPOVs1BsQcNg1VgEzHtMu5SPcSQQaSAhrSpSxZYgs2cttRoiSA_aem_wq7b6H0vevYD5_1t6sFlBQ]Více zde.[/url] Další důkaz, že Trump je magor. 
1 0
reagují: DarkSith, pepo
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se