Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 48381 - 48400 Napsat příspěvek
Segel je výborný, jeho humor můžu, takže tohle je rozhodně správný krok.
639795
Segel je výborný, jeho humor můžu, takže tohle je rozhodně správný krok.
0 0
reagovat

Ought

Za mě trochu slabší jak první album, ale zrovna Beautiful Blue Sky je hodně silná. Zkusím to projet častěji.
639778
Za mě trochu slabší jak první album, ale zrovna Beautiful Blue Sky je hodně silná. Zkusím to projet častěji.
Ought
0 0
reagovat
ought - sun coming down (80%)
beautiful blue sky sem si hrozne zamiloval.
639772
ought - sun coming down (80%) [link="https://youtu.be/iP0lwQreha8"]beautiful blue sky[/link] sem si hrozne zamiloval.
0 0
reagovat

Druhý Lego příběh napíše Jason Segel

Teď jsem to objevil v liště. Nevím proč, ale přijde mi to jako strašně super nápad. Mupety jsem sice neviděl, ale tady je spousta lidí chválila a Segel přijde jako strašnej sympaťák. :+
639764
Teď jsem to objevil v liště. Nevím proč, ale přijde mi to jako strašně super nápad. Mupety jsem sice neviděl, ale tady je spousta lidí chválila a Segel přijde jako strašnej sympaťák. *:+*
Druhý Lego příběh napíše Jason Segel
0 0
reagovat
Ještě k tomu Goodmanovi, prý vážil před hubnutím 200 kg, to už je docela brutální. :o:D
639758
Ještě k tomu Goodmanovi, prý vážil před hubnutím 200 kg, to už je docela brutální. *:o**:D*
0 0
reagovat

Gonzi

Je to tak, je to šíleně casual a po pár hodinách už zažiješ z té hry všechno. Ale samozřejmě není moudré dělat závěry z pouze dvou přístupných map.
639756
Je to tak, je to šíleně casual a po pár hodinách už zažiješ z té hry všechno. Ale samozřejmě není moudré dělat závěry z pouze dvou přístupných map.
Gonzi
0 0
reagovat

Sarger

639746
https://www.facebook.com/events/1603999179861228/
Sarger
0 0
reagovat

pepo

Kde a kedy? Asi tuším čo to je, ale nie som istý. :)
639744
Kde a kedy? Asi tuším čo to je, ale nie som istý. :)
pepo
0 0
reagovat

OT

je tu niekto z vás z Blavy? nechcete si ísť zasúťažiť na filmový kvíz? kamarátovi sa rozpadol team, tak zháňa ľudí :)
639740
je tu niekto z vás z Blavy? nechcete si ísť zasúťažiť na filmový kvíz? kamarátovi sa rozpadol team, tak zháňa ľudí :)
OT
0 0
reagovat

departed

Vypadá to hezky (PBR FTW), ale na battlefield se to absolutně nechytá. Je to pojato strašně arkádově, čímž to v podstatě znemožňuje "only in battlefield" momenty, které (alespoň pro mně) dělají podstatnou část zábavnosti battlefieldu.
639734
Vypadá to hezky (PBR FTW), ale na battlefield se to absolutně nechytá. Je to pojato strašně arkádově, čímž to v podstatě znemožňuje "only in battlefield" momenty, které (alespoň pro mně) dělají podstatnou část zábavnosti battlefieldu.
departed
0 0
reagovat
To je první video, co ze SW:B vidím a musím říct, že to nevypadá špatně. Takovej zábavnější Battlefield, mi to přijde.
639732
To je první video, co ze SW:B vidím a musím říct, že to nevypadá špatně. Takovej zábavnější Battlefield, mi to přijde.
0 0
reagovat

:D

639720
http://www.mojevideo.sk/video/2544a/ked_si_po_teba_ide_luke_skywalker.html
:D
0 0
reagovat

star wars battlefront na PC beta

za mě teda velká spokojenost a těším se na listopad až výjde plná verze

hlavně na ty vesmírný souboje :-) huaaaa
lítání budu muset ještě vychytat, v tie fighteru je to nějaký divný :-D
639718
za mě teda velká spokojenost a těším se na listopad až výjde plná verze hlavně na ty vesmírný souboje :-) huaaaa lítání budu muset ještě vychytat, v tie fighteru je to nějaký divný :-D
star wars battlefront na PC beta
0 0
reagovat
639712
http://i.huffpost.com/gen/1499879/thumbs/o-POT-MEET-KETTLE-570.jpg
0 0
reagovat

pepo

Ten som prehliadol. Videl som tam jeden čo mal príchod o 11 tak som to neriešil moc.
639715
Ten som prehliadol. Videl som tam jeden čo mal príchod o 11 tak som to neriešil moc.
pepo
0 0
reagovat

Sarger

ide aj vlak čo ide 6. a prichádza o štvrť na 11. IMO lepšie. 0 3 hodiny menej vo vlaku
639714
ide aj vlak čo ide 6. a prichádza o štvrť na 11. IMO lepšie. 0 3 hodiny menej vo vlaku
Sarger
0 0
reagovat
Hasto, politika a imigranti patřej na Facebook, Novinky, iDnes... kamkoliv jinam. Tady se to fakt řešit nebude, obzvlášť ne s tebou. Když tě vidím v debatách o filmech, fakt tě nechci zakusit v politicko-společenským rozpoložení. Díky moc :)
639713
Hasto, politika a imigranti patřej na Facebook, Novinky, iDnes... kamkoliv jinam. Tady se to fakt řešit nebude, obzvlášť ne s tebou. Když tě vidím v debatách o filmech, fakt tě nechci zakusit v politicko-společenským rozpoložení. Díky moc :)
0 0
reagovat
Hele úplně všechno se určitě nevyprodá, takže tenhle aspekt řešit nemusíte ;)
639709
Hele úplně všechno se určitě nevyprodá, takže tenhle aspekt řešit nemusíte ;)
0 0
reagovat

pepo, gaboo

Podľa stránky Biooka sa ešte dajú kúpiť, ale počet voľných by nám presnejšie vedel napísať KarelR.

Ja budem mať voľno, takže časovo v pohode. Nočák odchádza nejak pred 23 a v Prahe je niečo po 6. Nič časovo lepšie nejde.
639707
Podľa stránky Biooka sa ešte dajú kúpiť, ale počet voľných by nám presnejšie vedel napísať [b]KarelR[/b]. Ja budem mať voľno, takže časovo v pohode. Nočák odchádza nejak pred 23 a v Prahe je niečo po 6. Nič časovo lepšie nejde.
pepo, gaboo
0 0
reagovat

Sarger

ja stále neviem a budem vedieť asi až v piatok deň predtým, či stíham :( ale chcem ísť
639705
ja stále neviem a budem vedieť asi až v piatok deň predtým, či stíham *:(* ale chcem ísť
Sarger
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se