Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47881 - 47900 Napsat příspěvek

popicek

minutu je to boží, pak je to utahaná nuda
641267
minutu je to boží, pak je to utahaná nuda
popicek
0 0
reagovat

zahron

To je inside joke:)
641266
To je inside joke:)
zahron
0 0
reagovat

RPO

btw silně doporučuju si k tomu pouštět songy o kterých se zrovna zmiňují, neuvěřitelně to funguje.
641265
btw silně doporučuju si k tomu pouštět songy o kterých se zrovna zmiňují, neuvěřitelně to funguje.
RPO
0 0
reagovat
není von náhodou Jim ?
641262
není von náhodou Jim ?
0 0
reagovat

Dokument o falosnom Johnovi Carreym:)

Parkrat som uz podobne elaborovane pranky realizoval (samozrejme, velmi vzdialene TAKEJTO urovni:), takze viem ake je to narocne na nervy a udrzanie chladnej hlavy. V klucovom momente ked zabudli tu konfetu by som sa asi zosypal:)) Velky respekt autorom, zucastnenym ale najma tomu hlavnemu hercovi:+

link
641258
Parkrat som uz podobne elaborovane pranky realizoval (samozrejme, velmi vzdialene TAKEJTO urovni:), takze viem ake je to narocne na nervy a udrzanie chladnej hlavy. V klucovom momente [spoiler]ked zabudli tu konfetu[/spoiler] by som sa asi zosypal:)) Velky respekt autorom, zucastnenym ale najma tomu hlavnemu hercovi*:+* [link="https://www.stream.cz/onemanshow/10008060-odhaleni-nejvetsiho-ceskeho-podvodu-ktery-obletel-celou-planetu"]link[/link]
Dokument o falosnom Johnovi Carreym:)
0 0
reagovat

RPO

poslouchám v angličtině - je to v celku zábavné, byť mi částečně vadí, jak tam jsou geekovské znalosti k něčemu dobré (jakoby si autor léčil nějaký komplex :D) a je to poměrně jednoduché. Film může být ale ultimátní záležitost, byť jsem velmi zvědavý, jak to zpracují (wargames, joust...), protože jakkoli realistický rendering by zabíjel to kouzlo, na druhou stranu ale nevím, jak divákovi prodají "epickou akční scénu" v tomhle: link
641246
poslouchám v angličtině - je to v celku zábavné, byť mi částečně vadí, jak tam jsou geekovské znalosti k něčemu dobré (jakoby si autor léčil nějaký komplex *:D*) a je to poměrně jednoduché. Film může být ale ultimátní záležitost, byť jsem velmi zvědavý, jak to zpracují (wargames, joust...), protože jakkoli realistický rendering by zabíjel to kouzlo, na druhou stranu ale nevím, jak divákovi prodají "epickou akční scénu" v tomhle: http://youtu.be/RnR9UdEqhfs?t=100
RPO
0 0
reagovat

popik

pánové, co říkáte na tuhle boží předělávku pomádovskýho hitu? link
641223
pánové, co říkáte na tuhle boží předělávku pomádovskýho hitu? http://www.youtube.com/watch?v=jYluMAO1b7Y
popik
0 0
reagovat

TedGeorge

cool, cool, coool
641213
cool, cool, coool
TedGeorge
0 0
reagovat

zahron

Tedka to tady neres, poresis to pod clankem ;)
641212
Tedka to tady neres, poresis to pod clankem *;)*
zahron
0 0
reagovat

"Holywood sexism"

Hele má smysl to tady něják řešit link ?? Má to vůbec někoho zajímat ? už asi měsíc, každej den čtu v nadpisech "Holywood sexism" - já nikdy nepočítal kolik rolí je mužských a kolik ženských,upřimně řečeno ženské hl. role dokážou být někdy i lépe zahrané než některé mužské (teda aspoň u mě).Nechci rozdělávat nějákej flame, ale když už jsem to načal .... jak vy?
641211
Hele má smysl to tady něják řešit [link="http://www.ew.com/article/2015/11/10/reese-witherspoon-calls-out-hollywood-sexism"]link[/link] ?? Má to vůbec někoho zajímat ? už asi měsíc, každej den čtu v nadpisech "Holywood sexism" - já nikdy nepočítal kolik rolí je mužských a kolik ženských,upřimně řečeno ženské hl. role dokážou být někdy i lépe zahrané než některé mužské (teda aspoň u mě).Nechci rozdělávat nějákej flame, ale když už jsem to načal .... jak vy?
"Holywood sexism"
0 0
reagovat
641205
[link="http://www.businessinsider.com/box-office-jem-and-the-holograms-did-universal-yanked-it-after-two-weeks-2015-11?r=UK&IR=T"]"Jem and the Holograms," the movie reboot of the popular late-1980s cartoon, opened in wide release October 23 and has done so poorly that Universal appears to be yanking it from theaters after only two weeks.[/link] Steve Jobs se prej taky porouci z hodne kin.
0 0
reagovat
Tak Daniel Fleetwood, fanusik SW umierajuci na rakovinu, ktoremu pred par dnami Disney pustil nedokoncenu VII to uz ma za sebou:((( Bolo to tesne. Aj slza vyhrkla:(
641200
Tak Daniel Fleetwood, fanusik SW umierajuci na rakovinu, ktoremu pred par dnami Disney pustil nedokoncenu VII to uz ma za sebou:((( Bolo to tesne. Aj slza vyhrkla:(
0 0
reagovat

RPO

Nemám porovnání s originálem, ale čeština v pohodě
641199
Nemám porovnání s originálem, ale čeština v pohodě
RPO
0 0
reagovat

Axis

Já bych rád.
641195
Já bych rád.
Axis
0 0
reagovat

Svaťoš

Minulý týden, Levneknihy Hradec Králové, Ready Player One v čj za 39,-

Měli ještě jeden výtisk. Mám za sebou jen úvodní kapitolu a nemám originál pro srovnání, ale čte se to v pohodě ;)
641189
Minulý týden, Levneknihy Hradec Králové, Ready Player One v čj za 39,- Měli ještě jeden výtisk. Mám za sebou jen úvodní kapitolu a nemám originál pro srovnání, ale čte se to v pohodě *;)*
Svaťoš
0 0
reagovat

Ready Player One

Taktiez doporucujem kde chodim, je to pecka.:):+:+
641187
Taktiez doporucujem kde chodim, je to pecka.*:)**:+**:+*
Ready Player One
0 0
reagovat

Hitumi

Překlad je v pohodě, neměl jsem s ním žádný problém.

Pokud někdo chcete mám knížku v plném scanu.
641186
Překlad je v pohodě, neměl jsem s ním žádný problém. Pokud někdo chcete mám knížku v plném scanu.
Hitumi
0 0
reagovat

Hitumi

Preklad hodnoti nemuzu, jelikoz jsem necetl, ale v cestine ji sehnat v knihkupectvi nejde, takze pouze bazar.
641185
Preklad hodnoti nemuzu, jelikoz jsem necetl, ale v cestine ji sehnat v knihkupectvi nejde, takze pouze bazar.
Hitumi
0 0
reagovat

@Axis

Nedávno jsem si ji dal znovu a i napodruhé je perfektní. :+ Btw jestli jste to někdo četli v češtině - jaký je překlad? Chci to koupit ne-anglicky mluvícím známím k vánocům a doufám že to není překladem nějak zprasené. :)
641183
Nedávno jsem si ji dal znovu a i napodruhé je perfektní. *:+* Btw jestli jste to někdo četli v češtině - jaký je překlad? Chci to koupit ne-anglicky mluvícím známím k vánocům a doufám že to není překladem nějak zprasené. *:)*
@Axis
0 0
reagovat
Já jsem si ji pár týdnů nazpátek dopřál k svátku v angličtině a dost se na to těším. Jen jsem se k tomu díky časové vytíženosti ještě nedostal dammit :/
641182
Já jsem si ji pár týdnů nazpátek dopřál k svátku v angličtině a dost se na to těším. Jen jsem se k tomu díky časové vytíženosti ještě nedostal dammit :/
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se