Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47841 - 47860 Napsat příspěvek

JohnyD

Na ten Spotlight asi zájdem tiež.
641380
Na ten Spotlight asi zájdem tiež.
JohnyD
0 0
reagovat

Pepo, sarger

Ja sa dnes chystam na Anomalisa a zajtra na Spotlight tak ak by sa chcel niekto pridat.

Inak vcera na Lobstera takmer plne kino. To som este v Nostalgii veru nezazil.
641379
Ja sa dnes chystam na Anomalisa a zajtra na Spotlight tak ak by sa chcel niekto pridat. Inak vcera na Lobstera takmer plne kino. To som este v Nostalgii veru nezazil.
Pepo, sarger
0 0
reagovat

Sarger

tak nič:-
641378
tak nič*:-*
Sarger
0 0
reagovat

pepo

Jedna projekcia bola včera a druhá je v pondelok, ale len na pozvánky. :(
641377
Jedna projekcia bola včera a druhá je v pondelok, ale len na pozvánky. *:(*
pepo
0 0
reagovat

KarelR

že by UNLOCKED s Bloomem a Douglasem?
641376
že by UNLOCKED s Bloomem a Douglasem?
KarelR
0 0
reagovat

Sarger

na Lobstera by som možno zbehol
641375
na Lobstera by som možno zbehol
Sarger
0 0
reagovat

Bratislava IFF

Bol niekto z osadenstva alebo sa chystá? Zajtra Ben-Hur, neskôr Lobster, etc.

TedGeorge
The force is strong with this one. :+
641374
Bol niekto z osadenstva alebo sa chystá? Zajtra Ben-Hur, neskôr Lobster, etc. [b]TedGeorge[/b] The force is strong with this one. *:+*
Bratislava IFF
0 0
reagovat

TedGeorge

Doufám že až o tom budeš moct mluvit, tak dostaneme rovnou celý článek, kde vyklopíš všechno do posledního detailu :D
641373
Doufám že až o tom budeš moct mluvit, tak dostaneme rovnou celý článek, kde vyklopíš všechno do posledního detailu *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Na tenhle post samozřejmě nereaguj, abys nic neprozradil, ale já teda tipuju Kate Beckinsale a pátej Underworld :)
641372
Na tenhle post samozřejmě nereaguj, abys nic neprozradil, ale já teda tipuju Kate Beckinsale a pátej Underworld :)
TedGeorge
0 0
reagovat

Loki

Kazdej ma v zivote pravo na jednu velkou haluz. Tedka uz to pujde jenom z kopce :D
641371
Kazdej ma v zivote pravo na jednu velkou haluz. Tedka uz to pujde jenom z kopce *:D*
Loki
0 0
reagovat
Já myslím, že to za chvíli bude na xvideos nebo redtube...
641370
Já myslím, že to za chvíli bude na xvideos nebo redtube...
0 0
reagovat
Tede, you are such a tease... :D
641369
Tede, you are such a tease... *:D*
0 0
reagovat
Já sem šel včera večer do práce s tím, že to buda relativně nudná noční, kde budu 12 hodin trpět a kafovat. Dopadlo to tak, že se u nás celou noc a ráno točil hollywoodskej biják a já tam ukořistil super roličku, kde sem hrál naproti opravdu hodně velký hollywoodský hvězdě. Bohužel samozřejmě podepsanejch x papírů a nesmím říct co, s kým atd (což mě ničí, ale teďka to ještě pár tejdnů bude asi o hubu). Takže musíme počkat, až se s někým vožeru v hospodě :D

Nicméně o historky vnoučatům je postaráno a tenhle release budu sledovat hodně pečlivě. :D
641366
Já sem šel včera večer do práce s tím, že to buda relativně nudná noční, kde budu 12 hodin trpět a kafovat. Dopadlo to tak, že se u nás celou noc a ráno točil hollywoodskej biják a já tam ukořistil super roličku, kde sem hrál naproti opravdu hodně velký hollywoodský hvězdě. Bohužel samozřejmě podepsanejch x papírů a nesmím říct co, s kým atd (což mě ničí, ale teďka to ještě pár tejdnů bude asi o hubu). Takže musíme počkat, až se s někým vožeru v hospodě *:D* Nicméně o historky vnoučatům je postaráno a tenhle release budu sledovat hodně pečlivě. *:D*
0 0
reagovat
dají se nějak výhodněji nakupovat bluraye v bruselu/belgii? kde?
641365
dají se nějak výhodněji nakupovat bluraye v bruselu/belgii? kde?
0 0
reagovat

Clavius

Co se stalo, jsi nedobrzdil nebo to někdo do tebe napálil?
641360
Co se stalo, jsi nedobrzdil nebo to někdo do tebe napálil?
Clavius
0 0
reagovat
641359
[link="http://i.imgur.com/xKRjVFJ.png"] Leonardo DiCaprio[/link] *:D*
0 0
reagovat
Jedinej funkční postup, jak se těmhle věcem "bránit", je chovat se dál víceméně tak, jak jsme se chovali předtím. Nenechat se zvyklat v tom, jak chceme, aby fungovala naše společnost. Takže tahle diskuze zůstane u nevýznamnejch/zábavnejch kokotin a nebude se tu řešit hejt proti jinýmu náboženství, který se vážně nerovná bandě teroristů.

Tímto teda veškerej hejt utínám a prosím, aby se každej, kdo má potřebu se vyřvat, využil Facebook nebo jinej webu. Díky moc.
641367
Jedinej funkční postup, jak se těmhle věcem "bránit", je chovat se dál víceméně tak, jak jsme se chovali předtím. Nenechat se zvyklat v tom, jak chceme, aby fungovala naše společnost. Takže tahle diskuze zůstane u nevýznamnejch/zábavnejch kokotin a nebude se tu řešit hejt proti jinýmu náboženství, který se vážně nerovná bandě teroristů. Tímto teda veškerej hejt utínám a prosím, aby se každej, kdo má potřebu se vyřvat, využil Facebook nebo jinej webu. Díky moc.
0 0
reagovat

Clavius

Čert vem auto, hlavně že jsi vyváznul v pohodě. :+
641364
Čert vem auto, hlavně že jsi vyváznul v pohodě. *:+*
Clavius
0 0
reagovat
Tak tento pátek 13. byl teda smolný, Říkal jsem si, jak na něj budu chtít zapomenout - mám rozsekané auto po výletu po D1. Ale teď se na něj bude vzpomínat.

Je to smutné a mám strach z dalších konfliktů, a to nyní ze strany obyčejného lidu, který si to už nebude chtít nechat líbit.
641363
Tak tento pátek 13. byl teda smolný, Říkal jsem si, jak na něj budu chtít zapomenout - mám rozsekané auto po výletu po D1. Ale teď se na něj bude vzpomínat. Je to smutné a mám strach z dalších konfliktů, a to nyní ze strany obyčejného lidu, který si to už nebude chtít nechat líbit.
0 0
reagovat
:(:(:(:-:-:-
641362
*:(**:(**:(**:-**:-**:-*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se