Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 47801 - 47820 Napsat příspěvek
Já na tom videu nevidím nic objevného. V podstatě jen opakuje to, co každý ví - triky byly ve filmech vždy a je jen na tvůrcích, aby CGI bylo použilo rozumně a s mírou a pomáhalo vyprávět příběh. To říkal i mladý Lucas a pak šel a udělal Novou trilogii a k tomu začal průběžně do*ebávat tu Starou. Nic nového pod sluncem.
641446
Já na tom videu nevidím nic objevného. V podstatě jen opakuje to, co každý ví - triky byly ve filmech vždy a je jen na tvůrcích, aby CGI bylo použilo rozumně a s mírou a pomáhalo vyprávět příběh. To říkal i mladý Lucas a pak šel a udělal Novou trilogii a k tomu začal průběžně do*ebávat tu Starou. Nic nového pod sluncem.
0 0
reagovat

Disketa

Muzes mi prosimte rict, cemu konkretne a proc se "digibordelu" smejes a jak to souvisi s tim videem?
641445
Muzes mi prosimte rict, cemu konkretne a proc se "digibordelu" smejes a jak to souvisi s tim videem?
Disketa
0 0
reagovat

Disk

Pozrel som 3 minúty a al som dosť. Ja mám skôr taký pocit, že ty nechápeš prečo a ako ľudia používajú ten výraz.
Aneb to video presne potvrdzuje to prečo ľudia ten výraz používajú a tak sa asi smeješ sebe samému alebo ja neviem...
641444
Pozrel som 3 minúty a al som dosť. Ja mám skôr taký pocit, že ty nechápeš prečo a ako ľudia používajú ten výraz. Aneb to video presne potvrdzuje to prečo ľudia ten výraz používajú a tak sa asi smeješ sebe samému alebo ja neviem...
Disk
0 0
reagovat
Konecne stavnata debata a ja ju zmeskam;(
Ale ak to bolo o ikonkach, tak som v poho, o nic som neprisiel.
641442
Konecne stavnata debata a ja ju zmeskam;( Ale ak to bolo o ikonkach, tak som v poho, o nic som neprisiel.
0 0
reagovat
Problematika zvaná "šílený digibordel" je jedna z těch, kde se musím smát, když někdo z vás tohle sousloví použije. Naprosto souhlasím s autorem tohoto videa.
641441
Problematika zvaná "šílený digibordel" je jedna z těch, kde se musím smát, když někdo z vás tohle sousloví použije. Naprosto souhlasím s autorem [link="http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/proc-stoji-cgi-za-prd-az-na-to-ze-nestoji"]tohoto videa[/link].
0 0
reagovat
kubqo, toto je filmovy web a pravidla si tu admini nastavili tak, ako si ich nastavili. Ak je toto tvoj jediny web, kde sa chodis internetovo vykecat, tak mas holt smolu.

Kaslite na to. Chcem mat aspon jednu stranku, kde sa mozem slobodne pohybovat, bez toho, aby mi stupal tlak.
641440
kubqo, toto je filmovy web a pravidla si tu admini nastavili tak, ako si ich nastavili. Ak je toto tvoj jediny web, kde sa chodis internetovo vykecat, tak mas holt smolu. Kaslite na to. Chcem mat aspon jednu stranku, kde sa mozem slobodne pohybovat, bez toho, aby mi stupal tlak.
0 0
reagovat
Docela mě zaujal tenhle komentář Lukáše Senfta:

"Jsem rád, že se objevují nejen francouzské, ale i libanonské profilovky. Je důležitý připomínat Bejrút, letadlo u Sinaje, masakr v Keni. Ale fakt je nutný to dělat způsobem "Kdo si dal trikolóru na profilovku je bílý a hloupý zápaďák, který se nestará o ostatní kultury"? Hergot, jednou za čas lidi vyjádří soucit a nechovaj se jen jako kokoti, tak do nich hned nerejte, prosím."
641438
Docela mě zaujal tenhle komentář Lukáše Senfta: "Jsem rád, že se objevují nejen francouzské, ale i libanonské profilovky. Je důležitý připomínat Bejrút, letadlo u Sinaje, masakr v Keni. Ale fakt je nutný to dělat způsobem "Kdo si dal trikolóru na profilovku je bílý a hloupý zápaďák, který se nestará o ostatní kultury"? Hergot, jednou za čas lidi vyjádří soucit a nechovaj se jen jako kokoti, tak do nich hned nerejte, prosím."
0 0
reagovat

KarelR

Nečítal som od nich príspevky tak či to zašlo za únosnú hranicu neviem posúdiť. Ale aj s tým tvojim prvotným postojom v piatok musím teda hrubo nesúhlasiť. Akokoľvek mi prídu niekoho príspevky (na facebooku) naivné a hlúpučké, proste zakazovať debatu o možno najväčšom teroristickom útoku na našom kontinente je podľa mňa hlúpe, nech má akýkoľvek politický kontext a nech ide o akýkoľvek web. A to i ja osobne necítim vôbec potrebu o tom písať na fórach (max koment o tom aké hrozivé je to). Ale nebudem to upierať iným.
641436
Nečítal som od nich príspevky tak či to zašlo za únosnú hranicu neviem posúdiť. Ale aj s tým tvojim prvotným postojom v piatok musím teda hrubo nesúhlasiť. Akokoľvek mi prídu niekoho príspevky (na facebooku) naivné a hlúpučké, proste zakazovať debatu o možno najväčšom teroristickom útoku na našom kontinente je podľa mňa hlúpe, nech má akýkoľvek politický kontext a nech ide o akýkoľvek web. A to i ja osobne necítim vôbec potrebu o tom písať na fórach (max koment o tom aké hrozivé je to). Ale nebudem to upierať iným.
KarelR
0 0
reagovat
xxendxx: :D:D:D:D:D
641434
xxendxx: *:D**:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Je suis Tony 8):D
641433
Je suis Tony *8)**:D*
0 0
reagovat

KarelR

Vážně? Tak to příště napiš jinak, tohle to nijak nerozporovalo. Za tohle sí klidně dojdu pro ban se ctí, takže mi ho můžeš dát dovnou jestli si chceš ušetřit práci. Protože v tomhle se opravdu omezovat nebudu.
641431
Vážně? Tak to příště napiš jinak, tohle to nijak nerozporovalo. Za tohle sí klidně dojdu pro ban se ctí, takže mi ho můžeš dát dovnou jestli si chceš ušetřit práci. Protože v tomhle se opravdu omezovat nebudu.
KarelR
0 0
reagovat

Jeržik

Ja si myslim, ze v tomhle pripade jsou ale debaty o jejim standupu nasnade. Rozhodla se boxovat s nekolikanasobnou svetovou sampionkou a - prestoze teprve rematch ukaze, na kolik mela jen blby den - utrpela naprosto drtivou porazku. A nemluvim ted o tom KO, ale o tom, ze Holly mela uz od zacatku tak strasne navrch, ze bylo skoro az smutne sledovat, jak se Ronda placala.

Ta shrnuti o jejich boxerskych schopnostech jsou tak vyvolane tim, ze se do toho proste takhle blahove pustila (i kdyz znovu plati, ze ta "blahovost" je spis problem jejiho kouce, nez ji samotne, viz. ten nesmyslny "Yes Man" pristup po prvnim kole) a rozhodne nejsou (aspon z moji strany ne) vysmesne nebo haterske. Jsou tam proste neskutecne diry, na kterych bude muset zapracovat.

Stejne tak je jasne, ze kdyby se Holly bezhlave pustila do grapplingu, tak bysme zas s nejvetsi pravdepodobnosti byli oslneni Rondinym dalsim nekolikavterinovym finisem. Na tomhle zapase byla nicmene prave strasne krasna Hollyina takedown obrana, ktera ty nejvetsi Rondiny vysady (az na jedno zavahani) vicemene neutralizovala. Proto je ten rematch dost velky otaznik. Pokud je ale neco jiste, tak asi, ze to opet bude stat za to:+
641430
Ja si myslim, ze v tomhle pripade jsou ale debaty o jejim standupu nasnade. Rozhodla se boxovat s nekolikanasobnou svetovou sampionkou a - prestoze teprve rematch ukaze, na kolik mela jen blby den - utrpela naprosto drtivou porazku. A nemluvim ted o tom KO, ale o tom, ze Holly mela uz od zacatku tak strasne navrch, ze bylo skoro az smutne sledovat, jak se Ronda placala. Ta shrnuti o jejich boxerskych schopnostech jsou tak vyvolane tim, ze se do toho proste takhle blahove pustila (i kdyz znovu plati, ze ta "blahovost" je spis problem jejiho kouce, nez ji samotne, viz. ten nesmyslny "Yes Man" pristup po prvnim kole) a rozhodne nejsou (aspon z moji strany ne) vysmesne nebo haterske. Jsou tam proste neskutecne diry, na kterych bude muset zapracovat. Stejne tak je jasne, ze kdyby se Holly bezhlave pustila do grapplingu, tak bysme zas s nejvetsi pravdepodobnosti byli oslneni Rondinym dalsim nekolikavterinovym finisem. Na tomhle zapase byla nicmene prave strasne krasna Hollyina takedown obrana, ktera ty nejvetsi Rondiny vysady (az na jedno zavahani) vicemene neutralizovala. Proto je ten rematch dost velky otaznik. Pokud je ale neco jiste, tak asi, ze to opet bude stat za to*:+*
Jeržik
0 0
reagovat
Celej francouzskej úlet jsem uklidil. Pro Tonyho a do_Oda je tohle poslední varování, fakt mě nebaví se opakovat.
641429
Celej francouzskej úlet jsem uklidil. Pro Tonyho a do_Oda je tohle poslední varování, fakt mě nebaví se opakovat.
0 0
reagovat

Spazz

To ne, spíš obecně. Někdy mě ty hejty na šampióny dost baví, ale v posledních pár letech to už přerostlo únosno míru, alespoň teda mého vkusu. Třeba o Fedorovi jsem to čítával a poslouchal cca půlku té jeho neporazitelné dekády, kdy se různí experti vyjadřovali k tomu, že je to vlastně lempl, vyhrává náhodně, stárne a je tak jen otázkou času, než ho někdo dostane. Vždycky jsem pak cítil jistou míru satisfakce, když Fedor svého vyzyvatele, který měl konečně ve vší nahotě ukázat, jak neumí bojovat, suveréně sundal, viz třeba ta aféra kolem jeho souboje s Arlovskim. Osobní preference sem teď vůbec netahám. Ty sem do toho raději vůbec nechtěl zapojovat, to by mohlo odvést debatu někam jinam. Myslím si, že vytahovat tuhle údajnou "neschopnost" na někoho, kdo dokáže ostatní několik let v řadě porážet, je prostě dost nefér. Každý má nárok na blbej den, kdy mu to prostě vůbec nevyjde a pak výkon toho člověka shrnout řečmi typu "celou dobu říkám, že neumí XY" či "od začátku jí nejde" mi strašně zkratkovitý. Stejně jako hodnostit zápasníka na základě jednoho vítězství, je podle mě chyba ho hodnotit na základě jedné prohry. Zrovna v tomhle případě mě hodně zajímá rematch. V histroii jakéhokoli sportu mají na kontě i ti největší šampióni celou řadu porážek...
641456
To ne, spíš obecně. Někdy mě ty hejty na šampióny dost baví, ale v posledních pár letech to už přerostlo únosno míru, alespoň teda mého vkusu. Třeba o Fedorovi jsem to čítával a poslouchal cca půlku té jeho neporazitelné dekády, kdy se různí experti vyjadřovali k tomu, že je to vlastně lempl, vyhrává náhodně, stárne a je tak jen otázkou času, než ho někdo dostane. Vždycky jsem pak cítil jistou míru satisfakce, když Fedor svého vyzyvatele, který měl konečně ve vší nahotě ukázat, jak neumí bojovat, suveréně sundal, viz třeba ta aféra kolem jeho souboje s Arlovskim. Osobní preference sem teď vůbec netahám. Ty sem do toho raději vůbec nechtěl zapojovat, to by mohlo odvést debatu někam jinam. Myslím si, že vytahovat tuhle údajnou "neschopnost" na někoho, kdo dokáže ostatní několik let v řadě porážet, je prostě dost nefér. Každý má nárok na blbej den, kdy mu to prostě vůbec nevyjde a pak výkon toho člověka shrnout řečmi typu "celou dobu říkám, že neumí XY" či "od začátku jí nejde" mi strašně zkratkovitý. Stejně jako hodnostit zápasníka na základě jednoho vítězství, je podle mě chyba ho hodnotit na základě jedné prohry. Zrovna v tomhle případě mě hodně zajímá rematch. V histroii jakéhokoli sportu mají na kontě i ti největší šampióni celou řadu porážek...
Spazz
0 0
reagovat

Spazz

Hehe, ten poslední odstavec... Měl jsem z ní naprosto stejnej pocit, a to se o ní, kromě těch pár filmů, kde se poslední dobou objevila, a bojový sporty obecně vůbec nezajímám. O to víc na mě fungovala ta scéna v FnF, kde jsem jí nakládačku od Michelle přál. :D
641454
Hehe, ten poslední odstavec... Měl jsem z ní naprosto stejnej pocit, a to se o ní, kromě těch pár filmů, kde se poslední dobou objevila, a bojový sporty obecně vůbec nezajímám. O to víc na mě fungovala ta scéna v FnF, kde jsem jí nakládačku od Michelle přál. *:D*
Spazz
0 0
reagovat

Jeržik

Jestli to (s Rondou) bylo na me, tak bych mel par poznamek - nikde netvrdim (ani jsem nikdy netvrdil), ze by Ronda vyhravala nahodne, nebo ze by neumela bojovat. Ze Ronda nema kdovijaky stand up se mluvilo od zacatku, zcela logicky, vzhledem k tomu, ze ho zacala trenovat teprve par let zpet. O to uctyhodnejsi bylo, ze s timhle handicapem porad byla schopna totalne prevalcovat vsechny souperky, ktere byly papirove mnohem lip pripravene.
S tim jejim boxovanim je problem spis v tom, ze Edmond zacal rozhlasovat kudy chodil, ze jeji boxerske schopnosti jsou ted na profi svetove urovni.... nejsou. Jde ji to na lapach, je rychla a minule predvedla i KO potencial, ale vcerejsi zapas (videl jsi ho vubec?) a par videji ze sparringu ukazalo, ze pohybove to tam proste neni. Opakuju, ze mluvim ciste o boxu. O tomhle mimochodem nedavno mluvila Laila Ali, po tom, co si Ronda poustela hubu na spacir o tom, ze ji zadna zenska neporazi ani v boxerskem ringu. Laila to komentovala vecne, nebyl to zadny hate a snaha o ponizovani.

Co se vcera stalo nic nemeni na tom, ze je Ronda neskutecne nabouchana a zdatna "mlaticka", z lesku jejich drtivych vitezstvi to taky nic nebere, ale na Holly proste nemela. Ten zapas byl od zacatku naprosto jednostranny a z Rouseyina arsenalu vubec nic nezabiralo do takove miry, ze Holly si sama dovolila prasknout s ni o zem.

Jinak u me osobne do patku prevazovala jenom zvedavost, jak to dopadne, tesil jsem se na zapas jako takovy, bez preferenci... po tom, co ale Ronda predvedla na vazeni, si tu nakladacku fakt zaslouzila a Holly to vitezstvi neskutecne preju.
Rondu nejde neuznavat pro jeji schopnosti, ale jako clovek mi od precteni jeji autobiografie vubec nesedi. U rozhovoru se ta namyslenost dycky dala brat s rezervou, jelikoz jim to vydelava, ale z te jeji knizky pres hodne inspirativnich hlasek a momentu skrz naskrz prosakuje jeji prehnana vulgarita, namyslenost a mnohdy skoro az tupost. Patecni vazeni tomu nasadilo korunku a proto jsem za tu jeji porazku rad8)
641453
Jestli to (s Rondou) bylo na me, tak bych mel par poznamek - nikde netvrdim (ani jsem nikdy netvrdil), ze by Ronda vyhravala nahodne, nebo ze by neumela bojovat. Ze Ronda nema kdovijaky stand up se mluvilo od zacatku, zcela logicky, vzhledem k tomu, ze ho zacala trenovat teprve par let zpet. O to uctyhodnejsi bylo, ze s timhle handicapem porad byla schopna totalne prevalcovat vsechny souperky, ktere byly papirove mnohem lip pripravene. S tim jejim boxovanim je problem spis v tom, ze Edmond zacal rozhlasovat kudy chodil, ze jeji boxerske schopnosti jsou ted na profi svetove urovni.... nejsou. Jde ji to na lapach, je rychla a minule predvedla i KO potencial, ale vcerejsi zapas (videl jsi ho vubec?) a par videji ze sparringu ukazalo, ze pohybove to tam proste neni. Opakuju, ze mluvim ciste o boxu. O tomhle mimochodem nedavno mluvila Laila Ali, po tom, co si Ronda poustela hubu na spacir o tom, ze ji zadna zenska neporazi ani v boxerskem ringu. Laila to komentovala vecne, nebyl to zadny hate a snaha o ponizovani. Co se vcera stalo nic nemeni na tom, ze je Ronda neskutecne nabouchana a zdatna "mlaticka", z lesku jejich drtivych vitezstvi to taky nic nebere, ale na Holly proste nemela. Ten zapas byl od zacatku naprosto jednostranny a z Rouseyina arsenalu vubec nic nezabiralo do takove miry, ze Holly si sama dovolila prasknout s ni o zem. Jinak u me osobne do patku prevazovala jenom zvedavost, jak to dopadne, tesil jsem se na zapas jako takovy, bez preferenci... po tom, co ale Ronda predvedla na vazeni, si tu nakladacku fakt zaslouzila a Holly to vitezstvi neskutecne preju. Rondu nejde neuznavat pro jeji schopnosti, ale jako clovek mi od precteni jeji autobiografie vubec nesedi. U rozhovoru se ta namyslenost dycky dala brat s rezervou, jelikoz jim to vydelava, ale z te jeji knizky pres hodne inspirativnich hlasek a momentu skrz naskrz prosakuje jeji prehnana vulgarita, namyslenost a mnohdy skoro az tupost. Patecni vazeni tomu nasadilo korunku a proto jsem za tu jeji porazku rad*8)*
Jeržik
0 0
reagovat
To klišé, jak se po prohře šampióna, který držel dlouho titul i neporazitelnost, vždy objeví místní experti ("já to tvrdil už dlouho") a začnou nejen kritizovat, ale rovnou i znají důvody porážky, je už fakt dost otřepané a trapné, hoši. O tom zvěličování faktu, jak exšampión vlastně ani neuměl bojovat (o postování "důkazů" vytržených z kontextu ani nemluvě), a že to celou dobu byla náhoda a jen otázka času, ani nemluvě. Zažil to Fedor, zažil to Silva a teď si ty vaše expertýzy musí užít ještě i Ronda. Že už si s tím nedáte pokoj a radši zase nezapnete EA Sports UFC, kde jste se i vy stali neporazitelnými šampióny, a ze kterého čerpáte veškeré vé znalosti.

P.S. Všem místním mužským feministkám a přívržencům ženských kvót a "rovnoprávnosti" z pod článku o tržbách se hluboce omlouvám, že označení Rondy misogynním a genderově nevyváženým termínem šampión. Ještě, že jsem ji nepojmenoval Ronda Rouseyová...
641426
To klišé, jak se po prohře šampióna, který držel dlouho titul i neporazitelnost, vždy objeví místní experti ("já to tvrdil už dlouho") a začnou nejen kritizovat, ale rovnou i znají důvody porážky, je už fakt dost otřepané a trapné, hoši. O tom zvěličování faktu, jak exšampión vlastně ani neuměl bojovat (o postování "důkazů" vytržených z kontextu ani nemluvě), a že to celou dobu byla náhoda a jen otázka času, ani nemluvě. Zažil to Fedor, zažil to Silva a teď si ty vaše expertýzy musí užít ještě i Ronda. Že už si s tím nedáte pokoj a radši zase nezapnete EA Sports UFC, kde jste se i vy stali neporazitelnými šampióny, a ze kterého čerpáte veškeré vé znalosti. P.S. Všem místním mužským feministkám a přívržencům ženských kvót a "rovnoprávnosti" z pod článku o tržbách se hluboce omlouvám, že označení Rondy misogynním a genderově nevyváženým termínem šampión. Ještě, že jsem ji nepojmenoval Ronda Rouseyová...
0 0
reagovat
A to jsem si myslel, že já stínuju blbě...
641422
A to jsem si myslel, že já stínuju blbě...
0 0
reagovat

Vardant

A s Edmondem asi jeste dlouho mit i bude... :D
641421
A s Edmondem asi jeste dlouho mit i bude... *:D*
Vardant
0 0
reagovat
K profi boxingu má ještě hoooodně daleko link :D
641420
K profi boxingu má ještě hoooodně daleko http://giant.gfycat.com/LiveSeveralIncatern.gif *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se