Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46261 - 46280 Napsat příspěvek
A já si furt říkal, co mi ty trailery na BvS připomínají. :D
645470
A já si furt říkal, co mi ty trailery na BvS [link="http://pohadkyprodeti.diafilm.cz/wp-content/gallery/diafilm/017jak_pejsek_kocickou_delali_dort/15.jpg"]připomínají[/link]. :D
0 0
reagovat
seriously? film roka by takto zlú kampaň vážne nemal mať. stále tajne dúfam, že výsledok bude super ale tie upútavky sú peklo. Vôbec to neláka a remeselne je to úplne na hovno. Že by si Warner po vlanajších prúseroch nevedel dovoliť kvalitného strihača?
645469
seriously? film roka by takto zlú kampaň vážne nemal mať. stále tajne dúfam, že výsledok bude super ale tie upútavky sú peklo. Vôbec to neláka a remeselne je to úplne na hovno. Že by si Warner po vlanajších prúseroch nevedel dovoliť kvalitného strihača?
0 0
reagovat

The Joker

Čo to hulíš? :D
645468
Čo to hulíš? *:D*
The Joker
0 0
reagovat
Snad poprvé, co Warnerům během kampaně těžce došla pára.
645467
Snad poprvé, co Warnerům během kampaně těžce došla pára.
0 0
reagovat

BvS

Nový trailer link
645466
Nový trailer http://www.youtube.com/watch?v=Cle_rKBpZ28
BvS
0 0
reagovat

Hasta

645463
[link="http://www.reactiongifs.us/jumping-high-five-family-guy/"]High Five[/link] *:+*
Hasta
0 0
reagovat
Taky od té poslední hry nic neudělali... zajímavější spíš je, že Quantum Break spustíš nejspíš jen na desítkách.. btw Alan Wake je skvělá hra s naprosto fantastickou atmosférou, doporučuju každému kdo nehrál :+
645465
Taky od té poslední hry nic neudělali... zajímavější spíš je, že Quantum Break spustíš nejspíš jen na desítkách.. btw Alan Wake je skvělá hra s naprosto fantastickou atmosférou, doporučuju každému kdo nehrál *:+*
0 0
reagovat

xxendxx

Od těch co svou poslední hru (Alan Wake) na PC vydali o 2 roky později ;) A tohle bylo celou dobu prezentováno jako exclusive a teď to vyjde zaráz ;)
645462
Od těch co svou poslední hru (Alan Wake) na PC vydali o 2 roky později ;) A tohle bylo celou dobu prezentováno jako exclusive a teď to vyjde zaráz ;)
xxendxx
0 0
reagovat

Gonzi

od těch, co od nich vychází na PC skoro všechno? nečekané!
645461
od těch, co od nich vychází na PC skoro všechno? nečekané!
Gonzi
0 0
reagovat

Quantum Break

bude na PC... hra od Remedy bude na PC. Fuck yeah.
645459
bude na PC... hra od Remedy bude na PC. Fuck yeah.
Quantum Break
0 0
reagovat

Breaking Bad

Já k tomu přišel úplně náhodou - registroval jsem, že ten seriál existuje a někteří lidi ho chválí, znal jsem název a plakát, ale to je tak všechno.

Rozhodně to není jeden z těch seriálů, který člověka chytnou, semelou a okamžitě způsobí nutkání vidět další a další díly. Tohle si jede vlastním tempem, pomalu buduje svůj svět, vykresluje postavy, splétá dohromady zápletky, ... Jenomže tam, kde se prvoplánově populární seriály pomalu vyčerpají, ztrácí dech, začínají se opakovat a diváka už skoro otravují (*cough* GoT *cough*), tak Breaking Bad plynule přidává plyn, přitvrzuje, posouvá postavy kupředu a postupně směřuje k perfektnímu finále, kde do sebe všechno zapadne.
645456
Já k tomu přišel úplně náhodou - registroval jsem, že ten seriál existuje a někteří lidi ho chválí, znal jsem název a plakát, ale to je tak všechno. Rozhodně to není jeden z těch seriálů, který člověka chytnou, semelou a okamžitě způsobí nutkání vidět další a další díly. Tohle si jede vlastním tempem, pomalu buduje svůj svět, vykresluje postavy, splétá dohromady zápletky, ... Jenomže tam, kde se prvoplánově populární seriály pomalu vyčerpají, ztrácí dech, začínají se opakovat a diváka už skoro otravují (*cough* GoT *cough*), tak Breaking Bad plynule přidává plyn, přitvrzuje, posouvá postavy kupředu a postupně směřuje k perfektnímu finále, kde do sebe všechno zapadne.
Breaking Bad
0 0
reagovat

do_Od

je to proste rozvláčnená nuda, ktorá nikde nešliape na plyn. Je tam občas fajn dusno, ale nikdy to neprešlo do: musím si pustiť ďalší diel. Neviem, je to subjektívne, ale nesadlo mi to vôbec a ďalšie časti som pozeral iba kvôli tomu, že to každý odporúčal a vyhralo to komu cien. Bohužiaľ to asi nikdy nedopozerám a aj keby hej, pochybujem, že jedna séria dokáže zdvihnúť kvalitu toho seriálu ako celku. Celkovo si myslím, že je hovadina v tomto čase, keď je toľko možností strácať čas s niečím, čo človeka nebaví, keď je tu ďalších x možností, čo pozerať.
645454
je to proste rozvláčnená nuda, ktorá nikde nešliape na plyn. Je tam občas fajn dusno, ale nikdy to neprešlo do: musím si pustiť ďalší diel. Neviem, je to subjektívne, ale nesadlo mi to vôbec a ďalšie časti som pozeral iba kvôli tomu, že to každý odporúčal a vyhralo to komu cien. Bohužiaľ to asi nikdy nedopozerám a aj keby hej, pochybujem, že jedna séria dokáže zdvihnúť kvalitu toho seriálu ako celku. Celkovo si myslím, že je hovadina v tomto čase, keď je toľko možností strácať čas s niečím, čo človeka nebaví, keď je tu ďalších x možností, čo pozerať.
do_Od
0 0
reagovat

popik

Hardcore vypadá moc pěkně 8):+
645451
Hardcore vypadá moc pěkně *8)**:+*
popik
0 0
reagovat

Gonzi

Připomíná mi to ten starej hit od Prodigy.

645450
Připomíná mi to ten starej hit od [link="https://www.youtube.com/watch?v=BFxaDoyl-1s "]Prodigy[/link].
Gonzi
0 0
reagovat

departed

Tak namátkou:
The Shield
The Wire
OZ
Narcos
Flesh and bone
House of cards
Game of thrones
The office (obě verze)
Extras
645449
Tak namátkou: The Shield The Wire OZ Narcos Flesh and bone House of cards Game of thrones The office (obě verze) Extras
departed
0 0
reagovat

hardcore

645448
http://www.youtube.com/watch?v=96EChBYVFhU
hardcore
0 0
reagovat
Poraďte lepší seriály, protože jestli je BB "nuda" a "nic moc", tak potřebuju vědět, jaký seriály nejsou. A ne, nedotkli jste se mýho oblíbenýho seriálu, jen mě fakt zajímá, co je lepší než top-kvalitou ověnčený seriál.
645447
Poraďte lepší seriály, protože jestli je BB "nuda" a "nic moc", tak potřebuju vědět, jaký seriály nejsou. A ne, nedotkli jste se mýho oblíbenýho seriálu, jen mě fakt zajímá, co je lepší než top-kvalitou ověnčený seriál.
0 0
reagovat
Šestá řada není :D studo, et tu Brute? Breaking Bad je naprostý top, co se drama seriálů týče. První řada se trochu táhne a toho génia většina objeví až později, nic to ale neubírá na faktu, že lepší seriál asi fakt nepamatuji. Jen do toho ;)
645446
Šestá řada není *:D* [b]studo[/b], et tu Brute? Breaking Bad je naprostý top, co se drama seriálů týče. První řada se trochu táhne a toho génia většina objeví až později, nic to ale neubírá na faktu, že lepší seriál asi fakt nepamatuji. Jen do toho *;)*
0 0
reagovat

Breaking Bad

Ja se neprokousal ani prvni serii :D
645444
Ja se neprokousal ani prvni serii *:D*
Breaking Bad
0 0
reagovat

studo

Jsem na tom podobně. Možná se to v pátý, šestý rozjede, ale první čtyři sezony jsem přetáčel o sto osm a až na pár geniálních momentů a postav (Saul), mě to příliš nebavilo.
645443
Jsem na tom podobně. Možná se to v pátý, šestý rozjede, ale první čtyři sezony jsem přetáčel o sto osm a až na pár geniálních momentů a postav (Saul), mě to příliš nebavilo.
studo
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se