Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46281 - 46300 Napsat příspěvek
Šestá řada není :D studo, et tu Brute? Breaking Bad je naprostý top, co se drama seriálů týče. První řada se trochu táhne a toho génia většina objeví až později, nic to ale neubírá na faktu, že lepší seriál asi fakt nepamatuji. Jen do toho ;)
645446
Šestá řada není *:D* [b]studo[/b], et tu Brute? Breaking Bad je naprostý top, co se drama seriálů týče. První řada se trochu táhne a toho génia většina objeví až později, nic to ale neubírá na faktu, že lepší seriál asi fakt nepamatuji. Jen do toho *;)*
0 0
reagovat

Breaking Bad

Ja se neprokousal ani prvni serii :D
645444
Ja se neprokousal ani prvni serii *:D*
Breaking Bad
0 0
reagovat

studo

Jsem na tom podobně. Možná se to v pátý, šestý rozjede, ale první čtyři sezony jsem přetáčel o sto osm a až na pár geniálních momentů a postav (Saul), mě to příliš nebavilo.
645443
Jsem na tom podobně. Možná se to v pátý, šestý rozjede, ale první čtyři sezony jsem přetáčel o sto osm a až na pár geniálních momentů a postav (Saul), mě to příliš nebavilo.
studo
0 0
reagovat
BB zas takový terno není, jsou lepší seriály...
645440
BB zas takový terno není, jsou lepší seriály...
0 0
reagovat

BB

Skukol som 4 série a nič moc, k tej piatej sa ani dokopať neviem.
645439
Skukol som 4 série a nič moc, k tej piatej sa ani dokopať neviem.
BB
0 0
reagovat
Kurva ne a docela mě to sere :D Je toho moc (nejenom filmy a seriály), nevím jak to mám všecko stíhat, den je strašně krátký (a to mám díky aktuální práci sakra volného času) ... o víkendu na to konečně vlítnu ...
645441
Kurva ne a docela mě to sere *:D* Je toho moc (nejenom filmy a seriály), nevím jak to mám všecko stíhat, den je strašně krátký (a to mám díky aktuální práci sakra volného času) ... o víkendu na to konečně vlítnu ...
0 0
reagovat

Breaking Bad

Taky jsem se k tomu dostal až loni a :+ Ten seriál je TOP.
645438
Taky jsem se k tomu dostal až loni a *:+* Ten seriál je TOP.
Breaking Bad
0 0
reagovat

Hasta

Tys to ještě kurva neviděl? Jako chápu že člověk se ke všem seriálům nedostane během jednoho dne, ale zrovna BB je immediate záležitost, takže začni koukat už dneska. ;)
645437
Tys to ještě kurva neviděl? Jako chápu že člověk se ke všem seriálům nedostane během jednoho dne, ale zrovna BB je immediate záležitost, takže začni koukat už dneska. *;)*
Hasta
0 0
reagovat
Jj jeho reakce mě jen utvrdila v tom, že se na to mám vykašlat a místo toho si třeba konečně pustit Breaking Bad :)
645432
Jj jeho reakce mě jen utvrdila v tom, že se na to mám vykašlat a místo toho si třeba konečně pustit Breaking Bad :)
0 0
reagovat
Takže nechat být.
645431
Takže nechat být.
0 0
reagovat
Outlander je vynikající seriál. Doporučuje Disk. Ber nebo nech být.
645430
Outlander je vynikající seriál. Doporučuje Disk. Ber nebo nech být.
0 0
reagovat
Jo Outlander... tak ze dvou minut tady ten seriál opravdu nejde odhadnout, to se chce chvíli zadívat, ale celou dobu jsem měl pocit, že tam je taková podprahová romanticky naladěná struna, dík za "potvrzení", že je to víc cílené na baby ..
645429
Jo Outlander... tak ze dvou minut tady ten seriál opravdu nejde odhadnout, to se chce chvíli zadívat, ale celou dobu jsem měl pocit, že tam je taková podprahová romanticky naladěná struna, dík za "potvrzení", že je to víc cílené na baby ..
0 0
reagovat
Sacha u Kimmela, vyborny marketing, chcem to okamzite vidiet!:D:D:+
645428
[link="http://youtu.be/wP_9wGAdrNQ"]Sacha[/link] u Kimmela, vyborny marketing, chcem to okamzite vidiet!*:D**:D**:+*
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Shanel sem to mame a byla z toho v HD nadsena. Sam jsem videl asi dve minuty a nemel sem odvahu pokracovat.
645427
Shanel sem to mame a byla z toho v HD nadsena. Sam jsem videl asi dve minuty a nemel sem odvahu pokracovat.
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Hasta

Raději napsat Outlander. :) Měl tu recenzi na TVZone, nedopadlo to valně.
645426
Raději napsat Outlander. *:)* Měl tu recenzi na TVZone, nedopadlo to valně.
Hasta
0 0
reagovat
Krom hudby to za nic nestojí. Teda aspoň pro mě. Nedokoukal jsem ani Pilot, ale Bearův soundtrack točím furt.
645425
Krom hudby to za nic nestojí. Teda aspoň pro mě. Nedokoukal jsem ani Pilot, ale Bearův soundtrack točím furt.
0 0
reagovat

Cizinka

Nevím jak moc to je klučičí věc, ale mladá četla knížku a byla z ní nadšená, existuje i seriál (vysoko hodnocený), má 16 dílů... zatím jsem s ní viděl první 3 a jsem pořád na vážkách, jestli pokračovat, viděl/četl to někdo? Jako něco to má do sebe, ale ...
645423
Nevím jak moc to je klučičí věc, ale mladá četla knížku a byla z ní nadšená, existuje i seriál (vysoko hodnocený), má 16 dílů... zatím jsem s ní viděl první 3 a jsem pořád na vážkách, jestli pokračovat, viděl/četl to někdo? Jako něco to má do sebe, ale ...
Cizinka
0 0
reagovat

KarelR

Jo, na tohle koukáme teď pravidelně :D
645421
Jo, na tohle koukáme teď pravidelně :D
KarelR
0 0
reagovat

Rybí žena

Sorry, o tohle se nejde nepodělit, je to hrozně návykový :D link
645420
Sorry, o tohle se nejde nepodělit, je to hrozně návykový *:D* http://p.fod4.com/p/media/e542a3b07f/9N9uLfPTkSAnRe2zD3bA_Fish%20Face.gif
Rybí žena
0 0
reagovat
Ty kocky maj az moc svalu na muj vkus :) Meli to prostrihat nejakejma ring girls taky ;)
645412
Ty kocky maj az moc svalu na muj vkus :) Meli to prostrihat nejakejma ring girls taky ;)
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se