Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46221 - 46240 Napsat příspěvek
Už si jí Vaši sousedi taky zpívají! Moji jo 8)
645556
Už si jí Vaši sousedi taky [link="https://youtu.be/JNj-edbwbp8"]zpívají[/link]! Moji jo *8)*
0 0
reagovat
645549
anna karina: [link="http://www.theguardian.com/film/2016/jan/21/anna-karina-on-love-cinema-and-being-jean-luc-godards-muse-i-didnt-want-to-be-alive-anymore"]'i didn’t want to be alive any more'[/link]
0 0
reagovat

GuidoA.

pardon, ale na tohle mi bohuzel jeste nedorostl dostatecne drevorubeckej plnovous :(
645547
pardon, ale na tohle mi bohuzel jeste nedorostl dostatecne drevorubeckej plnovous :(
GuidoA.
0 0
reagovat
645545
[link="https://vimeo.com/154760619"]godard in fragments[/link]
0 0
reagovat
Video-rozhovor s Danielem Stachem z Hyde Parku. Je to velkej sympaťák, nadšenec i profesionál :+
645543
Video-rozhovor s [link="https://www.facebook.com/hydeparkcivilizace/videos/327852877338859/"]Danielem Stachem[/link] z Hyde Parku. Je to velkej sympaťák, nadšenec i profesionál *:+*
0 0
reagovat

GameZone

Firewatch - PC

v záchvatu rýmičky jsem včera odpadnul asi v 9 večer, což zapříčinilo vstávání kolem 5:30 a čumění do stropu. Jako odrostlej gamer jsem dostal chuť na něco jinýho, než jen Hearthstone. Něco krátkýho a zajímavýho. Na twitchi jsem uviděl, jak se z ničeho nic mezi TOP kanálama usadil právě Firewatch. Kliknul jsem na prvního borce co to hrál a po 5 minutách jsem byl zaháčkovanej.

Už jen ten úvod, kde se V PSANY FORME NA FIALOVYM POZADI dozvidame, kdo jsme a proč se vydáváme dělat tuhle práci je tak pohlcující, až se tomu nechce věřit. Po 5 minutách klikání na červenej text se ocitáme v nádherně zpracovaným národním parku a zabydlujeme se ve strážní věži, 2 dny pěšky od kohokli dalšího. Jedinýho společníka Vám dělá přes vysílačku Delilla, která je na další věži, kterou vidíte v dálce.

Dohrát to mi trvalo asi 4,5 hodiny a dal jsem to v kuse. Je to TAK MOC DOBŘE napsaný, že člověk hru škemrá o další příležitost si s Delillou popovídat.

Herní indie zjevení a jedna z nejatmosferičtějších her, co jsem kdy hrál. (i když je to vlastně jen procházka po parku a povídání vysílačkou).

Brnká to na stejný noty jako Gone Home a Dear Esther, akorát je to MNOHEM lepší.

za mě 8,5 /10

Videorecenze bez spoilerů tady!
645520
Firewatch - PC v záchvatu rýmičky jsem včera odpadnul asi v 9 večer, což zapříčinilo vstávání kolem 5:30 a čumění do stropu. Jako odrostlej gamer jsem dostal chuť na něco jinýho, než jen Hearthstone. Něco krátkýho a zajímavýho. Na twitchi jsem uviděl, jak se z ničeho nic mezi TOP kanálama usadil právě Firewatch. Kliknul jsem na prvního borce co to hrál a po 5 minutách jsem byl zaháčkovanej. Už jen ten úvod, kde se V PSANY FORME NA FIALOVYM POZADI dozvidame, kdo jsme a proč se vydáváme dělat tuhle práci je tak pohlcující, až se tomu nechce věřit. Po 5 minutách klikání na červenej text se ocitáme v nádherně zpracovaným národním parku a zabydlujeme se ve strážní věži, 2 dny pěšky od kohokli dalšího. Jedinýho společníka Vám dělá přes vysílačku Delilla, která je na další věži, kterou vidíte v dálce. Dohrát to mi trvalo asi 4,5 hodiny a dal jsem to v kuse. Je to TAK MOC DOBŘE napsaný, že člověk hru škemrá o další příležitost si s Delillou popovídat. Herní indie zjevení a jedna z nejatmosferičtějších her, co jsem kdy hrál. (i když je to vlastně jen procházka po parku a povídání vysílačkou). Brnká to na stejný noty jako Gone Home a Dear Esther, akorát je to MNOHEM lepší. za mě 8,5 /10 Videorecenze bez spoilerů [link="https://www.youtube.com/watch?v=u25l3-SoFNs"]tady![/link]
GameZone
0 0
reagovat
Costner je v traileru na Criminal strasnej rizek akorat ten Ryan Reynolds si asi myslel ze toci pokracovani selfless:D
645540
Costner je v traileru na Criminal strasnej rizek akorat ten Ryan Reynolds si asi myslel ze toci pokracovani selfless:D
0 0
reagovat
Tak já bych absolutně neměl problém s tím, kdyby vytáhnul 4, 5 nosných témat a na nich to postavil. Všech 20, 30 se mu logicky do dvou hodin nevejde. Problém je, že on vytáhnul 2, 3, ty překroutil a doplnil to něčím uplně jiným...
A to rozhodně nepíšu jako brutální fanda Kinga, vzhledem k tomu, že je to moje první knížka od něj.. Jenom mne dostalo do kolen, jak moc brutální to je a že je to vlastně příběh o dvou zrůdách nejhrubšího zrna
Naprosto chápu Singerovy snahy o polidštění jinakosti a snahu jeho choutek a orientace vecpat do každého jeho druhého filmu, ale zrovna tady je to vzhledem k předloze těžce mimo...říkám to jako člověk, co dlouho považoval Nadaného žáka za Singerův nejlepší film.
645537
Tak já bych absolutně neměl problém s tím, kdyby vytáhnul 4, 5 nosných témat a na nich to postavil. Všech 20, 30 se mu logicky do dvou hodin nevejde. Problém je, že on vytáhnul 2, 3, ty překroutil a doplnil to něčím uplně jiným... A to rozhodně nepíšu jako brutální fanda Kinga, vzhledem k tomu, že je to moje první knížka od něj.. Jenom mne dostalo do kolen, jak moc brutální to je a že je to vlastně příběh [spoiler]o dvou zrůdách nejhrubšího zrna[/spoiler] Naprosto chápu Singerovy snahy o polidštění jinakosti a snahu jeho choutek a orientace vecpat do každého jeho druhého filmu, ale zrovna tady je to vzhledem k předloze těžce mimo...říkám to jako člověk, co dlouho považoval Nadaného žáka za Singerův nejlepší film.
0 0
reagovat
Tony: Takhle je to s každou Kingovo knihou, nedivím se mu, že pak na ty filmy nadává. Žádnej film nezobrazí všechny vrstvy, nevykreslí postavy, jejich myšlenkový pochody, všechny zápletky, atmosféru...
645535
Tony: Takhle je to s každou Kingovo knihou, nedivím se mu, že pak na ty filmy nadává. Žádnej film nezobrazí všechny vrstvy, nevykreslí postavy, jejich myšlenkový pochody, všechny zápletky, atmosféru...
0 0
reagovat
Já se pořád nějak nemůžu dokopat k dočtení Finder Keepers a ani posledního dílu Labyrintu...
Jak dočtu tyto dvě knížky, tak se honem vrhnu na Dallas 63.
645533
Já se pořád nějak nemůžu dokopat k dočtení Finder Keepers a ani posledního dílu Labyrintu... Jak dočtu tyto dvě knížky, tak se honem vrhnu na Dallas 63.
0 0
reagovat
11.22.63 jsem nakousnul loni a pak jsem se od toho nemohl celé tři dny odtrhnout dokud jsem to nedočetl. :+
645527
11.22.63 jsem nakousnul loni a pak jsem se od toho nemohl celé tři dny odtrhnout dokud jsem to nedočetl. *:+*
0 0
reagovat
Ja som asi 150 strán od konca Temnej veže a proste nechcem skončiť.. nechcem. :/ neskôr hodím dojmy.

Ale už na mňa čakajú úlovky v angličtine 11.22.63 a The Wind Through the Keyhole.
645526
Ja som asi 150 strán od konca Temnej veže a proste nechcem skončiť.. nechcem. :/ neskôr hodím dojmy. Ale už na mňa čakajú úlovky v angličtine 11.22.63 a The Wind Through the Keyhole.
0 0
reagovat
A začal jsem poslouchat/číst The Three-Body Problem od Cixin Liu a hodně doporučuji těm kterým se líbily Ready Pleyer One nebo Seveneves. :+
645525
A začal jsem poslouchat/číst [b]The Three-Body Problem[/b] od [b]Cixin Liu[/b] a hodně doporučuji těm kterým se líbily Ready Pleyer One nebo Seveneves. *:+*
0 0
reagovat
Mě na poličce už půl roku čeká Mr Mercedes a pořád to odkládám protože není dost času. Potřeboval bych tak dva roky prázdnin na dočtení celé mojí knihovničky. :)
645524
Mě na poličce už půl roku čeká Mr Mercedes a pořád to odkládám protože není dost času. Potřeboval bych tak dva roky prázdnin na dočtení celé mojí knihovničky. *:)*
0 0
reagovat
Disketa in 3...2...1...
645523
Disketa in 3...2...1...
0 0
reagovat

Nadaný žák

Tak můj první King dočtený resp. doposlouchaný a velká, ale velká pecka. :+ Trochu jsem se toho bál vzhledem ke znalosti filmu, ale knížka resp audioknížka je uplně někde jinde. Vrstev a témat, zhruba 10x víc a opravdu jsem nestačil koukat co všechno bylo pod tím homosexuálně-pedofilním feelingem, který SInger filmu chybně vtisknul...
645522
Tak můj první King dočtený resp. doposlouchaný a velká, ale velká pecka. *:+* Trochu jsem se toho bál vzhledem ke znalosti filmu, ale knížka resp audioknížka je uplně někde jinde. Vrstev a témat, zhruba 10x víc a opravdu jsem nestačil koukat co všechno bylo pod tím homosexuálně-pedofilním feelingem, který SInger filmu chybně vtisknul...
Nadaný žák
0 0
reagovat

@Bay_watch

Dík za info, o tomhle jsem ještě neslyšel tak to testnu. :+

Mě se z ryze "novinářských/blog" podcastů zatím nejlíp poslouchají /Filmcast a Mad About Movies.
645519
Dík za info, o tomhle jsem ještě neslyšel tak to testnu. *:+* Mě se z ryze "novinářských/blog" podcastů zatím nejlíp poslouchají [link="http://www.slashfilm.com/category/features/slashfilmcast/"]/Filmcast[/link] a [link="http://madaboutmoviespodcast.com/episodes/"]Mad About Movies[/link].
@Bay_watch
0 0
reagovat
nejlepsi kecaci show ma stejne Collider
645518
nejlepsi kecaci show ma stejne Collider
0 0
reagovat

PODCASTzone

mé dva nové objevy...

The Director's Cut - Brought to you by The Directors Guild of America, "The Director's Cut" will bring you the behind-the-scenes stories of today's most talked about films. Each episode features a new director interviewed by one of their peers, leading to revealing conversations about the grueling, but rewarding process of bringing the most interesting stories to life.
...ve zkratce režisér dělá interview s režisérem o jeho posledním filmu. Zatím mám za sebou jen episodu 1: "Bridge Of Spies with Steven Spielberg & Martin Scorsese" a je to perfektní pokec dvou filmových velikánů. :+

The Awards Chatter - "The Hollywood Reporter podcast" ...Scott Feinberg vyzpovídá režiséry nejen o jejich posledních filmech.
645517
mé dva nové objevy... [link="https://www.dga.org/Craft/Podcast.aspx"]The Director's Cut[/link][b] - Brought to you by The Directors Guild of America, "The Director's Cut" will bring you the behind-the-scenes stories of today's most talked about films. Each episode features a new director interviewed by one of their peers, leading to revealing conversations about the grueling, but rewarding process of bringing the most interesting stories to life.[/b] ...ve zkratce režisér dělá interview s režisérem o jeho posledním filmu. Zatím mám za sebou jen episodu 1: "Bridge Of Spies with Steven Spielberg & Martin Scorsese" a je to perfektní pokec dvou filmových velikánů. *:+* [link="http://www.hollywoodreporter.com/topic/awards-chatter-podcast"]The Awards Chatter[/link] - "The Hollywood Reporter podcast" ...Scott Feinberg vyzpovídá režiséry nejen o jejich posledních filmech.
PODCASTzone
0 0
reagovat

Axis

Boží! :+
645512
Boží! *:+*
Axis
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se