Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46201 - 46220 Napsat příspěvek
videa Die Antwoord jsou fenomenální! Přes hudbu bych se s nima vživotě "neskamarádil" ale díky těm videjím a celkově jejich stylu se ze mě postupně stal fanoušek. Nic ani vzdáleně podobnýho neposlouchám.
653519
videa Die Antwoord jsou fenomenální! Přes hudbu bych se s nima vživotě "neskamarádil" ale díky těm videjím a celkově jejich stylu se ze mě postupně stal fanoušek. Nic ani vzdáleně podobnýho neposlouchám.
0 0
reagovat

MAJkLSON

ad Stromae
On je fakt neskutečnej. Spousta lidí ho zná jako toho týpka, co udělal Alors on Danse, ale třeba jeho Deezer sessions a provedení Formidable - dechberoucí.
Liváč si pustím v práci. Díky,
653517
ad Stromae On je fakt neskutečnej. Spousta lidí ho zná jako toho týpka, co udělal Alors on Danse, ale třeba jeho Deezer sessions a provedení [link="https://www.youtube.com/watch?v=5bhW1qkTvxs"]Formidable[/link] - dechberoucí. Liváč si pustím v práci. Díky,
MAJkLSON
0 0
reagovat
link

Nemá někdo tucha, jak se jmenuje písnička, co začíná hrát na pozadí v tomto čase někdy do 20. minuty?
653515
http://youtu.be/q3YPTkBRaOk?t=1092 Nemá někdo tucha, jak se jmenuje písnička, co začíná hrát na pozadí v tomto čase někdy do 20. minuty?
0 0
reagovat

Die Antwoord

Ty videa jsou temer nekoukatelna silenost/nechutnost - o tom zadna. Hudba mi vsak do jistych nalad pasuje :+
Jinak ja ted poradne objevil Stromae - ten jeho koncert je proste spica. Mozna to nekomu sedne, anebo uz davno sedlo, bo to neni zadna novinka :)
653513
Ty videa jsou temer nekoukatelna silenost/nechutnost - o tom zadna. Hudba mi vsak do jistych nalad pasuje *:+* Jinak ja ted poradne objevil [b]Stromae [/b]- ten jeho [link="https://www.youtube.com/watch?v=eOZLDQm9c2E"]koncert[/link] je proste spica. Mozna to nekomu sedne, anebo uz davno sedlo, bo to neni zadna novinka :)
Die Antwoord
0 0
reagovat
Holt je to jen otázka vkusu. Jako by z dávné histerie slyším matku na jakou šílenost se to dívám, i když muzika prej dobrá.
653509
Holt je to jen otázka vkusu. Jako by z dávné histerie slyším matku na jakou [link="https://youtu.be/tVL1u1eLX3I"]šílenost[/link] se to dívám, i když muzika prej dobrá.
0 0
reagovat
od te doby co jsem ten Die Playback slysel na zivo se mi ta hudbu prestala libit. A to jsem se tak tesil.
653508
od te doby co jsem ten Die Playback slysel na zivo se mi ta hudbu prestala libit. A to jsem se tak tesil.
0 0
reagovat

Die Antwoord

Mě je z jejich klipů vždycky fyzicky špatně a mám najednou takovej divnej, blbej pocit po celým těle. A to prosím pěkně jejich klipy nevyhledávám. Pouze náhodou, když na to narazím, zkusím pár prvních vteřin, pak to proklikat, jestli se situace náhodou nezměnila a stejně.
Je to hnus, velebnosti.
Ale pochopitelně nemám patent na dobrej vkus...
653507
Mě je z jejich klipů vždycky fyzicky špatně a mám najednou takovej divnej, blbej pocit po celým těle. A to prosím pěkně jejich klipy nevyhledávám. Pouze náhodou, když na to narazím, zkusím pár prvních vteřin, pak to proklikat, jestli se situace náhodou nezměnila a stejně. Je to hnus, velebnosti. Ale pochopitelně nemám patent na dobrej vkus...
Die Antwoord
0 0
reagovat
k autum zadnej vztah nemam. ridit me nebavi. sem znamej tim, ze kdyz uvidim kilometr vzdalenou oranzovou, tak dupu na plyn. takze jizda na cervenou, opacne v jednosmerce, dost nad limitem je klasika. ted sem nasel kousek do kteryho sem se zamiloval bmw 2002 hommage. v nem bych se jednou rad vysekal.
653506
k autum zadnej vztah nemam. ridit me nebavi. sem znamej tim, ze kdyz uvidim kilometr vzdalenou oranzovou, tak dupu na plyn. takze jizda na cervenou, opacne v jednosmerce, dost nad limitem je klasika. ted sem nasel kousek do kteryho sem se zamiloval [link="http://www.topspeed.com/cars/bmw/2016-bmw-2002-hommage-ar173329.html"]bmw 2002 hommage[/link]. v nem bych se jednou rad vysekal.
0 0
reagovat
ona je tak strasne hnusna, ze me uz od "Walleho" strasi obcas ve snech. tenhle klip tomu moc nepomuze.

V radiu bych to mozna neprepnul. Strasne mi to pripomina takovou tu parodii na hudbu z Ali G inda House.
653497
ona je tak strasne hnusna, ze me uz od "Walleho" strasi obcas ve snech. tenhle klip tomu moc nepomuze. V radiu bych to mozna neprepnul. Strasne mi to pripomina takovou tu parodii na hudbu z Ali G inda House.
0 0
reagovat
Die Antwoord - Banana Brain.
Jasně je to jiný a nemusí se to líbit, ovšem pro mě je to pecka a k tomu supr beat od Aphexe.
653495
[link="https://youtu.be/XXlZfc1TrD0"]Die Antwoord - Banana Brain[/link]. Jasně je to jiný a nemusí se to líbit, ovšem pro mě je to pecka a k tomu supr beat od Aphexe.
0 0
reagovat

Novej Adam Young

Pánové, tak tohle se mu zase jednou povedlo.
Tentokrát o posledním pochodu občanské války. Ten nádech country tam - pecka. 9/10
653494
Pánové, tak [link="http://www.ayoungscores.com/scores/corduroy-road/"]tohle[/link] se mu zase jednou povedlo. Tentokrát o posledním pochodu občanské války. Ten nádech country tam - pecka. 9/10
Novej Adam Young
0 0
reagovat
tak, ruku na srdce, ani pilot nebyl zadna hitparada
653491
tak, ruku na srdce, ani pilot nebyl zadna hitparada
0 0
reagovat
Nevyzdvihl jsi kvality pilotu........... 8):D
653489
Nevyzdvihl jsi kvality pilotu........... *8)**:D*
0 0
reagovat
nenapsal jsem v podstate to samy? :D
653488
nenapsal jsem v podstate to samy? :D
0 0
reagovat

xxendxx

Hawaii 5-0 byl vylozene sedmilharsky projekt. Pilot naprosto nadupany, ale uz v druhem dile to pusobilo jak UPLNE jiny serial.... Snad to takhle nedopadne
653487
Hawaii 5-0 byl vylozene sedmilharsky projekt. Pilot naprosto nadupany, ale uz v druhem dile to pusobilo jak UPLNE jiny serial.... Snad to takhle nedopadne
xxendxx
0 0
reagovat

The Lord Inquisitor

Prvních osum minut z připravovaného CGI fláku ze světa Warhammer 40k.
653481
Prvních [link="https://youtu.be/cZc6cr6G2E4"]osum minut[/link] z připravovaného CGI fláku ze světa Warhammer 40k.
The Lord Inquisitor
0 0
reagovat
me to bavi... ma to takovej "Terriers" vibe. Na par dilu urcite kouknu. Ale z druhy strany mi to smrdi nalestenym pozlatkem skryvajici smrdutej shit, jako Hawaii 5-0
653479
me to bavi... ma to takovej "Terriers" vibe. Na par dilu urcite kouknu. Ale z druhy strany mi to smrdi nalestenym pozlatkem skryvajici smrdutej shit, jako Hawaii 5-0
0 0
reagovat

Lethal Weapon

Nadavat se na to musi asi ciste z principu a s originalem to fakt srovnavat nejde, na druhou stranu mi prijde, ze kdyby se to jmenovalo jinak, tak by se na to minimalne par lidi mozna i tesilo :)

Na to, jak (pod)prumerne je ten trailer vystaveny, to porad ma par vtipnych momentu a dovedu si predstavit, ze by to mohlo fungovat... Nejvetsi pruser pak vidim v totalne necharismatickem predstaviteli Riggse, ale sanci tomu s klidem dam.. Horsi nez ta televizni Krizovatka smrti to byt nemuze.
653478
Nadavat se na to musi asi ciste z principu a s originalem to fakt srovnavat nejde, na druhou stranu mi prijde, ze kdyby se to jmenovalo jinak, tak by se na to minimalne par lidi mozna i tesilo :) Na to, jak (pod)prumerne je ten trailer vystaveny, to porad ma par vtipnych momentu a dovedu si predstavit, ze by to mohlo fungovat... Nejvetsi pruser pak vidim v totalne necharismatickem predstaviteli Riggse, ale sanci tomu s klidem dam.. Horsi nez ta televizni Krizovatka smrti to byt nemuze.
Lethal Weapon
0 0
reagovat
Hrozně smutné, Lethal Weapon je totální modla a kult, prakticky dokonalý film ve svém žánru. Nechápu jak někdo mohl prodat značku tady takové sračce.
653477
Hrozně smutné, Lethal Weapon je totální modla a kult, prakticky dokonalý film ve svém žánru. Nechápu jak někdo mohl prodat značku tady takové sračce.
0 0
reagovat

popik

US verze Kobry elf
653476
US verze Kobry elf
popik
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se