Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46101 - 46120 Napsat příspěvek

Bookzone

Dallas 63 konečně zakoupený a musím rychle začít číst, protože seriál už dávno začal...
645904
Dallas 63 konečně zakoupený a musím rychle začít číst, protože seriál už dávno začal...
Bookzone
0 0
reagovat

Hasta

Vidíš, já dostal 500,- za to, že jsem upustil Vánoční stromek, který jsem ožralý táhl po Vánocích (našel jsem ho u nějakého kontejneru), protože jsem se těch policistů lekl a začal utíkat - prý znečišťování města...
A 500,- za rušení nočního klidu, protože mě kamarád vzal na záda a já bubnoval na parapety na oční klinice, v devět večer, kdy tam nikdo nebyl... A to pět minut poté, co mi na stejném místě kluk nabízel "éčka" a rozbíjeli tam ostatní láhve o zem... A jak naschvál jsem poprvé u sebe neměl občanku. Původně jsme měli dostat litr oba a ukecal jsem to na pětikilo za oba... V životě jsem tak nelezl policajtům do pr.ele, jak tehdy... Proslovy jak z Bayových filmů o tom, že taky kdysi byli mladí a blbnuli... Nevím, kde jsem na to tehdy vzal koule:D
645903
Vidíš, já dostal 500,- za to, že jsem upustil Vánoční stromek, který jsem ožralý táhl po Vánocích (našel jsem ho u nějakého kontejneru), protože jsem se těch policistů lekl a začal utíkat - prý znečišťování města... A 500,- za rušení nočního klidu, protože mě kamarád vzal na záda a já bubnoval na parapety na oční klinice, v devět večer, kdy tam nikdo nebyl... A to pět minut poté, co mi na stejném místě kluk nabízel "éčka" a rozbíjeli tam ostatní láhve o zem... A jak naschvál jsem poprvé u sebe neměl občanku. Původně jsme měli dostat litr oba a ukecal jsem to na pětikilo za oba... V životě jsem tak nelezl policajtům do pr.ele, jak tehdy... Proslovy jak z Bayových filmů o tom, že taky kdysi byli mladí a blbnuli... Nevím, kde jsem na to tehdy vzal koule*:D*
Hasta
0 0
reagovat

Nový přehrávač trailerů

Je to jenom nějaká dočasná změna nebo se to zase vrátí k nějaké použitelné verzi?
Nastálo viditelná načítací linka je extrémně rušivá a fullscreen tlačítko na horní straně okna je tak dost na ránu.:-
645898
Je to jenom nějaká dočasná změna nebo se to zase vrátí k nějaké použitelné verzi? Nastálo viditelná načítací linka je extrémně rušivá a fullscreen tlačítko na horní straně okna je tak dost na ránu.*:-*
Nový přehrávač trailerů
0 0
reagovat
pod toto by som sa podpísal :D keby ešte prídu iní herci na camea, nie len od Foxov 8)
645894
pod [link="http://collider.com/deadpool-petition-snl-host/"]toto[/link] by som sa podpísal *:D* keby ešte prídu iní herci na camea, nie len od Foxov *8)*
0 0
reagovat
645890
http://media.giphy.com/media/3o8doLMgq5UlfKZVMA/giphy.gif *:D*
0 0
reagovat

Axis

Všechno je to o lidech a o štěstí na ty normální policajty, já už s nima zažil tolik věcí (nejsem žádný ... všecko náhoda :D) a pokaždé to bylo o tom na koho narazíš od borca, který nás po rušné noční projížďce s našimi závoďáky :) (za mladších let), pustil jen tak se slovy "jo tohle znám, jsem doma měl 400 koňové Evo" ...

...přes krypla, který si mě vyhlídl ve 2 v noci u křižovatky (silnice naprosto prázdné kam až oko dohlédne), kde jsem nezastavil (uplně) na stopku - tacháči byly asi tak 3kmh a kolo se pooomalinku dotáčelo a v tom jsem se rozjel jelikož kde nic tu nic, absolutní ticho a prázdno... no a když mi dal radostně 500kč pokuty - po několika minutách, kdy mě sledoval až k baráku - tak jsem začal já - služební číslo atd.... byla zima, on nebyl moc oblečený, já měl zimní bundu a bylo mi teplo... takže několikaminutové "povinné" povídání skončilo jeho nasraným pohledem a slovy "teď mě štve, že jsem vám nedal větší pokutu" :D...

... až po dva WTF policisty (to nechápu doteď), kteří se za mnou rozjeli z centra města až nekecám asi tak 10km na dálnici někam, aby mě tam zastavili a řekli mi, že mi nesvítí jedna žárovka na SPZtce vzadu a jeli zpátky.... :D

Já na ně mám teda zatím taky asi spíš štěstí, důkazem budiž jedna starší příhoda, kdy mě u benzinky zastavila hlídka, což by nebylo nic neobvyklého, ale já na autě neměl zadní nárazník (jel jsem do garáží kde se upravoval a lakoval kvůli jinému výfuku), v práci jsem omylem prohodil techničák ze služebního auta a doma nechal řidičák s občankou :D .... pustili mě bez pokuty :+ ...
645879
Všechno je to o lidech a o štěstí na ty normální policajty, já už s nima zažil tolik věcí (nejsem žádný ... všecko náhoda :D) a pokaždé to bylo o tom na koho narazíš od borca, který nás po rušné noční projížďce s našimi závoďáky :) (za mladších let), pustil jen tak se slovy "jo tohle znám, jsem doma měl 400 koňové Evo" ... ...přes krypla, který si mě vyhlídl ve 2 v noci u křižovatky (silnice naprosto prázdné kam až oko dohlédne), kde jsem nezastavil (uplně) na stopku - tacháči byly asi tak 3kmh a kolo se pooomalinku dotáčelo a v tom jsem se rozjel jelikož kde nic tu nic, absolutní ticho a prázdno... no a když mi dal radostně 500kč pokuty - po několika minutách, kdy mě sledoval až k baráku - tak jsem začal já - služební číslo atd.... byla zima, on nebyl moc oblečený, já měl zimní bundu a bylo mi teplo... takže několikaminutové "povinné" povídání skončilo jeho nasraným pohledem a slovy "teď mě štve, že jsem vám nedal větší pokutu" *:D*... ... až po dva WTF policisty (to nechápu doteď), kteří se za mnou rozjeli z centra města až nekecám asi tak 10km na dálnici někam, aby mě tam zastavili a řekli mi, že mi nesvítí jedna žárovka na SPZtce vzadu a jeli zpátky.... *:D* Já na ně mám teda zatím taky asi spíš štěstí, důkazem budiž jedna starší příhoda, kdy mě u benzinky zastavila hlídka, což by nebylo nic neobvyklého, ale já na autě neměl zadní nárazník (jel jsem do garáží kde se upravoval a lakoval kvůli jinému výfuku), v práci jsem omylem prohodil techničák ze služebního auta a doma nechal řidičák s občankou *:D* .... pustili mě bez pokuty *:+* ...
Axis
0 0
reagovat

Axis

Metro Fiction: Historka z podzemí :+
Je fajn, že ne všichni lidi jsou magoři a je mezi nimi i pár normálních.:)
645878
Metro Fiction: Historka z podzemí *:+* Je fajn, že ne všichni lidi jsou magoři a je mezi nimi i pár normálních.*:)*
Axis
0 0
reagovat

Sam.Vimes

645877
[link="https://youtu.be/BgvgwSeYG5I"]Myslíš tuhle?[/link] *:)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Axis

Chci filmovou adaptaci! :D
645876
Chci filmovou adaptaci! *:D*
Axis
0 0
reagovat
Musel jsem se se rozepsat, ono to ani jinak nešlo a až mě překvapilo jak byli měšťáci rozumní. To se moc nevidí.
Gorecki
Záznam mám, ale když to dopadlo takhle tak ho asi nechci zveřejňovat.
KarelR
To bude příště, až si půjdu bez dokladů zaběhat, pracovní název je Zběsilý útěk 2. Nemáš kontakt na Kramera?
645875
Musel jsem se se rozepsat, ono to ani jinak nešlo a až mě překvapilo jak byli měšťáci rozumní. To se moc nevidí. [b]Gorecki[/b] Záznam mám, ale když to dopadlo takhle tak ho asi nechci zveřejňovat. [b]KarelR[/b] To bude příště, až si půjdu bez dokladů zaběhat, pracovní název je Zběsilý útěk 2. Nemáš kontakt na Kramera?
0 0
reagovat

Axis

:D:+ Pan revizor byl do Prahy asi přesunut z Budějc. Typický. V Praze jsem naštěstí nikdy na nic takovýho nenarazil.
645874
*:D**:+* Pan revizor byl do Prahy asi přesunut z Budějc. Typický. V Praze jsem naštěstí nikdy na nic takovýho nenarazil.
Axis
0 0
reagovat

Axis

:D:D:D:D:D:D:D Promin, ale malem jsem umrela smichy. :D:D:D
645873
*:D**:D**:D**:D**:D**:D**:D* Promin, ale malem jsem umrela smichy. *:D**:D**:D*
Axis
0 0
reagovat
Chcelo by to pripojit aj ten audiozaznam:+
645872
Chcelo by to pripojit aj ten audiozaznam*:+*
0 0
reagovat
Podle délky textu jsem čekal jsem alespoň honičku a dvě přestřelky! :)
645871
Podle délky textu jsem čekal jsem alespoň honičku a dvě přestřelky! :)
0 0
reagovat

Axis

;)
645870
*;)*
Axis
0 0
reagovat

MHD story

V časné ráno mě budí první paprsky slunce, bude nádherný den, bohužel ne pro mě. Když už jsem vstal tak brzo alespoň si dnes zajdu dřív do práce. Takže už na sedmičku vyrážím do ulic. Stále je mi hej. Nasedám do metra v ruce rozečtenou knížku. Ještě stále je mi hej. Na Nových Butovicích kolem mě prochází revizor s párem městských strážníků. Na pořadu je kontrola jízdenek, jsem v pohodě mám roční kupon, na opencard, ve své peněžence, jež se vyhřivá v paprscích slunce na mém stole v činžáku na nedaleké Hůrce. Revizor je v exaktickém rauši, chytil jasného černého pasažéra, ví že zacinkají prachy. Bohužel mě bez dokladů, jež jsou taky v peněžence, nemá jak ztotožnit, ale to nevadí má jasného ptáčka v hrsti. Končí první dějství.
Společně s městskými policisty vycházíme z vozu metra na peron a začíná druhá část, mé ztotožnění. Bohužel není jak. Revizor pro mě navrhuje tučnou pokutu společně s pokutou od MHD. Policisté i já mu oponujeme. Já tím, že pokuta pro mě bude maximálně do 50 korun (zapomenutá Opencard). Policista společně se mnou ví, že mi za zapomenuté doklady nemůže dát žádnou pokutu, v zákoně o nutnosti nosit doklady nic není, jen je tam to nutné ztotožnění. Pán z MHD vykřikuje, skoro už řve, že tedy pojedeme na služebnu a tam si mě ztotožní. Policisté se ho snaží uklidnit. Pokud se vůbec někam pojede, tak je to v jejich režii a ne pana ravizora. Revizor tedy řičí, že je to jejich povinost, že já páchám přestupek a on je tu jako zástupce podniku, který je okrádán a tudíž chce, ne on přímo požaduje aby policisté konali! Zatím jsem potichu, tak trochu na kraji, celý hovor si nahrávám na telefon (jsem opatrný a chci mít raději něco v ruce). Ovšem teď se i já zapojuji do zatím jednostranného rozhovoru. Policistům a panu
revizorovi oznamuji, že pokud mě budou odvážet na služebnu a nutit někoho z mého okolí aby mě přijel ztotožnit kvůli padesátikorunové pokutě, budu na ně nucen podat stížnost. A to na všechny tři. Pokud již mají nutkání něco dělat, ať se se mnou projedou zpět do mého bydliště, posečkají u vstupových dveří mého bytu a já jim donesu své doklady. Policisté to berou jako dobrý nápad. Ono aby ne pokud, by mě museli vézt na služebnu tak budou mít papírování jako barák a k tomu budou mít na krku mojí stížnost. Pana revizora ale moje chování vytáčí, prý mám držet hubu. To už strážníci nevydrží a radí mu aby mě neurážel. Nakonec se tedy shodneme na variantě dojetí k mému bydlišti. Výjdeme z metra a já se vezu krásnou policejní Octavií. Před barákem vystoupení z vozu jak v americkým filmu, první policisté,
revizor a nakonec já. Revizor mě brání svým tělem aby mě odstřelovači nemohli zasáhnout. Zaujmutí rojnice kolem mě a jdeme do baráku. Paní na vrátnici málem odmlévá...už ho vedou holomka, já vám to říkala on roste pro kriminál. U bytu počkají a ve chvíli kdy jim nesu doklady a revizorovi Opencard vidím jak má sousední byt otevřenou špehýrku a v ní dvě oči co to pozorují. Od této chvíle budu již na stálo místním vyvrhelem. Revizor si mezitím zjistí, že mám roční kupon, vypisuje mi pokutu na padesát korun a nasraně kráčí pryč k výtahům, už ho dál neuvidíme. Policisté se usmívají a ptají se zda nechci svést zpět k metru. Přijímam jejich nabídku a jako grand se vezu zpět. Nakonec mě celá hra stála hodinu a půl života a k tomu projížďku v policejním autě. Když se zpátky ptám zda mi pro srandu nezahoukají jen se smějou.
645869
V časné ráno mě budí první paprsky slunce, bude nádherný den, bohužel ne pro mě. Když už jsem vstal tak brzo alespoň si dnes zajdu dřív do práce. Takže už na sedmičku vyrážím do ulic. Stále je mi hej. Nasedám do metra v ruce rozečtenou knížku. Ještě stále je mi hej. Na Nových Butovicích kolem mě prochází revizor s párem městských strážníků. Na pořadu je kontrola jízdenek, jsem v pohodě mám roční kupon, na opencard, ve své peněžence, jež se vyhřivá v paprscích slunce na mém stole v činžáku na nedaleké Hůrce. Revizor je v exaktickém rauši, chytil jasného černého pasažéra, ví že zacinkají prachy. Bohužel mě bez dokladů, jež jsou taky v peněžence, nemá jak ztotožnit, ale to nevadí má jasného ptáčka v hrsti. Končí první dějství. Společně s městskými policisty vycházíme z vozu metra na peron a začíná druhá část, mé ztotožnění. Bohužel není jak. Revizor pro mě navrhuje tučnou pokutu společně s pokutou od MHD. Policisté i já mu oponujeme. Já tím, že pokuta pro mě bude maximálně do 50 korun (zapomenutá Opencard). Policista společně se mnou ví, že mi za zapomenuté doklady nemůže dát žádnou pokutu, v zákoně o nutnosti nosit doklady nic není, jen je tam to nutné ztotožnění. Pán z MHD vykřikuje, skoro už řve, že tedy pojedeme na služebnu a tam si mě ztotožní. Policisté se ho snaží uklidnit. Pokud se vůbec někam pojede, tak je to v jejich režii a ne pana ravizora. Revizor tedy řičí, že je to jejich povinost, že já páchám přestupek a on je tu jako zástupce podniku, který je okrádán a tudíž chce, ne on přímo požaduje aby policisté konali! Zatím jsem potichu, tak trochu na kraji, celý hovor si nahrávám na telefon (jsem opatrný a chci mít raději něco v ruce). Ovšem teď se i já zapojuji do zatím jednostranného rozhovoru. Policistům a panu revizorovi oznamuji, že pokud mě budou odvážet na služebnu a nutit někoho z mého okolí aby mě přijel ztotožnit kvůli padesátikorunové pokutě, budu na ně nucen podat stížnost. A to na všechny tři. Pokud již mají nutkání něco dělat, ať se se mnou projedou zpět do mého bydliště, posečkají u vstupových dveří mého bytu a já jim donesu své doklady. Policisté to berou jako dobrý nápad. Ono aby ne pokud, by mě museli vézt na služebnu tak budou mít papírování jako barák a k tomu budou mít na krku mojí stížnost. Pana revizora ale moje chování vytáčí, prý mám držet hubu. To už strážníci nevydrží a radí mu aby mě neurážel. Nakonec se tedy shodneme na variantě dojetí k mému bydlišti. Výjdeme z metra a já se vezu krásnou policejní Octavií. Před barákem vystoupení z vozu jak v americkým filmu, první policisté, revizor a nakonec já. Revizor mě brání svým tělem aby mě odstřelovači nemohli zasáhnout. Zaujmutí rojnice kolem mě a jdeme do baráku. Paní na vrátnici málem odmlévá...už ho vedou holomka, já vám to říkala on roste pro kriminál. U bytu počkají a ve chvíli kdy jim nesu doklady a revizorovi Opencard vidím jak má sousední byt otevřenou špehýrku a v ní dvě oči co to pozorují. Od této chvíle budu již na stálo místním vyvrhelem. Revizor si mezitím zjistí, že mám roční kupon, vypisuje mi pokutu na padesát korun a nasraně kráčí pryč k výtahům, už ho dál neuvidíme. Policisté se usmívají a ptají se zda nechci svést zpět k metru. Přijímam jejich nabídku a jako grand se vezu zpět. Nakonec mě celá hra stála hodinu a půl života a k tomu projížďku v policejním autě. Když se zpátky ptám zda mi pro srandu nezahoukají jen se smějou.
MHD story
0 0
reagovat
Tak tohle jsou aspoň nominace! :+
645868
Tak tohle jsou aspoň [link="http://www.empireonline.com/movies/news/star-wars-mad-max-empire-awards-2016-nominations-2/"]nominace[/link]! *:+*
0 0
reagovat
645867
Ad Leodeadline: [link="https://www.youtube.com/watch?v=gaSbW_z6i58"]Musíš, Kájo, musíš!!![/link] *;)**:D**8)*
0 0
reagovat

200mph POV

Takhle svet vypada z pohledu cloveka, co se prohani na motorce rychlosti 200mph :o
645866
[link="https://www.youtube.com/watch?v=OmNXCJt7K3Q&feature=youtu.be"]Takhle[/link] svet vypada z pohledu cloveka, co se prohani na motorce rychlosti 200mph *:o*
200mph POV
0 0
reagovat
Taky bysme na to vyrazili, kdyby to pousteli v ramci prevence zadarmo. Nicmene to vstupny by mohlo navodit milny dojem, ze to nekoho zajima a nedejboze iniciovat vznik pokracovani. Zpivajici horvath je takovej bizar, jehoz opakovani by mohlo zapricinit implozi vesmiru
645865
Taky bysme na to vyrazili, kdyby to pousteli v ramci prevence zadarmo. Nicmene to vstupny by mohlo navodit milny dojem, ze to nekoho zajima a nedejboze iniciovat vznik pokracovani. Zpivajici horvath je takovej bizar, jehoz opakovani by mohlo zapricinit implozi vesmiru
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se