Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46061 - 46080 Napsat příspěvek

Wow

Že bychom se dočkali ? Zadal jsem do vyhledávače "nejlepší filmy" a co na mě vylezlo ?
K datu 28.2.2016 Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (1/5). Že by se MarvelR pardon KarelR pochlapil ?:+:D
646033
Že bychom se dočkali ? Zadal jsem do vyhledávače "nejlepší filmy" a co na mě vylezlo ? K datu 28.2.2016 Téma: 50 filmů před Star Wars, které musíte vidět (1/5). Že by se MarvelR pardon KarelR pochlapil ?*:+**:D*
Wow
0 0
reagovat
Vždycky mi přišlo že AXE si svým marketingem kolem sebe buduje strašně dementní a (pro mě) nesympatickou image. Touhle reklamou ale jako by otočili a přijde mi výborná: link

(jestli to čte Gorecki, tak by mě zajímal jeho názor)
646027
Vždycky mi přišlo že AXE si svým marketingem kolem sebe buduje strašně dementní a (pro mě) nesympatickou image. Touhle reklamou ale jako by otočili a přijde mi výborná: http://www.youtube.com/watch?v=WzTSE6kcLwY (jestli to čte [b]Gorecki[/b], tak by mě zajímal jeho názor)
0 0
reagovat
Tento vikend byl na trzby hrozne nudny, tak se nedivim, ze se mu do toho psani nechce... Zajimavosti je snad jen to, ze Deadpool vydelal za druhy vikend tolik, kolik vetsina tipovala, ze da za ten prvni... A potesil uspech The Witch
646017
Tento vikend byl na trzby hrozne nudny, tak se nedivim, ze se mu do toho psani nechce... Zajimavosti je snad jen to, ze Deadpool vydelal za druhy vikend tolik, kolik vetsina tipovala, ze da za ten prvni... A potesil uspech The Witch
0 0
reagovat

end

Já myslel, že to píše Cival.
646016
Já myslel, že to píše Cival.
end
0 0
reagovat
646015
[link="https://www.youtube.com/watch?v=RMvt13PtV5I#t=177"]hmhm[/link]
0 0
reagovat
kde mam svou ranni davku Teda s trzbama? vy po me fakt chcete, abych v pondeli rano pracoval? Tsss
646014
kde mam svou ranni davku Teda s trzbama? vy po me fakt chcete, abych v pondeli rano pracoval? Tsss
0 0
reagovat

BookZone

Dan Simmons - Terror
Ledová Věc s ještě větší porcí beznaděje. Och ano někdy nemůže být konec v pozitivním duchu a tahle výprava si ani pro nějaký dobrý konec nikdy nemohla doplout. Stalo se jí příliš špatných věcí, velelo ji ještě víc špatnějších lidí a nakonec si všichni mysleli že jsou chytřejší než příroda. Berte, berte plnými hrstmi!
646009
[b]Dan Simmons - Terror[/b] Ledová Věc s ještě větší porcí beznaděje. Och ano někdy nemůže být konec v pozitivním duchu a tahle výprava si ani pro nějaký dobrý konec nikdy nemohla doplout. Stalo se jí příliš špatných věcí, velelo ji ještě víc špatnějších lidí a nakonec si všichni mysleli že jsou chytřejší než příroda. Berte, berte plnými hrstmi!
BookZone
0 0
reagovat

studo

Hm, sranda :D včera nie, ale v piatok :)
646006
Hm, sranda *:D* včera nie, ale v piatok *:)*
studo
0 0
reagovat

Kamy

Hej. :D Bol si aj ty v Maxe večer?
646003
Hej. *:D* Bol si aj ty v Maxe večer?
Kamy
0 0
reagovat
"Do 50 v NHL nevydržím. Ale z Kladna mě vyrazit nemůžou a můžu tam hrát tolik minut, kolik chci. To bude dobrý"

646002
"Do 50 v NHL nevydržím. Ale z Kladna mě vyrazit nemůžou a můžu tam hrát tolik minut, kolik chci. To bude dobrý"
0 0
reagovat

xxendxx

Hele podle jeho slov ne. :)

„Nemám žádný důvod končit, miluju tohle hru, milion lidí by chtělo být v mé pozici. Když můžu hrát v NHL, tak proč nepokračovat?“

ALe baví mne ta spekulace, že mu Florida nabídne pětiletou smlouvu :D
646001
Hele podle jeho slov ne. *:)* „Nemám žádný důvod končit, miluju tohle hru, milion lidí by chtělo být v mé pozici. Když můžu hrát v NHL, tak proč nepokračovat?“ ALe baví mne ta spekulace, že mu Florida nabídne pětiletou smlouvu *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

Tony

po tyhle sezone se na to vysere, vrati se na Kladno, ktery se mezitim vyhoupne zpatky do extraligy (pred play off jsou prvni), pristi sezonku si zahraje doma, aby Kladno dostalo titul z extraligy a pak muze spokojene umrit. (kdyz uz nic, alespon bude na co koukat a zimak budem mit zas plnej k prasknuti i lidma, ktery si myslej, ze je "hokej" nadobi v cinsky restauraci.

(konec zasneneho blaboleni)
645999
po tyhle sezone se na to vysere, vrati se na Kladno, ktery se mezitim vyhoupne zpatky do extraligy (pred play off jsou prvni), pristi sezonku si zahraje doma, aby Kladno dostalo titul z extraligy a pak muze spokojene umrit. (kdyz uz nic, alespon bude na co koukat a zimak budem mit zas plnej k prasknuti i lidma, ktery si myslej, ze je "hokej" nadobi v cinsky restauraci. (konec zasneneho blaboleni)
Tony
0 0
reagovat

Sarger

Engine hezkej, pohled na některý části města je bohovskej. Samotná hra mě dost zklamala. Bohužel je to Stat/RPG střílečka/diablovka a to nevím zda mi nějak moc sedí. Singleplayer bych byl schopnej takhle hrát a sem tam si dát coop, čistokrevnej MP v Darkzone je o ničem, není tam absolutně proč chodit. A to vše jen kvůli blbý drop zone kam se musí odnést veškerý drop, jinak ti nezůstane, plus cca 5-10 sekund zůstáváš naprosto nekrytej při odevzdávání packu s věcma. Ve chvíli kdy jí pustíš, tak se všem ukáže hláška, všichni se tam seběhnou a začnou se řezat. No a v tu chvíli se z toho stane jen killfest a ještě na sebe všichni řvou rusky....:(
Až někdy v budoucnu bude v akci tak si hru koupím pro SP, jinak ne.
645997
Engine hezkej, pohled na některý části města je bohovskej. Samotná hra mě dost zklamala. Bohužel je to Stat/RPG střílečka/diablovka a to nevím zda mi nějak moc sedí. Singleplayer bych byl schopnej takhle hrát a sem tam si dát coop, čistokrevnej MP v Darkzone je o ničem, není tam absolutně proč chodit. A to vše jen kvůli blbý drop zone kam se musí odnést veškerý drop, jinak ti nezůstane, plus cca 5-10 sekund zůstáváš naprosto nekrytej při odevzdávání packu s věcma. Ve chvíli kdy jí pustíš, tak se všem ukáže hláška, všichni se tam seběhnou a začnou se řezat. No a v tu chvíli se z toho stane jen killfest a ještě na sebe všichni řvou rusky....*:(* Až někdy v budoucnu bude v akci tak si hru koupím pro SP, jinak ne.
Sarger
0 0
reagovat

Axis

Mali hlásenú údržbu od 10 do 13.

Čo na tú hru/engine vravíš?
Mňa to nejak extra neoslovilo aj keď to vyzerá pekne.
645996
Mali hlásenú údržbu od 10 do 13. Čo na tú hru/engine vravíš? Mňa to nejak extra neoslovilo aj keď to vyzerá pekne.
Axis
0 0
reagovat
No tak 2 sezony ještě dá. Tam se reálně může dostat na nějakých 100 bodů, 30 golů, i když u něj člověk opravdu neví, už tohle je tak 5 let nad plán. :)
Četl jsem seriozní komentáře od expertů, že má na to, hrát NHL do padesáti, což už i mně přijde trochu scifi. :)
645995
No tak 2 sezony ještě dá. Tam se reálně může dostat na nějakých 100 bodů, 30 golů, i když u něj člověk opravdu neví, už tohle je tak 5 let nad plán. *:)* Četl jsem seriozní komentáře od expertů, že má na to, hrát NHL do padesáti, což už i mně přijde trochu scifi. *:)*
0 0
reagovat

TonyClifton

Já pořád doufám, že se dostane na druhé místo. Gretzkyho asi nedá, ale to druhé místo by mu fakt slušelo.
645994
Já pořád doufám, že se dostane na druhé místo. Gretzkyho asi nedá, ale to druhé místo by mu fakt slušelo.
TonyClifton
0 0
reagovat

studo

si zo žiliny? :D
ale fakt, naposledy bolo také plné kino, ako býva teraz na Deadpoola, asi až... na Star wars :D ale odhliadnuc od toho, naozaj neviem kedy
645993
si zo žiliny? *:D* ale fakt, naposledy bolo také plné kino, ako býva teraz na Deadpoola, asi až... na Star wars *:D* ale odhliadnuc od toho, naozaj neviem kedy
studo
0 0
reagovat
včera drhá projekcia Deadpoola. Kino v Žiline večer napráskané :+
645992
včera drhá projekcia Deadpoola. Kino v Žiline večer napráskané *:+*
0 0
reagovat
Jak to dal z první do vinglu, z takový krátký vzdálenosti, neskutečný prostě, golman bez šance. Tak za 3 - 5 zápasy padne Mr. Hockey v bodování a bude to 3: místo v historickém pořadí kanadského bodování NHL vůbec. :)

Ale ono je to jedno, už jenom "Pro Career: 1988 – present" Je hodně ROFL :D
645991
Jak to dal z první do vinglu, z takový krátký vzdálenosti, neskutečný prostě, golman bez šance. Tak za 3 - 5 zápasy padne Mr. Hockey v bodování a bude to 3: místo v historickém pořadí kanadského bodování NHL vůbec. *:)* Ale ono je to jedno, už jenom "Pro Career: 1988 – present" Je hodně ROFL *:D*
0 0
reagovat

Jarda

645990
[link="https://youtu.be/hcimwiArVfg"]Dědku hoblůj! [/link]
Jarda
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se