Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46081 - 46100 Napsat příspěvek
a to jsem se zrovna vcera pustil do repete Cirkusu Umberto. Nahoda? Nemyslim si...
645948
a to jsem se zrovna vcera pustil do repete Cirkusu Umberto. Nahoda? Nemyslim si...
0 0
reagovat
Zemřel Umberto Eco. :-
645947
Zemřel Umberto Eco. *:-*
0 0
reagovat
645937
http://youtu.be/eUkX75IEkHE *:D*
0 0
reagovat
bejt mi 5, asi bych z toho byl taky nadšenej...
645932
bejt mi 5, asi bych z toho byl taky nadšenej...
0 0
reagovat
Staň se Wiedźminem i ty:+

Za mě super nápad. Připomíná mi to doby, kdy jsme dělali dřevárny v lesích a bušili do sebe hlava nehlava...
645931
[link="http://cdr.cz/clanek/v-polsku-otevreli-skutecnou-skolu-zaklinacu-kde-muze-studovat-kazdy"]Staň se Wiedźminem i ty[/link]*:+* Za mě super nápad. Připomíná mi to doby, kdy jsme dělali dřevárny v lesích a bušili do sebe hlava nehlava...
0 0
reagovat
645925
[link="http://media.giphy.com/media/7jB0ZAEtGh3z2/giphy.gif"]neviem sa toho nabazit:D[/link]
0 0
reagovat
naigoto: Hustý!

645924
naigoto: [link="http://www.imgup.cz/image/8Is"]Hustý![/link]
0 0
reagovat
Poslouchejte, uchlastnaci, já jsem kdysi jednou vytáhl usb flasku bez bezpečného odebrání, to čumíte, co?
645919
Poslouchejte, uchlastnaci, já jsem kdysi jednou vytáhl usb flasku bez bezpečného odebrání, to čumíte, co?
0 0
reagovat
ty jsou fakt dobrý ... :D:D
645916
ty jsou fakt dobrý ... *:D**:D*
0 0
reagovat

Jailzone

To je nuda všechno. Já jednou kupoval přes inzerát vcelku drahou věc. Po pár týdnech si pro mne domu přijela PČR, protože se ukázalo, že jsem to od toho člověka nekupoval, ale z pohledu svědků to kradl s ním, protože to nebylo jeho :D

645915
To je nuda všechno. Já jednou kupoval přes inzerát vcelku drahou věc. Po pár týdnech si pro mne domu přijela PČR, protože se ukázalo, že jsem to od toho člověka nekupoval, ale z pohledu svědků to kradl s ním, protože to nebylo jeho *:D*
Jailzone
0 0
reagovat

Ne zas tak cool story jako hrozba čínskýho vězení a fackovaná s tajnym policajtem

No já si poseděl na ústředně vedle Václaváku asi dvě hodinky s klepetama za zády. Nic moc pocit. Ale v zásadě jen proto, že jsem byl ožralý hovado a přišlo mi jako moc dobrej nápad svést se policejnímu autu po kapotě (stálo na chodníku, což se nedělá). Tak jsem ho přejel, akorát na prdeli jsem neměl zaplou kapsu, takže ten cvoček na zapínání jim tam udělal malou rýhu. Konkrétně jí člověk našel při pohledu z deseti centimetrů a výslednou škodu jsem platil asi 3 kila. Měl jsem z akčního momentu radost velkou, než jsem zjistil, že podpraporčík hovado stál asi deset metrů vedle.
Krokem tak rázným, že krtci vylejzali z chodníku, docupital ke mě a King Kongovým hlasem mi prskal sliny do ksichtu na téma "občanka". Připadal mi srandovní a musím uznat, že jsem se tvářil provokativně. Řekl jsem, že mu občanku nedám a chtěl jsem dodat, že mám jen řidičák, o který se klidně podělím. Dodat jsem nic bohužel nestihl. Dostal jsem od podpraporčíka pět dobře mířených do hlavy, která se vždy odrazila od baráku za mnou zpět na pozici připravená na další pohlazení, až jsem se usadil na dlaždice. Ten pán byl asi o hlavu větší a bylo zřejmé, že tu noc ještě nenašel svého Manďáka. Druhej policajt přispěchal, načež hovado mě nechalo být a narvalo mě do auta. Pak se kámoš a druhej policajt snažili vyjednávat s hovadem, druhej polda tušil, že to bylo dost přehnaný. Já se mezitím čtvrt hodiny snažil s rukama v poutech za zády stočit okénko, abych se mohl nadechnout venkovního vzduchu. Když se mi to povedlo, podpraporčík přispěchal zachránit situaci a okénko zavřel.
No pak na stanici jsem seděl víceméně na hanbě a bylo jasný, že když budu držet hubu, nechaj mě bejt. Byl jsem svědkem toho, jak má celé osazenstvo hrůzu a respekt z podpraporčíka hovada, ať šlo o cokoliv, třeba i o kafe. Větší opatrnost jsem neviděl. Jeho kolega pak ke mně s těžkým srdcem a papírem přišel žádat, zda bych podepsal, že souhlasím s nutnými donucovacími prostředky, které hovado použil. Neměl jsem vážně chuť se do ničeho pouštět a v barelu na dně Orlíku musí bejt taky trochu těsno, tak jsem to podepsal.
Twister v KFC po týhle návštěve byl, jakobych se vrátil po 20 letech z vězení :D Jel jsem domů se doožrat.
Pointa nastala za týden, kdy mi kámoš posílá odkaz na nějaký článek v Blesku. Byl tam úchvatný a dojemný příběh, kdy neznámý policista zachránil malou holčičku z nějakýho kontejneru a celých pět hodin se o ní staral, než si pro ní někdo přijel. No a byl to samozřejmě on, mého srdce šampión. Pravděpodobně jí zastřelil rodiče. Blesk ho tedy oznažil za hrdinu týdne, jeho úsměv na fotce vedle hrdinského nadpisu mi rozjasnil den a šel jsem do prdele...
645914
No já si poseděl na ústředně vedle Václaváku asi dvě hodinky s klepetama za zády. Nic moc pocit. Ale v zásadě jen proto, že jsem byl ožralý hovado a přišlo mi jako moc dobrej nápad svést se policejnímu autu po kapotě (stálo na chodníku, což se nedělá). Tak jsem ho přejel, akorát na prdeli jsem neměl zaplou kapsu, takže ten cvoček na zapínání jim tam udělal malou rýhu. Konkrétně jí člověk našel při pohledu z deseti centimetrů a výslednou škodu jsem platil asi 3 kila. Měl jsem z akčního momentu radost velkou, než jsem zjistil, že podpraporčík hovado stál asi deset metrů vedle. Krokem tak rázným, že krtci vylejzali z chodníku, docupital ke mě a King Kongovým hlasem mi prskal sliny do ksichtu na téma "občanka". Připadal mi srandovní a musím uznat, že jsem se tvářil provokativně. Řekl jsem, že mu občanku nedám a chtěl jsem dodat, že mám jen řidičák, o který se klidně podělím. Dodat jsem nic bohužel nestihl. Dostal jsem od podpraporčíka pět dobře mířených do hlavy, která se vždy odrazila od baráku za mnou zpět na pozici připravená na další pohlazení, až jsem se usadil na dlaždice. Ten pán byl asi o hlavu větší a bylo zřejmé, že tu noc ještě nenašel svého Manďáka. Druhej policajt přispěchal, načež hovado mě nechalo být a narvalo mě do auta. Pak se kámoš a druhej policajt snažili vyjednávat s hovadem, druhej polda tušil, že to bylo dost přehnaný. Já se mezitím čtvrt hodiny snažil s rukama v poutech za zády stočit okénko, abych se mohl nadechnout venkovního vzduchu. Když se mi to povedlo, podpraporčík přispěchal zachránit situaci a okénko zavřel. No pak na stanici jsem seděl víceméně na hanbě a bylo jasný, že když budu držet hubu, nechaj mě bejt. Byl jsem svědkem toho, jak má celé osazenstvo hrůzu a respekt z podpraporčíka hovada, ať šlo o cokoliv, třeba i o kafe. Větší opatrnost jsem neviděl. Jeho kolega pak ke mně s těžkým srdcem a papírem přišel žádat, zda bych podepsal, že souhlasím s nutnými donucovacími prostředky, které hovado použil. Neměl jsem vážně chuť se do ničeho pouštět a v barelu na dně Orlíku musí bejt taky trochu těsno, tak jsem to podepsal. Twister v KFC po týhle návštěve byl, jakobych se vrátil po 20 letech z vězení *:D* Jel jsem domů se doožrat. Pointa nastala za týden, kdy mi kámoš posílá odkaz na nějaký článek v Blesku. Byl tam úchvatný a dojemný příběh, kdy neznámý policista zachránil malou holčičku z nějakýho kontejneru a celých pět hodin se o ní staral, než si pro ní někdo přijel. No a byl to samozřejmě on, mého srdce šampión. Pravděpodobně jí zastřelil rodiče. Blesk ho tedy oznažil za hrdinu týdne, jeho úsměv na fotce vedle hrdinského nadpisu mi rozjasnil den a šel jsem do prdele...
Ne zas tak cool story jako hrozba čínskýho vězení a fackovaná s tajnym policajtem
0 0
reagovat

JailZone

Jak je vidět spojuje nás víc než jen záliba v dobrých filmech. ;)
Spazz
Sedět v čínským vězení by mohla bejt studnice historek pro budoucí knihu nebo scénář....ale asi by to v konci konců nebyl dobrej nápad.
645913
Jak je vidět spojuje nás víc než jen záliba v dobrých filmech. *;)* [b]Spazz[/b] Sedět v čínským vězení by mohla bejt studnice historek pro budoucí knihu nebo scénář....ale asi by to v konci konců nebyl dobrej nápad.
JailZone
0 0
reagovat

spazz

To mi pripomnelo skolni leta, kdy jsme sli nakaleni z klubu a venku dostaval cocku mestak od party teen tmavocechu. Tak jsme jim s kamosem taky vysvetlili zaklady box sparringu, coz pri 190 cm a 120 kilech nenesli agresori moc sportovne a i pres to ze jich bylo asi 5, tak se odkulhali na utek. Policajt nam mohl ruce zulibat a kdyz se jeho kumpan vratil, kdyz uz bylo po vsem, ze zachoda, div nas nezastrelil, v domeni ze jsme kolegovi upravili fasadu my. Za odmenu nas pak odvezli "firemni" karou z Prahy az domu, coz je nejakejch 30 kilaku.
645912
To mi pripomnelo skolni leta, kdy jsme sli nakaleni z klubu a venku dostaval cocku mestak od party teen tmavocechu. Tak jsme jim s kamosem taky vysvetlili zaklady box sparringu, coz pri 190 cm a 120 kilech nenesli agresori moc sportovne a i pres to ze jich bylo asi 5, tak se odkulhali na utek. Policajt nam mohl ruce zulibat a kdyz se jeho kumpan vratil, kdyz uz bylo po vsem, ze zachoda, div nas nezastrelil, v domeni ze jsme kolegovi upravili fasadu my. Za odmenu nas pak odvezli "firemni" karou z Prahy az domu, coz je nejakejch 30 kilaku.
spazz
0 0
reagovat

JailZone

Ja mel jednu policejni historku z Ciny, o ktere jsem se nemohl rozepsat na svem tehdejsim blogu, jelikoz ho cetli i mi rodice :D

Na moje narozky kamos pred jednim klubem inicioval tzv. pratelskou bitku, oba jsme byli boxeri, takze i pres znacne vysokou hladinku jsme to meli vicemene pod kontrolou a neslo vpodstate o nic jineho nez bare-knuckle sparring, kazdopadne se po chvili z niceho nic z temna vyritil nejaky cinsky samaritan a hrozne se to snazil roztrhnout, pricemz chudak dostal na kasu taky... (jako uprimne, at uz mate umysly sebelepsi, vrhnout se na nekoho ze zadu, kdyz je zrovna v beast modu neni uplne dobry napad).

Drapl kamarada, ktery se zacal branit a sazet mu, ja jsem to videl, takze mi doslo, ze to typek myslel dobre, tak jsem skocil mezi na a zacal to trhat, pricemz mi prieleto par ran pres cumak z obou stran, tak jsem jeste preventivne oba taky proliskal a nakonec jsme se teda hodili vsichni do klidu...

...procez Cinan nahodil arogantni usmev a vytahl z kapsy policejni odznak a prukaz a dal se na me usmival... Doted nevim, jestli to byl nejaky standardni oficir, ktery byl proste jen kalit, nebo delal tu noc v utajeni, kazdopadne veskere snahy o vysvetleni, ze si kamarad myslel, ze ho napadl a jenom se mu branil byly marne, borec jenom kroutil hlavou, a ukazoval na svoje 'battle scars'.... Kdyz uz se mi zacinala svirat ritka s tim, ze si asi minimalne kamarad pujde posedet, vzpomnel jsem si na trik, ktery jsem predtim znal jen z filmu, vytahl penezenku a opatrne mu nabidl svych poslednich 300 yuanu (toho casu to vychazelo vicemene presne na 900Kc)........ et voila, bylo po problemu, policista se usmal, objal me, podal mi ruku, rekl neco ve smyslu, ze muj kamarad je kokot a zmizel...
645911
Ja mel jednu policejni historku z Ciny, o ktere jsem se nemohl rozepsat na svem tehdejsim blogu, jelikoz ho cetli i mi rodice *:D* Na moje narozky kamos pred jednim klubem inicioval tzv. pratelskou bitku, oba jsme byli boxeri, takze i pres znacne vysokou hladinku jsme to meli vicemene pod kontrolou a neslo vpodstate o nic jineho nez bare-knuckle sparring, kazdopadne se po chvili z niceho nic z temna vyritil nejaky cinsky samaritan a hrozne se to snazil roztrhnout, pricemz chudak dostal na kasu taky... (jako uprimne, at uz mate umysly sebelepsi, vrhnout se na nekoho ze zadu, kdyz je zrovna v beast modu neni uplne dobry napad). Drapl kamarada, ktery se zacal branit a sazet mu, ja jsem to videl, takze mi doslo, ze to typek myslel dobre, tak jsem skocil mezi na a zacal to trhat, pricemz mi prieleto par ran pres cumak z obou stran, tak jsem jeste preventivne oba taky proliskal a nakonec jsme se teda hodili vsichni do klidu... ...procez Cinan nahodil arogantni usmev a vytahl z kapsy policejni odznak a prukaz a dal se na me usmival... Doted nevim, jestli to byl nejaky standardni oficir, ktery byl proste jen kalit, nebo delal tu noc v utajeni, kazdopadne veskere snahy o vysvetleni, ze si kamarad myslel, ze ho napadl a jenom se mu branil byly marne, borec jenom kroutil hlavou, a ukazoval na svoje 'battle scars'.... Kdyz uz se mi zacinala svirat ritka s tim, ze si asi minimalne kamarad pujde posedet, vzpomnel jsem si na trik, ktery jsem predtim znal jen z filmu, vytahl penezenku a opatrne mu nabidl svych poslednich 300 yuanu (toho casu to vychazelo vicemene presne na 900Kc)........ et voila, bylo po problemu, policista se usmal, objal me, podal mi ruku, rekl neco ve smyslu, ze muj kamarad je kokot a zmizel...
JailZone
0 0
reagovat
Fruit Master

Pár tipů do kuchyně...
645910
[link="https://www.youtube.com/watch?v=m4tHLGNc7hM"]Fruit Master[/link] Pár tipů do kuchyně...
0 0
reagovat
Nuda. Pojďme raději něco v práci dělat...
645909
Nuda. Pojďme raději něco v práci dělat...
0 0
reagovat
Nuda. Podme sa bavit o (de)sifrovacej kauze Applu.8)
645908
Nuda. Podme sa bavit o (de)sifrovacej kauze Applu.*8)*
0 0
reagovat
:D :D :D

Jsem se po ránu pěkně pobavil.
645907
*:D* *:D* *:D* Jsem se po ránu pěkně pobavil.
0 0
reagovat
Dlouho jsme tu nediskutovali o českém a slovenském překladu Harryho Pottera... 8)
645906
Dlouho jsme tu nediskutovali o českém a slovenském překladu [link="http://fici.sme.sk/c/20056598/bradavice-zmijozel-posuk-moody-to-su-3-z13-dovodov-preco-by-cesi-nemali-dabovat-aprekladat-harryho-pottera.html"]Harryho Pottera...[/link] *8)*
0 0
reagovat
Se tady z toho pomalu stava JailZone :) Samej kriminalnik ;)
645905
Se tady z toho pomalu stava [b]JailZone[/b] *:)* Samej kriminalnik *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se