Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46141 - 46160 Napsat příspěvek

MarvinP

:D:D:D
645822
*:D**:D**:D*
MarvinP
0 0
reagovat

pepo

ok,

přemohl jsem se a kouknul na to znova. Furt nic. Začínám mít pocit, že to byl Tvůj ďábelský plán jak mi to utrpení zdvojnásobit.

Jediný záměr co mě napadl je, že to celé směřuje k té poslední větě "když kadím, tak se nudím" a trailer svými klopotnými začátky, zdlouhavou a otrocky popisnou střední částí a jakýmsi vychtěně uvolňujícím závěrem má evokovat kadění.
645821
ok, přemohl jsem se a kouknul na to znova. Furt nic. Začínám mít pocit, že to byl Tvůj ďábelský plán jak mi to utrpení zdvojnásobit. Jediný záměr co mě napadl je, že to celé směřuje k té poslední větě "když kadím, tak se nudím" a trailer svými klopotnými začátky, zdlouhavou a otrocky popisnou střední částí a jakýmsi vychtěně uvolňujícím závěrem má evokovat kadění.
pepo
0 0
reagovat

MarvinP

asi musí, pretože ten "dramatický záměr" tam je.
645820
asi musí, pretože ten "dramatický záměr" tam je.
MarvinP
0 0
reagovat

pepo

no, furt myslím že bys ten trailer sestřihal líp, kdyby si to prostě načet do střihacího programu a pak chvíli mlátil hlavou do klávesnice.

Mě naopak přišlo, že je tam sestřihaná půlka filmu a pak na konci divně střižená sekvence s hércema. Asi člověk musí bejt fakt profík, aby tam ten "dramatický záměr" zahlédl.
645817
no, furt myslím že bys ten trailer sestřihal líp, kdyby si to prostě načet do střihacího programu a pak chvíli mlátil hlavou do klávesnice. Mě naopak přišlo, že je tam sestřihaná půlka filmu a pak na konci divně střižená sekvence s hércema. Asi člověk musí bejt fakt profík, aby tam ten "dramatický záměr" zahlédl.
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

ja som len rád, že už aj v našich končinách začínajú zodpovedn strihači chápať čo znamená dramaturgia traileru. to, že ten film vyzerá strašne, je druhá vec
645818
ja som len rád, že už aj v našich končinách začínajú zodpovedn strihači chápať čo znamená dramaturgia traileru. to, že ten film vyzerá strašne, je druhá vec
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

To je jako kdyby ses rozplyval nad kamerovou jizdou okolo hovna. Vim, jak to myslis, ale stejne to straslive smrdi a chci od toho byt co nejdal.
645816
To je jako kdyby ses rozplyval nad kamerovou jizdou okolo hovna. Vim, jak to myslis, ale stejne to straslive smrdi a chci od toho byt co nejdal.
pepo
0 0
reagovat

TedGeorge

:)

a k tomu traileru. ten materiál je strašný, ale vidno, že nad strihom aj dramaturgiou prekvapivo niekto aj rozmýšľal - to bez irónie. strašne to kurví tá hudba a ehm, ten materiál.
645814
:) a k tomu traileru. ten materiál je strašný, ale vidno, že nad strihom aj dramaturgiou prekvapivo niekto aj rozmýšľal - to bez irónie. strašne to kurví tá hudba a ehm, ten materiál.
TedGeorge
0 0
reagovat

pepo

Be careful what you wish for :D
645813
Be careful what you wish for *:D*
pepo
0 0
reagovat

TonyClifton

materiál mi potom pošli do vzkazníku :D:D:D*
645812
materiál mi potom pošli do vzkazníku *:D**:D**:D**
TonyClifton
0 0
reagovat
Ten vizuál a lá Ordinace je zvěrstvo. Ty dialogy taky. Další marný pokus o romantickou komedii po česku. Ach jo. Marně budu vzpomínat na celkem schůdných 10 pravidel jak sbalit holku.
645811
Ten vizuál a lá Ordinace je zvěrstvo. Ty dialogy taky. Další marný pokus o romantickou komedii po česku. Ach jo. Marně budu vzpomínat na celkem schůdných 10 pravidel jak sbalit holku.
0 0
reagovat

Tony

Nezlob se na me, ale to je vuci Josefovi vylozene nefer :D
645810
Nezlob se na me, ale to je vuci Josefovi vylozene nefer *:D*
Tony
0 0
reagovat
Mám pocit, že kdybych vychlastal 5 krabičáků za dvacku a pak po Praze do rána běhal se zapnutou kamerou, tak mi z toho pepo sestříhá lepší trailer....
645809
Mám pocit, že kdybych vychlastal 5 krabičáků za dvacku a pak po Praze do rána běhal se zapnutou kamerou, tak mi z toho pepo sestříhá lepší trailer....
0 0
reagovat
Strašně by mě zajímalo, kde tyhle filmy berou vzor pro svůj vizuál. To je tak odpudivě hnusný a nefilmový, že to snad hůř nejde. A to píšu jako člověk, kterej se u Hodinovýho manžela v rámci možností pobavil. Hnus. Level Kameňák.
645808
Strašně by mě zajímalo, kde tyhle filmy berou vzor pro svůj vizuál. To je tak odpudivě hnusný a nefilmový, že to snad hůř nejde. A to píšu jako člověk, kterej se u Hodinovýho manžela v rámci možností pobavil. Hnus. Level Kameňák.
0 0
reagovat
Se slovem "trapnost" by se mělo šetřit. Ale tady se nedá jinak. Masakr :D
645807
Se slovem "trapnost" by se mělo šetřit. Ale tady se nedá jinak. Masakr :D
0 0
reagovat

speta.jr

normálně už mi fakt praskla žilka, běhal jsem po bytě a hulákal na manželku "Proč to furt dělaj?! Proč to dělaj?! Když jsem snad s*ač co se chce jen snadno napakovat tak nejdu točit filmy ale třeba prodávám barevný gumičky dětem, nebo co. A když nejsem s*áč, tak nedělám takovýhle zvěrstva..." atd.

Fakt prostě měli tuhle skupinu producentů a filmařů spálit dřív než nakladla vajíčka a nestihli to. Vajíčka. Vajíčka kam se podíváš :o
645803
normálně už mi fakt praskla žilka, běhal jsem po bytě a hulákal na manželku "Proč to furt dělaj?! Proč to dělaj?! Když jsem snad s*ač co se chce jen snadno napakovat tak nejdu točit filmy ale třeba prodávám barevný gumičky dětem, nebo co. A když nejsem s*áč, tak nedělám takovýhle zvěrstva..." atd. Fakt prostě měli tuhle skupinu producentů a filmařů spálit dřív než nakladla vajíčka a nestihli to. Vajíčka. Vajíčka kam se podíváš *:o*
speta.jr
0 0
reagovat
Ještě že nejsem dítě nějaký slavný český "STAR", bych musel hrát v podobnejch sračkách a nikdo by se mnou nechtěl fetovat ?)
645802
Ještě že nejsem dítě nějaký slavný český "STAR", bych musel hrát v podobnejch sračkách a nikdo by se mnou nechtěl fetovat *?)*
0 0
reagovat
Po shlednuti premyslim o tom, ze se necham preoperovat na Slovaka.
645800
Po shlednuti premyslim o tom, ze se necham preoperovat na Slovaka.
0 0
reagovat
je to skoro stejně hrozná a rozvleklá pseudozábava, jako ten trailer na Lvy
645765
je to skoro stejně hrozná a rozvleklá pseudozábava, jako ten trailer na Lvy
0 0
reagovat
Panebože... :o:(
645763
Panebože... *:o**:(*
0 0
reagovat
speta.jr: :D A našim maminkám a babičkám...
645759
speta.jr: *:D* A našim maminkám a babičkám...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se