Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 46021 - 46040 Napsat příspěvek

Gorecki, Disketa1

To video je skvělé a pobavilo mě to.
Já se na rozdíl od vás vítězství Donalda Trumpa neobávám. Ne proto, že by jeho vítězství nebylo reálné, podle mě opravdu asi vyhraje ale proto, že ty obavy z něho jsou podle mého názoru přehnané. On je ve skutečnosti velice inteligentní člověk a hlavně je to pragmatik a obchodník. Takže ví, co má říkat, aby získal hlasy nespokojených voličů napříč politickým spektrem ale po tom co vyhraje a stane se prezidentem tak bude dělat čistě pragmatickou a neideologickou ekonomicky výhodnou politiku pro USA.
Bernie Sanders je sice v pohodě ale díky tomu, že je pro Američany až moc levicoví tak podle mě nemá šanci vyhrát a Hillary Clinton je naprosto nevolitelná už z principu. Bylo by zábavné kdyby Trump vyhrál a pak začal přímo z Bílého domu vysílat reality show o práci prezidenta. ;)
646151
To video je skvělé a pobavilo mě to. Já se na rozdíl od vás vítězství Donalda Trumpa neobávám. Ne proto, že by jeho vítězství nebylo reálné, podle mě opravdu asi vyhraje ale proto, že ty obavy z něho jsou podle mého názoru přehnané. On je ve skutečnosti velice inteligentní člověk a hlavně je to pragmatik a obchodník. Takže ví, co má říkat, aby získal hlasy nespokojených voličů napříč politickým spektrem ale po tom co vyhraje a stane se prezidentem tak bude dělat čistě pragmatickou a neideologickou ekonomicky výhodnou politiku pro USA. Bernie Sanders je sice v pohodě ale díky tomu, že je pro Američany až moc levicoví tak podle mě nemá šanci vyhrát a Hillary Clinton je naprosto nevolitelná už z principu. Bylo by zábavné kdyby Trump vyhrál a pak začal přímo z Bílého domu vysílat reality show o práci prezidenta. *;)*
Gorecki, Disketa1
0 0
reagovat

studo

Věřil bych, že tímhle způsobem hlasuje minimálně 90 % akademie... Tzn. Sly to má v suchu. :D
646150
Věřil bych, že tímhle způsobem hlasuje minimálně 90 % akademie... Tzn. Sly to má v suchu. *:D*
studo
0 0
reagovat

brutally honest oscar ballot

nech si o tom myslíte čokoľvek, každoročne pohľad na to ako niektorí tí ľudia volia je na smiech/plač (s niektorými vecami sa prekvapujúco dá súhlasiť a niektoré su na odstrel) napr. to, že si rovno povie, že ten Leo na toho Oscara nemá a nie je problém znova zahlasovať za Eddieho. Som zvedavý, či sa svojím subjektívnym názorom riadi väčšina, alebo sa nechávajú strhnúť davom a mediálnou masážou.

Inak tu je úryvok na ktorom som sa zasmial :D
BEST MAKEUP AND HAIRSTYLING

I didn't see two of them, and I hated the third. I am voting for Mad Max solely because I want to stop The Revenant.

MY VOTE Mad Max: Fury Road

BEST SOUND EDITING AND SOUND MIXING

I don't know the difference between the two. Nobody does. I just vote for the movie in the category that I liked the best.

MY VOTE The Martian
646149
nech si o tom myslíte čokoľvek, každoročne pohľad na to ako niektorí tí ľudia volia je na smiech/plač (s niektorými vecami sa prekvapujúco dá súhlasiť a niektoré su na odstrel) napr. to, že si rovno povie, že ten Leo na toho Oscara nemá a nie je problém znova zahlasovať za Eddieho. Som zvedavý, či sa svojím subjektívnym názorom riadi väčšina, alebo sa nechávajú strhnúť davom a mediálnou masážou. Inak tu je úryvok na ktorom som sa zasmial *:D* BEST MAKEUP AND HAIRSTYLING I didn't see two of them, and I hated the third. I am voting for Mad Max solely because I want to stop The Revenant. MY VOTE Mad Max: Fury Road BEST SOUND EDITING AND SOUND MIXING I don't know the difference between the two. Nobody does. I just vote for the movie in the category that I liked the best. MY VOTE The Martian
brutally honest oscar ballot
0 0
reagovat

KarelR

Já se na Coeny pořád těšim a obavy zahánim rottenama, ale začínáte mě nahlodávat, že bych na toho Proyase do kina nakonec vyrazil. No počkáme si na recenze. 8)
646148
Já se na Coeny pořád těšim a obavy zahánim rottenama, ale začínáte mě nahlodávat, že bych na toho Proyase do kina nakonec vyrazil. No počkáme si na recenze. *8)*
KarelR
0 0
reagovat

pytlik

Věř mi, že to nečekal nikdo :D
646147
Věř mi, že to nečekal nikdo *:D*
pytlik
0 0
reagovat
Tak podle čsfd a prvních dojmů to vypadá, že na MZ dostane víc naloženo Ave, Caesar! než Gods of Egypt. To jsem opravdu nečekal. :D:D
646146
Tak podle čsfd a prvních dojmů to vypadá, že na MZ dostane víc naloženo Ave, Caesar! než Gods of Egypt. To jsem opravdu nečekal. *:D**:D*
0 0
reagovat
Gorecki: "Umoudří"? IMHO Trump i Hillary jsou otřesní kandidáti.
646145
Gorecki: "Umoudří"? IMHO Trump i Hillary jsou otřesní kandidáti.
0 0
reagovat
UNCHARTED 4 Story Trailer Ale tak takhle jo! Krutopřísné. :+

Nathan Drake is going to take Leonardo's Oscar:D
646144
[link="https://www.youtube.com/watch?v=oU8CQbzkpwc"]UNCHARTED 4 Story Trailer[/link] Ale tak takhle jo! Krutopřísné. *:+* Nathan Drake is going to take Leonardo's Oscar*:D*
0 0
reagovat

Gorecki

A Donald Trump by byl menším zlem než Ted Cruz, který svým fanatickými náboženskými projevy připomíná vašeho Antona Chromíka, což je neskutečně obskurní postavička středoevropského regionu.

A když už se bavíme o amerických volbách, tak mým favoritem je Bernie Sanders.
646142
A Donald Trump by byl menším zlem než Ted Cruz, který svým fanatickými náboženskými projevy připomíná vašeho Antona Chromíka, což je neskutečně obskurní postavička středoevropského regionu. A když už se bavíme o amerických volbách, tak mým favoritem je Bernie Sanders.
Gorecki
0 0
reagovat
Já mam pocit ze sem tahle debata nepatri...
646141
Já mam pocit ze sem tahle debata nepatri...
0 0
reagovat

Gorecki

Tak Spojené státy nejsou Slovensko.
646140
Tak Spojené státy nejsou Slovensko.
Gorecki
0 0
reagovat

Disk

Asi si z toho mojho prispevku nepochopil, ze ale presne to tie udaje zatial naznacuju. Ze Trump porazi Hillary/Bernieho. Ja viem, vsetci sa utesuju tym, ze nakoniec sa ludia predsa umudria a vo finale zanho nezahlasuju. Ale povedia si to viaceri, "moj hlas nerozhodne" a dopadne to presne tak ako u nas s nackom Kotlebom v BB kraji. Tiez do posledneho momentu vsetci verili, ze je to len taka haluz.
646134
Asi si z toho mojho prispevku nepochopil, ze ale presne to tie udaje zatial naznacuju. Ze Trump porazi Hillary/Bernieho. Ja viem, vsetci sa utesuju tym, ze nakoniec sa ludia predsa umudria a vo finale zanho nezahlasuju. Ale povedia si to viaceri, "moj hlas nerozhodne" a dopadne to presne tak ako u nas s nackom Kotlebom v BB kraji. Tiez do posledneho momentu vsetci verili, ze je to len taka haluz.
Disk
0 0
reagovat
A miluju tu konspirační teorii, která říká, že vše je tajná domluva Trumpa a Hillary. :D
646132
A miluju tu konspirační teorii, která říká, že vše je tajná domluva Trumpa a Hillary. *:D*
0 0
reagovat
Jo Disku, ty muzes bejt v klidu, ty tady nezijes.. :D Ze Republikanskyho pohledu bylo cely pole kandidatu tragicky; jinak by Trump nevyhraval primarky. Kevin Spacey to rekl celkem vystizne vcera "We get what we deserve". A pak jeste Trump rikal "I love poorly educated people", no jeste aby ne :)
646131
Jo Disku, ty muzes bejt v klidu, ty tady nezijes.. *:D* Ze Republikanskyho pohledu bylo cely pole kandidatu tragicky; jinak by Trump nevyhraval primarky. Kevin Spacey to rekl celkem vystizne vcera "We get what we deserve". A pak jeste Trump rikal "I love poorly educated people", no jeste aby ne :)
0 0
reagovat
Klid, Trump možná vyhraje primárky, ale ve finále bude poražen demokratickým kandidátem/kandidátkou. A pořád je lepší Trump než ti fanatičtí republikánští pánbíčkáři typu Teda Cruze a Bena Carsona.

Mimochodem, umřel jeden z nechvalných symbolů 90. let - Ivan Jonák.
646129
Klid, Trump možná vyhraje primárky, ale ve finále bude poražen demokratickým kandidátem/kandidátkou. A pořád je lepší Trump než ti fanatičtí republikánští pánbíčkáři typu Teda Cruze a Bena Carsona. Mimochodem, umřel jeden z nechvalných symbolů 90. let - Ivan Jonák.
0 0
reagovat
No ono je uz viacmenej iste, ze Trump bude novy prezident. Idiocracy in real life:(

Nevadske vysledky to ukazali jasne:
- race: white 47%, Latino 45%
- education: college graduate 43%, postgraduate study 37%
- political orientation: very conservative 38%, somewhat conservative 50%, moderate 55%
- most important candidate quality: "tells it like it is" 86%
- population: city over 50,000 49%, suburbs 42%, small city/rural 39%

Volia ho rovnako muzi aj zeny, umierneni, vysokoskolaci, mexicania, z velkych miest, to je desive.
646128
No ono je uz viacmenej iste, ze Trump bude novy prezident. Idiocracy in real life:( Nevadske vysledky to ukazali jasne: - gender: male 47%, female 45% - race: white 47%, Latino 45% - education: college graduate 43%, postgraduate study 37% - political orientation: very conservative 38%, somewhat conservative 50%, moderate 55% - most important candidate quality: "tells it like it is" 86% - population: city over 50,000 49%, suburbs 42%, small city/rural 39% Volia ho rovnako muzi aj zeny, umierneni, vysokoskolaci, mexicania, z velkych miest, to je desive.
0 0
reagovat
Je to skvely do ty doby, nez si clovek uvedomi, ze je cim dal jasnejsi, ze Trump bude zvolenej jako kandidat GOP na prezidenta. Pak to zacina bejt trosku hororovej scenar...
646126
Je to skvely do ty doby, nez si clovek uvedomi, ze je cim dal jasnejsi, ze Trump bude zvolenej jako kandidat GOP na prezidenta. Pak to zacina bejt trosku hororovej scenar...
0 0
reagovat
to je skvělý :D
646119
to je skvělý :D
0 0
reagovat
646118
[link="https://www.youtube.com/watch?v=I0tE6T-ecmg"]Winter is Trumping[/link]
0 0
reagovat

popik

To video, co nasdílel speta.jr od Johna Olivera je tak neuvěřitelně zavádějící snůška sraček, že si snad začnu přát, aby ten šašek Donald Trump vyhrál a trochu jim v Hollywoodu rozhodil sandál.
646117
To video, co nasdílel speta.jr od Johna Olivera je tak neuvěřitelně zavádějící snůška sraček, že si snad začnu přát, aby ten šašek Donald Trump vyhrál a trochu jim v Hollywoodu rozhodil sandál.
popik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se