Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4481 - 4500 Napsat příspěvek
reaguje na: Barv666
Taky, mrzí mě že šel do kytek.

A je vtipný jak se říkalo že Mastodon přebere twitteru uživatele a nahradí ho.
I když si za to taky mohou sami, s tak absurdně špatným UX že většina lidí ani nepřijde na to jak se na něj připojit. 
875327
Taky, mrzí mě že šel do kytek. A je vtipný jak se říkalo že Mastodon přebere twitteru uživatele a nahradí ho. I když si za to taky mohou sami, s tak absurdně špatným UX že většina lidí ani nepřijde na to jak se na něj připojit. 
875325
3 0
reagovat
reaguje na: HAL
Já byl velký fanda G+. Ona to funkčně byla hodně povedená věc. Jenže spousta lidí tam sice měla účet, ale žilo to tam asi jako teď na Mastodonu.
875325
Já byl velký fanda G+. Ona to funkčně byla hodně povedená věc. Jenže spousta lidí tam sice měla účet, ale žilo to tam asi jako teď na Mastodonu.
875324
1 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Barv666
S tím bych nesouhlasil, svého času byl G+ dost populární, hlavně na sdílení fotek a v odbornějších kruzích. Ale samozřejmě, to bylo v letech blízko po uvedení, pak už dlouho upadal - nedokázali ten moment zachytit a podpořit dalším vývojem.
Navzdory tomu navázání na jiné služby googlu jak zmiňuješ, no s těmito falešnými uživateli by překonal twitter několikanásobně.
875324
S tím bych nesouhlasil, svého času byl G+ dost populární, hlavně na sdílení fotek a v odbornějších kruzích. Ale samozřejmě, to bylo v letech blízko po uvedení, pak už dlouho upadal - nedokázali ten moment zachytit a podpořit dalším vývojem. Navzdory tomu navázání na jiné služby googlu jak zmiňuješ, no s těmito falešnými uživateli by překonal twitter několikanásobně.
875321
1 -1
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: HAL
G+ ovšem nikdy reálně nefungoval, nejvíc uživatelů nahonili, když to napojili pro komentování YT. Nikdy to nefungovalo jako masová socsíť.
875321
G+ ovšem nikdy reálně nefungoval, nejvíc uživatelů nahonili, když to napojili pro komentování YT. Nikdy to nefungovalo jako masová socsíť.
875303
8 0
reagují: HAL
reagovat
Vidím tu podobnost s tím jak se Facebook přejmenoval na Meta a Google na Alphabet - rebrand součástí rozšíření záběru na mnoho dalších směrů podnikání. Jen Musk s tím zachází o dost dál s tím že staré logo zjevně chce zabít úplně... a je otázkou jak moc velké to "značce" udělá škody po tom co za psí kusy s ní dělal v posledním roce. Fakt by mě zajímaly reálná čísla počtu  každodenních uživatelů, tehdy a teď.
Když lidé kteří měli rádi starý Twitter ten nový zjevně stejně už dávno nenávidí (jak to na internetech působí), tak teď se tím už pro ně nezmění nic. Možná si teď ti negativně naladění prostě řeknou že je twitter mrtvý a nemá cenu ho a Muska dál řešit, a budoucímu vnímání "X" to naopak pomůže.

Ale zatím pořád platí že i když už ho prý všichni opustili, je kolem něj pořád buzz neuvěřitelně velký. Když Google úplně zařízl Google+ (s podobně velkou uživatelskou základnou), ve srovnání s děním kolem Twitteru teď si toho skoro nikdo ani nevšiml  :D
875303
Vidím tu podobnost s tím jak se Facebook přejmenoval na Meta a Google na Alphabet - rebrand součástí rozšíření záběru na mnoho dalších směrů podnikání. Jen Musk s tím zachází o dost dál s tím že staré logo zjevně chce zabít úplně... a je otázkou jak moc velké to "značce" udělá škody po tom co za psí kusy s ní dělal v posledním roce. Fakt by mě zajímaly reálná čísla počtu  každodenních uživatelů, tehdy a teď. Když lidé kteří měli rádi starý Twitter ten nový zjevně stejně už dávno nenávidí (jak to na internetech působí), tak teď se tím už pro ně nezmění nic. Možná si teď ti negativně naladění prostě řeknou že je twitter mrtvý a nemá cenu ho a Muska dál řešit, a budoucímu vnímání "X" to naopak pomůže. Ale zatím pořád platí že i když už ho prý všichni opustili, je kolem něj pořád buzz neuvěřitelně velký. Když Google úplně zařízl Google+ (s podobně velkou uživatelskou základnou), ve srovnání s děním kolem Twitteru teď si toho skoro nikdo ani nevšiml  *:D*
6 -1
reagují: Barv666
reagovat
Videl jsem teorii, ze to prejmenovani vzniklo jen proto, aby Musk mohl tvrdit, ze vytvoril X, coz u Twitteru neslo. No... Nemam uplne problem tomu verit. A tohle to docela presne vystihuje :) link
875301
Videl jsem teorii, ze to prejmenovani vzniklo jen proto, aby Musk mohl tvrdit, ze vytvoril X, coz u Twitteru neslo. No... Nemam uplne problem tomu verit. A tohle to docela presne vystihuje :) https://twitter.com/NoahShachtman/status/1683226914956140544?s=20
6 -2
reagovat
reaguje na: do_Od
On je prostě strašný pitomec a přerostlé dítě, tohle nikdo neokecá. :D

Jinak ještě naposledy k DeSantisovi:

link
875287
On je prostě strašný pitomec a přerostlé dítě, tohle nikdo neokecá. *:D* Jinak ještě naposledy k DeSantisovi: https://twitter.com/sssirda/status/1683821539848855557
875283
4 -2
reagovat
link
link

Cajk, poslední demence ho vyšla jenom na 4 až 20 miliard dolarů v hodnotě celého brandu.
875283
https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-07-24/twitter-turning-into-x-is-set-to-kill-billions-in-brand-value?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialflow-organic&utm_content=business&cmpid=socialflow-twitter-business https://twitter.com/business/status/1683628477646360577 Cajk, poslední demence ho vyšla jenom na 4 až 20 miliard dolarů v hodnotě celého brandu.
6 -3
reagují: Memphis
reagovat

BookZone

Light Bringer, šestá kniha brilantní sci-fi/space opera série Red Rising od Pierce Browna je venku.  
Teď si jen najít čas, vzhledem k tomu, jak neuvěřitelně čtivou prózu tahle série má, bojím se, abych se od toho dokázal odtrhnout. Na druhou stranu bych si chtěl knihu taky trochu šetřit, abych ji nepřečetl za 3 večery. Docela dilema. :))
Jen je opravdu škoda, že se takto výborné série v ČR stále nikdo nechytl. Před lety Triton vydal první knihu, která se zřejmě žel neprodávala příliš dobře a pak se už toho nikdo další nechytl.
875272
Light Bringer, šestá kniha brilantní sci-fi/space opera série [url=https://www.goodreads.com/book/show/15839976-red-rising?from_search=true&from_srp=true&qid=0zsarg4Yp3&rank=1]Red Rising[/url] od Pierce Browna je venku.   Teď si jen najít čas, vzhledem k tomu, jak neuvěřitelně čtivou prózu tahle série má, bojím se, abych se od toho dokázal odtrhnout. Na druhou stranu bych si chtěl knihu taky trochu šetřit, abych ji nepřečetl za 3 večery. Docela dilema. *:))* Jen je opravdu škoda, že se takto výborné série v ČR stále nikdo nechytl. Před lety Triton vydal první knihu, která se zřejmě žel neprodávala příliš dobře a pak se už toho nikdo další nechytl.
BookZone
2 0
reagovat
I Tarantino si dal double feature Barbenheimera:+

A všichni víme, kvůli které scéně a komu šel na Barbie. :D
875271
I Tarantino si dal double feature [url=https://variety.com/2023/film/news/quentin-tarantino-barbie-oppenheimer-double-feature-1235677919/?fbclid=IwAR1kqKG_CfyxFccGuN9GwvAS0MJaQuZxvqKRdDMiQo6e0AYds0S_50aGt24]Barbenheimera[/url]. *:+* A všichni víme, kvůli které scéně a komu šel na Barbie. *:D*
6 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Což u tebe coby maratónského běžce nebyl jistě žádný problém. :)
875257
Což u tebe coby maratónského běžce nebyl jistě žádný problém. *:)*
875254
5 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Aspoň je na co vzpomínat. :) A noční spěch na bus, abych dohnal zrušený let byl docela cool. 
875254
Aspoň je na co vzpomínat. :) A noční spěch na bus, abych dohnal zrušený let byl docela cool. 
875252
5 0
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Aha, to jsem minul, já už se v tvých anabázích přestávám orientovat, ty máš člověče vždycky strašnej pech :D
875252
Aha, to jsem minul, já už se v tvých anabázích přestávám orientovat, ty máš člověče vždycky strašnej pech *:D*
875251
6 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: TedGeorge
No hele asi takhle, jak jsem tu psal o anabázi s letenkou, tak to jsem si u nich kvůli stornu nechal připojistit. Samozřejmě to je příčina, která je ve výjimce. :)
875251
No hele asi takhle, jak jsem tu psal o anabázi s letenkou, tak to jsem si u nich kvůli stornu nechal připojistit. Samozřejmě to je příčina, která je ve výjimce. *:)*
875248
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Vcelku by mě zajímalo, jak tady funguje pojištění storna.

Já nejsem letní dovolenkář, všechny volné dny vyplácám v zimě na Alpy a tam když člověk chce, tak se pojistí jenom o pár stovek dráž tak usilovně, že by (mám pocit) mohli záchranáři vyslat letku vrtulníků pro školku, kterou bych na lyžích na svahu nedejbože sejmul a já bych stejně platil velmi velmi málo. Pokud vůbec něco. A musím mrknout, ale jsem si skoro jistej, že i to storno last minute tam v tom nej balíčku pojištění je.

To si tady v létě opravdu lidi nezařídí pojištění, které by tohle storno řešilo? Vždyť to musí doprdele být pár stovek... Spoléhat na cestovku, která se o mě postará a všechno zruší, refunduje atd. je sice pěkný, ale trochu nereálný.
875248
Vcelku by mě zajímalo, jak tady funguje pojištění storna. Já nejsem letní dovolenkář, všechny volné dny vyplácám v zimě na Alpy a tam když člověk chce, tak se pojistí jenom o pár stovek dráž tak usilovně, že by (mám pocit) mohli záchranáři vyslat letku vrtulníků pro školku, kterou bych na lyžích na svahu nedejbože sejmul a já bych stejně platil velmi velmi málo. Pokud vůbec něco. A musím mrknout, ale jsem si skoro jistej, že i to storno last minute tam v tom nej balíčku pojištění je. To si tady v létě opravdu lidi nezařídí pojištění, které by tohle storno řešilo? Vždyť to musí doprdele být pár stovek... Spoléhat na cestovku, která se o mě postará a všechno zruší, refunduje atd. je sice pěkný, ale trochu nereálný.
875241
4 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Ahoj
875247
Ahoj
875238
4 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Účastníci zájezdu 2? 

Jako mě fakt zaráží hloupost lidí, co si z vedra který je u nás jedou ještě do většího vedra. A na destinace kde si stačí prdnout a shoří z toho keř.

K jižním destinacím a k  moři ideálně v květnu nebo v září. 
875246
Účastníci zájezdu 2?  Jako mě fakt zaráží hloupost lidí, co si z vedra který je u nás jedou ještě do většího vedra. A na destinace kde si stačí prdnout a shoří z toho keř. K jižním destinacím a k  moři ideálně v květnu nebo v září. 
875204
4 -1
reagovat
reaguje na: Disketa1
Tady je největší tragikomedie spojení nenazranosti českých cestovek s totální ignoraci a sebestřednosti našich výletníků. Teď hází jeden vinu na druhého, ale mohou za to oba. 
Viděl jsem odborný výpočet ohledně našich lyžařů na začátku COVIDu v Itálii a nebýt těch pár hrdinů, měli jsme tu počátek epidemie o čas později, tudiz by nezemřelo tolik lidí a Babiš nemusel tolik dusit ekonomiku. 
No a já si přivezl z jedné exotické země úplavici, do teď jsem rád že jsem přežil zpáteční let. Zpětné jsme zjistili, že případů přede mnou bylo víc a cestovka to věděla. A jestli máte pocit, že když někam cestuju, tak je to lvl Tom Hanks, tak je to správný pocit. O víkendu jsem strávil ve vlaku o 3 hodiny déle protože někdo skočil do kolejí na Vysočině...
875241
Tady je největší tragikomedie spojení nenazranosti českých cestovek s totální ignoraci a sebestřednosti našich výletníků. Teď hází jeden vinu na druhého, ale mohou za to oba.  Viděl jsem odborný výpočet ohledně našich lyžařů na začátku COVIDu v Itálii a nebýt těch pár hrdinů, měli jsme tu počátek epidemie o čas později, tudiz by nezemřelo tolik lidí a Babiš nemusel tolik dusit ekonomiku.  No a já si přivezl z jedné exotické země úplavici, do teď jsem rád že jsem přežil zpáteční let. Zpětné jsme zjistili, že případů přede mnou bylo víc a cestovka to věděla. A jestli máte pocit, že když někam cestuju, tak je to lvl Tom Hanks, tak je to správný pocit. O víkendu jsem strávil ve vlaku o 3 hodiny déle protože někdo skočil do kolejí na Vysočině...
875234
3 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To nebude katastrofický film, ale tragikomedie.
875234
To nebude katastrofický film, ale tragikomedie.
875204
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: DarkSith
Chris Christie, není ideální a šance má minimální, ale ze všech Antivax proruských republikánů kritizoval Bidena, že dodává Ukrajině ještě málo zbraní. A brojil za opatření proti COVIDu, pravda až po tom co na COVID malém exnul, ale i sebereflexe se cení.
875216
Chris Christie, není ideální a šance má minimální, ale ze všech Antivax proruských republikánů kritizoval Bidena, že dodává Ukrajině ještě málo zbraní. A brojil za opatření proti COVIDu, pravda až po tom co na COVID malém exnul, ale i sebereflexe se cení.
875193
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se