Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 4461 - 4480 Napsat příspěvek
reaguje na: Milosh
dúfam, že za to dostali minimálne sto tisíc euro, inak to nestálo za to
952759
dúfam, že za to dostali minimálne sto tisíc euro, inak to nestálo za to
952750
4 0
reagovat

TonyZone

952750
https://ibb.co/gbvNGCHZ
TonyZone
12 0
reagují: SteKi
reagovat
Moje kroky vždycky jako první vedou k Cinestar Anděl. Jakmile se ukáže, že to nedávám časově, zkouším Čerňák a pak v krajní možnosti CC už jen úterky, protože mě vždycky rozčílí vše níž popsané.
952745
Moje kroky vždycky jako první vedou k Cinestar Anděl. Jakmile se ukáže, že to nedávám časově, zkouším Čerňák a pak v krajní možnosti CC už jen úterky, protože mě vždycky rozčílí vše níž popsané.
4 0
reagovat
Zlatý Cinestar a jejich apka, tam mne to ještě varuje, že když udělám jen rezervaci přes ni a ne hned zaplatím, tak dostanu na pokladně přirážku 29 Kč.
952741
Zlatý Cinestar a jejich apka, tam mne to ještě varuje, že když udělám jen rezervaci přes ni a ne hned zaplatím, tak dostanu na pokladně přirážku 29 Kč.
4 0
reagovat
Ano, tyhle pokladny mor jsou, ale dokážu ještě celkem pochopit, proč je kina mají. Pro co ovšem omluvu nemám žádnou, jsou zákazníci, kteří, vystavši si deset minut v té frontě, se teprve ve chvíli, kdy se dostanou na řadu, začnou rozmýšlet, co že si to tedy objednají... :(
952739
Ano, tyhle pokladny mor jsou, ale dokážu ještě celkem pochopit, proč je kina mají. Pro co ovšem omluvu nemám žádnou, jsou zákazníci, kteří, vystavši si deset minut v té frontě, se teprve ve chvíli, kdy se dostanou na řadu, začnou rozmýšlet, co že si to tedy objednají... *:(*
9 0
reagovat
Nejhorší je, že si člověk ani nemůže zchladit žáhu na obsluze, která za to nemůže. I když jsem měl pocit, že by mi voucheru potvrdili než se natočí Cola na víc pokladnách, kdyby se chtělo. 
Oproti tomu u konkurence, když jsem byl na CSFD projekci, tak mi došlo, že u projekce zdarma asi nedostanu parking zdarma, tak stojím u pokladny s parkovacím lístkem, že se zeptám s asi negativní odpovědí. Kluk si mne všimnul i když tam byla fronta, lístek potvrdil a šel jsem dom. Krásná zákaznická zkušenost. 
952731
Nejhorší je, že si člověk ani nemůže zchladit žáhu na obsluze, která za to nemůže. I když jsem měl pocit, že by mi voucheru potvrdili než se natočí Cola na víc pokladnách, kdyby se chtělo.  Oproti tomu u konkurence, když jsem byl na CSFD projekci, tak mi došlo, že u projekce zdarma asi nedostanu parking zdarma, tak stojím u pokladny s parkovacím lístkem, že se zeptám s asi negativní odpovědí. Kluk si mne všimnul i když tam byla fronta, lístek potvrdil a šel jsem dom. Krásná zákaznická zkušenost. 
5 0
reagovat
Další důvod, proč se mi nadále nechce chodit do běžného kina. Asi zůstanu jen u Filmovky a Mezipater, pochopitelně s výjimkou Avatara v IMAXu. 
952726
Další důvod, proč se mi nadále nechce chodit do běžného kina. Asi zůstanu jen u Filmovky a Mezipater, pochopitelně s výjimkou Avatara v IMAXu. 
1 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
To společné kupování lístků a popcornu je taky úžasně chorý výmysl. CC to opravdu nedělá jednoduché k nim chodit.
952722
To společné kupování lístků a popcornu je taky úžasně chorý výmysl. CC to opravdu nedělá jednoduché k nim chodit.
952709
8 0
reagovat
Uh Uh to mají teda hodně prehistorické a odrazující.
Já jsem tak rád, že tu nic takové nemáme.
Vše jde vklidu přes net a žádné poplatky navíc, spis při členství ještě solidní sleva a spousta fajn věci. Dokonce i kino pustí i nějaké nezname filmy.
952721
Uh Uh to mají teda hodně prehistorické a odrazující. Já jsem tak rád, že tu nic takové nemáme. Vše jde vklidu přes net a žádné poplatky navíc, spis při členství ještě solidní sleva a spousta fajn věci. Dokonce i kino pustí i nějaké nezname filmy.
952709
0 0
reagovat
Stalo se mi taky...
Na "hovado" jsem šel dopředu, řekl na pokladně, že jim to nefunguje a že mi začíná film. 
Tak mě tam nějaká mladá slečna hnedka vzala.

Ale v Olympii v Brně je takovej strašně protivnej a nesympatickej manažer a chudera pak asi dostala. 
S ním už jsem se taky chytnul jednou, dvakrát.
952717
Stalo se mi taky... Na "hovado" jsem šel dopředu, řekl na pokladně, že jim to nefunguje a že mi začíná film.  Tak mě tam nějaká mladá slečna hnedka vzala. Ale v Olympii v Brně je takovej strašně protivnej a nesympatickej manažer a chudera pak asi dostala.  S ním už jsem se taky chytnul jednou, dvakrát.
952711
5 0
reagovat
reaguje na: esmo
Řekni, já bych chtěl v médiích sledovat remake Volného pádu s Michaelem Douglasem. Nebyl jsem k tomu daleko.  
952711
Řekni, já bych chtěl v médiích sledovat remake Volného pádu s Michaelem Douglasem. Nebyl jsem k tomu daleko.  
952710
10 0
reagují: verbst
reagovat
Děkuji za varování, už vím o co si neříkat rodině na Vánoce …
952710
Děkuji za varování, už vím o co si neříkat rodině na Vánoce …
952709
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: esmo
Nejlepší je když dostanes od někoho voucher jako dárek. Nejde uplatnit online a musíš na pokladnu, protože to na samoobslužných nezvladnes. Je projekce a před tebou desítky lidí co si kupují popcorn. .
952709
Nejlepší je když dostanes od někoho voucher jako dárek. Nejde uplatnit online a musíš na pokladnu, protože to na samoobslužných nezvladnes. Je projekce a před tebou desítky lidí co si kupují popcorn. .
952707
6 0
reagují: Memphis, Demonic8, esmo
reagovat
Vypičený CinemaCity. Jdu osobně na pobočku, abych si koupil lístky, protože odmítám platit 24,- poplatek za online nákup lístků.
No ale co na tom, že tam mají samoobslužné automaty. Ani ty nejedou, dokud není otevřeno na první promítáni.
Takže ne, ráno si lístek u samoobslužného automatu nekoupíte.
Diletanti.
952707
Vypičený CinemaCity. Jdu osobně na pobočku, abych si koupil lístky, protože odmítám platit 24,- poplatek za online nákup lístků. No ale co na tom, že tam mají samoobslužné automaty. Ani ty nejedou, dokud není otevřeno na první promítáni. Takže ne, ráno si lístek u samoobslužného automatu nekoupíte. Diletanti.
19 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
To je Filip Kaňkovský měl docela dobré role - viz Nabarvené ptáče a A bude hůř
952699
To je Filip Kaňkovský měl docela dobré role - viz Nabarvené ptáče a A bude hůř
952682
1 0
reagovat
A co ten dokument o Tokiu, kdy bude hotovej? :D
952691
A co ten dokument o Tokiu, kdy bude hotovej? *:D*
952676
5 0
reagovat
"Za jeho atypickým vzhledem je oční vada epikantus, která překrývá vnitřní koutek oka a evokuje Downův syndrom. Musel opakovaně projít operacemi, protože tento problém poškozuje oči. "
952684
"Za jeho atypickým vzhledem je oční vada epikantus, která překrývá vnitřní koutek oka a evokuje Downův syndrom. Musel opakovaně projít operacemi, protože tento problém poškozuje oči. "
952682
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Ten kníratý asiat, který me se.e úplně nejvíc?
952682
Ten kníratý asiat, který me se.e úplně nejvíc?
952680
0 0
reagovat
jj ten nejvetsi ksicht, tam vubec neni :D
952680
jj ten nejvetsi ksicht, tam vubec neni *:D*
952676
0 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Cinefil
Já se na ty xichty musím dívat už týden a pak František napíše tohle...
952676
Já se na ty xichty musím dívat už týden a pak František napíše [url=https://www.fffilm.cz/2025/08/audio-recenze-tony-ma-plan-30.html?m=1]tohle...[/url]
952623
3 0
reagují: Vincent, speta.jr
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se