Tož příběhem se to IMO snaží reprezentovat akční subžánry v rámci možností nejčistším způsobem, proto nedostatek invence. Nejdál v tomhle přístupu zašel Brubaker s krimi žánrem v Criminal.
Jinak "Fractionův Hawkeye". Souhlasím, skvělý komiks, ale budu hnidopišit, ten komiks je psán tzv. Marvel method, tedy scénář je pouhý jednoduchý popis děje a pak spisovatel dodělá text do bublin. Ten komiks stojí na excelentním Ajovi, který od Immortal Iron Fist dozrál ve špičku. Jeho číslo pro Ellisovo Secret Avengers je paráda od začátku do konce. Na akční scény v tomhle prostoru s troufne jen Aja. Představte si bitku z Inception v chodbě hotelu s Brucem Lee.
Daytripper podepisuji. Skvělá věc. Vzhledem k tomu, že máš evidentně rád Fractiona i Brazilce, jestli jsi už nečetl, rozhodně zkus Casanova. Tuplem jestli máš rád Moorcockova Jerry Corneliuse. The Umbrella Academy je též skvělá věc.
Wicked + Divine je solidní, ale po skvělém Young Justice jsem čekal víc. Sex Criminals mě hodně baví. Abych hodil něco navíc, nedávno jsem odložil Trillium a určitě doporučuji.
Sam.Vimes
|
reagovat
|