Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44881 - 44900 Napsat příspěvek
Pokud to není agent ISIL tak v pohodě. :D
649134
Pokud to není agent ISIL tak v pohodě. *:D*
0 0
reagovat
Já mu fandím!
649132
Já mu fandím!
0 0
reagovat
kazdy komentuje to, ze je moslimsky starosta, nikto nekomentuje to, co v zivote dosiahol, spravil a ake su jeho plany a ciele.
649130
kazdy komentuje to, ze je moslimsky starosta, nikto nekomentuje to, co v zivote dosiahol, spravil a ake su jeho plany a ciele.
0 0
reagovat

xxendxx

:+
649129
*:+*
xxendxx
0 0
reagovat
a neni to treba i gay, ze by rovnou natreli big ben na duhovo? V americe uz je 7 let cernej prezident, jen kdybys to minul 8)
649128
a neni to treba i gay, ze by rovnou natreli big ben na duhovo? V americe uz je 7 let cernej prezident, jen kdybys to minul *8)*
0 0
reagovat
A je to v .... London has fallen, muslimský starosta, to mě po*er :(

Ted: Nesmíš bydlet v takové špinavé prdeli světa jménem Praha, tady u nás jsou dálnice celkem vpoho, si nepamatuju, kdy naposled jsme stáli v nějaké koloně :)
649123
A je to v .... London has fallen, muslimský starosta, to mě po*er *:(* Ted: Nesmíš bydlet v takové špinavé prdeli světa jménem Praha, tady u nás jsou dálnice celkem vpoho, si nepamatuju, kdy naposled jsme stáli v nějaké koloně :)
0 0
reagovat

TedGeorge

Fuck. Ale podle idnesu to byla nějaká nehoda, tak snad se to do odpoledne rozjede. Díky za echo, budu to sledovat.
649122
Fuck. Ale podle idnesu to byla nějaká nehoda, tak snad se to do odpoledne rozjede. Díky za echo, budu to sledovat.
TedGeorge
0 0
reagovat

TrDLo

Z Prahy do Jihlavy hodinu zacpany. Odhaduju tak 30-40 km za Prahou. Uz si nevzpominam, kdybych jel normalne po dalnici.
649121
Z Prahy do Jihlavy hodinu zacpany. Odhaduju tak 30-40 km za Prahou. Uz si nevzpominam, kdybych jel normalne po dalnici.
TrDLo
0 0
reagovat

TedGeorge

Co se děje? Máme po ní dneska jet z Jihlavy do Prahy :)
649120
Co se děje? Máme po ní dneska jet z Jihlavy do Prahy :)
TedGeorge
0 0
reagovat
To uz si s tou dalnici delaji fakt...
649119
To uz si s tou dalnici delaji fakt...
0 0
reagovat
Nemyslim si, že by se rozsypali. Spíš se na ně naši dokážou vždycky víc nahecovat. Dneska hráli fakt výborně a Furch čaroval.
649118
Nemyslim si, že by se rozsypali. Spíš se na ně naši dokážou vždycky víc nahecovat. Dneska hráli fakt výborně a Furch čaroval.
0 0
reagovat
Pekna bratia! Síce som zápas nekukal (bol som na Avengerov), ale dalo sa čakať, že sa rusi pod domácim tlakom rizsypú.
649117
Pekna bratia! Síce som zápas nekukal (bol som na Avengerov), ale dalo sa čakať, že sa rusi pod domácim tlakom rizsypú.
0 0
reagovat
Battlefield dneska CoDku natrhne prdel...musi
649116
Battlefield dneska CoDku natrhne prdel...musi
0 0
reagovat
Jak me Marvel a Feige nijak extra nebere, tak tenhle rozhovor jsem slupnul jak malinu :+ link
649115
Jak me Marvel a Feige nijak extra nebere, tak tenhle rozhovor jsem slupnul jak malinu *:+* http://deadline.com/2016/05/kevin-feige-marvel-studios-captain-america-civil-war-iron-man-doctor-strange-black-panther-1201750467/
0 0
reagovat
649113
[link="https://www.youtube.com/watch?v=f8aU4MYDsOQ"]Lee Hardcastle + DOOM[/link] = *:+*
0 0
reagovat

popicek

649109
[link="http://vignette4.wikia.nocookie.net/stephenking/images/4/42/Andy-dufresne.jpg/revision/latest?cb=20131106033619"]Jak moc věříš své ženě?[/link]
popicek
0 0
reagovat
THR ma zajimavej clanek ze zakulisi Marvelu o tom jak Captain America malem skoncil u Warner Bros a Thor u Sony - treba to Ted prelozi i pro neanglictinare nebo to pouzije do jednoho ze svych tematickych clanku *hint hint* :)
649107
THR ma [link="http://www.hollywoodreporter.com/features/marvel-studios-origin-secrets-revealed-889795?facebook_20160505"]zajimavej clanek[/link] ze zakulisi Marvelu o tom jak Captain America malem skoncil u Warner Bros a Thor u Sony - treba to Ted prelozi i pro neanglictinare nebo to pouzije do jednoho ze svych tematickych clanku *hint hint* *:)*
0 0
reagovat
649106
[link="http://i2.wp.com/bitcast-a-sm.bitgravity.com/slashfilm/wp/wp-content/images/power-rangers-suits.jpg"]power rangers - suits[/link]
0 0
reagovat

popicek

Na scroochy san spolehnuti.

On zadarmo vydelal se na me.

Dat mu dva tisice nejdriv.
649104
Na scroochy san spolehnuti. On zadarmo vydelal se na me. Dat mu dva tisice nejdriv.
popicek
0 0
reagovat

popicek

Ahoj ja být princ Nigerijský! K bohatství pomoci tobě já. Štědrý princ já být. Ty poslat peníze na bankovní účetní a já odměna poslat zpět pár miliony garantuji.

Pozdrav mnoho,
Kunta Kinte
649103
Ahoj ja být princ Nigerijský! K bohatství pomoci tobě já. Štědrý princ já být. Ty poslat peníze na bankovní účetní a já odměna poslat zpět pár miliony garantuji. Pozdrav mnoho, Kunta Kinte
popicek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se