Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44841 - 44860 Napsat příspěvek

Sarger

Jasan ale to bude prostě šílený, plus tím musejí profláknout strašně moc z premisy, nebo....

se z toho stane nudná věc protože to nejlepší z tohodle konceptu vyždímal seriál Za rozbřesku....mimochodem doporučuje pět Daviesů ze šesti.
652043
Jasan ale to bude prostě šílený, plus tím musejí profláknout strašně moc z premisy, nebo.... [spoiler]se z toho stane nudná věc protože to nejlepší z tohodle konceptu vyždímal seriál Za rozbřesku....mimochodem doporučuje pět Daviesů ze šesti.[/spoiler]
Sarger
0 0
reagovat

TonyClifton

Odpovím ti za ně...ano dostáváme. Ale občas nejsou tak dobrý jak to vypadá...já se jich po sebereflexi dobrovolně vzdal.
652042
Odpovím ti za ně...ano dostáváme. Ale občas nejsou tak dobrý jak to vypadá...já se jich po sebereflexi dobrovolně vzdal.
TonyClifton
0 0
reagovat

Gorecki

Já tohle nechápu, mám chronický kotník a občas z toho mám regulérně deprese. :D

Nechápu jak to můžou takhle brát, mám teorii, že přes pojišťovnu dostávají drogy. :)
652041
Já tohle nechápu, mám chronický kotník a občas z toho mám regulérně deprese. *:D* Nechápu jak to můžou takhle brát, mám teorii, že přes pojišťovnu dostávají drogy. *:)*
Gorecki
0 0
reagovat

Axis

Pokračovanie, respektíve iná alternatíva toho príbehu je možná. Na konci knihy sa Roland dostane na začiatok púšte, ale tento krát s rohom a možnosťou opäť pozmeniť svoj osud. Je tam možnosť sa pekne vyhrať s príbehom. Len aby nesprznili knihy..
652040
[spoiler] Pokračovanie, respektíve iná alternatíva toho príbehu je možná. Na konci knihy sa Roland dostane na začiatok púšte, ale tento krát s rohom a možnosťou opäť pozmeniť svoj osud. Je tam možnosť sa pekne vyhrať s príbehom. Len aby nesprznili knihy.. [/spoiler]
Axis
0 0
reagovat

Sarger

Čítal a som z toho nejako zmetený.
652037
Čítal a som z toho nejako zmetený.
Sarger
0 0
reagovat

Gorecki

Byl jsem po úraze měsíc v Kladrubech (specializovaná ozdravovna pro lidi po úrazech páteře) a je to přesně tak jak říkáš. Černočernej hůmor ve stylu Šílenců na prknech: "A ty seš fakt kripl? Ne, jenom strašně línej člověk!" byl na denním talíři.
652035
Byl jsem po úraze měsíc v Kladrubech (specializovaná ozdravovna pro lidi po úrazech páteře) a je to přesně tak jak říkáš. Černočernej hůmor ve stylu Šílenců na prknech: "A ty seš fakt kripl? Ne, jenom strašně línej člověk!" byl na denním talíři.
Gorecki
0 0
reagovat

Axis 15.07.2016 08:54:05

Otázkou je, či si čítal knihy alebo nie. :)
652034
Otázkou je, či si čítal knihy alebo nie. :)
Axis 15.07.2016 08:54:05
0 0
reagovat

Axis

Jo jo, pravidelne robim s postihnutymi aj paralympionikmi a vzdy ma prekvapia (a nakazia) zivotnym optimizmom, maju ho viac ako uhundrani zamindrakovani vecne nespokojni a na vsetko nadavajuci "zdravi".

A paci sa mi ich dost brutalny cierny zmysel pre humor (na vlastnu adresu):D:+
652033
Jo jo, pravidelne robim s postihnutymi aj paralympionikmi a vzdy ma prekvapia (a nakazia) zivotnym optimizmom, maju ho viac ako uhundrani zamindrakovani vecne nespokojni a na vsetko nadavajuci "zdravi". A paci sa mi ich dost brutalny cierny zmysel pre humor (na vlastnu adresu)*:D**:+*
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

:+:+:+

Jak říkal Jiří Ježek v pár rozhovorech, to že jsem přišel o nohu a ve špitále mě jeden hendikepovanej sportovec ukázal že jezdí na kole, mě nejspíš dalo ten nejnádhernější život co jsem si mohl přát.
652031
*:+**:+**:+* Jak říkal Jiří Ježek v pár rozhovorech, to že jsem přišel o nohu a ve špitále mě jeden hendikepovanej sportovec ukázal že jezdí na kole, mě nejspíš dalo ten nejnádhernější život co jsem si mohl přát.
Gorecki
0 0
reagovat

Gorecki

Pokud je dle tebe někdo ču*ák, tak to beru jako kompliment a tím bych naši tradiční názorovou rozepři ukončil. Snad jen by jsi mohl jít říct lidem do Nice, jak je vše ok
652029
[spoiler]Pokud je dle tebe někdo ču*ák, tak to beru jako kompliment a tím bych naši tradiční názorovou rozepři ukončil. Snad jen by jsi mohl jít říct lidem do Nice, jak je vše ok[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat
Tak teda trosku pozitivnej energie, nie? (dopozerat, fakt to stoji za to:+)

Hasta
Ludi s podobnymi nazormi ako tu prezentujes mam tiez v okoli, poznam ich a zhodou okolnosti su to ti najvacsi curaci. Ale ziadnu korelaciu tam nehladaj.
652027
Tak teda trosku [link="https://youtu.be/IocLkk3aYlk"]pozitivnej energie[/link], nie? (dopozerat, fakt to stoji za to*:+*) [b]Hasta[/b] [spoiler]Ludi s podobnymi nazormi ako tu prezentujes mam tiez v okoli, poznam ich a zhodou okolnosti su to ti najvacsi curaci. Ale ziadnu korelaciu tam nehladaj.[/spoiler]
0 0
reagovat
Hele... stop. Hasta a Disk se půjdou provokovat do vzkazníku, fakt na to nejsme zvědaví.
652028
Hele... stop. Hasta a Disk se půjdou provokovat do vzkazníku, fakt na to nejsme zvědaví.
0 0
reagovat
Disketa bude spokojená, třeba si ho chvíli nechají jako hračku, než mu useknou kokos.

"V souladu s tímto učením je v islámských zemích mužská touha po mladých mužích široce očekávána a tolerována jako lidská charakteristika podobná obdivu nebo zalíbení ke starším a moudřejším sourozencům"
652026
Disketa bude spokojená, třeba si ho chvíli nechají jako hračku, než mu useknou kokos. "V souladu s tímto učením je v islámských zemích mužská touha po mladých mužích široce očekávána a tolerována jako lidská charakteristika podobná obdivu nebo zalíbení ke starším a moudřejším sourozencům"
0 0
reagovat
Nu nic....TLDR jak se zdá....

TonyClifton
Solidní....:D
652025
Nu nic....TLDR jak se zdá.... [b]TonyClifton[/b] Solidní....*:D*
0 0
reagovat
Korektní CBS: "Children feared killed in Nice as truck attacks 'family event'" ?)?)
652024
Korektní CBS: "Children feared killed in Nice as truck attacks 'family event'" *?)**?)*
0 0
reagovat

TonyClifton

vole :D
652021
vole *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Hasta už zase věští? :D
652020
Hasta už zase věští? *:D*
0 0
reagovat
Gorecki ty jsi marný případ. Znám typy jako jsi ty, žijí si svůj život někde v čobolákově, jezdí ve svém Volvu, v kapse Iphone, všechno je krásně sluníčkové, zkus někdy vylézt z té své ulity a rozhlídnout se po tom světě za oknem. Bohužel lidi jako ty se jednou budou nejvíc divit, respektive tvé děti.
652023
Gorecki ty jsi marný případ. Znám typy jako jsi ty, žijí si svůj život někde v čobolákově, jezdí ve svém Volvu, v kapse Iphone, všechno je krásně sluníčkové, zkus někdy vylézt z té své ulity a rozhlídnout se po tom světě za oknem. Bohužel lidi jako ty se jednou budou nejvíc divit, respektive tvé děti.
0 0
reagovat
AKorát mi přijde dneska vtipnej twitter
80 mrtvých, tragédie #nice :D
652022
AKorát mi přijde dneska vtipnej twitter 80 mrtvých, tragédie #nice *:D*
0 0
reagovat
Lenže tých pomätených jednotlivcov je nejak veľa :)
652019
Lenže tých pomätených jednotlivcov je nejak veľa *:)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se