Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44901 - 44920 Napsat příspěvek

popik

DOTAZ:
V Kanadě mi teď visí asi 400$ na šeku (vratka daně z příjmu). V CAN už nejsem a jako nejsnadnější se mi jeví to, že mi to kamarádka pošle normálně poštou v obálce, ale tak nějak si nejsem vědom rizik. Jsou nějaká? Popř. jsou jiné způsoby, jak se k těm šekům/penězům dostat? Můj kanadský bankovní učet už mám samo zrušený.

Neví někdo?
649102
DOTAZ: V Kanadě mi teď visí asi 400$ na šeku (vratka daně z příjmu). V CAN už nejsem a jako nejsnadnější se mi jeví to, že mi to kamarádka pošle normálně poštou v obálce, ale tak nějak si nejsem vědom rizik. Jsou nějaká? Popř. jsou jiné způsoby, jak se k těm šekům/penězům dostat? Můj kanadský bankovní učet už mám samo zrušený. Neví někdo?
popik
0 0
reagovat

Spazz

xxENDxx je na správný stopě. Jednou vyzkoušíš a pak se dost špatně člověk vrací :D I když teda zrovna CzechVR videa zatím kvalitativně docela zaostávaj za věcma od jinejch firem (Naughty America, VRP a BadoinkVR).

Jinak ještě můžeš zkusit koukat na 360° videa na YouTube. Dál moc nevím, co doporučit, protože já mám GearVR, tak se moc nevyznám v nabídce aplikací pro Cardboard. Každopádně když si vygooglíš "best cardboard apps" nebo tak, určitě něco objevíš.

649101
xxENDxx je na správný stopě. Jednou vyzkoušíš a pak se dost špatně člověk vrací :D I když teda zrovna CzechVR videa zatím kvalitativně docela zaostávaj za věcma od jinejch firem (Naughty America, VRP a BadoinkVR). Jinak ještě můžeš zkusit koukat na 360° videa na YouTube. Dál moc nevím, co doporučit, protože já mám GearVR, tak se moc nevyznám v nabídce aplikací pro Cardboard. Každopádně když si vygooglíš "best cardboard apps" nebo tak, určitě něco objevíš.
Spazz
0 0
reagovat

zahron

To ano, ale chce to len zvyk, je to rozdiel oproti zapadnym hram. Potom je to uz fajn, mne sa na tom paci ta atmosfera, level dizajn.
649100
To ano, ale chce to len zvyk, je to rozdiel oproti zapadnym hram. Potom je to uz fajn, mne sa na tom paci ta atmosfera, level dizajn.
zahron
0 0
reagovat

Pe7er

DS je děsnej try hard systém, pořád opakování dokola :D
649099
DS je děsnej try hard systém, pořád opakování dokola *:D*
Pe7er
0 0
reagovat
Ja si raz za tyzden pustim na dve hodky Dark Souls, mam postarane na dlhu dobu :D
649098
Ja si raz za tyzden pustim na dve hodky Dark Souls, mam postarane na dlhu dobu *:D*
0 0
reagovat

Overwatch

Ain't nobody got time for that.
Veškerej můj čas co mi zbejvá na hraní požírá Factorio. Nejlíp vynaloženejch 20 € v dějinách mýho hraní :D
649097
Ain't nobody got time for that. Veškerej můj čas co mi zbejvá na hraní požírá Factorio. Nejlíp vynaloženejch 20 € v dějinách mýho hraní *:D*
Overwatch
0 0
reagovat

Hans Zimmer

Taky jdu do O2 a koncert v Lodzi prej trval zhruba do 23:15 (s 20-30 min přestávkou).
649096
Taky jdu do O2 a koncert v Lodzi prej trval zhruba do 23:15 (s 20-30 min přestávkou).
Hans Zimmer
0 0
reagovat
Mi Overwatch hrozně připomíná TimeSplitters, takže si po letech možná opět koupím nějakou novou hru. :+
649095
Mi Overwatch hrozně připomíná TimeSplitters, takže si po letech možná opět koupím nějakou novou hru. *:+*
0 0
reagovat

pepo

Jdu zítra do O2 arény. Těším se jak sviňa.

Jak je to přiližně dlouhý?
649094
Jdu zítra do O2 arény. Těším se jak sviňa. Jak je to přiližně dlouhý?
pepo
0 0
reagovat

Overwatch

Dal jsem tomu včera asi hodinu a první dojmy ... rozporuplné.

Na jedné straně klasika Blizzard - technicky vybroušené, perfektně se to ovládá, skvěle to vypadá, vystylizované do nejmenšího detailu. Spousta super nápadů a na první pohled neskutečně zábavná věc.

I po té krátké době ale na pozadí vykukuje ta nepříjemná pachuť, která se dostavila i u Heroes of the Storm, Diabla III a kořeny má nejspíš někde u LFD ve WoWku. Zkrátka vezmeme z konceptu pouze ten nejzábavnější prvek, vše ostatní zjednodušíme a osekáme na minimum a začneme dodávat koncentrát snadno a rychle dostupný pro každého. Spustím hru, připojím se do zápasu a během sekund už jsem uprostřed neutuchající akce. Smrt, respawn a hned jsem zpátky v plné síle. Žádný build-up, žádná dynamika, jen ubíjející monotónní akce. A moc tomu nepomáhá ani to, jak je ta hra strašně bezzubá - dávka z brokovnice, která protivníka rozmázne po nejbližší zdi, má zkrátka trochu jiný "kick", než sestřelování gumových panáčků.
649093
Dal jsem tomu včera asi hodinu a první dojmy ... rozporuplné. Na jedné straně klasika Blizzard - technicky vybroušené, perfektně se to ovládá, skvěle to vypadá, vystylizované do nejmenšího detailu. Spousta super nápadů a na první pohled neskutečně zábavná věc. I po té krátké době ale na pozadí vykukuje ta nepříjemná pachuť, která se dostavila i u Heroes of the Storm, Diabla III a kořeny má nejspíš někde u LFD ve WoWku. Zkrátka vezmeme z konceptu pouze ten nejzábavnější prvek, vše ostatní zjednodušíme a osekáme na minimum a začneme dodávat koncentrát snadno a rychle dostupný pro každého. Spustím hru, připojím se do zápasu a během sekund už jsem uprostřed neutuchající akce. Smrt, respawn a hned jsem zpátky v plné síle. Žádný build-up, žádná dynamika, jen ubíjející monotónní akce. A moc tomu nepomáhá ani to, jak je ta hra strašně bezzubá - dávka z brokovnice, která protivníka rozmázne po nejbližší zdi, má zkrátka trochu jiný "kick", než sestřelování gumových panáčků.
Overwatch
0 0
reagovat
koncert Zimmera bol fantastický a ďalší splnený sen :+
649090
koncert Zimmera bol fantastický a ďalší splnený sen *:+*
0 0
reagovat

Spazz

VRSE aplikace a v ni evolution of the universe.;)
649089
VRSE aplikace a v ni evolution of the universe.*;)*
Spazz
0 0
reagovat
iPhone 6s... Krystalicky ciste to neni, ale takhle pro zabavu jako ochutnavka a ujisteni, ze na nejaky Oculus Rift se urcite vyplati setrit, to staci....

Nebal bych se toho, je to proste sranda... neni to zatim takhle nic vic nez fajnova hracka, ale za tu cenu - proc ne?
649088
iPhone 6s... Krystalicky ciste to neni, ale takhle pro zabavu jako ochutnavka a ujisteni, ze na nejaky Oculus Rift se urcite vyplati setrit, to staci.... Nebal bych se toho, je to proste sranda... neni to zatim takhle nic vic nez fajnova hracka, ale za tu cenu - proc ne?
0 0
reagovat
na jakym to jedes founu? chtel jsem to taky zkusit, ale mam jen 1280 x 720 rozliseni, coz asi nebude idealni
649087
na jakym to jedes founu? chtel jsem to taky zkusit, ale mam jen 1280 x 720 rozliseni, coz asi nebude idealni
0 0
reagovat

xxendxx

:+:D
649086
*:+**:D*
xxendxx
0 0
reagovat

spazz

649085
http://www.czechvr.com/ *8)*
spazz
0 0
reagovat

VR

Koupili jsme si na odzkouseni Google Cardboard V2 a je to neskutecna parada... Zatim jsme to nemeli jeste moc na cem otestovat, ale i to malo (v tuhle chvili jenom to Cardboard demo a Take a Flight od NYT) prineslo celkem intenzivni zazitky.

Nema nekdo zkusenejsi nejaka doporuceni, po cem sahnout? At uz hry nebo filmy...

Nemuzu si pomoct, ale je to jak delane pro hry typu Walking Dead nebo Wolf Among Us a vubec bych se nebranil nejakemu znovuzrozeni interaktivnich filmu.

Obrovsky palec nahoru a kazdemu, komu to telefon dovoli, bych doporucil tech par stovek obetovat.
649082
Koupili jsme si na odzkouseni Google Cardboard V2 a je to neskutecna parada... Zatim jsme to nemeli jeste moc na cem otestovat, ale i to malo (v tuhle chvili jenom to Cardboard demo a Take a Flight od NYT) prineslo celkem intenzivni zazitky. Nema nekdo zkusenejsi nejaka doporuceni, po cem sahnout? At uz hry nebo filmy... Nemuzu si pomoct, ale je to jak delane pro hry typu Walking Dead nebo Wolf Among Us a vubec bych se nebranil nejakemu znovuzrozeni interaktivnich filmu. Obrovsky palec nahoru a kazdemu, komu to telefon dovoli, bych doporucil tech par stovek obetovat.
VR
0 0
reagovat
No, v case 6.40 to nabere docela necekany grady link
649084
No, v case 6.40 to nabere docela necekany grady http://www.youtube.com/watch?v=F2SXmzk8ve4
0 0
reagovat
kdyz jsem mel betu ja, nemelo to ani poradny menu, natoz settings... jsem rozmazlenej ze staryho Quaka 3 a CSka, kde se da s konzoli nastavit uplne vsechno, jak chces.
649077
kdyz jsem mel betu ja, nemelo to ani poradny menu, natoz settings... jsem rozmazlenej ze staryho Quaka 3 a CSka, kde se da s konzoli nastavit uplne vsechno, jak chces.
0 0
reagovat

xxENDxx

FOV je možný nastavit v settings. Ale samozřejmě jen v rámci určitejch mezích, nevím jestli ti třeba i to nejvyšší nepřijde moc malý.
649076
FOV je možný nastavit v settings. Ale samozřejmě jen v rámci určitejch mezích, nevím jestli ti třeba i to nejvyšší nepřijde moc malý.
xxENDxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se