Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 44921 - 44940 Napsat příspěvek

Overwatch

Kto ste to hrali co na to hovorite? Ja si nemozem pomoct ale tak ako ma nebavi TF2 tak toto je uplna bomba. Kazdy hrdina ma nieco do seba. Podla mna ziadny neni vyslovene slaby, len nie vzdy sa hodi do kazdej situacie. Strasne mi to pride detailne a prepracovane. A tie animovane kratke filmy co zatial vypustili su viac nez vyborne. Keby Blizzard z tohoto vesmiru vytvoril nejaky celovecerak vobec by som sa nenahneval. Skoda, ze Ratchet nezarobil (aspon nieco), mohlo to vyslat signal, ze celovecerne animaky k hre je cesta
649073
Kto ste to hrali co na to hovorite? Ja si nemozem pomoct ale tak ako ma nebavi TF2 tak toto je uplna bomba. Kazdy hrdina ma nieco do seba. Podla mna ziadny neni vyslovene slaby, len nie vzdy sa hodi do kazdej situacie. Strasne mi to pride detailne a prepracovane. A tie animovane kratke filmy co zatial vypustili su viac nez vyborne. Keby Blizzard z tohoto vesmiru vytvoril nejaky celovecerak vobec by som sa nenahneval. Skoda, ze Ratchet nezarobil (aspon nieco), mohlo to vyslat signal, ze celovecerne animaky k hre je cesta
Overwatch
0 0
reagovat

popik

Někdo se tady nedávno ptal, co se to sakra stalo s Call od Duty frančízou...tady je odpověď link :D
649071
Někdo se tady nedávno ptal, co se to sakra stalo s Call od Duty frančízou...tady je odpověď http://www.youtube.com/watch?v=A470RH7Ylno *:D*
popik
0 0
reagovat
bachy
bejt titulky, tak se normalne zacnu koukat na portlandii.
649061
bachy bejt titulky, tak se normalne zacnu koukat na portlandii.
0 0
reagovat
Ja som z tych aranzmanov a atmosfery teda dost nadseny. Uznavam ze asi to bude ich napocuvanostou v podstate od dob Pablo Honey, mladostou, ale ja tam pocujem celkom zaujimavy posun. A riesit u nich "singlovost" je uz zopar rokov out. Aj tak ten album bude hit:)
649059
Ja som z tych aranzmanov a atmosfery teda dost nadseny. Uznavam ze asi to bude ich napocuvanostou v podstate od dob Pablo Honey, mladostou, ale ja tam pocujem celkom zaujimavy posun. A riesit u nich "singlovost" je uz zopar rokov out. Aj tak ten album bude hit:)
0 0
reagovat
Gorecki: Mám naposloucháno desky 10+-let staré a vyloženě "love relationship" mám jen k desce Pull The Pin...
Tohle je výborně odprodukované, +-očekávatelně zapěné a nudně složené. Mě to neurazí, dokážu si představit, že na desce bych to nepřeskočil, ale jako lead single bych to deta fakt nezvolil.
649057
Gorecki: Mám naposloucháno desky 10+-let staré a vyloženě "love relationship" mám jen k desce Pull The Pin... Tohle je výborně odprodukované, +-očekávatelně zapěné a nudně složené. Mě to neurazí, dokážu si představit, že na desce bych to nepřeskočil, ale jako lead single bych to deta fakt nezvolil.
0 0
reagovat
i přes to, že primárně poslouchám tvrdou muziku, tak mám pár oblíbenejch vyjímek... tohle je ovšem fakt divný. Ta francouzská verze se nedá poslouchat kvůli francouzštině (rybička hype) a ta anglická verze je jak špatnej vtip s těma titulkama a mongolskou angličtinou.

Fakt bych to chtěl slyšet v coveru třeba od Reginy Spektor.
649055
i přes to, že primárně poslouchám tvrdou muziku, tak mám pár oblíbenejch vyjímek... tohle je ovšem fakt divný. Ta francouzská verze se nedá poslouchat kvůli francouzštině ([link="https://www.youtube.com/watch?v=Vd6fuPQ-294"]rybička hype[/link]) a ta anglická verze je jak špatnej vtip s těma titulkama a mongolskou angličtinou. Fakt bych to chtěl slyšet v coveru třeba od Reginy Spektor.
0 0
reagovat

GuidoA

Sleater Kinney :+
649053
Sleater Kinney *:+*
GuidoA
0 0
reagovat

Gorecki

Ja mam s Radiohead takovy love/hate relationship a zatimco nektere jejich songy miluju a dycky jednou za cas mam obdobi, kdy posloucham ciste jenom Radiohead playlist, tak ten zbytek je pro me skoro az neposlouchatelny.

Tenhle song je pro me tolerovatelny, ale do playlistu urcite nepujde.

Jinak by nebylo od veci, kdyby na tohle album uz hodili studiovou verzi fenomenalniho Identikitu .... :+
649052
Ja mam s Radiohead takovy love/hate relationship a zatimco nektere jejich songy miluju a dycky jednou za cas mam obdobi, kdy posloucham ciste jenom Radiohead playlist, tak ten zbytek je pro me skoro az neposlouchatelny. Tenhle song je pro me tolerovatelny, ale do playlistu urcite nepujde. Jinak by nebylo od veci, kdyby na tohle album uz hodili studiovou verzi fenomenalniho [link="https://www.youtube.com/watch?v=5sRWQ5BhYcE"]Identikitu[/link] .... *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

MusicZone

Již nějakou dobu pravidélně sjíždím Christine and the Queens. Sice je to starší, ale pro případ že to tu ještě něbylo.

Moje oblíbená Christine (původní francouzská verze), resp. Tilted (angl. verze).

Je to pop, takže tvrďáci to rovnou mohou skipnout ;)
649051
Již nějakou dobu pravidélně sjíždím Christine and the Queens. Sice je to starší, ale pro případ že to tu ještě něbylo. Moje oblíbená [link="https://youtu.be/rs40yxHjTxQ"]Christine[/link] (původní francouzská verze), resp. [link="https://youtu.be/BfZmFoEkSSk"]Tilted[/link] (angl. verze). Je to pop, takže tvrďáci to rovnou mohou skipnout *;)*
MusicZone
0 0
reagovat
No prave som mal pocit, ze na tom kviceni dost ubral, ale asi som zaujaty:)
649050
No prave som mal pocit, ze na tom kviceni dost ubral, ale asi som zaujaty:)
0 0
reagovat
klip je super, ale hudba je pořád to samý utahaný kvičení, jako ne všech albech předtím
649049
klip je super, ale hudba je pořád to samý utahaný kvičení, jako ne všech albech předtím
0 0
reagovat

departed

copy that
649047
copy that
departed
0 0
reagovat

Gorecki

Já tu kapelu teda vůbec nemám naposlouchanou, ale ten song je jen samý uuueeeee aaaammmmoommmmmmmmmmm eeeemmmemmmem hhmmmmmhmmmmmmmm. Z toho dokáže být nadšení?
Samozřejmě jen prudím, ale ten song je fakt nezáživnej.

649046
Já tu kapelu teda vůbec nemám naposlouchanou, ale ten song je jen samý uuueeeee aaaammmmoommmmmmmmmmm eeeemmmemmmem hhmmmmmhmmmmmmmm. Z toho dokáže být nadšení? [spoiler]Samozřejmě jen prudím, ale ten song je fakt nezáživnej.[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat

The Joker

link 25:48 :)
649044
http://www.youtube.com/watch?v=IpyJZi05iUE 25:48 :)
The Joker
0 0
reagovat

BookZone

Moc, moc doporucuji Mesto zlodeju od Davida Benioffa (scenarista 25. hodiny, Troji nebo Game of Thrones) zasazene do oblehaneho Leningradu. Naprosto excelentni. :) 10/10
649042
Moc, moc doporucuji Mesto zlodeju od Davida Benioffa (scenarista 25. hodiny, Troji nebo Game of Thrones) zasazene do oblehaneho Leningradu. Naprosto excelentni. :) [b]10/10[/b]
BookZone
0 0
reagovat
Co hovorite na novy Radiohead?
U mna zatial nadsenie, zvedavy na zvysok.:+
649033
Co hovorite na [link="https://www.youtube.com/watch?v=yI2oS2hoL0k"]novy Radiohead[/link]? U mna zatial nadsenie, zvedavy na zvysok.*:+*
0 0
reagovat
Už zas? Ten čas letí... :+
649021
Už zas? Ten čas letí... *:+*
0 0
reagovat
May the Fourth be with you all.
649020
May the Fourth be with you all.
0 0
reagovat
marvinp
tak na prvni poslech urcite, ale ja radsi varim
649014
marvinp tak na prvni poslech urcite, ale ja radsi varim
0 0
reagovat
649013
[link="https://vimeo.com/163389806"]the peter principle: the scientific reason everything is a bit s**t [/link]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se